Page 1

Jyttes Hytte


2


3

Introduktion Dette er en bog om “Jyttes Hytte”. Det handler alt sammen om at have et social netværk blandt folk med samme interesser. Der er mulighed for samvær blandt hele familien; venner, børn, kvinder og jægere. Bogen bringer dig tættere på Jytte, jagtfamilier gennem tiden til en moderne hytte, der serverer mad, kaffe eller, hvor du blot kan se en god film, spil et spil ludo eller kort med dine børn og/el. venner.


4 Indholdsfortegnelse Konceptbeskrivelse Livsstilscollage Value Propositions Collage Kerneidentitet Vision & Mission Stemningscollage Inspirationscollage Farver Tone of voice Pressemeddelelse The Onliness Statement Collage Persona Font Facts om Jyttes Hytte


5


6 Konceptbeskrivelse Jyttes Hytte er en hyggelig “hytte”, hvor alle mænd er velkomne til at komme og dyrke deres interesser og deres hobby sammen med familien, konerne og vennerne. I Jyttes Hytte har konerne mulighed for at komme og tilbringe tid sammen, mens mændene er på jagt. Her hygger kvinderne sig med madlavning, social samvær, gåture i naturen og med forskellige spil. Hele konceptet var, at Jytte, en af konerne, sad derhjemme og ventede på, at manden kom hjem til aftensmaden, når han var ude på jagt med vennerne. Konerne mødtes til en frokost engang i mellem, men Jytte ønskede noget mere og var førtidspensionist. Jytte ville gerne have noget at gå og pusle med, mens manden havde både job og jagten at se til. Hun fandt på Jyttes Hytte og lavede jagtstuen til en “klub” for alle. Her kunne hun nu invitere de andre koner over, når de havde tid til hygge, og mændene kom også glædeligt ind forbi Jyttes Hytte efter jagten til dejlig mad, som kvinderne havde bikset sammen med kærlighed alt imens, de dannede sociale relationer.


8

INT


9

TERIØR


10

Jagt

dine drømme


11

Value propositions Ved Jyttes Hytte får de besøgende en følelse af hygge, en følelse af tryghed og samvær og ikke mindst familiesammenhold. Når man træder ind i Jyttes Hytte bliver man mødt af en rolig atmosfære og af glade og imødekommende mennesker. Der er en bestemt glad energi over stedet og det bærer præg af stor personlighed. De besøgende til Jyttes Hytte får tilfredsstillet deres sociale behov og også sulten, de kommer ud på jagt og bliver glade over at tilbringe tiden i skoven og glæden over fangsten samt personlige sejre gør også, at Jyttes Hytte rammer det egoistiske. Hos Jyttes Hytte mærker forbrugeren glæde og omsorg igennem de andre besøgende og de får samtidig opfyldt en række behov som de hver især stræber efter. Fx kvinderne rammer det sociale og for mændene er det mere spændingen ved jagten.


13 Kerneidentitet Nogle af de vigtigste elementer hos Jyttes Hytte er Jytte. Jytte er hovedpersonen bag brandet, og det er vigtigt, at Jytte og hendes mand er loyale og sociale. Det er vigtigt, at der bliver dannet et sammenhold i hytten, og at konceptet bliver videregivet. Det er vigtigt, at Jytte bruger en del af hendes tid på og i hytten, og det er af stor betydning, at Jyttes mand støtter op om hendes interesse i hytten og i fællesskabet, der gerne skulle opstå blandt kvinderne. De ord der bedst beskriver Jyttes Hytte’s kerneidentitet er; sammenhold, fællesskab, loyalitet, fritid, kærlighed og natur. Disse kerne værdier er nogle vigtige punkter for de mennesker, som besøger Jyttes Hytte, og som bliver en del af dette fællesskab, som Jyttes Hytte bestræber sig på at opnå.


14 Vision/mission Mission ”Jyttes Hytte” tilbyder samvær mellem familier, venner og nye bekendtskaber. Hytten vil skabe hygge og servere mad for de sultne. Vision “Jyttes Hytte” ønsker at være hyggelig og lokalkendt, hvor alle er velkomne. Dette vil ”Jyttes Hytte” opnå gennem samarbejde mellem familier og venner med samme interesse.


15


16


Farver Brun symboliserer stabilitet, enkelthed og komfort, mens den nærliggende beige farve ses som en mere neutral farve, der repræsenterer det praktiske og konservatisme. Den tilfører følgende positive energier: Jorden, hjemmet, udendørs, venskab pålidelighed, komfort, udholdenhed, stabilitet og enkelthed. Når man ser farven grøn, giver den stærke følelser af venlighed, generøsitet, loyalitet og intelligens. Den tilfører følgende positive energier: Natur, miljø, sundhed, maskulinitet, beroligende, held og lykke, velstand, vitalitet, fornyelse, ungdom, energi, forår, gavmildhed, frugtbarhed, penge, mad, græs, håb, vækst, velgørenhed, rigdom, friskhed og lydhørhed.

17

Orange er en varm farve, der vækker begejstring, spreder vibrationer og virker opløftende. Den tilfører følgende positive energier: Balance, opmuntring, varme, entusiasme, flamboyant, standhaftighed, mod, tillid, venlighed, munterhed, spænding, energi, tilpasningsevne, stimulation, attraktion, glade energiske dage og ambitioner.


18


Tone of voice We

are

Loyale Omsorgsfulde Sjove Hjælpsomme Sociale Kærlige Naturglade Traditionelle Venlige Troværdige Kvalitetsbevidste

We

are not

Asociale Indadvendte Overfladiske Kedelige

19


20 Pressemeddelelse På baggrund af det sociale og det at networke har Jytte åbnet en hytte for alle, der ønsker at være en del af et fællesskab. Hytten er for landfamilier, bekendte og venner, der kan mødes i fritiden til det formål at være en del af det sociale og skabe nye bekendtskaber. Formålet er at give landfamilierne et tættere sammenhold og være en stor familie. Jytte har fokuseret på hyggen og maden, hvor der både skal være bogklub, pejsestue, filmaftener, spil og leg samt spiseområde. I Jyttes Hytte er alle med et godt humør velkomne og alle, som er socialt anlagt. Derudover er hytten for jagtinteresseret og dertilhørende familier.


21


22

Jytte, 1901-1970 (opfinder a f “Jyttes Hytte”)


23

Lise (ejer af “Jyttes Hytte” i dag)


24


25


26

The onliness statement


27

Our brand is the only place that you can go if you want to mix what you do and what you love..


28

I en skov en hytte l책....


29


30


31


32


33


34

Camilla, 14 (datter)

Jens, 53 (jæger)

Jægerne er selvfølgelig den største karakter i “Jyttes Hytte”. Her i blandt har vi Jens. Jens er 30-70 år, som går på jagt, hygger sig med jævnaldrende mænd, hvor de kan dyrke deres hobby sammen, hvor meget af tiden bruges sammen i skoven.

Den mindste gruppe er børnene. De holder til i stuen, hvis forældrene er der, eller mens de er på jagt. I stuen er der spil, leg og tv, som de unge bliver underholdt af.

Den

Lone, 51 (Jens’

kone)

Kvinderne til jægerne er også en stor del af hverdagen. De opholder sig som regel i hytten, mens deres mænd/kærester går på jagt - hvis de ikke selv er med på jagt. Her hygger de sig med grin, kortspil og madlavning. Disse kvinder er her, fordi de støtter deres mænds interesser og fordi, de får socialt samvær med de andre koner.

primære målgruppe

mænd i 30-60 års alderen socialt anlagt interesserer sig for jagt naturmenneske har fritid og lyst til at hygge sig


35


36


37


38


39


40 Lucida Bright Skrifttypen “Lucida Bright” er brugt til brandbogen “Jyttes Hytte”. Dette er en meget klassisk skrifttype, der har serifer og egner sig godt til magasiner og lignende, da den er letlæselig. Lucida Bright ser større ud, end den egentlig er, da der er stor plads mellem bogstaverne.


41


42


43


44

Pejsestue Mad hver dag Kort

Boghjørne

Jyttes

Spiseområde

Dart TV-stue


45 Hygge

Hytte

Netværk

Billiard

Socialt samvær

Familieportrætter


46


47

Jyttes Hytte en brandbook lavet af: Maria Smith & Laura T. Gasbjerg TEKO Design & Business School


48

Brandbook 2  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you