Page 1

naar het beste juridisch advies!

legalguide

De snelste weg

2010


De jaarlijkse uitgave met de meest toonaangevende advocatenkantoren voor uw bedrijf!

2


De Legal Guide is een jaarlijkse uitgave met de meest toonaangevende advocatenkantoren die ons land rijk is. Gebruik het boek om eenvoudig het juiste advocatenkantoor te selecteren op basis van regio, referenties of uitgebreide voorbeelden van zaken die vergelijkbaar zijn met de situatie waarin uw organisatie zich bevindt. Deze complete, luxe uitgave biedt u de mogelijkheid snel het juiste advocaten足 kantoor te selecteren en contact op te nemen met de juiste persoon. Vergelijk met de overzichtelijke kantoor足 profielen eenvoudig de kantoren uit uw regio of in uw interesse gebied. Gaat u een bedrijf overnemen of juist verkopen? Wilt u uw product beschermen? Loopt een geschil uit de hand? De Legal Guide geeft u de informatie die u nodig heeft om snel het beste advies en de beste juridische ondersteuning te krijgen.

3


Doelgroep:

De Legal Guide wordt verspreid onder de managers, directie, hoofd administratie en juridische afdeling van de midden- en grote bedrijven in Nederland. Verspreiding:

De verspreiding van de Legal Guide geschiedt op basis van controlled circulation. Verschijning:

De Legal Guide verschijnt jaarlijks vanaf september 2010. Oplage:

De Legal Guide wordt verspreid in een oplage van 10.000 exemplaren. Het complete pakket voor advocatenkantoren:

• Print: 2/1 pagina presentatie in de Legal Guide met kantoorprofiel, relevante zaken, specialismen, advocaten, referenties en contactgegevens; • Online: Uitgebreide presentatie op de portalwebsite www.legalguide.nl voor een heel jaar, hieronder valt: uitgebreid kantoorprofiel, contactgegevens, referenties, zaakvoorbeelden, bannering, column input, vacature plaatsing, smoelenboek met alle advocaten en profielen van uw kantoor, overzich­telijke zoekmogelijkheden, etc. • Het tarief voor het complete, standaard pakket is: € 3850,-. Wijzigingen voorbehouden, alle genoemde tarieven zijn exclusief 19% BTW. 6


Voor meer informatie over deelname in de Legal Guide kunt u contact opnemen met Legal Media Europe.

Legal Media Europe St. Janshovenstraat 2-C 3572 RC Utrecht t +31(0)30 201 1718 e info@legalmedia.nl

7


Legal Guide. Een overzichtelijke en luxe uitgave met de beste advocatenkantoren voor uw bedrijf! Bekijk in ĂŠĂŠn oogopslag de referenties, advocaten en kantoorprofielen. Selecteer eenvoudig het kantoor dat aansluit op uw eisen en verwachtingen.

Blader door de Legal Guide  
Blader door de Legal Guide  

Blader door de Legal Guide

Advertisement