Page 1

EEN NIEUWE MANIER VAN

STRIJKEN


SO SWISS


ALTIJD AAN DE TOP Het Zwitserse merk Laurastar, de wereldwijde nummer één op het gebied van strijken, streeft dagelijks naar perfectie. Ontdek met Laurastar Lift de meest recente technologische en esthetische innovatie die voortkomt uit de Zwitserse knowhow van onze ingenieurs en designers. Nog nooit kregen stoomcentrales zo’n opfrissing. Laurastar Lift, meer dan een gewone stoomcentrale, verandert de gewoontes en onze kijk op het strijken.


EEN ANDERE KIJK OP HET STRIJKEN Ontdek de nieuwe revolutie op het gebied van strijken: Laurastar Lift, de collectie van stoomcentrales. Een uniek design met een handvat die het transport vereenvoudigt in combinatie met de Laurastar technologie. Strijken past nu bij uw lifestyle: eenvoudiger, praktischer en hedendaags.


SO SMART


STATE OF THE ART TECHNOLOGIE Vind het beste van de Laurastar technologie terug in de Laurastar Lift collectie. Met de unieke professionele Laurastar zool, die ultrafijne en superkrachtige stoom verspreidt, zegt u valse plooien vaarwel: u leidt moeiteloos en het strijkijzer doet de rest. Strijken wordt eenvoudiger zonder veel plaats in te nemen dankzij het compacte formaat van Laurastar Lift.


WEG MET VALSE PLOOIEN

SO PURE


Zelfs voordat u haar ongelooflijke efficiÍntie vaststelt, zal u verleidt worden door de originaliteit van de Laurastar Lift collectie. Laurastar Lift heeft alles om beste vrienden te worden met uw kleding en is uitgevoerd in zes kleuren. En ‌ welke kleur past in uw interieur?


LAAT UW KLEDING


ALLE KLEUREN ZIEN


E


SO

MOEILIJK OM MAKKELIJKER TE DOEN

EASY

Wanneer we een mooi kledingstuk willen aantrekken, willen we dat onmiddellijk en overal: Laurastar Lift is binnen 3 minuten gebruiksklaar en dankzij de handgreep, staat zij altijd klaar om u te volgen! Bent u een dagdromer? Dat komt goed uit, want Laurastar Lift houdt beide voeten op de grond en beschikt over een auto-stop functie die het toestel automatisch na 10 minuten uitschakelt. Strijken wordt bijna te eenvoudig.


VRIJHEID IS MOOI Waar u wilt en wanneer u wilt. Van de strijkplank tot de kledinghanger in de dressing. Licht en compact, Laurastar Lift gaat overal met u mee en is zowel bruikbaar voor een laatste opfrissing van een kledingstuk op hanger als voor het strijken op de strijkplank. U kunt strijken in alle vrijheid.

SO


FREE


06 SLIMME DETAILS DIE UW LEVEN VEREENVOUDIGEN


01

04 02

03

06

05 01. Handvat voor transport 02. Beveiligde plaats voor het strijkijzer 03. Opberging voor de stoomkabel 04. Afneembaar waterreservoir 05. Pootjes voor de plaatsing op de grond 06. Speciale mat voor het neerzetten van het nog warme ijzer


Onweerstaanbaar! Nog nooit was strijken zo trendy dankzij het design met moderne kleuren en door de geavanceerde technologie. Laurastar Lift heeft alles en zelfs nog veel meer. UÂ zult zien, strijken wordt een waar plezier.

SO

STRIJKEN WORDT EEN WAAR PLEZIER


COOL


ORIGINAL RED

Technologieën Professioneel strijkijzer Ultrafijne en superkrachtige stoom eigen aan Laurastar Automatische uitschakeling (na 10 minuten) Accessoires Antikalk filter Draadgeleider voor stoomkabel (enkel op de modellen met als kleur Extra Taupe en Pure White) Beschermzool voor delicate stoffen Keuze uit 3 kleuren Original Red – Pure White – Extra Taupe

+ ULTIMATE BLACK Technologieën Stoompulsen eigen aan Laurastar Actieve 3D zool Professioneel strijkijzer Automatische uitschakeling (na 10 minuten) Accessoires Antikalk filter (extra filter enkel op het model Platinum) Draadgeleider voor stoomkabel Beschermzool voor delicate stoffen Exclusiviteiten Waterreservoir met achtergrondverlichting Automatische oprolling van de stroomkabel Keuze uit 3 kleuren Ultimate Black – Pinky Pop – Platinum


PURE WHITE

EXTRA TAUPE

+

+

PINKY POP

PLATINUM


ZWITSERLAND

0800 55 84 48

DUITSLAND

0800 32 32 400

VERENIGD KONINKRIJK

0800 05 65 314

FRANKRIJK BELGIË

0800 918 867 0800 948 38

NEDERLAND

0800 0228 776

OOSTENRIJK

0800 29 59 53

ITALIË

199 20 10 82

ANDERE LANDEN

+41 21 948 21 00

www.laurastar.com

Brochure Laurastar Lift/Lift +  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you