Pangstart for nyetableringer - Pindslemagasinet høst

Page 1

HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 pindslebyen.no FOTO: MOTT RODEHEAVER HØST PÅ PINDSLE Pangstart for nyetablerte Stadium Outlet og PetXL YBELSDNIP E N –MINDRE S TRESS –B E D ER SSALP –

I STADIG UTVIKLING

HANDELSOMRÅDET VÅRT ER I STADIG UTVIKLING. DE SISTE TILSKUDDENE

ER STADIUM OUTLET, PETXL, THANSEN, EUROPRIS OG HOLDBART. DE FIRE

SISTE FYLLER BYGGET VED SIDEN AV VIANOR. UTVIKLINGEN PÅ OMRÅDET BLIR

LAGT MERKE TIL, OG VI I FORENINGEN PINDSLEBYEN BLIR OGSÅ LAGT MERKE TIL.

Halvannet år etter etableringen er vi nå invitert som gjester i Sandefjord Næringsforum. Dette er en milepæl for oss, i jakten på fast plass sammen med de allerede etablerte foreningene i byen. Sandefjord er en næringsvennlig kommune. Vi er tilfredse med den dialogen vi gjennom våre første måneder i drift har klart å få med kommunen. Nå ser vi da også frem til å forsterke denne ytterligere.

En utvidelse med fast plass i næringsforumet krever politisk behandling. Det vil vi selvsagt også fortsette å kjempe for å få gjennomslag for.

Pindsle er et spennende område som huser stadig flere bedrifter med et økende antall arbeidsplasser. Derfor venter vi også i spenning på den endelige behandlingen av kommuneplanen for området. Dette er en plan som i praksis vil sette klare rammer for hva som er tillatt og hva som ikke er det på området vårt videre, for å sike den naturlige fordelingen av virksomheter på handels- og industriområdene i kommunen.

Vi arbeider for fortsatt positiv utvikling av Pindsle og ønsker alle hjertelig velkommen til gode handleopplevelser hos oss!

KJELL ROGER SKAUEN

Styreleder, Foreningen Pindslebyen

2 – HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 ONLINEMAGASIN
FORENINGEN PINDSLEBYEN
FOR HANDELSBYEN PINDSLE, UTGAVE 3/2023 _ UTGIVELSE: UKE 39 _ NESTE UTGIVELSE: UKE 47 UTGIVER: VIA MEDIA AS, 3215 SANDEFJORD _ POST@PINDSLEBYEN.NO _ PINDSLEBYEN.NO _ DIGITAL DISTRIBUSJON.
FOTO: S.O.

VELKOMMEN TIL STADIUM OUTLET

Pindsleveien 13, Sandefjord.

Åpent: Man-Fre 10-20

Lør 10-18, Søn stengt

Handle også på stadiumoutlet.no

HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 – 3 Vi tar forbehold om trykkfeil, evt. forsinkede vareleveranser og at varer kan bli utsolgt.
Følelsen av en god deal. Nordens STØRSTE sportsoutlet
PAX Pu Lined Pants. Regnbukser. Varmende fôr. Barnestørrelser. HANGTEN Padd Hood Jacket. Jakke. Dame- og herrestørrelser. Tilgjengelig i flere farger. SKI INDUSTRIES Frosty Boot. Varmfôrede vinterstøvler. Barnestørrelser. MERRELL Vego Mid Lth Wp. Turstøvel. Dame- og herrestørrelser. CROSS SPORTSWEAR Powestretch Hood. Hoodie i elastisk Powestretchmateriale. Dame- og herrestørrelser. PAX Pu Lined Jacket. Regnjakke. Varmende fôr. Barnestørrelser.
250,- 999,299,199,- 399,250,-
4 – HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 PINDSLEVEIEN 1 / TLF: 33 42 17 30 / www.bjorvik.no / Følg oss på A l t t i l o p p u s s i n g e n f i n n e r d u h o s o s s ! HVITEVARER TIL ALLE FORMÅL også til bedrifter! SANDEFJORD Nygårdsveien 86 TLF.: 33 29 11 44

«Drop-inn Parkeringsbulk» mulig

HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 – 5 Man - fre 07 - 21 (18), lør 9-19 Nygårdsveien 88 3221 Sandefjord Sandefjord Velkommen til hele familiens varehus! Fikser småskader på timen Småskader på bilen er ergerlige å ha og dyre å reparere. Men nå kan du få fikset små bulker og lakkskader mens du tar shoppingrunden. FORDELENE MED SMART REPAIR: • Kort reparasjonstid • Lave verkstedkostnader • Miljøvennlig • Bulkoppretting uten lakkering • Uten demontering • One stop service «Drop-inn skadevurdering»
Overflatiske riper»
Steinsprut i
«Drop-inn
«Drop-inn
lakken»
Tlf. 815 20 500 chat med oss på bilservice.no - KNUST GLASS? KOM INNOM HURTIGRUTA CARGLASS® SPESIALISTEN PÅ REPARASJON OG SPESIALISTER PÅ BILGLASS 09500 hurtigruta.no Du finner oss i Pinsleveien 8
6 – HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 STADIUMOUTLET.NO
MOSENET U T S T YRERDEG FO R ETAKTIVT L I V
– MANGE KUNDER VELGER FRISKE FARGER NÅR DE KJØPER UTEKLÆR NÅ PÅ HØSTPARTEN, FORTELLER BUTIKKSJEF MARIANNE TARANRØD HOS NYKOMMEREN STADIUM OUTLET PÅ PINDSLE.
UDORP K

Butikken på Pindsle var kjedens femte her til lands. Nå er ytterligere en butikk kommet til –i Trondheim.

FASTE LAVE PRISER

– Vi treffer publikum godt! Fornøyde kunder forteller at de er glad for å ha fått en ny aktør i markedet for sport og fritid i byen. Vi har en klar styrke i at vi ikke er kampanjedrevet. Hos oss kjører vi konsekvent på lave priser på de kjente merkevarene i sektoren, sier butikksjefen.

Hun legger til at de eneste produktene som kommer på tilbud eventuelt er varer i et utgående sortiment.

Taranrød har i alt åtte års fartstid fra XXL-butikkene i Tønsberg, Sandefjord og Skien. Da hun oppdaget annonsen hvor Stadium Outlet søkte

PANGSTART FOR STADIUM OUTLET!

DRØYT TRE MÅNEDER ER GÅTT ETTER AT STADIUM OUTLET ÅPNET DØRENE I SANDEFJORD.

godt å være tilbake i en sammenheng hvor produktene handler om å utstyre folk for et aktivt liv, sier hun og bekjenner at hun selv er en ihuga friluftselsker og en treningsivrig person.

STORE VOLUMER

Den 1.300 kvadratmeter store forretningen på Pindsle er uten skillevegger og «tvungne» gangveier og gir dermed et smått overveldende inntrykk. Dette er utformingen Stadium-kjeden har funnet å være mest hensiktsmessig.

– Vi har fremme store partier av hver enkelt vare, dessuten dekker vi så å si hele spekteret av størrelser folk måtte trenge. Vi henvender

– Hva etterspørres mest i disse dager?

– Nå om dagen ser vi klart at folk ruster seg for høsten. Regntøy, tynne boblejakker, støvler og alle varianter av sko - mye for turer i skog og mark, går unna i friskt tempo, forteller butikksjefen.

OVER 70 BUTIKKER

Den svenskeide kjeden har til sammen over 70 butikker i Sverige, Finland og Norge. Forretningen i Sandefjord er den eneste i Vestfold. I tillegg til kjente merkevarer i sport- og fritidsbransjen, har konsernet også en stor portefølje av egendesignede produkter.

HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 – 7
– VI HAR FÅTT EN PANGSTART, MELDER EN
STADIUM-BUTIKKEN PÅ PINDSLE HAR OGSÅ EN SVÆR SKOAVDELING.

Aider tilbyr morgendagens tjenester innen regnskap, rådgivning og teknologi. aider.no

8 – HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023
med 2 logo
med 3 logo – LANGT MER ENN ET REGNSKAPSBYRÅ TAK | UTEMILJØ | NATURSTEIN | INFRASTRUKTUR
vårt komplette
100x900cm
100x900cm
Se
sortiment på www.benders.no

TOYOTA bZ4X

KAMPANJE

1,95 % fastrente

Privatleieprisene inkluderer: Metallic lakk Komplette vinterhjul på alu.felg 3 år/45 000km serviceavtale

2WD 6,6kW Active fra 429 300,-* Privatleie fra 1 995,-/md**

Pris AWD 11kW Active fra 462 600,-

fra 2 995,- /md**

Elbilen bZ4X kombinerer komfort og kjøreglede med Toyotas anerkjente kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet. Den leveres med opptil 10 år batterigaranti, og med Toyota Relax får du opptil 10 år garanti på resten av bilen også. AWD-utgavens ledende firehjulstrekksystem bidrar til at du og dine kommer trygt fram uansett kjøreforhold. Vi har biler på lager for rask levering. Velkommen til prøvekjøring!

*Inkludert frakt, lev. og reg.omk. *Gjelder et begrenset antall biler med 6,6kW ombordlader. **Privatleie bZ4X 2WD Active: Startleie/etabl.gebyr 121 153,-. Md. pris: 1 995,-. Totalt: 192 973,-. Privatleie bZ4X AWD Active: Startleie/etabl.gebyr 124 605,-. Md. pris: 2 995,-. Totalt: 232 425,-. 1,95 % fastrente i tre år. 3 års bindingstid, kjørelengde 45 000 km.

HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 – 9
toyotabilia.no
Toyota Levanger 98 29 49 80 Toyota Orkanger 98 29 49 60 Toyota Stjørdal 98 29 49 30 Toyota Trondheim 98 29 49 00 VESTFOLD Toyota Larvik 33 13 60 00 Toyota Sandefjord 33 48 96 00 Toyota Tønsberg 33 30 12 80 Toyota Horten 33 03 59 00 TELEMARK Toyota Notodden 35 02 73 50 Toyota Porsgrunn 35 56 00 00 Toyota Seljord 35 06 58 00
Avdelingene
TRØNDELAG
-
i Toyota Bilia AS -
TOYOTA bZ4X Pris
Privatleie
Vinner av Norsk Kundebarometer 2023, kategori bilforhandlere (Kilde: Handelshøyskolen BI)

ALLTID I NÆRHETEN MED DEN HJELPEN DU TRENGER

ER ALT DU ØNSKER DEG HJELP TIL TRÅDLØST INTERNETT, TV OG AT ALT ER KOBLET TIL? FORTVIL IKKE – I HVERT FALL OM DU ER SANDEFJORD BREDBÅNDKUNDE.

– Vi er alltid i nærheten for våre kunder. Blir ikke floken løst på telefonen, ja så kan kundekonsulenten fra Sandefjord Bredbånd komme hjem til deg og får deg rett på nett, sier salgs- og markedssjef Claus Fevang Vidum.

Det har sine fordeler at Sandefjord har sin egen lokalt eide leverandør av alle digitale tjenester som Internett, TV, strømmetjenester og film. Med kundemottak og kontorer på Pindsle, er vi alltid i nærheten for kundene våre, og klare for å yte service, enten på telefon, i kundemottaket, via chat eller at vi rett og slett kommer hjem til kunden for å bistå med utfordringer de måtte ha med trådløst nett, koble duppeditter til internett, eller andre nettverksutfordringer, sier Vidum.

TEKNISK HJEMMEHJELP

Tenk bare på den enkle tilgangen sandefjordskundene har til rask assistanse og problemløsning, sier han. Gjennom tjenesten «Rett_På_ Nett» rykker en konsulent fra oss ut og finner en løsning på stedet, dersom vi ikke kan løse det på telefon eller at kunden ønsker hjelp i vårt kundemottak på Pindsle.

– De fleste utfordringer kundene våre måtte ha, løses effektivt når de ringer kundeservicen vår på 33 41 69 50. Men så skjer det at problemet ikke er så lett å løse over telefon. Da spør vi om kunden ønsker at vi kommer hjem og sjekker hva som er feil. «Rett_På_Nett»-tjenesten er blitt svært populær, sier Vidum.

DE VANLIGSTE PROBLEMENE

– Trådløst nett (WiFi) er ofte en utfordring. Det er krevende å få et raskt og stabilt trådløst nett alle steder i en bolig. Det er mye som kan påvirke et trådløst signal og derfor kan det være krevende å komme med gode anbefalinger uten å se hvordan en bolig er utformet og hvor det er lurt å plassere trådløse sendere. Mange dagligdagse problemer er knyttet til trådløse ting. Det kan

være alt fra at pc´en eller nettbrettet er blitt gammelt og utdatert, eller at trådløs sender står feil plassert og signaler blir hindret på veien. På hjemmekontoret opplever noen at internetthastigheten kanskje ikke er slik de forventer. Våre dyktige teknikere trenger som regel ikke lang tid for å finne hva som eventuelt blokkerer eller hvor flaskehalsen er. Dette er de gode på.

LØSER «ALLE» PROBLEMER

Hjelp på telefonen koster ikke kunden noe. Men blir det aktuelt med et oppdrag på kundens hjemmeplan, koster tjenesten «Rett_På_Nett» noe, men varierer ut fra omfang. Ofte løses problemet raskt, og da blir kostnaden for hjelpen hjemme ikke allverden, sier Vidum. Det skal i det hele tatt mye til for at vi ikke finner en god løsning på utfordringen. Jeg tror ikke vi har stått fast en eneste gang. Er det krevende, har vi flere gode fagfolk internt, som sammen finner gode løsninger.

Han forstår godt at mange forbrukere synes det er vrient å forholde seg til alle nye duppeditter, teknologier, tekniske begreper og fremmedord. Det er mange tekniske duppedingser som gjør hverdagen enklere så lenge de virker og det er jo akkurat det, vi vil jo bare at alt skal fungere.

TV-KURS HAR BLITT EN SUKSESS

Å se TV har forandret seg mye de siste årene. Med et mangfold av underholdningstilbud, kan det være vanskelig å orientere seg om alt og hvordan det fungerer. Det er ikke bare å stikke en antennekabel i veggen og trykke på knappen. Nå er TV bare en del av hele det tekniske «universet» du har hjemme. Det er mye å sette seg inn i. Ikke rart interessen er så stor for bredbåndselskapets TV-kurs.

– Av våre over 16.000 kunder har ca 10 prosent vært med på våre gratis TV-kurskvelder. Det sier mye om behovet. Mange er ikke klar over

alle de muligheter de har gjennom Altiboxtjenestene vi tilbyr. Poengsystemet for eksempel. Dette gjør at du i tillegg til grunnpakke med kanaler, kan «bruke» poengene for å endre mellom mange kanaler og strømmetjenester, uten at det koster noe ekstra. Rundt 30 prosent av kundene våre kjenner ikke til dette, så vi gjør det vi kan for å formidle alle mulighetene, slik at kundene kan få gleden av valgfriheten og mangfoldet.

10 – HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023
SFJBB.NO

– Vi får mange hyggelige tilbakemeldinger på kursene. Ikke bare fra deltakerne, men også deres barn og barnebarn. De setter pris på at de kan snakke med foreldre og besteforeldre om andre ting enn betjening av TV-en når de er på besøk, sier Vidum.

Ønsker du å delta på TV-kurs, sjekk sfjbb.no for informasjon om neste TV-kurs.

ÅPNINGSTIDER:

• Kl 08:00 – 20:00 alle hverdager.

• Kl 10:00 – 18:00 helger og helligdager.

• Kundemottak (Nygårdsveien 80, Pindsle):

• Kl 08:00 – 18:00 alle hverdager.

Nygårdsveien 80 (Pindsle). Tlf. 33 41 69 50 ks@sfjbb.no | sfjbb.no | facebook.com/sfjbb

HAR EN KUNDE ET PROBLEM MED BREDBÅNDTJENESTEN HJEMME, LØSER VI DET SOM REGEL PÅ TELEFONEN. FINNER VI IKKE UT AV DET KOMMER VI HJEM TIL KUNDEN. DET KAN GODT VÆRE MARIUS KRISTOFFER HERMANSEN SOM RINGER PÅ, SIER SALGSOG MARKEDSSJEF CLAUS FEVANG VIDUM ( T.V ) I SANDEFJORD BREDBÅND.

HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 – 11
EDNUK S EDNASECIVRE F J ORD BREDBÅN D : TLF . 3341 69 5 0

VÅRT FØRSTE SALG VAR ET TUSENBEIN!

12 – HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023
KØER UTENFOR DØRENE, VELKOMSTKAKE OG STOR STAS DA UTSTYRS- OG DYRE PETXL.NO – STADIG FLERE SKAFFER SEG EN SLANGE SOM «HUSDYR», FORTELLER VAREHUSSJEF KJETIL JANSSON. HER HALSSMYKKET MED EN KONGEBOA TIL RUNDT 3000 KRONER. ANJA VIKØR ER LEDER FOR REPTILAVDELINGEN. DLEM D E G EDNUKINNI K L UBBENHER: D I LLER.APP/PE T X L VAREHUSETS AMBISJON ER Å LEVERE ALLE PRODUKTER OG TJENESTER SOM ETTERSPØRRES I SEKTOREN.

– I tillegg til det store utvalget av produkter til dyr, er PetXL stor på levende vesener også. Reptiler, fisk, fugler og ulike smådyr er blant dyrene kundene kan handle her hos oss på Pindsle. Men det var altså et tusenbein som ble det første vi solgte.

Nå likner ikke tusenbein som kryper rundt i avlukker på Pindsle akkurat som dem du finner i hagen, presiserer han: – Dette er regnbuetusenbein, et fargerikt vesen fra Sør-Amerika som kan bli 15-20 cm langt. Det er ikke spesielt kravstort, litt jord, noen salatblader og agurk er det som skal til, sier Jansson.

Den som er ute etter å skaffe seg et hygge- eller kosedyr har altså mange muligheter i byens nye store varehus.

– Reptiler er jo blitt populært blant mange, forteller han idet han avslappet tøyer ut og danderer en kongeboa rundt halsen. I varehuset vårt i Tønsberg selger vi rundt 50 slanger i året. Jeg regner med at interessen vil vise seg å være stor også i Sandefjord, sier varehussjefen. Han har det daglige

ansvaret også for driften av butikken i nord.

Kongepyton regnes for å være en fin førstegangsslange, forteller han, men legger til at man skal vite hva man gjør når man går til anskaffelse av en slange.

– Dette er dyr som kan bli 30-40 år gamle, noen kan bli over halvannen meter på det lengste og kostholdet er viktig. Vi forvisser oss alltid om at dyret kommer i gode hender og sikre omgivelser når noen vil kjøpe. Vi har dyktige og kompetente medarbeidere som ivaretar det daglige stellet og sørger for at kundene våre får god oppfølging.

Blant de mer vanlige kosedyrene er hamstere, fisk og fugl – alt representert i stort antall og mange varianter i forretningen, i tillegg til alt tenkelig utstyr til kjæledyrene – fôr, stelleprodukter, dyreleker og det meste dyreholdere måtte trenge.

En hundefrisør også på plass og senere kommer en veterinær. Konsernets idé er at alle behov skal kunne dekkes på ett sted.

HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 – 13
Ta kontakt for gratis/uforpliktende befaring og et iskaldt tilbud på aircondition! Vi har alle modeller fra Mitsubishi Electric. INGEN AV VÅRE VARMEPUMPER VARMER ET ROM RASKERE TOPP MODELLEN Gratis befaring Tlf: 33 46 72 27
FÔR OG UTSTYR TIL HUND UTGJØR MER ENN HALVPARTEN AV PLASS OG OMSETNING HOS PETXL.

Spar strøm i vinter!

For å sikre kundene våre de mest populære peisene og ovnene, har vi bestilt inn et antall til lageret vårt i Sandefjord. Her ser du noen av ovnene vi kan levere og montere i høst. Kom innom vår butikk for å se flere ovner og peiser vi har på lager eller har kort leveringstid. Vi bistår gjerne med montering.

14 – HANDELSBYEN PINDSLE_NO 3 - 2023 Dovre Sense 203 Nå 15 700,RAIS Nexo 120 svart Nå fra 35 200,Termatech TT30G Classic Kun 18 490,Contura 510 Style Nå fra 26 900,RAIS Viva L120 Nå fra 35 200,-
Termatech TT23 RG NÅ fra 28 990,DOVRE www.varmefag.no/sandefjord Telefon: 33 42 00 20 sandefjord@varmefag.no Gneisveien 11, Pindsle (Pindslekvartalet) 3221 Sandefjord Åpningstider: Mandag - fredag: 10-17 Lørdag: 10-14
SPAR 3000 SPAR 2000 SPAR 3000 SPAR 8000 Partivare FAST LAVPRIS FOR PENGENE MYE OVN FAST LAVPRIS FOR PENGENE MYE OVN Termatech TT20 Bazic R 16 490,-
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.