Page 1

Introduction English Day 2014 de Sant Just DesvernAmb la participació dels alumnes de 6è i 1r D'ESO.És una activitat per interactuar amb tots els alumnes d'escoles de Sant Just parlant en anglès amb l'objectiu d'ampliar vocabulari.


Quiz El Quiz és la primera activitat que vam fer per l'English Day. Tractava de respondre una sèrie de preguntes cercant les respostes per còneixer més cultura.L'escola que responia millor les preguntes, és a dir, qui tenia més punts era qui guanyava. Aquest any 2014 ha guanyat l'escola Madre Sacramento.


Tale on line

El Tale on line és la història que inventem tots els alumnes participants del English Day. Els companys de 6è creen les il·lustracions i nosaltres, els de 1r, creem la història.


Mascot

Els alumnes vam vota entre 10 mascotes que havien dibuixat els alumnes de 6è de les escoles de Sant Just. La mascota guanyadora del English Day 2014 va ser la Lucy (dibuixada per Ana Caballlero)


Ball Els alumnes de la classe ens vam inventar una coreografia per ballar al video que haviem de gravar amb la can莽贸.


Video - Gravació: Vam formar els grups per repartir els papers pel video. El dia de la gravació vam entrar a l'escola 30 minuts abans per organitzar-nos i vestir-nos. Vam fer el ball 34 cops i l'Àngelsel va editar.- Muntatge: Es va realitzar per la professora.


Apartir de una cançó que ja està inventada haviem de crear una lletra diferent. Vam cantar i fer la coreografía de la cançó TRUMPETS amb la lletra de CIRCUS. http://www.youtube.com/watch?v=R-Gfz2KVBHY


Vam crear la coreografĂ­a i la vam elaborar. http://www.youtube.com/watch?v=WYEKftnj0AI


El passat 9 de maig vam assistir al Casal de Joves on vam participiar totes les escoles i institut de Sant Just a l'English Day. Ens van dividir en grups petits i durant tot el matí vam fer diverses activitats, per descomptat, en anglès.

Pp_  
Advertisement