Page 1

De puzzeltocht-actie

Actieomschrijving: Een nieuwe huis-aan-huisactie. Speciaal ontworpen om kinderen en ouders spelenderwijs wegwijs te maken in een nieuwe of verbouwde winkel. Daarnaast is het ook een bewustwordingsactie om kinderen te leren wat duurzaamheidssymbolen betekenen. In de winkel hangen vijf symboolborden op strategische plaatsen, waar ook de producten staan die betrekking hebben op het afgebeelde symbool. Ook worden de medewerkers erbij betrokken, omdat zij door de kinderen kunnen worden aangesproken om raad. Uit de ingeleverde flyers worden twee winnaars getrokken die een weekend voor vier personen naar de Efteling winnen. Voor de andere kinderen wordt er om de actie heen een leuke middag georganiseerd door hen (eier)koeken te laten versieren. Optioneel kunt u ook entertainment inhuren om de kinderen te vermaken.


Afgewerkt formaat: A4 Materiaal: 280 grs. sulfaatkarton Bedrukking: 4/4 kleuren (FC) Afwerking: Schoonsnijden

Realisatie: Zoals aangegeven is dit een nieuwe actie en is er nog geen feedback op het slagen van de actie. De verwachtingen zijn hoog.

Redemptie:

E-mail/internet info@sfaprint.nl www.sfaprint.nl

wij máken reclame

Drukwerkspecificaties flyer:

Nog geen redemptie bekend.

De onderstaande kosten zijn inclusief:

Telefoon/Fax: Tel 0187 - 60 80 20 Fax 0187 - 60 80 21

- Drukwerkkosten, - Ontwerp- en opmaakkosten: personaliseren van de bestanden (namen en gegevens), actieproduct(en) invoegen (excl vrijstaand maken), gebaseerd op bruikbare digitale bestanden, - Bewerking, handeling en verpakken - Verzending naar één adres in Nederland De kosten zijn exclusief:

Bezoekadres: Watertoren 50 3247 CL Dirksland

- BTW, - Persoonlijke toevoegingen afwijkend van huidig ontwerp. Wij werken natuurlijk graag mee om uw persoonlijke wensen hierin door te voeren. De meerkosten zullen wij op basis van regie doorberekenen. Staffelprijzen: Staffel

1000

2500

5000

7500

10000

Flyers & symboolborden

€ 0,99/st.

€ 0,45/st.

€ 0,25/st.

€ 0,19/st.

€ 0,15/st.

Plus  

om eens te proberen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you