Page 1


NØDSTRØM Det er hu r ti g e r e a t s k if te e ls e ls k a b e n d a t ta n k e ta le ti d p å m o b il te le fo n e n .

DSTRØM

natur-energi ET VI TROR PÅ

www.natur-energi.dk

ØDEN LIV FØR D

NØDHJÆLP

IRKENS

FOLKEK


NØDSTRØM -energi med handling i udbygningen af vedvarende energikilder. Samtidig går otte procent af din elregning til Folkekirkens Nødhjælps arbejde for verdens fattigste, som er dem der lige nu mærker konsekvenserne af klimaforandringerne i form af oversvømmelser eller ekstrem tørke. NØDSTRØM i Nørregade Folkekirkens Nødhjælps hovedkontor i Nørregade kører allerede på NØDSTRØM.

ØDEN LIV FØR D

NØDHJÆLP

IRKENS

FOLKEK ET VI TROR PÅ

Nu kan danskerne skifte til klimavenlig energi og støtte Folkekirkens Nødhjælps arbejde med at ruste verdens fattigste til at modstå klimaforandringerne – uden at det koster en krone. Støt klimaet og bekæmp tørke og oversvømmelser. Sådan lyder den helt korte version af NØDSTRØM – et nyt samarbejde mellem Folkekirkens Nødhjælp og det grønne energiselskab NaturEnergi. Projektet går ud på at få så mange danskere som muligt til at skifte elselskab og købe klimavenlig strøm hos Natur-Energi. Når du køber produktet NØDSTRØM, er du med til at købe “grøn” strøm fra for eksempel vindmøller og vandkraft og investere

”NØDSTRØM-produktet er en handlemulighed for dig, der godt vil handle lokalt og samtidig tænke globalt. Med dette samarbejde introducerer vi et klima- og energiprodukt, hvor du som elforbruger både er med til at nedbringe CO2-udledningen hos os på lang sigt og hjælper verdens fattigste med at modstå klimaforandringerne,” siger generalsekretær Henrik Stubkjær.

Det er hurtigere at skifte

Du kan gøre en forskel Rasmus Christensen, direktør i Natur-Energi, kalder det nye samarbejde for spændende og helt oplagt: ”De mennesker, der bruger mindst energi, er dem der bliver hårdest ramt af klimaforandringerne. Vi har talt så meget om klima, men nu tilbyder vi en let løsning,

hvor danskerne kan være med til at gøre en forskel”. Det tager ikke mange minutter at skifte elselskab ”Det er hurtigere at skifte elselskab end at tanke taletid på mobiltelefonen. Man melder sig bare til hos os. Så laver vi resten af arbejdet,” siger Rasmus Christensen. Det gør Natur Energi Natur-Energi sender en gratis el-spare-pakke til dig. Natur-Energi forpligter sig til at investere 3,75 øre pr. brugt kilowatt-time i vedvarende energianlæg – f.eks. et biogasanlæg i Danmark. Natur-Energi køber den mængde strøm, du bruger, hos en vedvarende energi-producent.

www.noedhjaelp.dk

Folder  

Folder for folkekirkens nødhjælp - nødstrøm