Page 1

LA MOSCA (Popular catalana- Jordi Roura)

Qui es menjarà la mosca? Bé serà l'aranya. (bis) Aranya de mosca, mosca de mora. Ai, traïdora!

Qui es menjarà l'aranya? Bé serà el gall. (bis) Gall d'aranya, aranya de mosca, mosca de mora. Ai, traïdora!

Qui es menjarà el gall? Bé serà la guilla. (bis) Guilla de gall, gall d'aranya, aranya de mosca, mosca de mora. Ai, traïdora!

Qui es menjarà la guilla? Bé serà el gos. (bis) Gos de guilla, guilla de gall, gall d'aranya, aranya de mosca, mosca de mora. Ai, traïdora!

Qui es menjarà el gos? Bé serà el llop. (bis) Llop de gos, gos de guilla, guilla de gall, gall d'aranya, aranya de mosca, mosca de mora. Ai, traïdora!


CANÇÓ DE L’ARANYA Pota llarga cap aquí Pota llarga cap allà fila, fila teixidora, tapa tot aquest forat. Ai, mosca, si no vigiles, ai, mosquit, si vades tant caureu a la teranyina i no en sortireu pus mai. L’aranya estira les potes i cerca el seu berenar. No ho miris tan de la vora que se´t cruspirà el teu nas!

L’ESQUIROL (popularitzada)

Plim plim plim, salta l’esquirol. Plim plim plim i de pressa puja al tronc. Plim plim plim agafa una pinya, plim plim plim i se la menja tot sol.


PER DINS DEL BOSC CANTAVA (popularitzada)

Per dins del bosc cantava cucut amb gran afany i a dalt d'un roure altíssim cridava el seu company.

Cu-cut, cu-cut, cu-cut, curu, cu-cut (BIS)

EL PEIXET (Nens Col·legi Claret de Sabadell)

Un peixet neda per la mar, dubi dubi dubi, dubi dubi dubi. Un peixet neda per la mar, dubi dubi dubi, dubi dubi dubà.

Juga, salta per les ones, amb els pops i els calamars. (BIS)


EL GRIPAU i LA GRANOTA (Lluís el sifoner)

El gripau i la granota la granota i el gripau van de festa molt alegres i viuen dins d'un riurau. (BIS) El gripau... riu riu riu rau! El gripau amb veu de cossi canta sempre una cançó i la granota la balla fent un cercle molt rodó. (BIS) El gripau... riu riu riu rau! La la la la la... la granota i el gripau! La granota té una bata feta de fil i cotó i el gripau té un forat al camal del pantaló. (BIS) El gripau... riu riu riu rau! Si el gripau es malhumora tot ho esquitxa de verí si la granota està alegre pega bots tota la nit. (BIS) El gripau... riu riu riu rau! La la la la la... la granota i el gripau!


ELS GRIPAUS MÚSICS (Joana Raspall-Jordi Azagra)

Tres gripaus, per divertir-se, s’han comprat un violí, un timbal i una guitarra i se’n van a fer camí. Nyigo nyigo, l’un comença rataplam, l’altre li fa, ringarrang, sobre les cordes el tercer es posa a rascar.

Un conill entre les mates, tot sorprès i orelladret, no sap si ha d’arrencar a córrer o quedar-se amagadet. Fuig d’un vol la pardalada, que picava el fruit sucós, ja s’amaga al cau la rata, brama l’ase i borda el gos.


CANÇÓ DE PICAR FUSTA (popular catalana)

Marrameu torra castanyes a la voreta del foc ja n'hi peta una als morros ja en tenim Marrameu mort. Pica ben fort, pica ben fort que piques fusta, pica ben fort. (BIS) En Marramiu Marramaua s'embolica amb un llençol es pensava que era un home i era una fulla de col. Pica ben fort, pica ben fort que piques fusta, pica ben fort. (BIS) Marrameu ja no s'enfila pels terrats i pels balcons que té una gateta a casa que li cus tots els mitxons. Pica ben fort, pica ben fort que piques fusta, pica ben fort. (BIS) Marrameu torra castanyes a la voreta del foc ja n'hi peta una als morros ja en tenim Marrameu mort. Pica ben fort, pica ben fort que piques fusta, pica ben fort. (BIS)


EL PORC D’EN MARTÍ (Pop. eslovaca-A. Martorell)

Un porc molt grassó se n'ha endut en Martí, en Martí. Què volia fer-ne no ens ha volgut dir.(BIS) Ha volgut rostir-lo per fer-se un bon tip, un bon tip. Com que no en sabia no se n'ha sortit.(BIS) Llom i cansalada tot se l'hi ha cremat, ha cremat. I el tall de la cuixa l'ha ben espatllat.(BIS) No ha pogut tastar-ne ni sols un bocí, un bocí. I amb la panxa buida ha quedat en Martí.(BIS)


EL BECERRITO (Simón Díaz)

La vaca mariposa tuvo un terné un becerrito lindo como un bebé dámelo papaito dicen los niños cuando lo ven nacer y ella lo esconde por los mogotes que no sé la vaca mariposa tuvo un terné La sabana le ofrece reverdecer los arroyitos todos le llevan flores por el amanecer y ella lo esconde por los mogotes que no sé la vaca mariposa tuvo un terné Y los pericos van y el gavilán también con frutas criollas hasta el caney, para él y mariposa está que no sabe que hacer por que ella sabe la suerte de él Y los pericos van y el gavilán también con frutas criollas hasta el caney, para él y mariposa está que no sabe que hacer por que ella sabe la suerte de él La vaca mariposa tuvo un terné un becerrito lindo como un bebé dámelo papaito dicen los niños cuando lo ven nacer y ella lo esconde por los mogotes que no sé la vaca mariposa tuvo un terné La sabana le ofrece reverdecer los arroyitos todos le llevan flores por el amanecer y ella lo esconde por los mogotes que no sé la vaca mariposa tuvo un terné Y los pericos van y el gavilán también con frutas criollas hasta el caney, para él y mariposa está que no sabe que hacer por que ella sabe la suerte de él Y los pericos van y el gavilán también con frutas criollas hasta el caney, para él y mariposa está que no sabe que hacer por que ella sabe la suerte de él. La vaca mariposa tuvo un terné.

Lletres cançons cantata del drac 2014  
Lletres cançons cantata del drac 2014  
Advertisement