Page 1

Madei nHol l and

www. l e d l i g h t i n g b v . n l Ma i l : i n f o @l e d l i g h t i n g b v . n l


Introductie Ledlighting BV werd in 2007 opgericht met een duidelijke visie om conventionele verlichtingssystemen te vervangen door een superieure kwaliteit, efficiënte duurzame LED-technologiën,voor zowel professionele als eindgebruikers markt. Alle producten van Ledlighting BV worden geproduceerd in Nederland. Het hoofdkantoor en de interactieve showroom zijn gevestigd in Barendrecht, hier vinden ook het assemblageproces en alle logistieke activiteiten plaats. De research en development van de elektronica wordt gerealiseerd in Weert, Dit is tevens een verkoopondersteunende locatie van LedLighting BV. Onze LED-systemen en oplossingen worden met succes geïmplementeerd in vele projecten in Nederland, Duitsland, en andere EU landen of World Wide, in diversen marktsegmenten. Ons doel is, het leveren van energie besparende LED-oplossingen, CO2 reductie en langdurige kwaliteitswaarborging en zo min mogelijk onderhoud.

Ledlighting bv Barendrecht

Ledlighting bv Weert

Ledlighting BV streeft naar een drastische vermindering van de CO2uitstoot, door LED-technologie toe te passen ter vervanging van conventionele verlichtingssystemen. We willen onze klanten een technologische, ecologische en economische oplossing bieden. Dus bieden we de mogelijkheid om de werkelijke besparingen in kosten en CO2-opwekking te berekenen en de aflossingsperiode te meten waarin de klant de haalbaarheid van een investering kan onderzoeken. Ledlighting BV is vanaf het begin van oprichting constant bezig met de Reseurch & Development van haar producten, waarbij de nieuwste technologische innovaties en ontwikkelingen worden geïntegreerd in al haar productieprocessen en producttests. Deze betrokkenheid stelt ons in staat om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden die voldoen aan de behoeften en vereisten van onze klanten.


PRESTATIE / KWALITEIT Middels een denktank van bevlogen ingenieurs en geavanceerde computerprogramma’s worden de LedLighting producten volledig in eigen huis ontwikkeld en daarna gefabriceerd. De in de diverse armaturen toe te passen LED printplaten zijn afhankelijk van de warmtehuishouding geproduceerd op aluminium of epoxy. In de prototyping fase wordt dit middels uitvoerige klimaat- en duurtesten bepaald. De keuze voor de toe te passen leds en bijbehorende drivers wordt voortdurend bewaakt. Hiermee verzekeren we dat altijd de meest up-to-date producten ingezet worden in deze snel aan veranderingen onderhevige markt.

LAAG ENERGIE VERBRUIK Het hoge rendement van LED-technologie kan dezelfde ruimte verlichten met een veel lager verbruik dan traditionele verlichting. Vergeleken met Ledlighting BV LED-verlichting variëren de reducties van 65% voor fluorescentielampen tot meer dan 80% voor halogeen en gloeilampen en 50% voor laag verbruik.

LANGERE LEVENSDUUR De gemiddelde levensduur van een LED-lamp is ongeveer 40.000 uur in vergelijking met 1200 uur van een gloeilamp of 10.000 uur met een fluor licht. Ledlighting BV LED-producten bereiken een levensduur meer dan 50.000 uur.

PRODUCTONTWERP Ledlighting BV werkt voortdurend aan de R&D van haar LED-producten om te voldoen aan de voortdurende veranderingen in de LEDverlichtingsmarkt. Hun innovatieve producten en oplossingen blijven de behoeften en eisen van hun klanten overtreffen.

CERTIFICATEN Ledlighting BV LED-producten zijn ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en worden zorgvuldig gecontroleerd en gecertificeerd door CE, TÜV, RoHS, etc.

De hoge kwaliteit en verbeteringen van de Ledlighting BV LED-producten en hun concurrentiepositie zorgen ervoor dat er een constante groei m.b.t. de prestatie (lumen output) van de Ledchips behouden blijft.

S

BETROUWBARE INVESTERING

Kiezen voor Ledlighting BV LED-verlichting zorgt voor een groter en sneller rendement op de investering van een klant, waardoor LED de definitieve en beste verlichtingskeuze is.

GARANTIE Ledlighting BV heeft zoveel vertrouwen in de kwaliteit van haar producten dat ze een garantie van maximaal 5 jaar op fabricageen materiaalfouten bieden.


Toepassingen Industrie, Food & Parking

Hoge, moeilijk bereikbare plafonds, zware normen ( FDA, HACCP),uitgestrekte ruimtes, warme of koude temperaturen, lange bedrijfsuren en unieke bouwkenmerken kunnen lichtuitdagingen en inefficiënties veroorzaken. Dat is de reden waarom zoveel managers van industriële faciliteiten en parkeergarage beheerders, Food gerelateerde bedrijven zich wenden tot Ledlighting BV voor op maat gemaakte LED-verlichtingsoplossingen die besparingen maximaliseren voldoen aan de kwaliteits eisen en de prestaties van hun faciliteiten kunnen verbeteren.

Retail & Hospatility

Optimale verlichting is essentieel in kantoren, Appartementcomplexen etc. vanwege de hoeveelheid branduren en veiligheid waarvoor lichtbronnen worden gebruikt. Goed ontworpen verlichtingsoplossingen transformeren een ruimte, kantoor of werkplek in een ontspannen omgeving. Ook verlichting kan het uiterlijk van de koopwaar en prestaties verbeteren en leiden tot een hoger rendament van het personeel en/of beter verkoopresultaat. De veelzijdige verlichtingsoplossingen van Ledlighting BV creëren een warme en milieuvriendelijke, prettige werk en beleef atmosfeer.

Outdoor & Tunnels

Outdoor LED-verlichting is van fundamenteel belang om de kwaliteit van het leven te helpen verbeteren en de infrastructuur te verbeteren in een efficiënte en kostenefficiënte manier. De armaturen van Ledlighting BV verbeteren de verlichting op straten, parkeer tereinen, en tunnels maar ook gebouwen, pleinen en winkels tijdens de nacht. Ze bieden ook besparingen door verhoogde energie-efficiëntie, veiligheid en minder onderhoud en een langere levensduur.


Product overzicht


Brochure Ledlighting 2018  
Brochure Ledlighting 2018  
Advertisement