Page 1

30 d’Abril de 2013

NON-FLAT NEWS LES BOTIGUES TEMPORALS DE BUFF® DONEN PER ACABADA LA TEMPORADA! Al 2008 vam obrir la primera botiga temporal de BUFF® a l’Illa Diagonal, durant el Nadal. 5 anys després, les botigues temporals de BUFF® són presents en diferents espais al voltant de la geografia. Avui us volem ensenyar què s’ha fet aquesta temporada 1213. Els esforços de la nostra feina diària s’hi reflecteixen.

BOTIGUES TEMPORALS A CENTRES COMERCIALS Aquestes botigues temporals s’ubiquen als passadissos dels millors centres comercials i ens els podem trobar durant 5 setmanes, en plena campanya de Nadal. Aquest any hem obert un total de 10 botigues: -

4 a Barcelona, als centres comercials Illa Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista i les Arenas, 1 a Sant Cugat del Vallés, al centre comercial Sant Cugat Centre, 1 a Sabadell, al centre comercial Paddock, 2 a Madrid, als centres comercials La Vaguada i Plaza Norte 2, 1 a Bilbao , al centre comercial Max Center, i 1 a Andorra, al centre comercial Illa Carlemany.

ILLA DIAGONAL

6 d’aquestes botigues les hem obert juntament amb un client de BUFF®, que ha volgut compartir amb nosaltres aquesta aventura. El distribuidor d’Anglaterra també s’ha unit a l’aventura, i, durant les 5 setmanes prèvies a Nadal, va obrir una botiga temporal al centre comercial BlueWater, a Londres. [1]

DIAGONAL MAR


CÓRNERS TEMPORALS A Corte Inglés, el millor client de BUFF® a Espanya, ens ha donat l’oportunitat de muntar dos córners gestionats directament per nosaltres: un a Portal de l’Àngel, en ple centre de Barcelona, i l’altre a la Castellana, Madrid. Hem estat durant 6 mesos, des de mitjans d’Octubre fins tot just després de Setmana Santa.

PORTAL DE L’ÀNGEL

CASTELLANA

CÓRNERS TEMPORALS A BOTIGUES DE CLIENTS BUFF® 2 clients d’Andorra, Pyrenees i Olympia Esports, s’han volgut afegir a aquest tipus d’accions BUFF® d’espais temporals i ens han cedit una zona important a les seves botigues. A l’igual que a Corte Inglés, la durada d’aquests córners ha estat de 6 mesos, des de mitjans d’Octubre fins tot just després de Setmana Santa. PYRENEES

OLYMPIA ESPORTS

[2]


BOTIGUES TEMPORALS A ESDEVENIMENTS ESPORTIUS Aprofitant diferents esdeveniments de caire esportiu que atrauen a molta gent i on les millors marques hi són presents, a BUFF® ens hi hem volgut afegir i hem estat presents tant a la Triatló com a la Marató de Barcelona, i a la Marató de Behobia (San Sebastian). Aquests esdeveniments tenen una durada de 2 dies i van tenir lloc als mesos d’Octubre, Novembre i Març.

MARATÓ DE BEHOBIA

MARATÓ DE BARCELONA

TRIATLÓ DE BARCELONA

BOTIGA TEMPORAL A LA ROCA VILLAGE

Per segon any consecutiu, BUFF® ha aconseguit ser a la Roca Village durant 4 mesos, des de Novembre fins a principis de Març. Entre les millors marques de luxe, BUFF® ha tingut un gran èxit i la nostra botiga ha resultat ser molt original i ha estat molt admirada, essent una de les botigues més visitades.

[3]


BOTIGUES TEMPORALS AL REC.0... Durant 2 cops l’any, a Igualada tenim el REC.0! Les antigues adoberies de la ciutat, que ara són buides, s’omplen de marques de moda, que venen els seus estocs amb grans descomptes,. Els carrers de la ciutat s’omplen de gent amb moltes ganes de comprar. Les dates acostumen a ser sempre les mateixes: principis de juny i mitjans de novembre, amb una durada de 3 dies, de dijous a dissabte.

Edició primavera- REC.05

Edició tardor - REC.06

.... I AL MUNICHMERCAT! D’altra banda, a finals de Desembre i, aprofitant l’outlet de 3 dies que munta la marca Munich a les seves antigues instal·lacions a Capellades, BUFF® va voler ser present.. Durant 3 dies, tots aquells clients que volien comprar unes bambes Munich, tenien la possibilitat de comprar BUFF®.

En total, s’han dut a terme 21 accions temporals diferents, que han fet que la marca BUFF® sigui present a les millors zones comercials i als millors esdeveniments. La suma de tot plegat ha fet que venem més de 455.000€, o, dit d’una altra manera, més de 37.000 unitats… I això no hagués estat possible sense vosaltres! La suma de la feina de cadascun dels departaments, de cada persona, ha fet que es reflecteixi en aquests resultats.

MOLTES GRÀCIES!

[4]


I LA PROPERA TEMPORADA, QUÈ? I ara, veient tot això, segurament us preguntareu: I la propera temporada, què? Doncs seguirem posant totes les ganes per repetir i millorar aquests resultats. De moment, podeu prendre nota de les properes obertures: -

Finals de maig: obrirem de nou a la Roca Village! Durant els mesos de juny, juliol i agost provarem què tal l’experiència a l’estiu en aquest centre comercial a l’aire lliure, especialitzat en l’outlet de luxe.

-

5, 6, 7 i 8 de juny: torna el REC.07, amb moltes més marques! I BUFF® serà una d’elles!

-

I, per primera vegada, intentarem ser al Maremagnum (estem en fase de negociació). A partir de finals de juny i durant 2 mesos, podrem trobar una botiga BUFF® en aquest centre comercial.

I a la tardor, molt més!

FOTO CAMPANYA TARDOR HIVERN 1314

[5]

BUFF® NON FLAT NEWS 30 D'ABRIL  
BUFF® NON FLAT NEWS 30 D'ABRIL  

Darreres notícies de BUFF®

Advertisement