Page 1

100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Vendor: Cisco Exam Code: 300-370 Exam Name: Troubleshooting Cisco Wireless Enterprise Networks Question 1—Question 25 Click to Download All 70 Q&As From Lead2pass QUESTION 1 A company consists of two adjacent buildings, each with its own Cisco 5508 Wireless Controller with APs joined to the controller in the building. The two controllers are configured identically except for interface IP addresses. Only one SSID is being used in both buildings. The clients in building A are not experiencing any connectivity issues, but (he clients in building B report poor connections An engineer performs a site survey and finds co-channel interference, yet discovers mac Transmit Power Control was never performed on the APs and that Radio Resource Management is not functioning like it does in building A Furthermore, the controllers are in the same RF group and controller A is elected RF leader. Which action will improve client connections in building B? A. Ensure WMM is enabled on the SSID. B. Manually select controller B as RF group leader. C. Configure controller B to be in a separate RF group. D. Doable the low data rates on the a radio and the b/g radio in building B. Answer: C

QUESTION 2 You have successfully configured HA and SSO using two Cisco 5508 Wireless LAN Controllers. You are able to access the Active Primary WLC but are unable to access the 300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Secondary Standby WLC. Which two methods will allow you to access the standby unit? (Choose two.) A. Via SSH to the Redundancy Management Interface. B. Via Service Port Interface. C. Via SSH to the Management Interface. D. Via console connection. Answer: CD

QUESTION 3 While reviewing CleanAir data in Cisco Prime Infrastructure, an engineer notices that a wideband jammer is not sending its Interferer Security Trap correctly. The engineer determines that the default seventy level has been changed. Which value does the engineer select to reset the seventy level to its factory setting? A. informational B. major C. minor D. warning E. critical Answer: D

QUESTION 4 Refer to the exhibit. An engineer is troubleshooting non-802 11 interference and observes this output. Which type of interference signatures can be identified?

A. one frequency hopping Bluetooth 300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

B. two healthy CCK and one malformed OFDM C. three broadband jammers D. two strong microwave ovens and one moderate Answer: B

QUESTION 5 Refer to the exhibit. An engineer is troubleshooting non-802.11 interference and observes the shown output. Which interference signature is the most harmful to Wi-Fi?

A. cordless phone B. microwave oven C. 2 4 GHz wideband jammer D. FHSS Bluetooth E. analog video camera Answer: A

QUESTION 6 Drag and Drop Question Drag and drop the IP address range on the left onto the specific purpose for multicast groups on the right. Not all options are used.

300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Answer:

QUESTION 7 An engineer is deploying a wireless infrastructure and must use Layer 2 discovery for access point association. Which configuration meets this requirement? A. Configure the Access Points and WLC management interface on the same VLAN. B. Configure a DNS A RECORD to point to the controller. C. Configure option 43 on The APs DHCP scope. D. Configure the AP using a serial connection to indicate its controller. Answer: A 300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

QUESTION 8 In a cisco OfficeExtend environment, which encryption type n und between the access point and the mass LAW controller? A. DTLS B. TIS C. STIS D. OpenSSL Answer: A

QUESTION 9 Which visual cue accurately describes a characteristic of the zone of impact displayed in Cisco Prime Infrastructure? A. The closer the cirlce is to blue, the more localized the impact is. B. The smaller the circle, the more localized the impact is. C. The larger the circle, the more severe the impact is. D. The more translucent the circle is, the more localized the impact is. Answer: B

QUESTION 10 Refer to the exhibit. An engineer is troubleshooting access point placement issues and suspects that poor placement is causing connectivity issues. When running the show client detail <mac> command, the engineer notices this output. Which option indicates poor access point placement?

300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

A. excessive number of bytes sent compared to bytes received B. high signal-to-noise ratio C. excessive number of data retries D. low ratio signal strength indicator E. duplicate received packets F. poor statistics for the last 90 seconds Answer: D

QUESTION 11 A wireless engineer is unable to join lightweight access points to the Cisco Wireless Controller. The access points receive ip addresses from a DHCP pool configured on the core switch. Which action must be taken to resolve the issue? A. Upgrade the Wireless Controller to a newer IOS release. B. Configure option 43 on the DHCP pool. C. Configure option 82 on the Wireless controller. D. Change the management ip address on the Wireless Controller. Answer: C 300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

QUESTION 12 Refer to the exhibit. Employees upgraded company issued OS devices. Which are configured to authenticate to the network using WPA2-Eniefpnse 802 lx with LEAP As a result, the devices are no longer able to authenticate. Which action must the engineer do 10 resolve the issue?

A. Redeploy the existing configuration profile. B. Change LEAP certificate on the ACS server. C. Reset the network settings on the devices. D. Rejoin the enterprise network manually. E. Deploy a new configuration profile with LEAP enabled Answer: B

QUESTION 13 A WLC receives a coverage hole detection alert from an AP. What two conditions must occur for the controller to dynamically mitigate the situation? (Choose two.) A. The AP serving the troubled client must currently have a power level 2 or lower. B. The client must be able to dynamically raise its power level to match the new AP power. C. The AP must be RF visible to additional APs on the other side of the coverage hole for calibration. D. The client must have WMM-PS disabled to allow for the increased power usage. 300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

E. The AP serving the troubled client must currently have a power level higher than 2. Answer: AB

QUESTION 14 An engineer has received an alarm on a wireless LAN controller and is unsure of its meaning. The engineer attempted to ping the wireless LAN controller interfaces. Which troubleshooting methodology does this action demonstrate? A. bottom-up B. follow the path C. shoot from the hip D. top-down E. divide and conquer Answer: E

QUESTION 15 Which Cisco WLC debug command allows you to determine if the certificate process is failing in the CAPWAP messages? A. debug pm pki enable B. debug cert events enable C. debug capwap events enable D. debug capwap packet enable E. debug capwap errors enable Answer: E

QUESTION 16 Refer to the exhibit. Which statement about the join process of the access point is true?

300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

A. The time on the controller is outside of the certificates validity time interval, so the join phase failed. B. The AP moved from this controller to its primary controller. C. The controller rejected most of the discovery requests from the AP because they were not received on the management interface subnet. The AP failed to join the controller. D. The AP successfully joined the controller. E. The AP failed to join because the self-signed certificate of the AP on the controller was not correct. Answer: C

QUESTION 17 Refer to the exhibit. An engineer is troubleshooting non-802 11 interference and observes this output. Which type of interference signatures can the engineer identify?

300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

A. microwave B. DECT phone C. Bluetooth D. jammer Answer: A

QUESTION 18 An engineer has configured 802 1x for the network and all but one of the APs are passing authentication. Which configuration is causing the failure? A. The AP has override global credentials checked. B. The switch AAA credentials do not match what is configured on ISE. C. The controller 802 1x supplicant credentials do not match what is configured on ISE D. EAP-FAST is configured on ISE for this AP. Answer: A

QUESTION 19 Refer to the exhibit. Which statement about the join process of the access point is true?

A. The time on the controller is outside of the certificates validity time interval, so the join phase 300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

failed. B. The AP successfully joined the controller. C. The AP moved from this controller to its primary controller. D. The AP failed to join because the MAC address of the AP was not correct on the controller. E. The controller rejected all discovery requests from the AP because they were not received on the management interface subnet. Answer: E

QUESTION 20 Some users are experiencing inconsistent performance on their mobile devices as they move throughout the building when browsing the Internet. Which feature provides a more consistent user experiences? A. low RSSI check B. 802.11r C. RX-SOP D. optimized roaming Answer: A

QUESTION 21 An AP will be deployed to an area where DHCP Option 43 is unavailable and the WLAN engineer is unable to have DNS modifications made to support this AP. Which two actions can enable the AP to join the WLC? (Choose two) A. Issue the clear capwap private-config command in the AP console. B. Pre-stage or prime the AP on the same Layer 2 VLAN as the WLC. C. Issue the capwap ap ip default-gateway WLC IP address command in the AP console. D. Issue the capwap ap ip address WLC IP address command in the AP console. E. Issue the capwap ap controller ip address WLC IP address command in the AP console. Answer: BE

QUESTION 22 Refer to the exhibit. Which statement about the join process of the access point is true? 300-370 Dumps 300-370 Exam Questions 300-370 New Questions 300-370 PDF 300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

A. The AP failed to join because the self-signed certificate of the AP was not correct on the controller. B. The time on the controller is outside of the certificates validity time interval so the join phase failed. C. The AP moved from this controller to its primary controller. D. The AP successfully joined the controller. Answer: B

QUESTION 23 A Wireless LAN Cisco engineer is troubleshooting 802. 11ac WLAN at customer site Doe to interferences with neighboring 802 11n networks the engineer must determine the current primary secondary channel allocation to enhance the current configuration. Channel 60 has been chosen by the customer as primary 20 MHz channel. Which combination determines the resulting primary 40 MHz and primary 80 MHZ channels? A. primary 40 MHz channel 62, primary 80 MM: channel 58 B. primary 40 MHz channel 54, primary 80 MHz channel 58 C. primary 40 MHz channel 64, primary 80 MHz channel 60 D. primary 40 MHz channel 60, primary 80 MHz channel 56 Answer: A

300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

QUESTION 24 A wireless engineer has completed the configuration of a new WLAN on the existing Cisco wireless infrastructure. During testing he found that the wireless client's authenticate and received the correct ip address from the switch, but they were not able to access any of the internal or external resources. Which action will resolve the issue? A. Configure static ip addresses for the wireless clients. B. Configure the default-router on the switch DHCP pool. C. Configure option 82 on the switch DHCP pool. D. Configure a dns-server on the switch DHCP pool. Answer: C

QUESTION 25 Which channel width is the maximum that can be obtained by bonding two 802.11 ac subchannels according to US regulations? A. 160 MHz B. 120 MHz C. 84 MHz D. 240 MHz Answer: A

300-370 Dumps

300-370 Exam Questions

300-370 New Questions

300-370 PDF

300-370 VCE

Get Full Version 300-370 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/300-370.html

[Full Version] Free Share Of Lead2pass 300-370 VCE And PDF Dumps (1-25)  

Lead2pass 2016 100% Real 300-370 Exam Questions

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you