Page 1

Posetite adresu Mozzartsport.com i uverite se u kvalitet novog dizajna portala. Uz moderniji izgled, preglednije mogudnosti i opcij, Mozzartsport predstavlja najbrži rastudi portal posveden sportu i sportskom klađenju. Uz brži i pregledniji prelazak sa jedne na drugu stranicu, otvorili smo prostor za najpopularnije rubrike (Ludi tiket i Srpski sinovi), a slušajudi vaše savete, uneli smo dodatne mogudnosti za sve verne posetioce. I to nije sve...

Najveda novina je brzi pregled svih fudbalskih rezultata na jedan klik od vas. Možete izabrati da donji deo sajta sa rezultatima bude uvek prisutan i vidljiv. Izaberite utakmice koje želite da pratite i slobodno možete čitati vesti na našem portalu. Rezultati de ostati uvek vidljivi na vašem ekranu kroz opciju IZABRANE UTAKMICE. Sve vesti smo sakupili na jednu stranicu i postavili link u glavnoj navigaciji sajta. Možete se informisati o svim fudbalskim ligama pojedinačno, a svaki fudbalski klub ima svoju posebnu stranicu sa svim bitnim statistikama vezanih za taj klub. Do tima možete lako doći klikom na njegov naziv u bilo kojoj tabeli neke lige. Primetidete još gomilu dodataka u okviru naših stranica posvedenih isključivo sportskom klađenju. Pored Live bet najave, trenutne ponude MOZZART kvota, ved dobro poznate rubrike Proigravanje, obavezno posetite sekciju KLADIONICA. Tamo možete pronadi sve neophodne informacije o klađenju i kvotama, dobiti statistiku lige koju izaberete ili pročitati najnoviju Bet analizu. Napominjemo, svaka liga koju pratimo putem našeg sportskog portal aima svoju zasebnu stranicu u okviru kladionice sa preciznim statističkim podacima. Izaberite neku od zastavice, kako bi lakše odabrali parove za svoj tiket.


Obavezno predlažemo da posetite i našu sekciju MEDIJE, sa foto i video galerijom. Mozzartsport uvek prvi postavi golove sa najvažnijih utakmica ili video sa nekim smešnim detaljem.


Ved ste postali stalni posetilac najbrŞeg rastudeg sportskog portala u regionu. Zbog vas smo i postavili nove granice u sportskom novinarstvu na internetu. Budite informisani i pravovremeno obaveťteni o svakom sportskom događaju.

Sportski centar vesti i kladjenja  
Sportski centar vesti i kladjenja  

spotski portal: rezultati uzivo, kladionica, fudbal, kosarka...