Issuu on Google+

100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Vendor: Cisco Exam Code: 600-212 Exam Name: Implementing Cisco Service Provider Mobility LTE Networks Question 26—Question 50 Click to Download All 75 Q&As From Lead2pass QUESTION 26 Which option describes SNMP inform requests? A. notifications sent to and acknowledged by an SNMP agent B. notifications sent to and acknowledged by an SNMP management station C. notifications sent to but not acknowledged by an SNMP agent D. notifications sent to but not acknowledged by an SNMP management station Answer: B

QUESTION 27 Which option is a network entity that can mix multiple Voice over LTE call bearers into a conference call? A. Media Resource Function B. Media Gateway C. Mobile Switching Center D. Packet Data Network Gateway Answer: A 600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

QUESTION 28 Which three configuration options do local-user accounts allow for on the Cisco ASR 5000? (Choose three.) A. max failed logins B. password complexity C. lockout times D. administrator level E. username complexity F. context access Answer: ABC

QUESTION 29 Which Diameter command is used when P-CSCF sends the desired uplink and downlink bandwidth information to the PCRF? A. RAR B. AAR C. CCR D. MAR Answer: B

QUESTION 30 Which two radio technologies are used in LTE? (Choose two.) A. OFDMA B. MIMO C. TDMA D. EV-DO E. VOR F. DME

600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Answer: AB

QUESTION 31 Which two options are valid Diameter command messages that can be seen on the 3GPP Cx interface? (Choose two.) A. RAR B. AAR C. MAR D. PLR E. SAA F. CCA Answer: CE

QUESTION 32 Which option is the value of the AVP Auth-Application-ID for the Gy interface? A. 17 B. 4 C. 38 D. 13 Answer: B

QUESTION 33 Refer to the exhibit. Which two options best describe this CDR? (Choose two.)

600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

A. The CDR was generated for IMSI +91-123012345612345 B. The CDR was generated for an MS that belongs to the "cisco" APN. C. The CDR was generated because the volume limit was reached. D. The CDR was generated for the home subscriber. E. The CDR was generated due to RAT Type change to EUTRAN Answer: BC

QUESTION 34 Which description of TACACS+ administrator authentication and authorization on the Cisco ASR 5000 is true? A. The Cisco ASR 5000 uses a privilege-level attribute value pair to restrict users to command sets that correspond to their assigned administrative role. 600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

B. The Cisco ASR 5000 uses a privilege-level information element to restrict users to command sets that correspond to their assigned administrative role. C. The Cisco ASR 5000 uses an administrator-level attribute value pair to restrict users to command sets that correspond to their assigned administrative role. D. The Cisco ASR 5000 uses an administrator-level information element to restrict users to command sets that correspond to their assigned administrative role. Answer: A QUESTION 35 As per the 3GPP, which value of the AVP Result-Code is sent by the PCRF to indicate that the subscriber profile is not available in its SPR? A. 2001 B. 5002 C. 4011 D. 5030 Answer: D

QUESTION 36 Which two IEs are ignored by the LTE domain when the EPS QoS parameter is mapped to the R99 QoS parameter? (Choose two.) A. pre-emption capability B. ARP priority C. MBR of PDP context associated with the background traffic class D. MBR of PDP context associated with the interactive traffic class E. pre-emption vulnerability Answer: AE

QUESTION 37 Which two methods are used for Lawful Intercept provisioning? (Choose two.) A. Stake out provisioning 600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

B. Camp-on provisioning provisioning C. Active call provisioning D. Surveillance provisioning E. Circuit tap provisioning Answer: BC

QUESTION 38 Which interface is used to transfer Interception Related Information to the Delivery/Mediation Function? A. X2 B. X1 C. X3 D. X1_1 Answer: A

QUESTION 39 A subscriber is moving from LTE to GERAN/UTRAN and the SGSN is Release 7 3GPP. Which two statements about this situation are true? (Choose two.) A. The SGW has a GTPv2 tunnel towards SGSN B. The PGW has a GTPv2 tunnel towards SGSN C. The PGW has a GTPv1 tunnel on the S8 interface toward the SGW. D. The PGW has a GTPv2 tunnel on the S8 interface toward the SGW. Answer: AD

QUESTION 40 Which configuration command enables the Cisco ASR 5000 to hold onto CDRs that are duplicates while waiting for the primary CGF to come up? A. GTPP duplicate-hold-time 600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

B. GTPP dictionary C. GTPP dead-interval D. GTPP default Answer: A

QUESTION 41 Which two Transport protocols can be used for the S6a interface? (Choose two.) A. SCTP B. TCP C. UDP D. FCP E. RDP Answer: AB

QUESTION 42 Which statement describes what occurs during an inter-MME tracking area update procedure? A. The old MME does the integrity check of the context request by using the old GUTI in the context request message. B. The SGW change indication is conveyed to the old MME in the context ack message. C. The SGW change indication is conveyed to the old MME in the context request message. D. The old MME does the integrity check of the context request by using the PTMSI signature in the context request message. Answer: B

QUESTION 43 Refer to the exhibit. Which option is the Mobile Network Code and the Mobile Country Code of the serving node?

600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

A. MNC 002 MCC 262 B. MNC 020 MCC 262 C. MNC 012 MCC 262 D. MNC 120 MCC 622 Answer: A

QUESTION 44 Which two APN names are recommended by GSMA IR.88 / IR.92 in the Voice over LTE solution? (Choose two.) A. Voice B. Emergency 600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

C. SOS D. IMS E. Video F. SIP Answer: CD

QUESTION 45 Which option describes how PCRF knows the amount of QoS that is needed for a Voice over LTE call? A. PCRF obtains the bandwidth information over the Sy interface. B. PCRF obtains the bandwidth information over the Rx interface from P-CSCF. C. PCRF obtains bandwidth information from the TAS. D. PCRF has the all the bandwidth information always hard-coded in its configuration. Answer: B

QUESTION 46 Which function does the Cisco Serving Gateway perform in a basic EPC network? A. The SGW is responsible for authentication of the subscribers connecting to EPC network. B. The SGW is a termination point in the network for Internet access. C. The SGW forwards data packets from subscribers toward the PDN gateway. D. The SGW is responsible for assigning the IP address to the subscriber. Answer: C

QUESTION 47 In the offline charging architecture, which path protocol and registered port number help to transport the CDRs from the CDFs to the CGF over the Ga reference point? A. UDP src.port and dest.port as 2123 B. UDP src.port random and dest.port as 3386 C. TCP src.port and dest.port as 3386 600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

D. UDP src.port random and dest.port as 2123 Answer: B

QUESTION 48 Which EPS integrity algorithm is mandatory for the UEs? A. EIA0 B. SNOW 3G C. AES D. ZUC Answer: A

QUESTION 49 You are configuring the Cisco ASR 5000 Serving Gateway. You want to configure a reference point between the eNodeB and the SGW for the user plane and inter-eNodeB path switching during handover. Which option describes where the interface IP address associates? A. The address associates to the SGW service. B. The address associates to the GTPU service. C. The address associates to the EGTP service. D. The address associates to the S1U service. Answer: B

QUESTION 50 Which statement describes what occurs with a UE in an active Voice over LTE call being handed over successfully from the 4G LTE network to the 3G network via enhanced SR- VCC technology? A. The voice call is interrupted and reconnected during the hand-over. B. The voice call must be handed over to Voice over HSPA in 3G network. C. The voice call uses a circuit-switched connection in the 3G network. D. The voice call is handed back to 4G Voice over LTE when coverage is back. 600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Answer: C

600-212 Dumps

600-212 Exam Questions

600-212 New Questions

600-212 PDF

600-212 VCE

Get Full Version 600-212 Q&As From Lead2pass: http://www.lead2pass.com/600-212.html


[Full Version] Free Lead2pass 600-212 PDF Guarantee 100% Get 600-212 Certification (26-50)