Page 1

Fedezzen fel egy szállodát Szeged belvárosának szívében, mindössze néhány méterre a Fogadalmi Templom tornyaitól, ahol az elegancia és az európai színvonalú szolgáltatások találkoznak az otthon melegét idéző hangulattal és a vendégközpontú szemléletmóddal. Fedezze fel a négycsillagos Dóm Hotelt!

A minden igényt kielégítő, európai színvonalú, légkondicionált szobáink, francia- és különálló ágyakkal, elegáns bútorzattal, ingyenes wi-fi és vezetékes internettel, zuhanykabinos fürdőszobával várják kedves vendégeinket.

Szolgáltatásaink: -­‐ Recepció (0-24) több nyelvet beszélő személyzettel -­‐ 14 db kétágyas szoba -­‐ 2 db lakosztály, melyek egy hálószobából és egy bőr ülőgarnitúrával felszerelt tágas nappaliból állnak, 40 m2 alapterületen 4 fő befogadására alkalmasak -­‐ 1 db mozgáskönnyített szoba -­‐ Dóm Étterem, mely 55 fő befogadására alkalmas, kínálatában egyaránt megtalálhatók a magyar és a nemzetközi konyha kedvelt fogásai -­‐ Tárgyalóterem, mely 20 fő kényelmes befogadására alkalmas, modern technikai felszereltséggel -­‐ Wellness szolgáltatások: jacuzzi, szauna, infrakabin, masszázsok, Ceragem termoakupresszúrás masszázságy -­‐ Kamerával őrzött, liftes mélygarázs, mely 7 db személygépkocsi befogadására alkalmas -­‐ Ingyenes wi-fi és korszerű internet terminál nyomtatási lehetőséggel Szállodánk mindössze 850 méterre, gyalogosan körülbelül 10 perc távolságra található az SZTE Kongresszusi Központ épületétől. A széleskörű szolgáltatásoknak és a vendégközpontú szemléletmódnak

köszönhetően a Dóm Hotel**** ideális választás az üzleti utazók és a kikapcsolódni vágyók számára egyaránt. További informácók a www.domhotel.hu honlapon illetve a 06-62/423-750-es telefonszámon.

Dóm Hotel Szeged  

A Dóm Hotel**** Szeged belvárosának szívében, a Fogadalmi Templom tornyaitól néhány lépésnyire, kényelmes, légkondicionált szobákkal, éttere...