Page 1

www.bn.dk

FULD TRYGHED I ØKONOMIEN SERVICE- & REPARATIONSAFTALER


25 ÅRS ERFARING

2


SERVICE NON-STOP. DET SKAL VÆRE NEMT AT VÆRE BILEJER. Du har købt en lækker bil, som du skal kunne stole på. I hverdagen tænker du næppe så meget over service-eftersyn og vedligeholdelse af din bil. Men det gør vi - og det gør vi faktisk for din skyld. Vi har mere end 25 års erfaring i at servicere og vedligeholde biler, og ved hvad det betyder for din bils holdbarhed når man tager sig kærligt af den. Derfor anbefaler vi naturligvis at du løbende vedligeholder din bil så du minimerer risikoen for uforudsete problemer. Som autoriseret værksted kender vi din bil ud og ind, og har adgang til unik ekspertise fra bilproducenterne. Det er din garanti for altid at være godt kørende. Oven i kan vi tilbyde dig en service- og reparationsaftale, der giver dig fuld tryghed i din bil-økonomi. www.bn.dk

3


VORES AFTALE DÆKKER MEGET MERE END ”SERVICEEFTERSYN” En service- og reparationsaftale dækker ikke kun serviceeftersyn, men også alle andre områder1 hvor du kan være uheldig og få problemer.

Serviceeftersyn

4

Pæreskift

Bremserengøring

Motorproblemer

1

Støddæmper

Dæk er ikke omfattet af vores service- og reparationsaftale.


Hvad dækker en service- og reparationaftale? Regelmæssige serviceeftersyn Reparation af blandt andet bremser, pærer, kobling, drivaksler osv.

Uforudsete reparationer på f.eks. motor, gearkasse, differentiale, computere, katalysator osv.

BILLIGST I LÆNGDEN Tiden slider på din bil, og vi ved at dine vedligeholdelsesomkostninger vil stige jo længere du kører og jo ældre din bil bliver. Det er svært at spå om hvilke problemer din bil eventuelt får med alderen, men med en service- og reparationsaftale lader du os tage risikoen. Du kan sammenligne det med en forsikring, som gennemsnitligt er billigst for alle. Uden serviceaftale - svingende økonomi

KR. 10.000 8.000

Med serviceaftale - fast lav pris

6.000

Viskeblade

(alt det andet)

4.000 2.000 1

www.bn.dk

2

3

4

5

ÅR

5


TRE ENKLE PAKKER Når du køber en service- og reparationsaftale hos Bjarne Nielsen, kan du vælge mellem tre forskellige varianter.

For et fast månedligt beløb, kan du frit benytte vores værksteder når bilen skal til service eller repareres. Aftalen kan strække sig fra 12 og helt op til 60 måneder afhængigt af hvor mange kilometer du kører årligt.

BUDGET

STANDARD POPULÆR

PREMIUM

6

Budget-aftalen dækker din bils mest basale behov. Alle serviceeftersyn er inkluderet i prisen, og du er dækket hvis dine bremser eksempelvis bliver slidte og skal udskiftes.

Udover Budget-aftalen dækker vores Standard-aftale alle reparationer af motordele og komponenter. Når det bliver tid til sommer- eller vinterdæk, er skiftet inkluderet i prisen, og vi opbevarer selvfølgelig dine dæk på vores dækhotel. Premium-aftalen er for dig, der er afhængig af altid at have en velfungerende bil. Du bruger måske din bil i forbindelse med dit arbejde, og kan ikke undvære en bil i det daglige. Vi hjælper dig så hurtigt vi kan, og lover dig at du aldrig skal vente mere end 5 dage før vi påbegynder arbejde på din bil. I mellemtiden stiller vi en lånebil til rådighed.


POPULÆR

BUDGET

STANDARD

PREMIUM

Serviceeftersyn iht. bilens serviceforeskrifter Reparation og udskiftning af sliddele (fx bremser og styretøjsdele) Reparation og udskiftning af motordele og komponenter1 Hjulskifte & opbevaring Udskiftning af pærer og viskerblade Efterfyldning af smøreolie, køler- og sprinklervæske Gratis klargøring til periodisk syn Fordelsrabat på undervognsbehandling Quickservice ved akutte problemer Max 5 dages ventetid på service/reparation Fri lejebil ved værkstedsbesøg2 Vask og støvsugning ved værkstedsbesøg2 Dansk Vejhjælp med bugsering til nærmeste BN-værksted Mulighed for personlig servicerådgiver og tekniker

www.bn.dk

7


bnbiler #bnbiler #bnbiler bnbiler Der tages forbehold for trykfejl og ændret produktsammensætning. Service- og reparationsaftale forudsætter positiv kreditgodkendelse. Aftalen er omfattet af Bjarne Nielsens generelle vilkår, som du kan få udleveret i nærmeste bilhus. Alle service og reparationer, afhængigt af valgt serviceniveau, skal udføres på et Bjarne Nielsen værksted. Aftalen omfatter ikke dæk og fælge. 1 Dæk ikke omfattet. 2 Gælder ikke ved dækskifte.

www.bn.dk v16.1

Service- og reparationsaftale - Fuld tryghed i økonomien  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you