Page 1

Lenny Janssen Sociaal Makelaar Taal & Ontmoeting


Aan: Wijk&co t.a.v. mevrouw Dermaux en mevrouw Spit Schoonhoven, 12 januari 2017 Betreft: vacature Sociaal Makelaar Taal & Ontmoeting Geachte mevrouw Dermaux en mevrouw Spit, U zoekt iemand die binnen het project Taal & Ontmoeting het onderdeel ontmoeting verder gaat vormgeven en uitdiepen. U zoekt voorts iemand die de taalcoaches mede kan ondersteunen in hun werk als taalcoach ĂŠn bij het faciliteren van ontmoetingen en uitjes. U zoekt iemand die het gesprek aan gaat met opdrachtgevers en resultaten in beeld kan brengen. U zoekt een Sociaal Makelaar Taal & Ontmoeting. Graag stel ik me aan u voor. Met vriendelijke groet, Lenny Janssen 06-46276189


Ontmoeting verder vormgeven en uitdiepen.

Als initiator en creator van activiteitenorganisatie Poink gaf ik jaarlijks 20 tot 40 ontmoetingsactiviteiten vorm. Ik ga hiervoor actief het gesprek aan met betrokkenen, waarbij ik mensen weet aan te spreken op hun drijfveren en kwaliteiten. Zo ontstaan ideeën die grote kans van slagen hebben en gedragen worden door de doelgroep. Ook bij het initiatief ‘Kidz en Koffie’ staat ontmoeten centraal. Dat geef ik op diverse manieren vorm, afhankelijk van de gegeven situatie. Ik beschik over veel verfrissende ideeën en kan deze concretiseren in nauwe samenwerking met mijn werkomgeving.


Taalcoaches ondersteunen in hun werk als taalcoach én bij het faciliteren van ontmoetingen en uitjes. In het onderwijs coach ik niet alleen leerlingen maar ook diverse stagiaires die voor de klas staan. Ik ga daarbij uit van iemands kwaliteiten en drijfveren. Ik ben ertoe in staat om respectvol te ondersteunen en feedback te geven waardoor iemand een volgende stap kan zetten om verder te groeien en te ontwikkelen. Binnen de speelochtend stuur ik een team van acht gastvrouwen aan die samen de laagdrempelige ontmoetingsactiviteiten vorm geven. Ik bewaak beleid en visie en geef ruimte aan de eigenheid van elke medewerker. Bij Poink activeer ik jaarlijks 12-20 bezoekers tot actieve inzet als vrijwilliger. Via brainstormsessies creëren we samen een jaaraanbod. De doelgroep betrek ik zo actief mogelijk bij zowel de ideeënvorming , de praktische uitvoering en het uitzetten van lange termijn plannen.


Resultaten in beeld brengen. Het gesprek aangaan met opdrachtgevers.

Als leerkracht ga ik gedegen voorbereid de oudergesprekken in. Ik benoem concreet de behaalde resultaten en maak deze inzichtelijk voor ouders en collega’s. Als coÜrdinator van de speelochtenden ga ik actief in gesprek met onder andere de gemeente. Ik verzamel hiertoe data en verhalen die samen aangeven welk bestaansrecht het initiatief heeft.


U zoekt een Sociaal Makelaar Taal & Ontmoeting. Ik zoek een baan waarin ik mensen met elkaar kan verbinden. Zodat ze via ontmoetingen van elkaars ervaringen kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Ik zoek een baan waarin ik mijn ideeĂŤn kwijt kan. Een baan waarin ik via gesprekken informatie ophaal en daarmee nieuwe ontwikkelingen in gang kan zetten. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan als Sociaal Makelaar Taal & Ontmoeting omdat daarin voor mij het organiseren en het coachen mooi samenkomen. Graag kom ik mijn energieke bijdrage leveren aan het succes van dit project bij het op weg helpen van mensen. Zodat de kwaliteiten van de cursisten en taalcoaches voluit tot ontwikkeling kunnen komen. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten, Lenny Janssen Kerkstraat 27 2871 EE Schoonhoven 06-46276189 Lennyou@gmail.com

Motivatie  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you