Page 1

Ruleta y multijuegos electr贸nicos, apuestas, nuevos premios, sorteos, bingo electr贸nico y mucho m谩s.

Paseo Miramar, 3 - Salou (Tarragona)

Tel: 977 380 584 Abierto desde las 11 de la ma帽ana


La secretaria general del PP participa en un almuerzo con militantes en el Nàutic

Alejandro Fernández, candidato por Tarragona al Parlament, y Mario García (6) la acompañan


Editorial

Carta al director


La Vila

redaccio@lavila.cat


CENTRE DE PSICOLOGIA Col·legiat 5.500 Psicòleg clínic Gestalt - Terapeuta Terapeuta sexual Terapeuta de Parelles Supervisor de Terapeutes c/ Maria Castillo 2 4rt - 5è (Salou) Telèfon: 977 351 615 E-mail: anguila@copc.es

Teràpia d’adults Teràpia de parelles Problemes sexuals Supervisió de Terapeutes Psicologia infantil i reeducació Logopèdia


La Vila

redaccio@lavila.cat


S’han programat tres espectacles de caire familiar fins al mes de novembre La Vila

redaccio@lavila.cat

Les representacions tindran lloc al Teatre del Casal Parroquial i les entrades costen 4 euros


La Vila

redaccio@lavila.cat

El XII Dia Internacional se celebrarà de l’1 al 4 d’octubre

Hi haurà campionats, actuacions, ball, dinar i missa

SALOU: 977 07 20 08 C. València 4


La Vila

redaccio@lavila.cat


L’agenda · 23

De divendres 18 de setembre fins dijous 1 d’octubre de 2015

Salou - Dissabte 19 de setembre.

Els destacats

Al Pavelló Municipal, a les 18 hores.

Salou - Dissabte 26 de setembre. Ral·li, 10 hores.

Al Passeig Jaume I, exposició a les 12 hores.

V Trobada Ral.li Clàssics Costa Daurada 2015

Joventut i Baskonia disputaran un amistós ACB Salou viurà demà, un partit de bàsquet del més alt nivell. Els dos equips de la Lliga Endesa Fiatc Joventut de Badalona i Laboral Kutxa Baskonia disputaran un amistós de pretemporada al pavelló punicipal salouenc. La trobada, organitzada pel Club Bàsquet Salou amb la col·laboració de l’Ajuntament, començarà a les 6 de la tarda. Les entrades d’adult costen 10 euros i les de nens d’entre tres i dotze anys, vuit euros. Es poden adquirir de manera anticipada al bar del pavelló o mitjançant el CB Salou. Hi ha preus especials per a clubs i escoles.

Salou

Cambrils Divendres 18 /setembre, Celebració de l’any Muntaner A les 19 h, la Biblioteca Municipal. Celebrarà aquesta efemèride amb una tertúlia literària on Ramon Gasch i Andreu González parlaran al voltant de la seva novel·la La venjança dels almogàvers, protagonitzada per Marc Amorós, que estableix relació amb Ramon Muntaner qui va ser Mestre racional –tresorer– de la companyia catalana.

Diumenge 20/ setembre Diumenges al teatre

‘ El llop Ferotge’

A les 18 hores. Al Teatre del Casal Parroquial De la companyia del Príncep Totilau. Entrada 4 euros.

Dimecres 23 /setembre

Mercadet de segona mà benèfic

‘Recerca de Nous planetes i vida intel·ligent’

De 10 a 13 hores. Zona mercadet dels dilluns. Organitzat pel per The Freesia Group.

A les 19.00 hores. Al Centre Civic Les Basses. A càrrec de Joan Genebriera, enginyer i especialista amb instrumentació astronòmica i actualment director de l'observatori astronòmic de Tacande a l'Illa de Palma de Canàries. La xerrada és gratuïta i a la vegada solidària en benefici de la l'Associació Cambrils Solidari Tots Plegats, es pot col·laborar amb l'aportació d'aliments.

Fins al 25 de setembre

A les 19.30 hores. Al Teatre Auditori de Salou. Activitat amb motiu del Dia Mundial de l’ Alzheimer. Donatiu 5€

A l’espai del Patí. Exposició que convida a gaudir de les diferents capes sensitives i conceptuals del blau.

Activitat amb motiu del Dia Mundial de l’ Alzheimer. Entrada gratuïta, aforament limitat.

‘Blau’ de Maite Ordériz

A la sala Àmbits Un projecte que busca mostrar la relació existent entre dues ciències aparentment llunyanes, la física i la sociologia. La base material utilitzada per l’elaboració de les obres que conformen el projecte són palets que han tingut usos anteriors, que provenen d’un magatzem de material per a la construcció.

Vila-seca Divendres 18 / setembre Presetació del llibre ‘ Detrás del tiempo’ de Javier Alfaro Guillén A les 19 hores. A la Biblioteca Municipal

Javier és un escriptor autodidacta amb molta imaginació que intenta rescatar aquell nen creatiu que tothom té a dins. En aquest llibre mostra aquells desitjos, aquelles cerques i somnis que podrien canviar el nostre món.

Dilluns 21 /setembre

Exposició

Joan Codina presenta ‘Palet’

A la sala Àgora del Consistori Els participants podran trobar una oferta gastronòmica molt diversa, que anirà des de la cuina tradicional cambrilenca fins a la sofisticació de tapes d’autor i podran escollir la “Millor tapa 2015” votant al web o a través d’una aplicació mòbil. Més informació a la pàgina 8 d’aquesta edició de La Vila.

Actuació de la Coral ‘Cor Ciutat de Reus’

Cine Forum amb la pel·lícula ‘Siempre Alice’.

Exposició

III Ruta de la Tapa

Diumenge 20 /setembre

Conferència Banc del Temps

Fins al 25 de setembre

Del 18 al 29 de setembre

El Club de Vehicles Clàssics de Salou ha organitzat per cinquena vegada una desfilada de cotxes antics ente Salou, Cambrils i Vila-seca. Un cop finalitzat el ral·li tindrà lloc l’exposició dels participants al Passeig Jaume I de Salou. Un centenar de cotxes d’època, molts d’ells exemplars gairebé únics i d’altres singulars mostraran la seva bellesa. El cotxe més espectacular rebrà el premi principal, la Salonia de Plata, símbol del ral·li i obra original de l’artista joier Joan Blázquez. També es lliuraran d’altres premis per a les diferents categories, als cotxes més ben conservats i restaurats.

A les 19.00 hores. Sala Costa Daurada del Centre Cívic.

Dilluns 22 /setembre Jornada de Portes Obertes De 10 a 13 hores Jardí Botànic de Salou Activitat amb motiu del Dia Mundial de l’ Alzheimer.

Fins al 17 d’octubre ‘Diario de una monja artista’ de Dolo Navas Al Centre d’art de la Torre Vella.

L’artista basca omplirà les dues sales d’aquest espai de la Torre Vella i això li permet exhibir àmpliament la seva producció artística. Unes obres gens convencionals i que es mouen entre el terreny de les denominades “instal·lacions” com també del dibuix, el gravat i de l’aprofitament de material de rebuig, material tèxtil, en allò que ens recorda aquell corrent conegut com ‘art povera’.

Fins al 31 doctubre Concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Itúrria. Concurs fotogràfic convocat per l’Ajuntament de Vila-seca. El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d’edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre espais singulars i guarniments florals del municipi.

Fins al febrer Visites guiades a la Sèquia Major 19.00 h - Al Pinar del Perruquet Com cada any, durant el mes d’agost s’inicien les visites a l’espai natural de la Sèquia Major. Les visites, que cal reservarles amb antelació al telèfon 977 37 30 37, són organitzades pel Patronat de Turisme de Vila-seca.


La Vila 348  

Notícies Cambrils, notícies Salou, notícies Vila-seca

La Vila 348  

Notícies Cambrils, notícies Salou, notícies Vila-seca

Advertisement