SMART magazine

Page 1

NR 1 2019

DUURZAAM INTERIEUR Een nieuwe kleur in je bestaande interieur

PROJECTEN | INTERVIEW | STYLEN

WERKDAG VAN PETRA

SHURGARD SELF-STORAGE Herkenbaarheid op afstand

HIGHLIGHTS:

“Een kantoor is voor een bedrijf om te vertellen wie ze zijn ” LET’S TALK MET GEERT AARSSEN

40 PAGINA’S VOL NIEUWE ONTWIKKELINGEN op het gebied van aankleding van gebouwen

smart is een uitgave van LBS Projecten BV

GEERT, FIJN DAT JE ER BENT!


02 |smart

QUOTE

“Als je niets probeert, gebeurt er niets”


smart | 03

INHOUDSOPGAVE

IN DEZE EDITIE. 04 |

06 |

10 |

16 |

18 |

24 |

30 |

34 |

38 |

Danny Verrassen en vernieuwen > pagina 4

Nieuws Erkend Si’BON keurmerk > pagina 5

T-Mobile Geen grens meer aan creativiteit > pagina 10

Petra Werkdag bij LBS > pagina 16

Let’s talk Geert Aarssen, architect > pagina 18

Shurgard Self-Storage Herkenbaarheid op afstand > pagina 24

Duurzame interieur Een nieuwe kleur in je bestaande interieur > pagina 30

Citroën Voel je goed > pagina 34

Julia Opvallen en onderscheiden > pagina 38

Colofon Oplage: 500 stuks Redactie: Julia Kooyman (marketing met PIT), Lisa Bloem (lisabloem.nl), Geurt Mouthaan & André de Borst (Kontakt Media), Petra Ponsen & Danny Stam. Vormgeving & beeld: Gerwin Korevaar (GeK op Vormgeving), Wilma Helder (helderefotografie.nl). ©2019 Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd en/of openbaar gemaakt worden.


04 | smart

DANNY

VERRASSEN EN VERNIEUWEN. Onze wereld verandert in een hoog tempo. Dat ervaren we iedere dag op verschillende manieren. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en werkgebieden verschuiven.


smart | 05

DANNY

Wat voorheen ‘reclame maken’ was, is tegenwoordig ‘signing’ en ‘branding’ Wat voorheen ‘reclame maken’ was, is tegenwoordig ‘signing’ en ‘branding’. Het aanbrengen van reclameborden en raamlogo’s is tegenwoordig vervangen door de kernwaarden van de organisatie op en in het pand zichtbaar te maken. Sinds 1989 loop ik rond in het zogenaamd ‘reclamewereldje’. Ooit begonnen met handmatig folie snijden en met een decoupeerzaag letters uit kunststof zagen. Maar toen kwam de computer om de hoek. Het was een revolutie toen er letters en logo’s gesneden konden worden uit folie aangestuurd door een computer. De tekenprogramma’s ontstonden en gaven de ontwerpers veel meer mogelijkheden. Na verloop van tijd kwamen ook de grote fullcolor printmachines. Grote wandvullende sfeerbeelden op kantoormuren of in showrooms was ineens mogelijk. De laatste jaren gaan de vernieuwingen enorm snel. Ons vak is veel breder geworden. Waar vroeger een enkele lichtbak en een raamlogo gemonteerd werden, zijn we nu bezig om complete gebouwen te restylen. Jaren terug bevond ons vakgebied zich hoofdzakelijk in het eindtraject en kregen we regelmatig te horen: “het geld is op, we moeten bezuinigen op de reclame”.

Gelukkig constateer ik dat we met LBS steeds eerder meelopen in deze processen en zelfs betrokken zijn in de planvorming. Waardoor onze rol nu veranderd is naar een volwaardige speler in het team. Tevens zien we een uitbreiding van de mogelijkheden, doordat interieurs meer en meer op slimme manieren aangepakt worden. Het omkleuren van meubilair en deuren met interieurvinyl is een nieuwe trend. Zo verandert er elke dag wat. In dit nieuwe magazine SMART nemen we jou graag mee in alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden bij LBS. Veel leesplezier!

Danny


06 | smart

NIEUWS

NIEUWS. Keurmerk ‘Erkend Signbedrijf’ SI’BON Het heeft een eigenwijze puntige vorm, is van emaille gemaakt en LBS heeft het met trots mogen ontvangen. Het keurmerk ‘Erkend Signbedrijf’ van branche-organisatie SI’BON is sinds april in ons bezit. Beide organisaties streven naar een gekwalificeerde en onderscheidende projecten. SI’BON is de grondlegger voor de sign-cao. Met de collectieve verzekeringen van SI’BON kunnen er veel risico’s worden geëlimineerd. En daar sluit LBS zich maar al te graag bij aan!


smart | 07

NIEUWS

Nieuw pand voor LBS Door aanhoudende groei en uitbreiding van het team werd het tijd voor een groter pand. LBS vond een nieuwe locatie in Sliedrecht, aan de Lelystraat 57-M. Een prachtig pand qua uitstraling en tegelijkertijd biedt het veel mogelijkheden. Tussen alle drukte van de werkzaamheden door vonden we de afgelopen maanden de tijd om ons prachtige pand een unieke uitstraling te geven: ‘We dress our building’! www.lbs.nl

Cheque voor Stichting Dravet Syndroom

HELDER CADEAU Fotografe Wilma Helder maakt fantastische foto’s van onze projecten. Nu heeft ze zichzelf weer overtroffen. Een unieke foto van de skyline van Rotterdam, genomen vanaf het 153 meter hoge gebouw de Delftse Poort. Deze foto is uitvergroot tot bijna tien meter breed en fullsize op de wand in ons pand geplaatst. www.helderefotografie.nl

Kom het resultaat bekijken in ons nieuwe kantoor!

Om meer aandacht te krijgen voor het Dravet Syndroom, geeft LBS een cheque ter waarde van €1.000 voor de stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen. Het Dravetsyndroom is een zeldzame en ernstige aandoening, waarbij patiënten epileptische aanvallen krijgen die erg moeilijk behandelbaar zijn. De cheque zorgde voor de gewenste extra media-aandacht. LBS draagt de stichting een warm hart toe. Wil je meer weten over de stichting of ook helpen en doneren? Ga dan naar de website: www.dravetsyndroom.eu


08 | smart

VISIE

SMART. S: SAMENWERKEN

M: MEEDENKEN

A: AMBITIEUS

Wij zien onszelf als onderdeel van het team, waarbij jij de belangrijkste teamspeler bent. LBS heeft de kennis en specialisten in huis om jouw project tot een succes te maken.

Elke project start met een idee. Een idee dat ongetwijfeld meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft. Wat wil jij bereiken? Wij denken met je mee. Zo vinden wij samen met jou de ideale oplossing.

Streven naar een goed resultaat. Wij zijn doorzetters. En geven niet snel op. We zijn er op gefocust jouw plan te realiseren en gaan graag die uitdaging aan. Samen werken we jouw creatieve idee uit.

R: REALISTISCH

T: TIJD

Creatieve oplossingen zijn prachtig, maar ze moeten wel realistisch zijn. Bij LBS hebben wij een praktische insteek. We snappen de markt en weten heel goed dat elke geĂŻnvesteerde euro ook terugverdiend moet worden.

Maak kennis met de flexibiliteit van LBS. Wij houden van duidelijkheid, open communicatie en korte lijnen. Geen dagen wachten op een antwoord of een aanpassing, maar een snelle reactie zodat jij ook door kan gaan. Met minimale overlast leveren wij een project af binnen de afgesproken tijd.


smart | 09

VISIE

WAAROM LBS? Ons doel met LBS is om ieder project op een unieke en persoonlijke wijze aan te pakken. Met als gewenste situatie een meer dan tevreden opdrachtgever en een voor allen positief projectresultaat. Een jarenlange relatie met een gezamenlijke gunfactor als uitgangspunt, is voor ons de sleutel om succesvol te kunnen samenwerken. De pragmatische vorm van aanpak, combinaties met specialisten en een breed scala aan activiteiten, maakt dat LBS motiverend blijft voor opdrachtgever en het team. De SMART kernwaarden zijn leidend in de werkwijze van LBS. Het is het kompas van de organisatie en aanpak. Daarom LBS.


10 | smart

T-MOBILE

‘GEEN GRENS MEER AAN CREATIVITEIT’ Restyling hoofdkantoor T-Mobile Wanneer je binnen stapt in het hoofdkantoor van T-Mobile ervaar je de aandachttrekkende kleur, warmte en spontaniteit van magenta. In combinatie met het rustige wit en de houttinten voel je een fris enthousiasme om met de volgende uitdaging aan de slag te gaan. Dat is precies de bedoeling, want volgens de T-Mobile brand experience staan de medewerkers voor de Unlimited-uitdaging. Doel: het met een positieve insteek doorbreken van grenzen en limieten. LBS werkte mee aan de renovatie van het hoofdkantoor in Den Haag.


smart | 11

T-MOBILE

Onze projectleider Juan Tomas wist continu op schema te blijven en haalde zo dagelijks de strakke planning


12 | smart

T-MOBILE

Duizenden meters whiteboard-folie vullen de wanden om op te schrijven. Privacyfolie bij de glazen vergaderkamers en verdiepingen met de huisstijlkleur magenta op ramen, deuren en systeemwanden. Grenzeloze creatieve ruimte in het interieur helpt om de juiste beleving te creĂŤren.


smart | 13

T-MOBILE

LBS is onze partner geweest in dit project. Niet alleen is het prettig samenwerken en snel schakelen, LBS heeft kennis en ervaring met alle facetten hiervan. Berry de Leijster AREA Occupier Solutions

Projectverantwoordelijke

overzichtelijk

privacy

Heldere indeling en rustig kleurgebruik om praktische elementen een centrale plek te geven.

Glazen wanden laten licht door in het interieur, maar privacy is soms ook gewenst. Met etsfolie op de glaswanden wordt dit resultaat bereikt.

bijzonder

functioneel

Processen worden bijzonder als je kan schrijven op de muren

Definieer een ruimte door middel van herkenbare iconen en zorg zo voor een eigen identiteit.

“We realiseerden de renovatie samen met LBS Let’s be smart!”, stelt Berry de Leijster. “Het is belangrijk de brand experience op de diverse verdiepingen constant uit te voeren. Door slim gebruik te maken van whiteboard-vinyl, is er geen grens meer aan de creativiteit van de medewerkers. De frisse magenta kleur op de muren zorgt dat het magenta-gevoel overal terugkomt. Het hoofdkantoor is de ideale plek om echt contact te maken met het T-Mobile.”


14 | smart

T-MOBILE


smart | 15

T-MOBILE

BRAND EXPERIENCE Een brand experience voor een merk biedt de kans om klanten of consumenten emotioneel te betrekken. Zo bouw je als merk een directe relatie op met je klant, zoals je dit vroeger had bij je lokale bakker. Door goed na te denken over de beleving van jouw merk, ontstaat er meer betrokkenheid tussen de medewerkers en het merk T-Mobile. Het uiteindelijke doel is het aanbrengen van een meerwaarde aan het merk, product en samenwerking onderling.


16 | smart

PETRA

“WERKDAG VAN PETRA.” Een dag bij LBS is nooit hetzelfde. In onze dynamische bedrijfscultuur gebeurt er altijd wel wat leuks! Gelukkig komt het woord verveling ook niet in mijn woordenboek voor.


smart | 17

PETRA

De inspirerende werkdag is alweer voorbij. Tot morgen! De dag begin ik met een kopje thee en het doornemen van mijn mailbox. Vanmorgen staat er een afspraak gepland met een collega bij een nieuwe opdrachtgever. In verband met de bouw van een nieuw pand en distributiecentrum is er nieuwe ‘signing’ nodig voor kantoor en buitenterrein. Tijdens de afspraak worden de diverse elementen als gevellogo, sfeervisuals en smartfolie op de ramen van de vergaderruimte besproken. We krijgen ook nog een kijkje in het nieuwe pand wat in aanbouw is. Dit doen we geheel in ‘PBM-stijl’ (persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals werkschoenen, helm en veiligheidsvestje). Na de lunch is het een hoeveelheid van activiteiten. Zo maak ik eerst een offerte, dan een fotosimulatie en controleer ik de planning. Ook ga ik aan de slag met een binnengekomen inkoopopdracht voor een project die we vandaag hebben ontvangen. Het betreft een groot pand met diverse huurders in het centrum

van Rotterdam, waaronder zich ook een centrale parkeergarage bevindt. Er is nieuwe bewegwijzering nodig in verband met een nieuwe huurder. De order maak ik gereed voor productie en ik plan hem in voor montage. Naast werkvoorbereider ben ik ook officemanager bij LBS. In het kader daarvan ben ik verantwoordelijk voor algemene zaken die rondom een pand geregeld moeten worden. Aangezien ik onlangs mijn BHVcertificaat heb vernieuwd en we zijn verhuisd naar een andere pand, begin ik vandaag aan een ontruimingsplan en de overige zaken rondom brandbeveiliging. Ik sluit mijn computer af en ga naar huis. De inspirerende werkdag is alweer voorbij. Tot morgen! > Petra - Projects en Office bij LBS


18 | smart

LET’S TALK

LET’S TALK... met Geert Aarssen


smart | 19

LET’S TALK

Geert en Danny “Toen Danny LBS had opgestart was ons eerste project samen LEO Pharma in Amsterdam. Ik zocht iemand die verstand had van gebouwaankleding maar ook het project op locatie kon begeleiden, daarbij was samenwerking en meedenken van toegevoegde waarde. Niet alleen de prijs maar ook een goede relatie is belangrijk.” Die relatie is uitgegroeid tot vele mooie projecten samen, waaronder Spring!, Stimulansz, Divosa en Stichting Lezen en Schrijven.


20 | smart

LET’S TALK

GEERT AARSSEN ‘Geert, fijn dat je er bent!’ staat op de tompoezen die op tafel liggen te wachten. Geert is architect en is al bij een flink aantal projecten de samenwerking aangegaan met LBS. Vandaag gaan we in gesprek over verleden, heden en toekomst.


smart | 21

LET’S TALK

Ooit wilde Geert beginnen als fotograaf maar op het moment van afstuderen bleek hij nog te jong, 17 jaar, om aan de fotovakschool te beginnen. Hij besloot verder te leren aan het atheneum en met die mooie studie op zak hoorde hij via een vriend dat stedenbouwkunde wel een interessante studie was. “Ik liep een willekeurige Bruna in, keek in de beroepengids en daar stond wat het inhield. Architect, creatief, ontwerpen etc. Dat leek me wel wat, en de rest is geschiedenis.”

Architect, creatief, ontwerpen etc. Dat leek me wel wat,


22 | smart

LET’S TALK

“Eigenlijk ieder jaar bepaal ik een leuk thema om mijn focus op te leggen. Het kan een materiaal zijn of een bepaalde sfeer. In het begin heb ik veel met oriëntatie en lichtinval gedaan. Jullie hebben hier een kantoor op de hoek, maar als je midden in een pand zit dan is noord, oost, zuid of west ver te zoeken. Er komt geen daglicht binnen. Ik kijk dan hoe je toch kan laten merken aan welke kant je bent, straatkant of achterkant.”

“Met de zorgwoningen Spring! ben je al meerdere jaren aan het werk en wil je de diepte in met het ontwerp. Ook het thema oriëntatie zien we daar nog steeds in terug.” “Het is voor mij een tweede natuur geworden om er mee te spelen. Bij dit recente project Spring! wilde de opdrachtgever graag nog een extra woning aan elk uiteinde van de gang. Ik heb dit niet laten gebeuren omdat ik dus het daglicht in de gang wil behouden. Als mensen hun woning uit komen en de gang op stappen weten ze nu waar de achterkant van het gebouw is. Aan het einde van het project vertelde de opdrachtgever: “Geert, ik begrijp nu waarom je de kamer niet dicht wilde hebben.”


smart | 23

“EEN KANTOOR IS VOOR EEN BEDRIJF OM TE VERTELLEN WIE ZE ZIJN.”

LET’S TALK

“Sinds je je eigen architectenbureau hebt werk je met LBS regelmatig aan verschillende stijlen. Zit daar ook vaak een extra gedachte achter?” “Een kantoor is voor een bedrijf om te vertellen wie ze zijn. Je krijgt natuurlijk steeds minder bezoekers die langskomen maar aan de andere kant communiceert je interieur ook naar je medewerkers een verhaal. Een mooi voorbeeld vind ik Stichting Lezen en Schrijven. Als je daar de hal binnenkomt begint het verhaal zich al te vertellen aan de hand van een gedicht op de muur. Als je daarna de trap verder op loopt rolt het verhaal zich verder uit door het gehele pand. Het hoeft niet iets heel groots te zijn als het begin van je verhaal er maar ligt. Eigenlijk communiceer je naar je medewerkers, dit zijn wij!”

“Welke doelen heb je nog voor de toekomst?” “Als ik met interieurs bezig wil blijven, zeker met kantoren, moet je goed op de hoogte blijven. Mede daarom wil ik mijn team blijven verjongen. Als je je als een oude vent gaat gedragen heb je ook geen kans meer dat de groep die 10 a 15 jaar jonger is aansluiting vindt.”


24 | smart

SHURGARD SELF-STORAGE

HERKENBAARHEID

OP AFSTAND Vestigingen Shurgard Self-Storage aangepast naar nieuwe huisstijl Eindelijk besluit je samen met je gezin die gedroomde wereldreis te maken, maar je hebt geen idee waar je al je spullen gaat laten. Of je gaat het kantoor grondig onderhanden nemen, alleen staan je meubels in de weg. Iedereen heeft wel eens wat extra ruimte nodig. Shurgard Self-Storage biedt opslag voor al je huishoudelijke, persoonlijke of zakelijke spullen. Met meer dan 200 vestigingen zijn ze marktleider in opslagruimte in Europa. Maar ook Shurgard moet zichzelf soms wat meer ruimte geven. De vestigingen zijn namelijk aangepast naar een moderne huisstijl. De vroegere vuurtoren in het logo is vervangen door een professionele, minimalistische rode uiting van Shurgard Self-Storage. Met een strakke planning en een slimme aanpak konden we een snelle doorlooptijd behalen van de Nederlandse vestigingen.


smart | 25

SHURGARD SELF-STORAGE


DE ROL VAN LBS.

Met een strakke planning en een slimme aanpak


smart | 27

SHURGARD SELF-STORAGE

“De rol van LBS was om de bedachte huisstijl als een rode draad door het gebouw te laten terugkomen”, aldus Robert, Shurgard Europa. “Waardoor de herkenbaarheid op afstand verbeterd is. Het is een geweldige transformatie van onze gebouwen.”

“LBS werkte met een strakke planning en begreep echt wat het inhield om Shurgard te rebranden.” Onder regie van Gerry Kroeze van KBMA (Kroeze bouwmanagement en advies) was LBS een onderdeel van het bouwteam welke in een

hoog tempo de ene na andere vestiging vernieuwde. Goede samenwerking en meedenken waarin in dit project belangrijke factoren om zodoende het gewenste resultaat te behalen.

> Lees verdersmart | 29

SHURGARD SELF-STORAGE

HET EUROPESE SHURGARD. De bezittingen van klanten, die zich vaak op een keerpunt in hun leven bevinden, bewaart Shurgard. Het Europese bedrijf is marktleider op dit gebied en is sinds 1999 ook in Nederland te vinden met 61 vestigingen. Verder zijn er vestigingen in BelgiĂŤ, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels zijn er meer dan 200 opslagcentra, verspreid over zeven landen.

61

VESTIGINGEN

200

OPSLAGCENTRA

7

LANDEN


30 | smart

DUURZAAM INTERIEUR

DUURZAAM INTERIEUR. Een nieuwe kleur in je bestaande interieur Architecten zijn meesters in het creĂŤren van sfeervolle kamers en productieve werkplekken. Ze komen vaak met spiksplinternieuw design meubilair, die niet zou misstaan in een trendy woonmagazine. Zit jij met je gebouw, hotel of showroom met een budget en heb je nog een goed functionerend, maar ietwat gedateerd meubilair? Met een relatief kleine handeling is al een grote metamorfose te realiseren. In dit artikel kijken we de kunst af bij de architecten en laten we je kennis maken met een nieuwe vorm van renovatie: interieur-vinyl.


smart | 31

DUURZAAM INTERIEUR


32 | let’s be smart

DUURZAAM INTERIEUR

1001 SOORTEN VINYL

Bestaand kantoor- en hotelinterieur, zoals kasten of deuren zijn vaak gedateerd door de kleur maar niet omdat het niet meer functioneert. Deze look is met de onderhoudsarme vinylbekleding eenvoudig om te toveren in een moderne uitstraling. Met 1001 soorten interieur-vinyl zijn het aantal mogelijkheden alleen begrenst door je eigen creativiteit.


smart | 33

DUURZAAM INTERIEUR

• Duurzaam • UV bestendig • Brandvertragend • Geen overlast • Binnen een dag • Hygienisch

Terwijl jij gewoon doorwerkt, pakt LBS jouw werkomgeving aan en geeft het geruisloos en zonder overlast een nieuwe uitstaling. De tafel krijgt een betonlook, je kast de juiste bedrijfskleur en de hoteldeur geef je een modern houtmotief met reliëf.

Het interieur-vinyl kan binnen één dag aangebracht worden en je bedrijf of hotel ziet er meteen weer fris uit. Plus je bent meteen duurzaam bezig omdat het meubilair zo wordt hergebruikt.


34 | smart

CITROËN

CITROËN MAKE-OVER. Je voelt je welkom bij Citroën. Dat gevoel krijg je meteen als je één van de showrooms van het Franse automerk binnenloopt. Bijna automatisch komt er een glimlach op je gezicht. En dat was precies ook het doel van het Feel-Good-concept bij de landelijke restyling van de showrooms, uitgevoerd door LBS.

Citroën is trots op zijn uniekheid, optimisme en slimmigheidjes en heeft als kernwaard optimistisch, menselijk en slim. ‘Be different, feel good ‘ is de belofte die het automerk in alle showrooms in Nederland wil waarmaken. De inrichting is daar helemaal op ingericht. De mens staat centraal bij Citroën en dat komt terug in de kleurrijke visuals met kinderen, mannen en vrouwen.


smart | 35

CITROËN


36 | smart

CITROĂ‹N

Binnen een dag is een vestiging ondergedompeld in het nieuwe concept

Als je binnenloopt bij een willekeurige CitroĂŤnshowroom in Nederland, is je ervaring nagenoeg gelijk. Alles is in dezelfde stijl en kleur vormgegeven. Over de indeling is op dezelfde slimme manier nagedacht. Het interieur straalt een positieve energie uit en je voelt je welkom. De showrooms zijn zo ontworpen dat klantverwachtingen overtreft worden. Voor deze landelijke restyling werd slim nagedacht door LBS. De locaties werden vooraf bezocht en nauwkeuring in beeld gebracht om de vele verschillende huisstijlelementen effectie te kunnen


smart | 37

CITROËN

FEEL-GOODCONCEPT produceren en just in time te monteren. Het bestaande kantoorinterieur was rood van kleur. Door interieurvinyl toe te passen in wit ontstond een nieuwe uitstraling die past bij het Citroën van deze tijd. En nog een voordeel: de metamorfose vond binnen korte tijd plaats. Citroën is een mooi voorbeeld hoe je met wandvisuals, interieur-vinyl en glasbelettering een geheel nieuwe uitstraling kan geven.


38 | smart

JULIA

ONDERSCHEIDEN EN OPVALLEN. ‘Branding’. Eigenlijk is het een gek woord. Op zijn Nederlands uitgesproken heb je het over de golven aan de kust. Op zijn Engels over marketing.


smart | 39

JULIA

“Hier is mijn logo, pas maar toe op het interieur.” Ooit is het woord branding ontstaan om het vee van elkaar te scheiden door ze te brandmerken. Het komt namelijk van het oud-Noorse woord ‘brandr’, dat ‘brandmerken’ betekent. Nu wordt het vooral gebruikt om verschillen tussen bedrijven te benadrukken. De kunst van het opvallen en onderscheiden, daar houd ik me als marketeer graag mee bezig. Mijn marketing-fanatisme heeft een nieuw elan gekregen sinds ik met LBS werk. Ik denk tegenwoordig m­ee in de branding van een kantoor. Organisaties vinden het belangrijk om hun unieke identiteit te weerspiegelen. De ambitie is herkenbaarheid, maar ook dat de collega’s een prettige werkomgeving hebben. Ik hoor wel eens: “Hier is mijn logo, pas maar toe op het interieur.” Is het logo rood, dan willen ze rood in het interieur. Is het blauw, dan willen ze graag blauw zien. Maar zo is het wel heel letterlijk het logo in het gebouw stempelen. Niet iedereen wordt blij van een rood kantoor. De kleur trekt de aandacht en geeft een

warme sfeer, maar kan ook agressief of gevaarlijk overkomen. Blauw geeft rust en zorgt voor heldere communicatie, maar kan tegelijkertijd koel en zakelijk zijn. Hoe kunnen we jouw gebouw laten opvallen en onderscheiden? Dan kijken we naar de gedachte achter jouw logo. Ben je een avontuurlijk bedrijf? Dan laten we dat terugkomen in de vorm van stoere sfeervisuals op de muur. Heb jij een merk dat humor als een van de kernwaarden heeft? Dan denken we mee om de deuren een leuke, ludieke en originele tekst en print te geven met interieur-vinyl. Eigenlijk ‘brandmerken’ we dus de identiteit in jouw kantoor. Klinkt branding toch meteen een stuk vriendelijker. > Julia - Marketing bij LBS