Issuu on Google+

AMBROSIA Restaurant Grec situat al Passeig de Gràcia núm. 77 de la ciutat de Barcelona.

TIPUS DE RESTAURANT: Aquest establiment serà un restaurant de menjar Grec. La gastronomia grega està entre occident i orient, així que la defineixen com una cuina mediterrània amb influència oriental.

NOM DEL RESTAURANT: ‘Ambrosia’. El nom provè de l’Antiga Grècia, quan era la substància associada als déus grecs, considerada generalment el seu menjar o beguda.

CONCEPTE DEL PROJECTE: El concepte és el denominador comú que uneix totes les regions mediterrànies, i és el mar; concretament el mar i els seus reflexes. Idea molt atractiva la manera en que qualsevol llum interactua ambl’aigua i crea aquests reflexes en el mar mateix però també en altres superfícies.

Les tonalitats del restaurant aniràn lligades al concepte. La paleta de colors seràn els grisos i blaus, amb els que aconseguirem sentir-nos endinçats al mar. MATERIALS:

Acer galvanitzat

Material reciclat (xarxes de pescadors)

Cuir blau

Gray Pantone

SECCIÓ E 1/100

-

El cuir per les butaques i el banc corredís El paviment reciclat fet de xarxes de pescador El metall galvanitzat per fer l’estructura del sostre i folrar les columnes i la barra.

He triat aquets materials principals perquè el cuir i el paviment fan unes aigües que recorden les formes de l’aigua i el metall perquè és interesant la seva combinació amb la llum ja que es creen reflexes que ens aconsegueixen destells propis de la mar i ombres que faran que veiem el mar reflexat a les parets del restaurant.

OBJECTIUS FIXATS: El mar en el seu estat de calma.

PLANTA E 1/100

Això és el que vull arribar a transmetre en el restaurant; un ambient relaxat, on gaudir de l’experiència culinària tranquillament, en un lloc agradable, diferent i elegant, i on et sentis que estàs menjant en mig del mar, en tot un altre món apart del bullici de la ciutat de Barcelona. Sempre cuidant l’estètica, creant un espai confortable i un espai on la llum prengui importància.

Marta Monterde Sanromà

Disseny d’un restaurant de luxe

Projectes de Disseny d’Interiors III

3r GRAU

Gener de 2014


Projecte restaurant Marta Monterde