Page 1

Leart Zogjani .................................... Portfolio Katalog


Dizajn Grafik

....................................

Kjo ndarje pĂŤrfshin punimet e dizajnit grafik: Logo | Branding | Pulla postare | PosterĂŤ | Web etj.


Logo Personale .................................... Logo e punuar pĂŤr reprezentim personal.

Logo pĂŤrfshin inicialet LZ (Leart Zogjani)


Logo Job Retiremen Site .................................... Logo e punuar për website të të papunëve.


Logo RIDEA .................................... Logo të punuar për Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit. I pranuar: Shembulli I

. Simboli ka formën e poçit: simbol i ideve// . Zgjatja e poshtme bashkë ne rrethin e lartë paraqet llupën: simbol i kërkimit// . Zgjatja me formën e djathtë : shkronja R//


Katalog Personal Wip  

Katalogu personal WIP Pergatitje e Librit

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you