Page 1

CHEFKOK ALGEMEEN: La Vie Catering is een partycateraar pur sang en neemt al jaren de verzorging van zeer uiteenlopende gelegenheden voor haar rekening. Vanuit onze keukens in Nijmegen verzorgen wij in heel Nederland diners, recepties, feestavonden, gala’s en andere ontvangsten waarbij het culinaire aspect een belangrijke rol speelt. De ambachtelijke keuken van La Vie Catering staat garant voor kwalitatieve en smaakvolle gerechten en levert een stijlvolle en onderscheidende beleving waarover nog lang zal worden nagepraat! La Vie Catering is een onderdeel van de ADC Groep.

FUNCTIEOMSCHRIJVING Voor het creĂŤren van de optimale culinaire beleving zoeken wij een creatieve, ervaren en gedreven Chefkok! In deze functie ben je verantwoordelijk voor de creatieve, eigentijdse invulling en bereiding van alle gerechten die op de diverse locaties door het land en op een aantal van onze vaste locaties geserveerd worden. Hierbij zorg je er op dagelijkse basis voor dat kwaliteit, smaak en presentatie consistent zijn, zoals in overleg bepaald. Aan de hand van de drukte plan je de bereiding van de maaltijden en heb je supervisie over het werk van de sous-chefs, koks en leerling koks. Hierbij zorg je dat de inzet van man-uren en middelen binnen het daarvoor gestelde budget blijft en je tevens je vastgestelde productiviteitscijfers behaald.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN: -

Creatief en eigentijds invullen van het culinaire aanbod van La Vie Catering; Optimaliseren van de personeelsinzet in de keuken, opstellen van roosters, werkindeling, inzet van medewerkers in verschillende diensten en oplossen van knelpunten. Zelf ook operationeel meewerken in de keuken; Leiding geven aan de keukenmedewerkers en hen begeleiden en coachen in de door hen uit te voeren werkzaamheden; Vaststellen en bestellen van benodigde grondstoffen en andere artikelen. Hiertoe contact onderhouden en afspraken maken met diverse leveranciers; Bewaken van het verantwoord gebruik van grondstoffen en de te realiseren efficiency van de keukenproductie en brutowinst; Het vastleggen van de diverse administratieve procedures en controle op de correcte uitvoering van deze procedures en waar nodig corrigerend handelen; Opvangen en afhandelen van vragen, klachten e.d.; Pro-actief voorstellen aandragen en uitvoeren die bijdragen aan het behalen van de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen; Het bevorderen van de communicatie met de verschillende afdelingen en hen voorzien van relevante informatie;


FUNCTIE-EISEN -

Je hebt een volledig afgeronde koksopleiding, minimaal MBO Niveau minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie en bedrijf. Je bent praktisch ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit Je bent enthousiast, creatief en collegiaal Je bent cijfermatig sterk Je hebt geen 9 tot 17 metaliteit. Je hebt een sterke HACCP kennis en houdt deze up to date Je hebt leergierig en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen/trends Je beschikt over de juiste productkennis Je beschikt over basis kennis van Microsoft-Office Je weet je team te motiveren en het uiterste eruit te halen. Je bent in bezit van een Rijbewijs B.

ARBEIDSVOORWAARDEN Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamische werkomgeving, waar ruimte is voor nieuwe ideeĂŤn. SalariĂŤring is conform Horeca CAO.

STANDPLAATS Bijsterhuizen/Nijmegen of op locatie

Chef%20kok  
Chef%20kok  

http://www.laviecatering.nl/dynamic/media/10/files/Chef%20kok.pdf

Advertisement