Page 1

DIGUES XIC - LES DOLCES FESTES (popular catalana) - Digues xic, com és que riuen tan contents, tots els minyons? - Pare, perquè avui els donen neules, vi blanc i torrons. Ai dolces festes! com són aquestes les de Nadal, les de Nadal; la gent se'n riu quan els nois diuen: Neules, neules, torrons i vi blanc. Pastorets d'aquestes serres, que dormiu amb gran repòs; veniu, ara, ben de pressa que n'és nat el Redemptor. Ai dolces festes! com són aquestes les de Nadal, les de Nadal; la gent se'n riu quan els nois diuen: Neules, neules, torrons i vi blanc. Desperteu xics i quitxalla fora son, deixeu les pells; veniu tots contents i alegres que n'és nat el Rei del Cel.


LA PASTORA CATERINA (popular catalana) 1. La pastora Caterina per present li va portar tres taronges de la Xina i el pessebre va enramar. TORNADA: Ara pastors anem junts cap el portal que n'és nat un infant com una estrella que a mi me'n té el cor robat. Anton tiroliro liro, Antón tiroliro là Jesús al pessebre, anem-lo a adorar. (BIS) 2. Oh bons pastors jo diria que en el portal de Betlem prop de Jesús i Maria a dalt del cel estiguem. TORNADA i Miquel tiroliro liro ,Miquel tiroliro là Jesús al pessebre, anem-lo a adorar. (BIS) 3. Sant Josep per la muntanya enramat porta el burret també la Verge Maria abraça a n'el seu fillet. Ara pastors anem junts cap el portal que n'és nat un infant com una estrella que a mi me'n té el cor robat. TORNADA i Joan tiroliro liro, Joan tiroliro là Jesús al pessebre, anem-lo a adorar. (TRIS)


EL PETIT VAILET (popular catalana) 1. Jo sóc el petit vailet cansadet de molt camí. Vinc amb el meu gaiatet per veure a Jesús diví. Xerrampim, xerrampim, xerrampia, xerrampim, xerrampim, xerrampó, xerrampim que Josep i Maria tenen un petit minyó. 2. He portat la carmanyola tota plena de vi blanc, ametlles, mel i formatge per Jesús el diví infant.

3. Si portés jo més recapte, també seria per Vós. Heus ací el gaiatet que porto que és de cirerer d'arboç.


LES BÈSTIES DEL NAIXEMENT (popular catalana) 1. Quan les bèsties van saber que a Betlem havia nat, van a veure el Jesuset, els esclopets van posar-se per a veure el Jesuset van posar-se els esclopets. 2. Les gallines van pujant, juntes van: el gall cantant van ballant el minuet que el xiquet molt se n'alegra van ballant el minuet molt se n'alegra el xiquet. 3. El conill molt eixerit, ha arribat tard a la nit; porta neules i torrons que són bons per la companya, porta neules i torrons, per la companyia són bons. 4. Amb la veu d'un esparrac les granotes fan rac-rac mentre el grill amb el ric-ric fa un bonic flautí de dansa, mentre el grill amb el ric-ric fa un flautí molt eixerit. 5. Tots els peixos de la mar també el volen adorar, vénen saltant i ballant, al davant van els més grossos vénen saltant i ballant el més grossos al davant.


SERRA QUE SERRA (popular catalana) 1. Serra que serra el bon Sant Josep, serra que serra, serra que serra, serra que serra el bon Sant Josep, per fer a Jesús un bressolet. 2. Serra que serra fusta de pi, serra que serra, serra que serra, serra que serra fusta de pi, per fer a Jesús un violí. 3. Serra que serra fusta d'avet, serra que serra, serra que serra, serra que serra fusta d'avet, per fer a Maria un tamboret.


L'ÀNGEL i ELS PASTORS (popular catalana) 1. Pastorets de la muntanya, que viviu amb gran recel, amb gran recel, desperteu, veniu depressa que n'és nat el Rei del cel. (BIS) TORNADA Cap el migdia canta i refila toca Pasqual repica el timbal Ram pataplam, ram pataplam, que són festes d'alegria Pasqües santes de Nadal (BIS) 2. Què és aquest soroll que sento a aquesta hora en el corral, en el corral ? Espereu que si jo baixo sabreu qui és en Pasqual ! (BIS) TORNADA 3. Ai Pasqual no t'hi enfadis que sóc un àngel del cel, àngel del cel que aquí vinc a anunciar-vos que ja és nat el Rei del Cel. (BIS) TORNADA

Matinal nadales  

Lletres de les cançons de Nadal

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you