Page 4

BOTIGUES TEMPORALS AL REC.0... Durant 2 cops l’any, a Igualada tenim el REC.0! Les antigues adoberies de la ciutat, que ara són buides, s’omplen de marques de moda, que venen els seus estocs amb grans descomptes,. Els carrers de la ciutat s’omplen de gent amb moltes ganes de comprar. Les dates acostumen a ser sempre les mateixes: principis de juny i mitjans de novembre, amb una durada de 3 dies, de dijous a dissabte.

Edició primavera- REC.05

Edició tardor - REC.06

.... I AL MUNICHMERCAT! D’altra banda, a finals de Desembre i, aprofitant l’outlet de 3 dies que munta la marca Munich a les seves antigues instal·lacions a Capellades, BUFF® va voler ser present.. Durant 3 dies, tots aquells clients que volien comprar unes bambes Munich, tenien la possibilitat de comprar BUFF®.

En total, s’han dut a terme 21 accions temporals diferents, que han fet que la marca BUFF® sigui present a les millors zones comercials i als millors esdeveniments. La suma de tot plegat ha fet que venem més de 455.000€, o, dit d’una altra manera, més de 37.000 unitats… I això no hagués estat possible sense vosaltres! La suma de la feina de cadascun dels departaments, de cada persona, ha fet que es reflecteixi en aquests resultats.

MOLTES GRÀCIES!

[4]

BUFF® NON FLAT NEWS 30 D'ABRIL  
BUFF® NON FLAT NEWS 30 D'ABRIL  

Darreres notícies de BUFF®

Advertisement