Page 1

LIMITED EDITION


HAPPY

PURPLE Wanneer elegantie met verleiding rijmt, Wanneer design met mode rijmt Is schoonheid binnen handbereik. Maak het de uwe, Het is uw stijl!


CHIC

CITRUS

Wanneer u weer vol energie zit, Wanneer de technologie kleur bekent Zorgt een beetje geel voor dynamiek. Geniet ervan, Het zorgt voor energie!


SO SMART Ervaar de beste technologie van Laurastar Lift. Met de unieke professionele Laurastar zool, die ultrafijne en krachtige stoom verspreidt, zegt u valse plooien vaarwel: u leidt moeiteloos en het strijkijzer doet de rest. Strijken wordt eenvoudiger zonder veel plaats in te nemen dankzij het compacte formaat van Laurastar Lift.


VRIJHEID IS MOOI. Waar u wilt en wanneer u wilt. Van de strijkplank tot de kledinghanger in de dressing. Licht en compact, Laurastar Lift gaat overal met u mee en is zowel bruikbaar voor een laatste opfrissing van uw kledingstuk op hanger als voor het strijken op de strijkplank. U kunt strijken in alle vrijheid.


SO FREE


TECHNOLOGIEËN Stoompulsen eigen aan Laurastar Actieve 3D zool Professioneel strijkijzer Automatische uitschakeling (na 10 minuten)

ACCESSOIRES Antikalk filter Draadgeleider voor stoomkabel Beschermzool voor delicate stoffen

EXCLUSIVITEITEN Waterreservoir met achtergrondverlichting Automatische oprolling van de stroomkabel

KEUZE UIT 2 KLEUREN Happy Purple – Citrus Chic

www.laurastar.com

Brochure Laurastar Lift + Limited Edition  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you