Page 1

AMBROSIA Restaurant Grec situat al Passeig de Gràcia núm. 77 de la ciutat de Barcelona.

TIPUS DE RESTAURANT: Aquest establiment serà un restaurant de menjar Grec. La gastronomia grega està entre occident i orient, així que la defineixen com una cuina mediterrània amb influència oriental.

NOM DEL RESTAURANT: ‘Ambrosia’. El nom provè de l’Antiga Grècia, quan era la substància associada als déus grecs, considerada generalment el seu menjar o beguda.

CONCEPTE DEL PROJECTE: El concepte és el denominador comú que uneix totes les regions mediterrànies, i és el mar; concretament el mar i els seus reflexes. Idea molt atractiva la manera en que qualsevol llum interactua ambl’aigua i crea aquests reflexes en el mar mateix però també en altres superfícies.

Les tonalitats del restaurant aniràn lligades al concepte. La paleta de colors seràn els grisos i blaus, amb els que aconseguirem sentir-nos endinçats al mar. MATERIALS:

Acer galvanitzat

Material reciclat (xarxes de pescadors)

Cuir blau

Gray Pantone

SECCIÓ E 1/100

-

El cuir per les butaques i el banc corredís El paviment reciclat fet de xarxes de pescador El metall galvanitzat per fer l’estructura del sostre i folrar les columnes i la barra.

He triat aquets materials principals perquè el cuir i el paviment fan unes aigües que recorden les formes de l’aigua i el metall perquè és interesant la seva combinació amb la llum ja que es creen reflexes que ens aconsegueixen destells propis de la mar i ombres que faran que veiem el mar reflexat a les parets del restaurant.

OBJECTIUS FIXATS: El mar en el seu estat de calma.

PLANTA E 1/100

Això és el que vull arribar a transmetre en el restaurant; un ambient relaxat, on gaudir de l’experiència culinària tranquillament, en un lloc agradable, diferent i elegant, i on et sentis que estàs menjant en mig del mar, en tot un altre món apart del bullici de la ciutat de Barcelona. Sempre cuidant l’estètica, creant un espai confortable i un espai on la llum prengui importància.

Marta Monterde Sanromà

Disseny d’un restaurant de luxe

Projectes de Disseny d’Interiors III

3r GRAU

Gener de 2014

Projecte restaurant Marta Monterde  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you