{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

Svanegangen – Våkne opp på solsiden


Eksklusive leiligheter ved Bystranda, med nærhet til alt du ønsker i hverdagen. - Våkne opp på solsiden


INNHOLD Våkne opp på solsiden s.7 Livet i byen s.8 Unik beliggenhet s.12 Utviklerne forteller s.16 Arkitektenes tanker s.20 Situasjonskart s.22 Å kjøpe nytt s.24 Leilighetenes kvaliteter s.26 Velg ditt uttrykk s.28 Etasjeplaner s.32 Plantegninger s.40 Kontaktinformasjon s.64

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 3


s. 4

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 5


s. 6

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


VÅKNE OPP PÅ SOLSIDEN Akkurat som i eventyret har byen vår gjennomgått en fantastisk forvandling. Et av de ypperste bevisene på dette er kanskje Bystranda på Bragernes. Det er nettopp her, perfekt plassert ved Drammenselvas bredde, at vi nå lanserer 42 av totalt 131 eksklusive leiligheter. Prosjektet har fått navnet Svanegangen, som er det historiske navnet på et strede som i tidligere tider gikk tvers gjennom kvartalet. Navnet står på flere gamle kart. Gårdsrommet er planlagt med tanke på å gjenskape Svanegangen som en passasje fra Strandveien til Tomtegata. Arkitektur og materialer gir en tydelig identitet, ute så vel som inne. Her blir det moderne og gjennomgående leiligheter med fokus på detaljer. Takterrasser og balkonger med fantastiske solforhold og utsikt over elven, gjør Svanegangen til en perle på en av byens beste tomter. Parsellhager og frodige møteplasser mellom byggene er andre viktige kvaliteter i prosjektet. I Svanegangen våkner du opp på solsiden. Her kan du velge å starte dagen med en rykende fersk morgenkaffe fra baristaen i første etasje, eller kanskje et morgenbad på stranda? Med fem minutter til Bragernes torg, ti til togstasjonen og alle byens attraktive tilbud lett tilgjengelig – akkurat når det måtte passe deg – skaper du tid og rom i hverdagen til de små eventyrene.

fakta

42 LEILIGHETER 41 - 142,5 KVM 1 - 3 SOVEROM 4 - 7 ETASJER KAFÉ I 1. ETASJE

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 7


KJENN RYTMEN I HJERTET AV BYEN I Svanegangen får du ikke bare sol, utsikt og et godt hjem på en av Drammens beste tomter. Her blir du en del av byen – og byen blir en del av deg. Shopping, kino, teater og restauranter er en del av nabolaget. Her ligger den nærmeste kafeen i underetasjen, og byens hjerte – Bragernes Torg – er bare fem minutter unna. Barnevognene, mosjonistene og familiene langs elvepromenaden er en del av døgnets rytme, og nærheten til elva en daglig påminnelse om byens historie og arv. En kort rusletur over bybrua tar deg til perrongen på Drammen stasjon, og rekker du ikke det første toget til Oslo er det neppe mer enn ti minutter til det neste. Søker du lenger ut i verden går Flytoget til Gardermoen hvert 20. minutt.

s. 8

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 9


s. 10

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


FRIHET, FORNUFT OG FØLELSER I Svanegangen bor du i umiddelbar nærhet av det beste byen har å by på. Åspaviljongen for eksempel, ikke bare en herlig fottur i det fri, men også et spektakulært møtested med svimlende utsikt. Tett på sentrum finner du dessuten Drammen Skisenter, en helårs aktivitetspark med stolheis, ypperlige snøforhold om vinteren, flotte sykkelmuligheter og stor klatrepark. Et eldorado for store og små. På kampdag vaier Strømsgodsets blå og hvite flagg fra byens balkonger, og stolte menn og kvinner fyller tribunene på Gamle Gress med ekte kjærlighet. På Marienlyst ligger også populære Drammensbadet, et av landets største og flotteste innendørs og utendørs badeanlegg. For ikke å glemme «nye Drammen» på Union Brygge, en moderne og pulserende miks av kultur, kunnskap, bibliotek, kaféliv og mangfoldig næring. Og i likhet med Svanegangen; et synlig bevis på en selvsikker by i vekst.

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 11


7

6

5 8

4

1 3

9

10

s. 12

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Info

1. MENY BRAKERØYA 2. BRAKERØYA STASJON 3. DRAMMEN STASJON 4. BRAGERNES TORG / MAGASINET KJØPESENTER

2

/ VINMONOPOL / KINO / KAFEER & RESTAURANTER 5. DRAMMEN TEATER 6. MARKA 7. DRAMMEN SYKEHUS 8. UNION BRYGGE / DRAMMEN BIBLIOTEK / UNION SCENE

7 min med sykkel 20 min til fots

/ KAFEER & RESTAURANTER / TRENINGSSENTER 9. DRAMMENSBADET 10. MARIENLYST STADION

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 13


s. 14

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 15


SVANEGANGEN – EN NY MULIGHET FOR ELVEUTSIKT Vi er glade for endelig å kunne vise byen hvordan vi skal utvikle dette kvartalet, på en av de få sentrale tomtene som er gjenværende langs elven. Bunnpris forsvinner dessverre, men med den arkitekturen som vil reise seg i løpet av to år, vil området heve seg betraktelig. Vi er overbevist om at Svanegangens arkitektur og materialvalg vil bli lagt merke til. De beste boligarkitektene vi kjenner ble utfordret til å skape boliger som den flotte beliggenheten fortjener. LOF arkitekter ble valgt til å utforme tiltalende boliger, i variert størrelse og pris. Her tror vi de fleste vil finne en leilighet med en planløsning de liker og vil trives med. Alle leilighetene leveres med en standard utover det vanlige. Her får du selvsagt gulvvarme under 1-stavs parkett og et komplett kjøkken med alle hvitevarer. I disse leilighetene vil det ikke være nødvendig med tilvalg, men vi legger opp til en smidig tilvalgsprosess for de som ønsker det lille ekstra. Vi ser virkelig frem til å sette i gang med byggingen, og gleder oss til å overlevere ditt nye hjem høsten 2022.

s. 16

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Fra v.

MORTEN GREGERTSEN

HEGE VILLARS

PROSJEKTSJEF,

BOLIGANSVARLIG,

UNION EIENDOMSUTVIKLING

UNION EIENDOMSUTVIKLING

LINE H. FIELDING

TROND ÅSHEIM

PROSJEKTEIER/EIENDOMS-

ADM. DIREKTØR,

UTVIKLER, VEDAL

UNION EIENDOMSUTVIKLING

Utviklet av

s. 17


BARISTA I UNDERETASJEN På hjørnet mot Strandveien/Losjeplassen planlegges det en kafé som vil være et naturlig møtested for beboerne i Svanegangen, for beboere fra nabolaget eller for turgåerne langs elven og brukerne av den flotte bystranda. Det legges opp til et urbant kafékonsept med kaffe-, øl/vin, og enkle småretter. Uttrykksmessig skal kafeen stå i stil med de kvalitetene som kommer til uttrykk i boligprosjektet. Det legges også opp til at deler av arealet kan stenges av for å gi mulighet for beboerne til å arrangere møter-, bursdager og andre merkedager der det er ønskelig med litt ekstra plass.

s. 18

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 19


T YDELIG IDENTITET – ANNERLEDES ARKITEKTUR Svanegangen har vært et utrolig spennende prosjekt å jobbe med. Beliggenheten på en av Drammens mest attraktive tomter skaper store forventninger, og setter høye krav til gode løsninger for å utnytte mulighetene. For oss har de naturgitte rammene, med fantastiske solforhold og umiddelbar nærhet til elva, gjort det viktig å gi Svanegangen en tydelig identitet og en markant arkitektur. Ved å variere høyder i bebyggelsen og skape små sprang i fasaden, bryter man ned skalaen og gir inntrykk av en helhet sammensatt av mange enkeltvolumer. Vårt ønske er at Svanegangen skal fremstå som et nytt og annerledes innslag i Drammens boligarkitektur. Bebyggelsen vil trappes ned mot elva, med flotte private takterrasser med panoramautsikt for de største leilighetene. I tillegg etableres flere felles takterrasser med soner som vil ha variert utforming, hvor alle kan nyte utsikten. Fasadene fremstår som store glassflater mellom tette felter i varierende former. De tette feltene kles med tegl i et slankt format i en mørk farge. Fasadekledningen i 1.etasje mot Losjeplassen og den frittliggende bebyggelsen inne i gårdsrommet, utføres i trematerialer.

s. 20

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden

For å slippe dagslyset langt inn i hver enkelt bolig, har det vært viktig for oss at de fleste leilighetene er gjennomgående og har store glassflater. Hver bolig vil få sin egen private uteplass med formiddagssol, kveldssol eller begge deler, mens mange i tillegg vil få utsikt mot Drammenselva. Vi har i tillegg lagt vekt på å skape et attraktivt og levende areal i det store og åpne gårdsrommet mellom byggene, hvor


gangveien «Svanegangen» vil være en sentralakse ut mot elva. Arealet vil bli opparbeidet med gangveier, plener og plantefelt, samt lekeplass og små torg. LOF Arkitekter

Info

LOF ARKITEKTER ETABLERT 1985, MED TOTALT 24 MEDARBEIDERE. FOKUS ER KVALITET - VERDISKAPING – ANSVAR. LOF ARKITEKTER HAR EN SÆRLIG OPPMERKSOMHET RETTET MOT MILJØRIKTIG PROSJEKTERING.

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 21


BYGG D

BYGG A

Losjeplassen

TE

RR

EN

GK

AN

TE

LEKEPLASS

BUSKER, STAUDER OG PRYDGRESS

T

RR

EN

BYGG C GK

AN

T

Svanegangen

BYGG A

Strandveie

n

s. 22

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


GÅRDSROMMET I det åpne gårdsrommet har vi lagt vekt på å skape et attraktivt og levende areal mellom byggene, hvor gangveien «Svanegangen» vil være en sentralakse ut mot elva. Området vil bli opparbeidet med gangveier, plener og plantefelt, samt lekeplass og små torg.

BYGG B

Søren Lemmichs gate

FAST DEKKE

TERRENGKANTER SOM DELER INN ROM I UTEOMRÅDET. LEKEPLASSUTSTYR I TRE, SOM GIR ET NATURLIG PREG. BUSKER, STAUDER OG PRYDGRESS MELLOM KANTER I TERRENGET SKAPER HYGGELIGE, GRØNNE SONER. FAST DEKKE MED VARIASJON I DIMENSJON.

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 23


FORDELENE VED Å KJØPE NYTT En enklere og mer ukomplisert hverdag, hvor du disponerer din egen fritid uten tanke på hagestell eller oppussing, er kanskje en av de aller største fordelene for mange ved å kjøpe ny bolig i stedet for brukt. Valget kan f. eks. gi deg tid og frihet til å reise mer, møte venner en ettermiddag etter jobb eller dyrke en glemt hobby. En matbit og et glass i stedet for å klippe plenen, luke i bedet eller måke snø. Det er noe eget ved følelsen av noe nytt. I tillegg kommer lave omkostninger, moderne energiløsninger og gode, effektive planløsninger.

s. 24

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 25


s. 26

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


SÆRPREG OG TIDLØS KARAKTER Prosjektets interiørarkitekt har jobbet tett med arkitekt og team for å utforme gode, funksjonelle leilighetsplaner samt fargepaletter i moderne, men klassiske farger. Kvalitetsmaterialer kombinert med gode planløsninger gir en lekker og stilren atmosfære. Et moderne og praktisk kjøkken, 1-stavs eikeparkett, generøs takhøyde og gjennomlyste leiligheter sikrer leilighetene særpreg og tidløs karakter. Miele hvitevarer leveres som standard for stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. For store 3-roms og 4-roms leiligheter (større enn 75 m²) leveres i tillegg platetopp med integrert benkeventilator som standard. Det leveres gulvvarme i alle rom unntatt soverom, slik at leiligheten er sikret en god og kostnadseffektiv varme. I tillegg kan det kostnadsfritt velges mellom to interiørkonsepter.

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 27


Ditt eget uttrykk - to interiørkonsepter Palettene består av hovedfarger, men også noen tips til fondvegger og andre komplimenterende farger og toner som kan velges som tilvalg.

FONDVEGG ALT. 1 BLUSHING PEACH 20047

FONDVEGG ALT. 2 MOHAIR 1233

KJØKKEN I SORT STRUKTUR MED HÅNDTAK Leveres som standard for store 3- og 4-roms evt. tilvalg for mindre leiligheter, og passer til begge konsepter KJØKKEN I HVIT GLATT UTFØRELSE MED UTFRESTE GREP Leveres som standard.

Klassik ro HOVEDFARGE BLEK SAND 1016

s. 28

KLASSISK HVIT 9918

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden

MOHAIR 1233

Hovedfargen Blek sand har en gråbeige tone som gir et varmt og harmonisk bakteppe. Mohair er en mørkere utgave av Blek sand som passer godt til en fondvegg eller på vegg mellom over- og underskap på et kjøkken. Fargene gir en lunhet, og med innslag av fersken med Blushing peach gir denne kombinasjonen et varmt og modere uttrykk. Kompletterende farger som rust, kobber og naturmaterialer gir denne paletten det vi kaller «klassisk ro». 2-roms og små 3-roms leveres med et hvitt, moderne kvalitetskjøkken som standard og de større leilighetene leveres med et elegant og klassisk kjøkken i sort struktur.


FONDVEGG ALT. 1 HIPSTER BROWN 10965

FONDVEGG ALT. 2 DECO BLUE 4477

KJØKKEN I SORT STRUKTUR MED HÅNDTAK Leveres som standard for store 3- og 4-roms evt. tilvalg for mindre leiligheter, og passer til begge konsepter KJØKKEN I GRÅ GLATT UTFØRELSE MED UTFRESTE GREP Leveres som standard.

Nordisk atmosfære HOVEDFARGE COMFORT GREY 12078

DECO BLUE 4477

SAND 1140

Hovedfargen Comfort Grey er en litt gråere tone en Blek sand, men har en dash av gult som gir en god og varm gråtone. Dette er også en farge som lett kan mikses med andre farger, og i Nordisk atmosfære er det foreslått litt dypere sekundærfarger som Hipster Brown og Deco Blue. Dette gir et mer moderne og nordisk uttrykk, men opprettholder samtidig noe varme. Fargene passer spesielt godt til de mørke tonene og kan elegant suppleres med puter og møbler i dyp fløyel og interiørartikler i gull, kobber og blanke materialer. 2-roms og små 3-roms leveres med et grått, moderne kvalitetskjøkken som standard og de større leilighetene leveres med et elegant og klassisk kjøkken i sort struktur.

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 29


s. 30

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 31


ETASJEPLANER

Tomtegata

1. & 2. etg

Markterrasse 3,4 m2

A1-H01-03 A1-H01-03 Markterrasse 13,0 m2

64,5 m2 3-roms

Stue/Kjøkken 38,3 m2

Bad K07 5,5 m2

Sov. 11,1 m2

Sov. 7,0 m2

Bad K03 3,8 m2

Stue/Kjøkken 26,3 m2

Sov. 8,3 m2 Sov. 8,3 m2

Entré 6,6 m2 Entré 6,6 m2

Entré 6,3 m2 Entré 6,3 m2

Sov. 7,8 m2 Sov. 7,8 m2

41,0 m 2-roms

Stue/Kjøkken 34,8 m2 Stue/Kjøkken

34,8 m D-H01-03 D-H01-03

Stue/Kjøkken 35,1 m2 Stue/Kjøkken

2

Sov. 9,1 m2

71,8 D-H01-03 3-roms 71,8 m2 3-roms m2

Markterrasse 12,6 m2

Markterrasse 3,2 m2

K-A-1 Bygg A - 1. etg.

27.11.2019

1:200

A1-H01-01 A1-H01-01 64,2 m2 3-roms

Bad K06 5,8 m2

Stue/Kjøkken 32,2 m2 Bod Sov. 3,4 m2 12,2 m2

Bad K07 5,5 Bad m2 K07 5,5 m2

Bod 5,2 m2 Bod 5,2 m2

Stue/Kjøkken 26,8 m2 D-H01-02 Stue/Kjøkken 26,8 m22 46,6 m

D-H01-02

Entré 3,6 m2 Entré 3,6 m2

D-H01-02 2-roms 46,6 m2 2-roms

Bad K05 4,0 Bad m2 K05 4,0 m2

Bad K07 5,5 Bad m2 K07 5,5 m2

D-H01-01 D-H01-01

35,1 m2

71,9 m2 D-H01-01 3-roms 71,9 m2 3-roms

Bod 5,0 m2 Bod 5,0 m2

Sov. 10,0 m2 Sov. 10,0 m2

BYGG D

A1-H01-02 A1-H01-02 2

Sov. 8,5 m2 Sov. 8,5 m2

Sov. 8,6 m2 Sov. 8,6 m2

3-ROMS

Sov. 8,0 m2

Markterrasse 13,8 m2 Markterrasse 13,8 m2

2-ROMS

Markterrasse 13,0 m2 Markterrasse 13,0 m2

Markterrasse 14,2 m2 Markterrasse 14,2 m2

Godkjent dato:

4-ROMS Bad K03 3,8 m2

A2-H01-02 A2-H01-02

Stue/Kjøkken 27,0 m2 Sov. 9,5 m2

Sov. 6,9 m2

Bad K07-S 5,5 m2

Sov. 11,7 m2

Markterrasse 12,5 m2

A2-H01-01 A2-H01-01 64,2 m2 3-roms

K-D-1 Bygg D - 1. etg. 26.11.2019 1:200

Bod 3,6 m2

Sov. 12,3 m2

Sov. 7,7 m2 Bad K06-S 5,8 m2

Godkjent dato:

Godkjent sign.:

Stue/Kjøkken 32,2 m2

64,2 m2 3-roms

Markterrasse 13,0 m2

Markterrasse 12,9 m2 A3-N 188,1 m2 Næring

Sov. 6,5 m2

Sov 8,2 m2

A4-H01-03 A4-H01-03 70,1 m2 3-roms Næring 188,1 m2

Stue/Kjøkken 43,7 m2

WC 1,8 m2

Bad K07-S 5,5 m2

A4-H01-01 A4-H01-01 82,5 m2 3-roms

Bad K03-S 3,8 m2

Sov. 9,5 m2

Sov. 11,7 m2 Stue/Kjøkken 27,0 m2

42,0 m2 2-roms

Stue/Kjøkken 52,4 m2

Sov 11,3 m2

Markterrasse 12,5 m2

Svanegangen

Kontraktstegning

s. 32

A4-H01-02 A4-H01-02

Bad K06 5,8 m2

Markterrasse 13,6 m2

Strandveien

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden

Markterrasse 12,9 m2

Svanegangen

Markterrasse 3,2 m2

A3-H01-01 A3-H01-01

Markterrasse 13,0 m2

Godkjent sign.:

Markterrasse 3,2 m2

Stue/Kjøkken 37,6 m2

BYGG A

Losjeplassen

42,0 m2 2-roms


Tomtegata Balkong 6,6 m2

Stue/Kjøkken 38,3 m2

A1-H02-03 A1-H02-03 64,5 m2 3-roms

Balkong 3,7 m2

Bad K07 5,5 m2

Sov. 11,1 m2

Sov. 7,0 m2

Bad K03 3,8 m2

Stue/Kjøkken 26,3 m2

Sov. 8,3 m2 Sov. 8,3 m2

Entré 6,6 m2 Entré

Entré 6,3 m2 Entré

Sov. 7,8 m2 Sov. 7,8 m2

6,6 m2

6,3 m2

41,0 m 2-roms

Stue/Kjøkken 34,8 m2 Stue/Kjøkken

D-H02-03 D-H02-03

Stue/Kjøkken 35,1 m2 Stue/Kjøkken

35,1 m2

34,8 m2

Sov. 9,1 m2

D-H02-03 71,8 m2

71,8 m2 3-roms 3-roms

Bad K07 Bad 5,5 m2 K07 5,5 m2

Balkong 6,7 m2

5,2 m2

A1-H02-01 A1-H02-01

D-H02-02

Bad K05 Bad 4,0 m2 K05 4,0 m2

D-H02-01 D-H02-01

D-H02-01 71,9 m2 71,9 m2 3-roms 3-roms

Bod 5,0 m2 Bod

46,6 m2 2-roms 2-roms

5,0 m2

Sov. 10,0 m2 Sov. 10,0 m2

64,2 m2 3-roms

Bad K06 5,8 m2

Stue/Kjøkken 32,2 m2 Bod Sov. 3,4 m2 12,2 m2

Sov. 8,0 m2

2-ROMS

Sov. 8,5 m2 Sov. 8,5 m2

Sov. 8,6 m2 Sov.

Balkong 3,7 m2

K-A-2 Bygg A - 2. etg.

27.11.2019

1:200

Bod 5,2 m2 Bod

Stue/Kjøkken 26,8 m2 Stue/Kjøkken D-H02-02 26,8 m2 D-H02-02 46,6 m2

Entré 3,6 m2 Entré 3,6 m2

Bad K07 Bad 5,5 m2 K07 5,5 m2

BYGG D

A1-H02-02 A1-H02-02 2

8,6 m2

3-ROMS Balkong Balkong 10,4 m2 10,4 m2

Balkong Balkong 10,4 m2 10,4 m2

Balkong Balkong 10,4 m2 10,4 m2

Balkong 6,7 m2

Stue/Kjøkken 38,7 m2

A2-H02-03 A2-H02-03 64,2 m2 3-roms

Sov. 6,5 m2

Balkong 3,7 m2

Godkjent dato:

Bad K07 5,5 m2

Sov. 11,1 m2

4-ROMS

Bad K03 3,8 m2

A2-H02-02 A2-H02-02

Losjeplassen

42,0 m2 2-roms

Stue/Kjøkken 27,0 m2 Sov. 9,5 m2

Sov. 6,9 m2

Bad K07-S 5,5 m2

Sov. 11,7 m2

A2-H02-01 A2-H02-01 64,2 m2 3-roms

Balkong 3,7 m2

Balkong 6,7 m2

Godkjent sign.:

Stue/Kjøkken 37,6 m2

K-D-2 Bygg D - 2. etg. 26.11.2019 1:200

Bod 3,6 m2

Sov. 12,3 m2

Godkjent dato:

Godkjent sign.:

Sov. 7,7 m2 Bad K06-S 5,8 m2

Stue/Kjøkken 32,2 m2

Balkong 3,7 m2

Balkong 6,7 m2

A3-H02-03 A3-H02-03 64,2 m2 3-roms

Sov. 9,0 m2 Sov. 9,4 m2

Bod 3,7 m2

Stue/Kjøkken 52,9 m2

Balkong 3,7 m2

Balkong 3,9 m2

Sov. 6,5 m2

Sov. 6,6 m2

Bod 3,0 m2

Bad PB 3,2 m2

A3-H02-02 A3-H02-02 94,8 3-roms

m2

A3-H02-01 A3-H02-01 94,9 m2 3-roms

Bad K07-S 5,5 m2

Balkong 3,7 m2

A4-H02-03 A4-H02-03 70,1 m2 3-roms

Stue/Kjøkken 43,7 m2

WC 1,8 m2

Bad K07-S 5,5 m2

Sov. 11,7 m2 Stue/Kjøkken 27,0 m2

Kontraktstegning

Svanegangen

Balkong 18,7 m2

Bad K03-S 3,8 m2

Sov. 9,5 m2 Sov. 8,8 m2

A4-H02-01 A4-H02-01 82,5 m2 3-roms

Walk in closet 4,9 m2

Stue/Kjøkken 59,1 m2

Balkong 17,0 m2

Sov 8,2 m2

A4-H02-02 A4-H02-02 2 42,0 m 2-roms

Bad K06 5,8 m2

Stue/Kjøkken 52,4 m2

Sov 11,3 m2

Svanegangen

Bad PB 6,2 m2

Bad PB 4,3 m2

BYGG A

Walk in closet 6,0 m2

Balkong 10,2 m2 Balkong 8,1 m2

Balkong 10,2 m2

Strandveien

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 33


ETASJEPLANER

Tomtegata

A1-H03-03 A1-H03-03 64,5 m2 3-roms

Balkong 3,7 m2

Bad K07 5,5 m2

Sov. 11,1 m2

Sov. 7,0 m2

Bad K03 3,8 m2

Stue/Kjøkken 26,3 m2

A1-H03-02 A1-H03-02 41,0 m2 2-roms

Entré 6,6 m2 Entré 6,6 m2

Entré 6,3 m2 Entré 6,3 m2

Sov. 8,3 m2 Sov. 8,3 m2

Stue/Kjøkken 34,8 m2 Stue/Kjøkken

Stue/Kjøkken 35,1 m2 Stue/Kjøkken

34,8 m2

Bad K07 5,5 Bad m2 K07 5,5 m2

Sov. 9,1 m2

D-H03-03D-H03-03 Balkong 6,4 m2

Stue/Kjøkken 26,8 m2 D-H03-02 Stue/Kjøkken 26,8 m22 46,6 m

D-H03-02

Entré 3,6 m2 Entré 3,6 m2

D-H03-02 2-roms 46,6 m2 2-roms

Bad K05 4,0 Bad m2 K05 4,0 m2

D-H03-01 D-H03-01

35,1 m2

Bad K07 5,5 Bad m2 K07 5,5 m2

71,9 m2 D-H03-01 3-roms 71,9 m2 3-roms

Bod 5,0 m2 Bod 5,0 m2

Sov. 10,0 m2 Sov. 10,0 m2

64,2 m2 3-roms

Bad K06 5,8 m2

Stue/Kjøkken 32,2 m2 Bod Sov. 3,4 m2 12,2 m2

Sov. 8,0 m2

Sov. 8,5 m2 Sov. 8,5 m2

Sov. 8,6 m2 Sov. 8,6 m2

Balkong 3,7 m2

K-A-3 Bygg A - 3. etg.

27.11.2019

1:200

71,8 m2 Bod D-H03-03 2 m2 3-roms 71,8 m5,2 Bod 3-roms 5,2 m2

A1-H03-01 A1-H03-01

Sov. 7,8 m2 Sov. 7,8 m2

BYGG D

Balkong 6,3 m2

Stue/Kjøkken 38,3 m2

3. & 4. etg

3-ROMS

Balkong 10,4 m2 Balkong 10,4 m2

Balkong 10,4 m2 Balkong 10,4 m2

2-ROMS

Balkong 10,4 m2 Balkong 10,4 m2

Balkong 6,4 m2

Stue/Kjøkken 38,7 m2

A2-H03-03 A2-H03-03 64,2 m2 3-roms

Sov. 6,5 m2

Balkong 3,7 m2

Godkjent dato:

Bad K07 5,5 m2

Sov. 11,1 m2

4-ROMS

Bad K03 3,8 m2

Losjeplassen

A2-H03-02 42,0 m2 A2-H03-02 2-roms Stue/Kjøkken 27,0 m2 Sov. 9,5 m2

Sov. 6,9 m2

Bad K07-S 5,5 m2

Sov. 11,7 m2

64,2 m2 3-roms

Balkong 3,7 m2

Balkong 6,4 m2

Godkjent sign.:

A2-H03-01 A2-H03-01

Stue/Kjøkken 37,6 m2

K-D-3 Bygg D - 3. etg. 26.11.2019 1:200

Bod 3,6 m2

Sov. 12,3 m2

Godkjent dato:

Godkjent sign.:

Sov. 7,7 m2 Bad K06-S 5,8 m2

Balkong 3,7 m2

Balkong 6,4 m2

A3-H03-03 A3-H03-03

Stue/Kjøkken 32,2 m2

64,2 m2 3-roms

Sov. 9,0 m2 Sov. 9,4 m2

Bod 3,7 m2

Stue/Kjøkken 52,9 m2

Sov. 6,5 m2

Sov. 6,6 m2

Bod 3,0 m2

Bad PB 3,2 m2

A3-H03-02 A3-H03-02 94,8 m2 3-roms

A3-H03-01 A3-H03-01 94,9 m2 3-roms

Balkong 3,7 m2

Balkong 3,7 m2

Balkong 3,9 m2

Bad K07-S 5,5 m2

Sov 8,2 m2

A4-H03-03 A4-H03-03 70,1 m2 3-roms

Stue/Kjøkken 43,7 m2

WC 1,8 m2

Bad K07-S 5,5 m2

A4-H03-01 A4-H03-01 82,5 m2 3-roms

Walk in closet 4,9 m2

Sov. 8,8 m2

Balkong 17,0 m2

Sov. 11,7 m2 Stue/Kjøkken 27,0 m2

Kontraktstegning

Svanegangen

Balkong 18,7 m2

s. 34

Bad K03-S 3,8 m2

Sov. 9,5 m2

Stue/Kjøkken 59,1 m2

A4-H03-02 A4-H03-02

Stue/Kjøkken 52,4 m2

Sov 11,3 m2

Balkong 10,2 m2 Balkong 8,1 m2

Strandveien

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden

42,0 m2 2-roms

Bad K06 5,8 m2

Balkong 10,2 m2

Svanegangen

Bad PB 6,2 m2

Bad PB 4,3 m2

BYGG A

Walk in closet 6,0 m2


Tomtegata Balkong 6,3 m2

Stue/Kjøkken 38,3 m2

A1-H04-03 A1-H04-03 2 64,5 m 3-roms

Balkong 3,7 m2

Bad K07 5,5 m2

Sov. 11,1 m2

Sov. 7,0 m2

Bad K03 3,8 m2

Stue/Kjøkken 26,3 m2

Sov. 8,3 m2 Sov. 8,3 m2

Entré 6,3 m2 Entré

6,3 m2

A1-H04-02 A1-H04-02 41,0 2-roms

m2

Sov 12,2 m2 Sov

Stue/Kjøkken 34,8 m2 Stue/Kjøkken

D-H04-02 D-H04-02

Sov 9,1 m2 Sov

12,2 m2

34,8 m2

D-H04-02 71,8 m2 71,8 m2 3-roms 3-roms

Bad K07 Bad 5,5 m2 K07

5,5 m2

Bad 4,7 m2 Bad 4,7 m2

Balkong 6,4 m2

m2

Bad K06 5,8 m2

Stue/Kjøkken 32,2 m2 Bod Sov. 3,4 m2 12,2 m2

Sov. 8,0 m2

Bod/gard. 3,6 m2 Bod/gard.

3,6 m2

9,1 m2

Sov 5,7 m2 Sov

Stue/Kjøkken 62,4 m2 Stue/Kjøkken 62,4 m2

8,6 m2

Balkong Balkong 10,4 m2 10,4 m2

Balkong 4,1Balkong m2 4,1 m2

5,7 m2

Sov. 8,6 m2 Sov.

Balkong 3,7 m2

K-A-4 Bygg A - 4. etg.

27.11.2019

1:200

5,2 m2

64,2 3-roms

4,6 m2

D-H04-01 D-H04-01 D-H04-01 119,8 m2 119,8 m2 4-roms 4-roms

Bod 5,2 m2 Bod

A1-H04-01 A1-H04-01

Entré 4,6 m2 Entré

Bad 7,3 m2 Bad 7,3 m2

BYGG D

Sov. 9,1 m2

Gang 5,3 m2 Gang 5,3 m2

2-ROMS

3-ROMS

Balkong Balkong 19,9 m2 19,9 m2

Balkong 6,4 m2

Stue/Kjøkken 38,7 m2

A2-H04-03 A2-H04-03 64,2 m2 3-roms

Sov. 6,5 m2

Balkong 3,7 m2

Godkjent dato:

Bad K07 5,5 m2

Sov. 11,1 m2

4-ROMS

Bad K03 3,8 m2

A2-H04-02 A2-H04-02

Losjeplassen

42,0 m2 2-roms

Stue/Kjøkken 27,0 m2 Sov. 9,5 m2

Sov. 6,9 m2

Bad K07-S 5,5 m2

Sov. 11,7 m2

A2-H04-01 A2-H04-01 64,2 m2 3-roms

Balkong 3,7 m2

Balkong 6,4 m2

Godkjent sign.:

Stue/Kjøkken 37,6 m2

K-D-4 Bygg D - 4. etg. 26.11.2019 1:200

Bod 3,6 m2

Sov. 12,3 m2

Godkjent dato:

Godkjent sign.:

Sov. 7,7 m2 Bad K06-S 5,8 m2

Stue/Kjøkken 32,2 m2

Balkong 3,7 m2

Balkong 6,4 m2

A3-H04-03 A3-H04-03 64,2 m2 3-roms

Sov. 9,0 m2 Sov. 9,4 m2

Balkong 3,9 m2

Bod 3,7 m2

Stue/Kjøkken 52,9 m2

Balkong 3,7 m2

Sov. 6,5 m2

Sov. 6,6 m2

Bod 3,0 m2

Bad PB 3,2 m2

A3-H04-02 A3-H04-02 94,8 3-roms

m2

A3-H04-01 A3-H04-01 94,9 m2 3-roms

Bad K07-S 5,5 m2

Balkong 3,7 m2

A4-H04-03 A4-H04-03 70,1 m2 3-roms

Stue/Kjøkken 43,7 m2

WC 1,8 m2

Bad K07-S 5,5 m2

Sov. 11,7 m2 Stue/Kjøkken 27,0 m2

Kontraktstegning

Svanegangen

Balkong 18,7 m2

Bad K03-S 3,8 m2

Sov. 9,5 m2 Sov. 8,8 m2

A4-H04-01 A4-H04-01 82,5 m2 3-roms

Walk in closet 4,9 m2

Stue/Kjøkken 59,1 m2

Balkong 17,0 m2

Sov 8,2 m2

A4-H04-02 A4-H04-02 2 42,0 m 2-roms

Bad K06 5,8 m2

Stue/Kjøkken 52,4 m2

Sov 11,3 m2

Svanegangen

Bad PB 6,2 m2

Bad PB 4,3 m2

BYGG A

Walk in closet 6,0 m2

Balkong 10,2 m2 Balkong 8,1 m2

Balkong 10,2 m2

Strandveien

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 35


ETASJEPLANER

Tomtegata

5. & 6. etg

64,5 m2 3-roms

Sov. 7,0 m2

Balkong 3,7 m2

Bad K07 5,5 m2

Sov. 11,1 m2

Bad K03 3,8 m2

Stue/Kjøkken 26,3 m2

Sov. 8,3 m2 Sov. 8,3 m2

Entré 6,3 m2 Entré 6,3 m2

A1-H05-02 A1-H05-02 41,0 m2 2-roms

Sov 12,2 m2 Sov

Stue/Kjøkken 34,8 m2 Stue/Kjøkken

D-H05-02 D-H05-02 34,8 m2

Sov. 9,1 m2

71,8 m2 D-H05-02 3-roms 71,8 m2 3-roms

12,2 m2

Bad K07 2 Bad 5,5 m K07 5,5 m2

Bad 4,7 m2 Bad 4,7 m2

Balkong 6,4 m2

Bad K06 5,8 m2

Stue/Kjøkken 32,2 m2 Bod Sov. 3,4 m2 12,2 m2

Sov. 8,0 m2

Sov 9,1 m2 Sov 9,1 m2 Sov 5,7 m2 Sov 5,7 m2

Stue/Kjøkken 62,4 m2 Stue/Kjøkken 62,4 m2

119,8 m2 D-H05-01 4-roms 119,8 m2 4-roms

Sov. 8,6 m2 Sov. 8,6 m2

Balkong 3,7 m2

K-A-5 Bygg A - 5. etg.

27.11.2019

1:200

64,2 m2 3-roms

Bad 7,3 m2 Bad 7,3 m2

Bod/gard. 3,6 m2 Bod/gard. 3,6 m2

D-H05-01 D-H05-01

Bod 5,2 m2 Bod 5,2 m2

A1-H05-01 A1-H05-01

Entré 4,6 m2 Entré 4,6 m2

Gang 5,3 m2 Gang 5,3 m2

Balkong 10,4 m2 Balkong 10,4 m2

Balkong 4,1Balkong m2 4,1 m2

BYGG D

Balkong 6,3 m2

A1-H05-03 A1-H05-03 Stue/Kjøkken 38,3 m2

2-ROMS

3-ROMS

Balkong 19,9 m2 Balkong 19,9 m2

38,7 m A2-H05-03 A2-H05-03

Balkong 6,4 m2

Stue/Kjøkken 2

64,2 m2 3-roms

Sov. 6,5 m2

Balkong 3,7 m2

Godkjent dato:

Bad K07 5,5 m2

Sov. 11,1 m2

4-ROMS

Bad K03 3,8 m2

A2-H05-02 A2-H05-02

Losjeplassen

42,0 m2 2-roms

Stue/Kjøkken 27,0 m2 Sov. 9,5 m2

Bad PB 11,6 m2

Bad PB 5,2 m2

Sov. 7,6 m2

Sov. 12,6 m2

Godkjent sign.:

Walk in closet 4,5 m2

K-D-5 Bygg D - 5. etg. Sov. 9,3 m2

26.11.2019

Bod 3,0 m2

1:200

Godkjent dato:

Godkjent sign.:

A2-H05-01 A2-H05-01 142,4 m2 4-roms

Stue/Kjøkken 83,6 m2

Grønt tak 39,7 m2 Takterrasse privat 38,0 m2

Balkong 3,7 m2

Entré 12,1 m2

Takterrasse privat 38,0 m2

A4-H05-03 A4-H05-03 142,5 m2 4-roms

Stue/Kjøkken 69,4 m2

WC 1,8 m2

Bad K07-S 5,5 m2

A4-H05-01 A4-H05-01 82,5 m2 3-roms

Bod 3,1 m2 Bad K03-S 3,8 m2

Sov. 9,5 m2

Sov. 17,6 m2

Bad PB 11,5 m2 Stue/Kjøkken 27,0 m2

Svanegangen

Kontraktstegning

s. 36

Balkong 8,1 m2

Strandveien

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden

A4-H05-02 A4-H05-02 42,0 m2 2-roms

Bad K06 5,8 m2

Stue/Kjøkken 52,4 m2

Sov 11,3 m2

Balkong 10,2 m2

Svanegangen

Grønt tak 49,4 m2

Sov 8,2 m2

Sov. 7,9 m2

BYGG A

Sov. 9,6 m2


Tomtegata Balkong 6,3 m2

A1-H06-02 A1-H06-02

Bod 3,0 m2

106,8 m2 3-4-roms

Balkong 3,7 m2

Bad PB 6,3 m2

Sov. 11,7 m2

Sov. 12,2 m2

Bad PB 3,6 m2 Stue/Kjøkken 65,8 m2

2-ROMS Balkong 6,4 m2

Takterrasse felles 198,0 m2

64,2 m2 3-roms

Bad K06 5,8 m2

Stue/Kjøkken 32,2 m2 Bod Sov. 3,4 m2 12,2 m2

Sov. 8,0 m2

Balkong 3,7 m2

K-A-6 Bygg A - 6. etg.

27.11.2019

1:200

A1-H06-01 A1-H06-01

3-ROMS

Balkong 6,4 m2

Stue/Kjøkken 38,7 m2

A2-H06-02 A2-H06-02 64,2 m2 3-roms

Sov. 6,5 m2

Balkong 3,7 m2

Godkjent dato:

Bad K07 5,5 m2

Sov. 11,1 m2

4-ROMS

Losjeplassen

Bod 4,0 m2

Entré 4,5 m2

Bad PB 4,5 m2

Bad PB 5,9 m2

Stue/Kjøkken 68,8 m2

A2-H06-01 A2-H06-01

Sov. 13,2 m2

113,7 m2 3-roms

Godkjent sign.:

Sov. 8,2 m2

Takterrasse privat 54,9 m2

Grønt tak 16,4 m2

Sov. 13,3 m2

Stue 33,4 m2

Bod 3,2 m2

Entré 11,0 m2

Bad PB 8,3 m2

Walk in closet 9,0 m2

Takterrasse privat 65,9 m2 Gard. 3,2 m2

A4-H06-01 A4-H06-01 201,4 m2 4-roms

Kjøkken/Spisestue 63,7 m2

Sov. 15,6 m2

BYGG A

Grønt tak 16,3 m2

Svanegangen

Bad PB 7,9 m2 Stue 26,0 m2

Svanegangen

Kontraktstegning

Strandveien

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 37


ETASJEPLANER

Tomtegata

7. etg

Balkong 6,3 m2

Sov. 14,9 m2

Bad PB 6,3 m2

Sov. 7,4 m2

Bad PB 3,6 m2

A1-H07-01 A1-H07-01 118,7 m2 3-roms

Gang 4,6 m2

Gang 7,7 m2

Stue/Kjøkken 65,9 m2

2-ROMS

Bod 2,7 m2

K-A-7 Bygg A - 7. etg.

27.11.2019

3-ROMS Balkong 6,4 m2

Sov. 15,1 m2

Godkjent dato:

Bad PB 6,4 m2

A2-H07-01 A2-H07-01

4-ROMS

Bad PB 3,9 m2 Entré 12,9 m2

119,9 m2 3-roms

Losjeplassen

Sov. 7,3 m2

Stue/Kjøkken 66,4 m2 Bod 2,8 m2

Takterrasse felles 34,4 m2

Takterrasse privat 22,2 m2

Godkjent sign.:

Grønt tak 225,5 m2

Svanegangen

Kontraktstegning

s. 38

Strandveien

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden

Svanegangen

Grønt tak 16,1 m2

BYGG A

1:200

Takterrasse privat 33,9 m2

Takterrasse privat 33,4 m2


Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 39


2 4-roms 3-roms

s. 40

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Bygg A

2-ROMS LEILIGHET A4-H01-02 BRA

42,0

P-ROM

42,0

ETASJE 1 SOVEROM 1 BRA 42 kvm

Sov.

Bad

9,5 m2

P-ROM 42 kvm

3,8 m2

Sov.

MARKTERRASSE 13 kvm

Bad

9,5 m2

Stue/Kjøkken

3,8 m2

27,0 m2

Stue/Kjøkken

27,0 m2

Markterrasse

Markterrasse 13,0 m2

13,0 m2

N

Målestokk 1:75 D01

Justering av keyplangrafikk

27.11.2019

MGC

BSH

D00

Første utsendelse

25.11.2019

BSH

MGC

Rev

Beskrivelse

Arkitekt

Våkne opp på solsiden - Sign SVANEGANGEN Dato Kontr Prosjekt

Adresse

Tiltakshaver

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

P.boks 2295, Strømsø,

Svanegangen Utvikling AS

s. 41


Bygg A

2-ROMS LEILIGHET A2-H01-02 / A2-H02-02 / A2-H03-02 / A2-H04-02 / A2-H05-02 BRA

42,0

P-ROM

42,0

ETASJE 1 / 2 / 3 / 4 /5 SOVEROM 1 BRA 42 kvm

Bad

3,8 m2

Fransk balkong

P-ROM 42 kvm FRANSK BALKONG

Stue/Kjøkken

27,0 m2

Sov.

9,5 m2

N

Målestokk 1:75

s. 42

27.11.2019

MGC

BSH

25.11.2019

BSH

MGC

SVANEGANGEN Dato - Våkne opp Signpå solsiden Kontr

e 1 og Losjeplassen 2 og 4,

Tiltakshaver

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø,


Bygg A

2-ROMS LEILIGHET A4-H02-02 / A4-H03-02 / A4-H04-02 / A4-H05-02 BRA

42,0

P-ROM

42,0

ETASJE 2/3/4/5 SOVEROM 1 BRA 42 kvm

Sov.

Bad

9,5 m2

Sov.

P-ROM 42 kvm

3,8 m2

9,5 m Stue/Kjøkken 2

BALKONG 8,1 kvm

Bad

3,8 m2

27,0 m2

Stue/Kjøkken

27,0 m2

Balkong

Balkong8,1 m2 8,1 m2

N

Målestokk 1:75

D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Arkitekt

25.11.2019

BSH

MGC

Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN Dato Sign Kontr Prosjekt

Adresse

Tiltakshaver

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

P.boks 2295, Strømsø,

Svanegangen Utvikling AS

s. 43


3 4-roms

2-roms

s. 44

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Bygg A

3-ROMS

BRA

64,2

LEILIGHET A2-H01-01

P-ROM

64,2

BRA

64,2

P-ROM

64,2

ETASJE 1 SOVEROM 2

9,5 m2

BRA 64,2 kvm 9,5 m2

Sov.

6,9 m2

Sov.

Sov.

6,9 m2

Markterrasse

3,2 m2

Markterrasse

Bad

5,5 m2

13,0 m2

11,7 m2

MARKTERRASSE 3,2 + 13 kvm

Markterrasse

Sov.

Bad

5,5 m2

13,0 m2

11,7 m2

P-ROM 64,2 kvm

Stue/Kjøkken

Markterrasse

3,2 m2

37,6 m2

Stue/Kjøkken

37,6 m2

N N

D01

Justering av keyplangrafikk

D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Målestokk 1:100

Arkitekt

DAK-filnavn

D01

Justering av keyplangrafikk

D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

Tegningsstatus

Prosjekt

Salgstegninger

Svanegangen

Tegnet

Kontr.

Ans.

Tittel

MGC

25.11.2019

BSH

BSH MGC

Dato

Sign

Kontr

Tiltakshaver

113/343, 113/649

Arkitekt

Mål v/A4:

Adresse

Gnr/Bnr:

Detaljprosjekt Svanegangen Dato

Prosjekt

Svanegangen

27.11.2019

Adresse

Svanegangen Utvikling 27.11.2019 AS

P.boks 2295, Strømsø, 25.11.2019 3003 Drammen

MGC

BSH

BSH

MGC

Våkne opp på solsiden - Sign SVANEGANGEN Dato Kontr

Prosjekt nr.

2145 Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen Tegning nr.

Tiltakshaver

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295,Rev. Strømsø,

s. 45


Bygg A

3-ROMS LEILIGHET A3-H01-01 BRA

64,2

P-ROM

59,4

BRA

64,2

P-ROM

59,4

ETASJE 1 SOVEROM 2 BRA 64,2 kvm P-ROM 59,4 kvm

Bod

Sov.

7,7 m2

Sov.

7,7 m2

Markterrasse

Bad

5,8 m2

13,0 m2

MARKTERRASSE 3,2 + 13 kvm

Sov.

3,6 m2

12,3 m2

Markterrasse

3,2 m2

Markterrasse

13,0 m2

Stue/Kjøkken

32,2 m2

N N

D01

Justering av keyplangrafikk

27.11.2019

MGC

D00

Første utsendelse

25.11.2019

BSH

MGC

Rev

Beskrivelse

Sign

Kontr

Målestokk 1:100 Dato

Arkitekt

27.11.2019

s. 46

25.11.2019

MGC BSH

BSH

113/343, 113/649 Tegningsstatus

Detaljprosjekt Svanegangen

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø, Mål v/A4:

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

MGC

DAK-filnavn Tiltakshaver

Dato

Adresse

Gnr/Bnr:

SVANEGANGEN Dato - Våkne opp Signpå solsiden Kontr

e 1 og Losjeplassen 2 og 4,

Prosjekt

Svanegangen

Tegnet

Kontr.

Ans.

BSH

Tiltakshaver

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø, 3003 Drammen Prosjekt nr.

Salgstegninger

2145

Tittel

Tegning nr.

Rev.


ByggBRAA P-ROM

3-ROMS

70,1 70,1

LEILIGHET A4-H01-03 BRA

70,1

P-ROM

70,1

Markterrasse

13,0 m2

ETASJE 1 SOVEROM 2

Sov.

6,5 m2

Markterrasse

BRA 70,1 kvm

13,0 m2

P-ROM 70,1 kvm

Sov.

6,5 m2

Stue/Kjøkken

MARKTERRASSE 13 + 13 kvm

Bad

43,7 m2

5,5 m2

Sov.

9,5

Stue/Kjøkken

Bad

43,7 m2

5,5 m2

Sov.

11,7 m2

Stue/Kjøkken

Sov.

27,0 m2

N

9,5

Sov. Markterrasse 11,7 m2

13,0 m2

Stue/Kjøkken

27,0 m2

N Markterrasse

13,0 m2

D01

Justering av keyplangrafikk

27.11.2019

MGC

D00

Første utsendelse

25.11.2019

BSH

MGC

Rev

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

Arkitekt

Prosjekt

Adresse

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

Målestokk 1:100

113/343, 113/649

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø, 3003 Drammen

DAK-filnavn

Tegningsstatus

Detaljprosjekt Svanegangen

Salgstegninger

27.11.2019

2145MGC

BSH

Tittel

25.11.2019 TegningBSH nr.

MGC

Justering av keyplangrafikk

D00

Første utsendelse Dato

Mål v/A4:

Tegnet

Rev

25.11.19 Beskrivelse

1:100

MGC

Arkitekt

Tiltakshaver

Gnr/Bnr:

D01

Ans.

Kontr.

BSH

SO

Prosjekt nr.

Våkne opp på solsiden - Sign SVANEGANGEN A4-H01-03 Dato Kontr

3-roms

BSH

Prosjekt

Adresse

Tiltakshaver

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

P.boks 2295, Strømsø,

Svanegangen Utvikling AS

Rev.

s. D01 47


Bygg A

3-ROMS

BRA P-ROM

LEILIGHET A4-H01-01 BRA

82,5

P-ROM

82,5

Markterrasse

13,0 m2

ETASJE 1 SOVEROM 2

Sov

8,2 m2

BRA 82,5 kvm P-ROM 82,5 kvm

WC

1,8 m2

MARKTERRASSE 13 + 13 kvm

Stue/Kjøkken

Bad

3,8 m2

52,4 m2

Bad

5,8 m2

Sov

11,3 m2

Markterrasse

13,0 m2

N

D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Målestokk 1:100

Arkitekt

s. 48

25.11.2019

BSH

Prosjekt

Adresse

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen Gnr/Bnr:

MGC

113/343, 113/649

SVANEGANGEN Dato - Våkne opp Signpå solsiden Kontr

e 1 og Losjeplassen 2 og 4,

Tiltakshaver

Svanegangen Utvik

P.boks 2295, Strømsø, 3003 Drammen

Tegningsstatus

Detaljprosjekt Svanegangen

Salgstegninger

2145

Tittel

Tegning nr.

Dato

Mål v/A4:

Tegnet

Kontr.

Ans.

BSH

Sign

Tiltakshaver

DAK-filnavn

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø,

25.11.2019

Dato

Prosjekt nr.


Bygg A BRA

3-ROMS 64,2

LEILIGHET A2-H02-01 / A2-H03-01 A2-H04-01 P-ROM / 64,2 BRA

64,2

P-ROM

64,2

ETASJE 2/3/4 SOVEROM 2 9,5 m2

BRA 64,2 kvm P-ROM 64,2 kvm

9,5 m2

Sov.

11,7 m2

5,5

6,9 m2

m2

Sov.

11,7 m2

BALKONG 6,4 + 3,7 kvm

Sov.

Bad

Bad

5,5 m2

Sov.

6,9 m2 3,7 m2

Balkong

6,4 m2

Balkong

Stue/Kjøkken

37,6 m2

3,7 m2

Balkong

6,4 m2

Balkong

Stue/Kjøkken

37,6 m2

N N

D01

Justering av keyplangrafikk

D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Målestokk 1:100

Arkitekt

DAK-filnavn

D01

Justering av keyplangrafikk

D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

Tegningsstatus Prosjekt

Salgstegninger

Svanegangen

Tegnet

Kontr.

Ans.

Tittel

MGC

25.11.2019

BSH

BSH MGC

Dato

Sign

Kontr

Tiltakshaver

113/343, 113/649

Arkitekt

Mål v/A4:

Adresse

Svanegangen

Gnr/Bnr:

Detaljprosjekt Svanegangen Dato

Prosjekt

27.11.2019

Adresse

Svanegangen 27.11.2019 UtviklingMGC AS

P.boks 2295, Strømsø, 3003 Drammen 25.11.2019

BSH

BSH MGC

Våkne opp på solsiden - Sign SVANEGANGEN Dato Kontr

Prosjekt nr.

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 2145 og 4, 3015 Drammen Tegning nr.

Tiltakshaver

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø, Rev.

s. 49


Bygg A

3-ROMS LEILIGHET A2-H02-03 / A2-H03-03 / A2-H04-03 / A2-H05-03 / A2-H06-02 BRA

64,2

P-ROM

64,2

BRA

64,2

P-ROM

64,2

ETASJE 2/3/4/5/6 SOVEROM 2 BRA 64,2 kvm P-ROM 64,2 kvm Balkong

Stue/Kjøkken

6,4 m2

BALKONG 6,4 + 3,7 kvm

38,7 m2

Balkong

3,7 m2

Sov.

11,1 m2

Balkong

3,7 m2

Bad

Sov.

5,5 m2

Sov.

6,5 m2

6,5 m2

Bod

N N

Justering av keyplangrafikk

D00

Første utsendelse

25.11.2019

BSH

MGC

Rev

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

Arkitekt

s. 50

27.11.2019 1:100 MGC Målestokk

D01

27.11.2019

MGC

BSH

25.11.2019

BSH

MGC

SVANEGANGEN Dato - Våkne opp Signpå solsiden Kontr

Prosjekt

Adresse

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen Gnr/Bnr:

Tiltakshaver

e 1 og Losjeplassen 2 og 4,

Svanegangen Utvikling AS

DAK-filnavn

P.boks 2295, Strømsø, Detaljprosjekt Svanegangen

113/343, 113/649

BSH

Tiltakshaver

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø, 3003 Drammen

Tegningsstatus

Prosjekt nr.

Salgstegninger

2145


Bygg A

3-ROMS LEILIGHET A3-H02-03 / A3-H03-03 / A3-H04-03 BRA

64,2

P-ROM

59,4

BRA

64,2

P-ROM

59,4

ETASJE 2/3/4 SOVEROM 2 BRA 64,2 kvm P-ROM 59,4 kvm Bod

Sov.

7,7 m2

Bod

Sov.

3,6 m2

12,3 m2

Bad

5,8 m2

Stue/Kjøkken

32,2

BALKONG 6,4 + 3,7 kvm

Sov.

3,6 m2

12,3 m2

m2

Bad

5,8 m2

Balkong

3,7 m2

Balkong

3,7 m2

Balkong

6,7 m2

Balkong

6,4 m2

Stue/Kjøkken

32,2 m2

Sov.

7,7 m2

Sov.

Sov.

Sov.

Sov.

N N

Målestokk 1:100

D01

Justering av keyplangrafikk

27.11.2019

MGC

D00

Første utsendelse

25.11.2019

BSH

MGC

Rev

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

Arkitekt D01

Justering av keyplangrafikk

D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Arkitekt DAK-filnavn

Detaljprosjekt Svanegangen

Prosjekt

Svanegangen

Adresse

Tiltakshaver

27.11.2019

BSH

MGC

BSH

25.11.2019 BSH Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, Svanegangen Utvikling AS MGC 3015 Drammen Våkne opp2295, på solsiden - Sign SVANEGANGEN P.boks Strømsø, Dato Kontr Gnr/Bnr: 3003 Drammen Prosjekt Adresse Tiltakshaver 113/343, 113/649 Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, Svanegangen Svanegangen Utvikling AS Tegningsstatus Prosjekt nr. 3015 Drammen Salgstegninger 2145 P.boks 2295, Strømsø,

s. 51


s. 52

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


BRA

70,1

P-ROM

70,1

Bygg A

3-ROMS LEILIGHET A4-H02-03 / A4-H03-03 / A4-H04-03 BRA

70,1

P-ROM

70,1

Balkong 3,7 m2

ETASJE 2/3/4 SOVEROM 2

Sov.

6,5 m2

BRA 70,1 kvm P-ROM 70,1 kvm

Balkong 3,7 m2

Stue/Kjøkken

BALKONG 3,7 + 10,2 kvm

Bad

43,7 m2

5,5 m2

Sov.

6,5 m2

Sov.

9,5

N

Sov.

11,7 m2

Stue/Kjøkken

Stue/Kjøkken

27,0 m2

Bad

43,7 m2

5,5 m2

Balkong 10,2 m2

Sov.

9,5

N

Sov.

11,7 m2 D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Stue/Kjøkken

27,0 m2

Arkitekt

Prosjekt

Adresse

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

Detaljprosjekt Svanegangen Dato

Mål v/A4:

25.11.19

1:100

Målestokk 1:100

D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Arkitekt

113/343, 113/649

Balkong

Tegningsstatus

10,2 m2 Tegnet

BSH

Ans.

Kontr.

MGC

SO

BSH

MGC

Sign

Kontr

Tiltakshaver

Gnr/Bnr:

DAK-filnavn

25.11.2019

Dato

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø, 3003 Drammen Prosjekt nr.

Salgstegninger

2145

Tittel

Tegning nr.

Rev.

3-roms

A4-H02-03

D00

25.11.2019

BSH

MGC

Våkne opp på solsiden - Sign SVANEGANGEN Dato Kontr Prosjekt

Adresse

Tiltakshaver

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

P.boks 2295, Strømsø,

Svanegangen Utvikling AS

s. 53


Bygg A

3-ROMS

BRA

LEILIGHET A4-H02-01 / A4-H03-01 / A4-H04-01 / A4-H05-01 BRA

82,5

P-ROM

82,5

P-ROM

Balkong 3,7 m2

ETASJE 2/3/4/5 SOVEROM 2

Sov

8,2 m2

BRA 82,5 kvm P-ROM 82,5 kvm

WC

1,8 m2

BALKONG 3,7 + 10,2 kvm

Stue/Kjøkken

Bad

3,8 m2

52,4 m2

Bad

5,8 m2

Sov

11,3 m2

Balkong 10,2 m2

N

D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Målestokk 1:100

Arkitekt

s. 54

25.11.2019

BSH

Prosjekt

Adresse

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

MGC

Gnr/Bnr:

SVANEGANGEN Dato - Våkne opp på solsiden Sign Kontr

e 1 og Losjeplassen 2 og 4,

Tiltakshaver

DAK-filnavn

P.boks 2295, Strømsø,

Dato

113/343, 113/649 Tegningsstatus

Detaljprosjekt Svanegangen Svanegangen Utvikling AS Mål v/A4:

Tegnet

Kontr.

Ans.

25.11.2019

BSH

Dato

Sign

Tiltakshaver

Svanegangen Utvik

P.boks 2295, Strømsø, 3003 Drammen Prosjekt nr.

Salgstegninger

2145

Tittel

Tegning nr.


Bygg A

3-ROMS BRA

P-ROM LEILIGHET A3-H02-02 / A3-H03-02 / A3-H04-02 BRA

94,8

P-ROM

90,2

9,0 m2

SOVEROM 2

Sov.

Sov.

9,0 m2

9,4 m2

Walk in closet

BRA 94,8 kvm

Bad

6,0 m2

4,3 m2

Walk in closet

P-ROM 90,2 kvm

Bad

6,0 m2

BALKONG 17 kvm

4,3 m2

Bad

Bod

6,2 m2

Bad

90,2

ETASJE 2/3/4

Sov.

Sov.

9,4 m2

94,8

3,7 m2

Bod

6,2 m2

3,7 m2

Stue/Kjøkken

52,9 m2

Stue/Kjøkken

52,9 m2

N Balkong 17,0 m2

N

Balkong 17,0 m2

D01

Justering av keyplangrafikk

Målestokk 1:100 D00 Første utsendelse Rev

Beskrivelse

Arkitekt D01

Justering av keyplangrafikk

D00

Første utsendelse

Rev

Beskrivelse

Arkitekt

DAK-filnavn

Detaljprosjekt Svanegangen

Prosjekt

27.11.2019

MGC

25.11.2019

BSH

BSH MGC

Dato

Sign

Kontr

Prosjekt

Adresse

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, Svanegangen Utvikling AS 3015 Drammen 25.11.2019 P.boks BSH 2295, Strømsø, MGC Gnr/Bnr: 3003 DrammenKontr Våkne opp på solsiden - Sign SVANEGANGEN s. 55 Dato 113/343, 113/649

Adresse Tegningsstatus

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, Svanegangen Salgstegninger 3015 Drammen

Tiltakshaver 27.11.2019

Tiltakshaver

MGC

Prosjekt nr.

BSH

Svanegangen Utvikling AS 2145

P.boks 2295, Strømsø,


Bygg A

BRA

94,9

P-ROM

90,8

3-ROMS LEILIGHET A3-H02-01 / A3-H03-01 / A3-H04-01 BRA

94,9

P-ROM

90,8

Balkong 3,7 m2

ETASJE 2/3/4 SOVEROM 2

Sov.

6,6 m2

BRA 94,9 kvm P-ROM 90,8 kvm

ov.

Bod

Bad

3,0 m2

3,2 m2

Bad

BALKONG 3,7 + 18,7 kvm

6 m2

5,5 m2

Walk in closet

Bod

4,9 m2

3,0 m2

Stue/Kjøkken

59,1 m2

d

Sov.

m2

8,8 m2

in closet 4,9 m2

N Balkong

Sov.

8,8

18,7 m2

m2

N

D01

Justering av keyplangrafikk

27.11.2019

MGC

D00

Første utsendelse

25.11.2019

BSH

MGC

Rev

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

Arkitekt

Prosjekt

Adresse

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen Gnr/Bnr:

113/343, 113/649 DAK-filnavn

Tegningsstatus

Detaljprosjekt Svanegangen

Salgstegninger

Dato 27.11.2019

s. 56

25.11.2019

Mål v/A4:

Tegnet

1:100

MGC

MGC

BSH

BSH

MGC

25.11.19

SVANEGANGEN Dato - Våkne opp Signpå solsiden Kontr

e 1 og Losjeplassen 2 og 4,

Tiltakshaver

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø,

Kontr.

BSH

Ans.

SO

BSH

Tiltakshaver

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø, 3003 Drammen

Målestokk 1:100 Prosjekt nr. 2145

Tittel

Tegning nr.

Rev.

3-roms

A3-H02-01

D01


BRA

113,7

P-ROM

109,3

Bygg A

3-ROMS

Bod

4,0 m2

LEILIGHET A2-H06-01

Entré

4,5 m2

109,3

ETASJE 6

4,5 m2

4,0 m2

SOVEROM 2 BRA 113,7 kvm

Entré

68,8

113,7

P-ROM

Bad

Bod

4,5 m2

Stue/Kjøkken

BRA

Bad

P-ROM 109,3 kvm

5,9 m2

m2

Sov.

Bad

TAKTERRASSE 54,9 kvm

13,2 m2

4,5 m2

Sov.

8,2 m2

Bad

Stue/Kjøkken

5,9 m2

68,8 m2

Sov.

13,2 m2

N

Takterrasse privat

54,9 m2

Sov.

8,2 m2

N D02

Justering av keyplangrafikk

D01

Endring takterrasse

Rev

Beskrivelse

Takterrasse privat

54,9 m2

Arkitekt

Prosjekt

Adresse

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

27.11.2019

MGC

27.11.2019

BSH

MGC

Dato

Sign

Kontr

Tiltakshaver

Gnr/Bnr:

113/343, 113/649

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø, 3003 Drammen

DAK-filnavn

Tegningsstatus

Detaljprosjekt Svanegangen

Salgstegninger

2145

Tittel

Tegning nr.

Rev.

3-roms

A2-H06-01

D02

Målestokk 1:100 Dato 25.11.19

Mål v/A4:

Tegnet

1:100

MGC

Kontr.

BSH

Ans.

SO

Prosjekt nr.

D02

Justering av keyplangrafikk

27.11.2019

MGC

BSH

D01

Endring takterrasse

27.11.2019

BSH

MGC

Rev

Beskrivelse

Arkitekt

BSH

Våkne opp på solsiden - Sign SVANEGANGEN Dato Kontr Prosjekt

Adresse

Tiltakshaver

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

P.boks 2295, Strømsø,

Svanegangen Utvikling AS

s. 57


Bygg A

3-ROMS LEILIGHET A2-H07-01 BRA

119,9

P-ROM

116,5

Balkong

6,4 m2

ETASJE 7

ov.

,1 m2

BRA

119,

P-ROM

116,

Sov.

15,1 m2

SOVEROM 2 BRA 119,9 kvm

Sov.

Sov.

Bad

7,3 m2

6,4 m2

P-ROM 116,5 kvm

7,3 m2

BALKONG 6,4 kvm

Bad

3,9 m2

Entré

TAKTERRASSE 22,2 kvm

12,9 m2

Heis

Stue/Kjøkken

66,4 m2

Bod

2,8 m2

N

Takterrasse privat

N

27.11.2019

s. 58

25.11.2019

22,2 m2

Justering av keyplangrafikk

27.11.2019

MGC

D00

Første utsendelse

25.11.2019

BSH

MG

Rev

Beskrivelse

Dato

Sign

Ko

MGC

Arkitekt

BSH

BSH

MGC

SVANEGANGEN Dato - Våkne opp på solsiden Sign Kontr

e 1 og Losjeplassen 2 og 4,

Målestokk 1:100

D01

Prosjekt

Adresse

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen Gnr/Bnr:

Tiltakshaver

Svanegangen Utvikling AS DAK-filnavn

P.boks 2295, Strømsø, Detaljprosjekt Svanegangen

113/343, 113/649 Tegningsstatus

Salgstegninger

BS

Tiltakshaver

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø, 3003 Drammen Prosjekt nr.


Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 59


4 3-roms

2-roms

s. 60

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


Bygg A

4-ROMS

9,5 m2

LEILIGHET A2-H05-01

9,5 m2

Bad

11,6 m2

142,4

P-ROM

138,5

Sov.

Bad

BRA

142,4

P-ROM

138,5

7,6 m2

5,2 m2

Bad

BRA

11,6 m2

ETASJE 5

Sov.

Bad

7,6 m2

5,2 m2

SOVEROM 3

Walk in closet

Sov.

4,5 m2

12,6 m2

Walk in closet

Sov.

12,6 m2

Bod

4,5 m2

BRA 142,4 kvm

Sov.

9,3 m2

3,0 m2

P-ROM 138,5 kvm

Sov.

Bod

9,3

3,0 m2

m2

TAKTERRASSE 38 kvm

Stue/Kjøkken

83,6 m2

Stue/Kjøkken

83,6 m2

N

Takterrasse privat

38,0 m2

N

Takterrasse privat

38,0 m2

Målestokk 1:100

D02

Justering av keyplangrafikk

27.11.2019

MGC

D01

Endring takterrasse

27.11.2019

BSH

MGC

Rev

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

Arkitekt

D02

Justering av keyplangrafikk

D01

Endring takterrasse

Rev

Beskrivelse

27.11.2019

BSH

MGC

BSH

Prosjekt

Adresse

Tiltakshaver

Svanegangen

Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen 2 og 4, 3015 Drammen

27.11.2019 BSH MGC Svanegangen Utvikling AS Våkne oppStrømsø, på solsiden - Sign SVANEGANGEN P.boks 2295, Dato Kontr

Arkitekt

Prosjekt

Gnr/Bnr:

Tegningsstatus

Detaljprosjekt Svanegangen

Salgstegninger

3003 Drammen Tiltakshaver

113/343, 113/649 Søren Lemmichs gate 1 og Losjeplassen Prosjekt 2 og nr. 4, 3015 Drammen 2145

Svanegangen

DAK-filnavn

Adresse

Svanegangen Utvikling AS

P.boks 2295, Strømsø,

s. 61


138,4

27,0 m2

P-ROM

Sov.

142,5

9,5

4-ROMS

BRA

Stue/Kjøkken

Bygg A

11,5 m2

Bad

Bad

Sov.

5,5 m2

7,9 m2

LEILIGHET A4-H05-03

m2

ETASJE 5

Bod

3,1 m2

Entré

BRA 142,5 kvm

12,1 m2

Sov.

9,6 m2

17,6

Sov.

SOVEROM 3

P-ROM 138,4 kvm

69,4 m2

Stue/Kjøkken

TAKTERRASSE 38 kvm

Takterrasse privat

n

38,0

m2

N

Målestokk 1:100

AS

Mål v/A3:

Arkitekt

s. 62

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden

Tegning nr.

Rev.


Våkne opp på solsiden - SVANEGANGEN

s. 63


KONTAKT Megler Geir Gundersen t: 91 62 75 23 e: geir@dialogeiendom.no Utviklere Union eiendomsutvikling t: 32 27 65 80 unioneiendom.no Vedal t: 22 13 28 80 vedal.no svanegangen.no

Idé og design Lemon lemon.no

3D Rift rift.no

Foto Bård Gundersen gundersenogmeg.no

Dette er en illustrasjonsbrosjyre, og avvik på endelig utførelse vil derfor kunne forekomme. Det tas forbehold om trykkfeil.

s. 64

SVANEGANGEN - Våkne opp på solsiden


svanegangen.no

Profile for Lemon Reklamebyrå

Svaneganen prospekt  

Svaneganen prospekt  

Profile for lemonaid