Page 1

LA MOSCA

(Popular catalana- Jordi Roura)

Qui es menjarà la mosca? Bé serà l'aranya. (bis) Aranya de mosca, mosca de mora. Ai, traïdora!

Qui es menjarà l'aranya? Bé serà el gall. (bis) Gall d'aranya, aranya de mosca, mosca de mora. Ai, traïdora!

Qui es menjarà el gall? Bé serà la guilla. (bis) Guilla de gall, gall d'aranya, aranya de mosca, mosca de mora. Ai, traïdora!

Qui es menjarà la guilla? Bé serà el gos. (bis) Gos de guilla, guilla de gall, gall d'aranya, aranya de mosca, mosca de mora. Ai, traïdora!

Qui es menjarà el gos? Bé serà el llop. (bis) Llop de gos, gos de guilla, guilla de gall, gall d'aranya, aranya de mosca, mosca de mora. Ai, traïdora!


UNA ARANYA (Xesco Boix) Una aranya puja i baixa Mou les potes i obre els ulls I una mosca molt menuda cau de potes al parany. I el gat s’ho va mirant, i els bigotis es va llepant AdÊu aranya que vas pujant fas teranyines, filant, filant


L’ULL DE BOU

(popular catalana -Jordi Roura)

Una matinada fresca matinet me'n llevi jo trec el cap per la finestra i sento cantar un moixó. Avui és dia de festa perquè canten els moixons (BIS) Surto cap a la muntanya, ja me'n vaig a donar un vol, i dalt d'un arbre me'l trobo un re menut ull de bou. No és un ocell de grans ales ni de bec gros o molt fort menja mosquits i mosquetes és un menut ull de bou. Canta cançons i tonades que fins alegren tothom les canta molt delicades és un menut ull de bou.


PER DINS DEL BOSC CANTAVA (popularitzada)

Per dins del bosc cantava cucut amb gran afany i a dalt d'un roure altĂ­ssim cridava el seu company.

Cu-cut, cu-cut, cu-cut, curu, cu-cut (BIS)


UN CARGOLET (César Geoffray-M. Martorell)

Un cargolet se n'anava a l'escola perquè volia aprendre a llegir quan hi va arribar l'escola era tancada havia arribat l'estiu.

Un cargolet se'n anava a la fira perquè volia comprar uns esclops quan hi va arribar ja no era pas de dia i se'n va entornar descalç.

Un cargolet se'n anava a prada perquè volia fer un ram de flors quan hi va arribar, tota l'herba era glaçada havia arribat l'hivern.

Un cargolet se'n anava de viatge perquè volia arribar al Japó i al cap de set anys es trobava prop la porta de la casa del davant.


EL GRIPAU i LA GRANOTA (Lluís el sifoner) El gripau i la granota la granota i el gripau van de festa molt alegres i viuen dins d'un riurau. (BIS) El gripau... riu riu riu rau! El gripau amb veu de cossi canta sempre una cançó i la granota la balla fent un cercle molt rodó. (BIS) El gripau... riu riu riu rau! La la la la la... la granota i el gripau! La granota té una bata feta de fil i cotó i el gripau té un forat al camal del pantaló. (BIS) El gripau... riu riu riu rau! Si el gripau es malhumora tot ho esquitxa de verí si la granota està alegre pega bots tota la nit. (BIS) El gripau... riu riu riu rau! La la la la la... la granota i el gripau!


EL PORC D’EN MARTÍ (Pop. eslovaca-A. Martorell) Un porc molt grassó se n'ha endut en Martí, en Martí. Què volia fer-ne no ens ha volgut dir.(BIS) Ha volgut rostir-lo per fer-se un bon tip, un bon tip. Com que no en sabia no se n'ha sortit.(BIS) Llom i cansalada tot se l'hi ha cremat, ha cremat. I el tall de la cuixa l'ha ben espatllat.(BIS) No ha pogut tastar-ne ni sols un bocí, un bocí. I amb la panxa buida ha quedat en Martí.(BIS)

El Drac que treia fum pel nas  

Cançons de la Cantata del Drac

El Drac que treia fum pel nas  

Cançons de la Cantata del Drac

Advertisement