Page 1

Booking, Dispatch and Tracking system

birssi.net


birssi.net


Birssi.net har utvecklats i samarbete med yrkesmänniskor och drar nytta av modern teknologi. Ett av målen med Birssi.net är att ge taxiförmedlings-centralen och taxichaufförerna ett enklare verktyg, med vilket man effektivt och säkert kan kommunicera.

Genast när en kund ringer matas beställningen in I systemet, med beaktande av alla specialönskemål. Därefter söker Birssi.net efter den lämpligaste taxin för beställningen. Personalen I förmedlingscentralen kan under hela processen följa med hur birssi.net söker och väljer den lämpligaste bilen åt kunden. Birssi.net utökar möjligheterna för taxichauffören att påverka sina förtjänstmöjligheter. Föraren kan t.ex. med en knapptryckning få svar på var andra taxibilar befinner sig för att kunna placera sig så strategiskt som möjligt. Tack vare Internet-anslutning via mobilnätet till mobilenheten kan tilläggstjänster utvecklas. Användarna är de som fortsättningsvis påverkar utvecklingen av programmet och gör det till ett enastående verktyg. Detta program är en av de mest djupgående och omfattande förmedlings applikationer som man kan hitta på marknaden idag, och den är utvecklad i en av de mest framgångsrikaste IT företagen i regionen.

birssi.net

3


Creative PC är stolta att presentera Nya birssi.net Creative PC Systems har strävat till att utveckla ett enkelt och förmånligt förmedlingssystem, utan att pruta på funktionaliteten. Ingen lätt ekvation, men vi har fått respons från våra användare at vi har lyckats.

Kunderna uppskattar att deras transport tillgodoses snabbare och effektivare än tidigare. Tröskeln att beställa taxi blir lägre och samtalsintäkter för taxibeställningar ökar. När man undviker tomkörningar, minskar driftskostnader och även miljöbelastning. Samma gäller när taxin, med den kortaste framkörningssträckan alltid får beställningen. Förbättrar arbetsflödet och effektiviteten som gör att onödiga kostnader blir mindre.

4

Mänskliga misstag undviks när birssi.net kontrollerar adressinmatning och de kontrollerade uppgifterna automatiskt förmedlas till den mottagande taxibilen. I synnerhet märks detta under perioder med högre belastning. Genom intelligenta algoritmer, minskar birssi.net kostnaderna och gör det hårda arbetet för dig. Lokalisering för närmaste föraren är en stark egenskap som birssi.net äger och ordnar beställningarna i olika rang och rätt fordon, med andra ord gör jobbet utan att lyfta ett finger.

birssi.net


“Kundernas behov är en av våra största inspirationskällor” El Programa de Taxi con Tarifa Reducida es un servicio de demanda y respuesta de puerta a puerta diseñado para transportar a los residentes de Fairfield y Suisun City mayores de 60 años. Este servicio opera sólo en las ciudades de Fairfield y Suisun City y en las áreas no incorporadas cercanas. Se proporciona mediante operadores de taxi locales y está disponible las 24 horas del día, los 365 días del año. Las tarifas están El Programa de Taxi con Tarifa Reducida es un servicio de demanda y respuesta de puerta a puerta diseñado para transportar a los residentes de Fairfield y Suisun City mayores de 60 años. Este servicio opera sólo en las ciudades de Fairfield y Suisun City y en las áreas no incorporadas cercanas. Se proporciona mediante operadores de taxi locales y está disponible las 24 horas del día, los 365 días del año. Las tarifas están

Greger Engström En av Birssi.nets grundpelare som översett utvecklingen som programmet genomgått under de senaste 15 åren.

Por ejemplo: Si la tarifa total es de $15.00, la ciudad pagará $7.50 y el usuario será responsable del pago de los $7.50 restantes. Para una tarifa de $25.00, la ciudad pagará $10.00 (la mitad de $20.00) y el usuario será responsable del pago de los $15.00 restantes. . Vi har velat utveckla en produkt som inte är begränsad till taxi bilen, utan som du enkelt kan ha med dig på t.ex kaffepausen.

birssi.net

5


Din mobila enhet är inte bunden till bilen, utan du kan lätt ta med den och ta emot en beställning.

Från birssi.nets övervaknings fönster kan man se bilarnas position och status.. Man kan även kommunicera med bilarna och se hur beställningarna har fördelats. Birssi.net fås som engelsk-, svenskoch finsk-språkig version. All stöd- och supportpersonal ger service på dessa språk.

6

Teknologi och utveckling

Driftoptimering

Birssi.net använder sig av det publika mobilnätet och Android-baserad standardutrustning. Positionsdata hämtas till varje taxibil från GPS-satel­liter. Utrustningen kan lätt placeras i bilen och ibruktagningen är verkligen lätt utan dyr och kostsam utbildning. I förmedlingscentralen används adressregister och karta över hela funktionsområdet. Birssi.net är inte bundet till något specifikt verk­sam­hets­område och kan därför tas i bruk var och för vilket område som helst. Som databas används Microsoft SQL Server 2012.

Förbättrar effektiviteten för taxicentralen och chauffören, vilket leder till mer intäkter per km. Programmet använder också konfigurerbara leveransanläggningar metoder anpssad till central och bilist. Birssi.net sänder genast beställningen på resan till förarna, eliminera eftersläpningar och gör att förare kan serva fler kunder.

Förbättrade arbetsvillkor Birssi.net skapar en professionell arbetsmiljö för föraren och kontorspersonalen så at man kan minska på personalomsättningen. Birssi.net inehåller naturligtvis även säkerhetslarm funktioner.

birssi.net


Programmet erbjuder professionell och god utveckling enligt kundens behov och dagens marknad. För Ägare Birssi.net taxiförmedlingssystem automatiserar samtalen och förmedlings process, så att du kan ta emot och hantera fler turer med mindre resurser. Den automatiserade rapporteringen minskar pappersarbetet. Kunderna kommer att märka hur snabbt deras samtal tas emot och deras taxi anländer. Birssi.net erbjuder användarvänlig programvara och mobila dataterminaler och är oberoende av taxametrar.

För taxiförmedlingscentralen Övervaka olika händelser och möjligheten att snabbt kunna lösa problem som outedlade resor, ändringar av beställningar och meddelanden om avbokningar. Man kan i realtid se var fordonen befinner sig och deras status på den integrerade kartan i programmet.

Fördelar Den kontinuerliga utvecklingen av programmet säkerställer förbättring av produktiviteten för förare och kontorspersonal. Detta betyder säkrare körning, möjligheten att spara pengar och samtidigt hantera ännu fler resor varje dag.

Tillväxt och Kapacitet Öka vinst och minska driftskostnader. Genom att hantera fler samtal och samtidigt ge bättre service kan du förbättra dina intäkter. Birssi.net är anpassad för stora och små taxicentral. Du kan ha en stor taxiflotta meds hundra till flera tusen fordon eller en minde central med några till femtio taxibilar.

birssi.net

7


www.creativepc.fi

Creative PC Jakobstad

Creative PC Vasa

Paul Hallvars gata, 68600 Jakobstad 010 - 837 2400 inform@creativepc.fi goran.sjoblom@creativepc.fi

Centrumv채gen 3, 65610 Korsholm 06 - 319 5800 inform@creativepc.fi stefan.granholm@creativepc.fi

Birssi.net  

broschyr.final

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you