Page 1


COOK & MOVE Met Cook & Move voegen ex Olympisch atleet Marko Koers en La Vie Catering het beste uit de sportwereld en de voedingsbranche samen. In deze unieke samenwerking wordt jarenlange kennis van gezond bewegen en van lekkere en verantwoorde voeding bijeengebracht.


BEWEEG & EET SLIM Door de drukte van alledag nemen we vaak te weinig tijd voor lichaams-beweging en voor het bereiden van een gezonde maaltijd. Daarentegen weten we allemaal heel goed dat sporten en verantwoorde voeding positieve invloed hebben op je stemming, focus, scherpte, concentratie en gezondheid in het algemeen. Cook & Move leert je slim, tijdsefficiĂŤnt en verantwoord te sporten en gezond te snacken en te koken. Zo blijf je in staat om de uitdagingen van de dag aan te kunnen gaan.


INFORMATIEVE & EDUCATIEVE PEPTALK PARALELLEN TUSSEN DE SPORTWERELD EN HET BEDRIJFSLEVEN

blijf realistisch

Anders loop je jezelf over de kop. Stel naast ‘resultaat’ doelen ook ‘proces’ doelen. Dat houdt het behapbaar.

houd het simpel

Over-complexe doelen en ambities maken het behalen van resultaten vaak ingewikkeld. Eenvoud biedt vaak de makkelijkste en snelste weg naar succes.

laat de bal rollen

Verzand niet in perfectionsime. Daar komt je nergens mee. Durf fouten te maken.

werk samen

Deel je dromen met anderen. Anderen kunnen je verder brengen dan alleen. Snijd balast weg en neem afscheid van relaties die niet bijdragen aan je doel.

toon lef

Blijf uitproberen. Blijf jezelf opnieuw uitvinden. Om nieuwe wegen in te slaan moet je over die eerste drempel heen. Toon lef en neem die drempel.

ben flexbel

Darwin - Not the strongest will survive but the ones most susceptible to change. Ben flexibel om te veranderen

laat je inspireren

Open je open en oren en doe ideen op om te groeien en te ontwikkelen. Stilstaan is achteruitgang.


Met Move & Cook voegen ex Olympisch atleet Marko Koers en La Vie Catering het beste uit de sportwereld en de voedingsbranche samen. In deze unieke samenwerking wordt jarenlange kennis van gezond bewegen en van lekkere en verantwoorde voeding bijeengebracht.


VOORBEREIDING VAN DE MAALTIJD & POWER SNACK La Vie Catering heeft verassende en vitaliserende ingrediĂŤnten uitgekozen waar we zelf gezonde snacks mee gaan maken. Je zult ervaren dat verantwoorde tussendoortjes heel lekker kunnen smaken en gemakkelijk te bereiden zijn. Je maakt je eigen gezonde snack en kiest uit een fruit- en groenten smoothie, verse pasta of mueslirepen uit de oven.


GET UP & MOVE Ex Olympisch atleet Marko Koers en zijn trainers verzorgen een sportieve clinic. Je kunt kiezen uit wandelen, mountainbiken of (running) bootcamp. We werken aan flexibiliteit, coรถrdinatie en conditie. Je leert hoe je thuis in een hele korte tijd verantwoorde en effectieve trainingen kunt doen.


ONTSPANNEN & GENIETEN Na een heerlijke maar intensieve workout heb je het verdient om te gaan genieten van een heerlijke maaltijd en bijvoorbeeld een glaasje wijn


MARKO KOERS Tot 2004 was Marko dé specialist op de 800m en 1500m. Marko heeft Nederland vertegenwoordigd bij drie Olympische Spelen, Barcelona 1992: 800m (halve finale), Atlanta 1996: 1500m (7de) en Sydney 2000: 1500m (13de) Naast zijn 7e plaats bij de Spelen in Atlanta horen zijn 6de plaats op de 800m bij de WK van Athene in 1997 en zijn zilveren medaille bij het EK Indoor van Valencia in 1998 tot zijn hoogtepunten. Marko is gestopt met topsport in 2004. Tegenwoordig organiseert Marko Koers met zijn begeleidingsteam sportprogramma’s voor het Nederlandse bedrijfsleven en is workshopleider voor het programma ‘De Bedrijfsatleet’. Zie www.markokoers.nl voor meer informatie.


LA VIE ...............


Beweeg en eet slim en snel Door de drukte van alledag nemen we vaak te weinig tijd voor lichaamsbeweging en voor het bereiden van een gezonde maaltijd. Daarentegen weten we allemaal heel goed dat sporten en verantwoorde voeding positieve invloed hebben op je stemming, focus, scherpte, concentratie en gezondheid in het algemeen. Cook & Move leert je slim, tijdsefficiënt en verantwoord te sporten en gezond te snacken en te koken. Zo blijf je in staat om de uitdagingen van de dag aan te kunnen gaan.

Professioneel en onderbouwd Met Move & Cook voegen ex Olympisch atleet Marko Koers en La Vie Catering het beste uit de sportwereld en de voedingsbranche samen. In deze unieke samenwerking wordt jarenlange kennis van gezond bewegen en van lekkere en verantwoorde voeding bijeengebracht.

Get up & Move Ex Olympisch atleet Marko Koers en zijn trainers verzorgen een sportieve clinic. Je kunt kiezen uit wandelen, mountainbiken of (running) bootcamp. We werken aan flexibiliteit, coördinatie en conditie. Je leert hoe je thuis in een hele korte tijd verantwoorde en effectieve trainingen kunt doen.

Power Snack La Vie Catering heeft verassende en vitaliserende ingrediënten uitgekozen waar we zelf gezonde snacks mee gaan maken. Je zult ervaren dat verantwoorde tussendoortjes heel lekker kunnen smaken en gemakkelijk te bereiden zijn. Je maakt je eigen gezonde snack en kiest uit een fruit- en groenten smoothie, verse pasta of mueslirepen uit de oven.

Voorbeeld programma 17:00 uur Ontvangst en omkleden 17:30 uur Welkom en introductie 17:50 uur Power snack, voorbereiden 18:20 uur Get up & Move 19:35 uur Power snack, afmaken 20:00 uur Eten en nagenieten 21:00 uur Einde

Cook & move boekje  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you