Page 28

Evenemang som får pulsen att slå Att kylan nyper i näsan betyder inte att hjärtat inte är varmt. I den södra delen av Dalarna är vi bra på evenemang. Sådana som får pulsen att slå lite extra. Många äger rum ute i det fria, men du hittar också mysiga, varma musik- och teaterscener och konstutställningar i kreativa miljöer.

Verket Avesta På sportlovet v 9 är hela Verket öppet med Kreativa familjedagar, den permanenta konsten och industrimiljön. Här finns konstverkstad, Bagdads magiska värld, skrotverkstad och Optik tivoli. Butik och cafeteria är öppen. Guidade visningar av permanenta konsten och industrihistorien. Mer information hittar du på visitsodradalarna.se

28

Clash of Nations Falun För sjätte gången bjuder Clash of Nations in till en fartfylld helg på Lugnet fylld av extremsport, utställare och aktiviteter för hela familjen. Passa även på att besöka Magasinet på kvällarna. Inför 2017 satsar arrangören på att återigen skapa ett förstklassigt evenemang med skotercross, freestyleshow och mycket mer. Välkomna till Lugnet i Falun den 24-25 mars.

Vintern tar plats  

Välkommen härliga vinter! Låt dig inspireras till vinteraktiviteter i södra Dalarna.

Vintern tar plats  

Välkommen härliga vinter! Låt dig inspireras till vinteraktiviteter i södra Dalarna.

Advertisement