Page 13

ANNONSEBILAG UTGITT AV UNIK MEDIA AS

PRØYSEN FOR BARN PÅ HYTTEMESSEN – møt Prøysenhuset på stand nr. 206

De fleste nordmenn har et forhold til Alf Prøysen og karakterer fra hans fortellinger. Teskjekjerringa, Nøtteliten og Helene Harefrøken er med oss gjennom oppveksten, både hjemme, i barnehagen og på skolen. Og for mange av oss blir det ikke jul før vi får høre julekveldsvisa spilles på radioen. Prøysenhuset er et nasjonalt kulturhus til ære for Alf Prøysen. Under Hyttemessen er de til stede med gratis underholdning og aktiviteter for barnefamilier.

Underholdning lørdag og søndag:

Kl 11.00, 13.00 og 15.00.............MINIKONSERT OG ALLSANG (á 10 min) Kl 12.00, 14.00 og 16.00............PRØYSENFORESTILLING (á 10 min)

AKTIVITETER I HELE ÅPNINGSTIDEN SNEKKER ANDERSENS SNEKKERHJØRNE: Barna kan utfolde seg ved sløydbenkene. Kanskje blir det en liten gave til mor? TEGNEKROK: Fargeblyantene ligger klare for fargelegging av Nøtteliten, Bolla Pinnsvin, Helene Harefrøken og andre figurer fra Prøysen. KONKURRANSE MED PREMIER: Bli med på en uhøytidelig konkurranse og trekning av dagspass til Sommer i Prøysen 2019. Hver dag under messa trekkes en heldig vinner av gratis dagspass for én familie.

Numedal med masse aktiviteter for barna Det skulle bare mangle om ikke Dagali Rafting stiller med rafteflåte for anledningen. Denne gang er den full av baller slik at de minste kan «bade» ombord og leke seg i hundrevis av fargerike baller. De som graver godt i ballbingen vil også kunne finne premier der i dypet. Dagali inviterer dessuten til quiz med fine premier. Deltakerne kan vinne opplevelser som rafting, instruksjon i rappellering og kjøring med gocart. Langedrag Naturpark er «alltid» til stede på HYTTEMESSEN. Denne gang har den kjente naturparken med hester, som barna vil møte utenfor messehallen. Inne vil familiene kunne hilse på noen av fjellgårdens mange hunder. Buldreveggen står der som en utfordring til alle sprekinger. Et eget filmhjørne og quiz hører også med.

V å r 2 0 1 9 – P Å H Y T TA – 1 3

Profile for Leif Magne Flemmen

PÅ HYTTA - vårutgave 2019  

På Hyttas messemagasin utgis i forkant av Hyttemessen på X Meeting Point, Hellerudsletta, 25.-28. april 2019.

PÅ HYTTA - vårutgave 2019  

På Hyttas messemagasin utgis i forkant av Hyttemessen på X Meeting Point, Hellerudsletta, 25.-28. april 2019.

Profile for leifen
Advertisement