Page 1

sopivammat puitteet tilaisuudellesi


tilat, JotKa muuNtuvat taRpeittesi muKaaN Turun Messu- ja Kongressikeskus tarjoaa käyttöösi monipuoliset, muunneltavat tilakokonaisuudet. Meillä voit järjestää tilaisuuksia messuista näyttelyihin, kokouksista kongresseihin ja juhlista konsertteihin. Voit vuokrata tilan, edustit sitten yritystä tai yhteisöä. Vuosittain järjestämämme lukuisat hienot tapahtumat ovat takuuna siitä, että voit luottaa meihin: täällä toimivat niin tilat kuin messutekniikkakin. Kiitelty upea ravintolamme tanssiparketteineen on valmis vastaanottamaan vieraansa. Käytössäsi ovat monipuoliset ja laadukkaat juhlatilat, ja tarjontaamme täydentävät ravintoloitsijamme Restelin ammattitaitoiset, täysimittaiset ravintolapalvelut. Myös ravintolatilamme ovat muunneltavissa ja ne sopivat kaikentyyppisiin tilaisuuksiin, viidenkymmenen hengen illalliskokouksista aina satojen vieraiden cocktail- ja gaalajuhliin! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme! Lisätietoa ja kuvia tiloistamme osoitteessa www.turunmessukeskus.fi VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: (02) 337 111


paikka, yksi puhelinsoitto, lukuisia mahdollisuuksia: tilamme ovat muunneltavissa erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tarpeisiin.

kokoustilaa uusimmalla tekniikalla ja äänentoistolla 20–3 000 hengelle.

ravintolapaikkaa ruokaileville vieraille.

pysäköintipaikkaa pihaalueellamme mahdollistavat sen, että suurenkin tapahtuman vieraat voivat halutessaan saapua paikalle omalla autollaan.

anniskelupaikkaamme eivät jätä ketään janoiseksi.

neliömetriä näyttelytilaa jakautuu neljään messuhalliin. Tilamme mahdollistavat siis suuretkin messu- ja näyttelytapahtumat.


BRIIFFI 1/2013

Turun Messu- ja Kongressikeskus Messukentänkatu 9–13, PL 57, 20210 Turku Puhelin (02) 337 111, info@turunmessukeskus.fi www.turunmessukeskus.fi

Tilaesite_2013  

Sopivammat puitteet tilaisuudellesi

Tilaesite_2013  

Sopivammat puitteet tilaisuudellesi

Advertisement