__MAIN_TEXT__

Page 1

Handige website met ervaringsverhalen en tips kijk op www.jonx.nl

Contactgegevens Cliënten Belangen Bureau Hereweg 21 9725 AA Groningen Telefoon 050 – 526 58 22 cbb21@lentis.nl © Jonx|Lentis, 2016 Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Cliëntenbelangenbureau

Antwoordnummer 460

9470 WG Zuidlaren

J 0013 | 01-2016

N IE T

P OS T ZEGEL

NODIG

Vormgeving Dorèl Extra Bold

Cliëntenraad Jonx Denkt, praat en beslist mee!


Je bent...

Meedoen

››

Je kunt op twee manieren mee doen.

›› ››

je bent in behandeling bij Jonx, je woont binnen een Beschermd Wonen project of je krijgt begeleiding bij het op jezelf wonen. misschien ben je ook wel ouder, verzorger of vertegenwoordiger van een kind, in behandeling bij Jonx.

Hierdoor heb je ervaring met de zorg die Jonx biedt. Je kunt vertellen hoe het bevalt; er een mening over hebben en meepraten over hoe die zorg verbeterd kan worden. De Cliëntenraad Jonx denkt, praat en beslist mee over zaken die voor cliënten belangrijk zijn. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat wij jouw ervaring en mening horen.

> Lid worden van de Cliëntenraad Jonx De Cliëntenraad Jonx komt twee keer per maand bij elkaar voor overleg. Daar wordt gepraat over de huisregels, de sfeer, het medicijngebruik, de manier van bejegening, het behandelaanbod et cetera. Er is regelmatig overleg met het management, directie van Jonx. Door het werk in de raad kom je andere jongeren (of vertegenwoordigers van jongeren) tegen. Je leert op te komen voor andermans belangen en je eigen belang in het oog te houden.

Naam

Adres

Postcode en plaats

Er is een reis- en onkostenvergoeding. Verder is er een financiële vergoeding voor deelname aan de vergaderingen. Vanuit het Cliënten Belangen Bureau (CBB) wordt ondersteuning geboden bij het raadswerk.

Verbeter de zorg, denk, praat en beslis mee!

Aanmeldkaart Cliëntenraad Jonx

> Lid worden van het cliëntenpanel Via de e-mail word je benaderd om je mening te geven over tal van onderwerpen met betrekking tot de zorgverlening binnen Jonx. Voorwaarde is wel dat je 12 jaar of ouder bent. Ongeveer twee tot 3 keer per jaar ontvang je van ons per e-mail een uitnodiging om hieraan deel te nemen. Je hoort ook terug wat de resultaten zijn.

Telefoon

E-mail

Onderdeel of afdeling van Jonx waar je aan/mee verbonden bent:

Aanmelden Wil je meedoen met het panel of lid worden van de raad stuur dan de antwoordkaart retour of stuur een e-mail met je gegevens naar het cbb21@lentis.nl De Cliëntenraad Jonx maakt deel uit van een groter verband medezeggenschap binnen Lentis en vindt zijn wettelijke basis in de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ).

Kruis gewenste antwoord aan Wil lid worden van het e-mail cliëntenpanel (is mogelijk vanaf 12 jaar) Wil lid worden van de Cliëntenraad

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het CBB via telefoonnummer 050 – 526 58 22. Persoonlijk contact is mogelijk op maandag en donderdag tijdens kantooruren. Mailen kan ook: cbb21@lentis.nl.

Profile for Lentis

Cliëntenraad Jonx, Denkt, praat en beslist mee! - Jonx Ambulant  

Cliëntenraad Jonx, Denkt, praat en beslist mee! - Jonx Ambulant  

Profile for lentisggz