Page 1

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty Descripci贸 uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop asdfghjklzxcvbnmqwertyuiopas dfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdf ghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfgh jklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjkl zxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcv bnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbn mqwertyuiopasdfghjklzxcvbnm qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw 15/11/2012

Laura Ramon Almarche


Laura Ramon Almarche El meu nom és Laura Ramon Almarche i tinc 15 anys. Sóc una persona d'estatura mitjana baixa, 1,65 metres i prima amb una bon coset. Tinc el cabell ondulat, castany i entre curt i llarg, ulls marrons i nas xato, m'encanta vestir amb sudadera, pantalons pitillos i deportives, no sóc pija en quan a la roba però si molt en quan al monyo i el maquillatge.

Sóc molt extrovertida i si em donen confiança encara més, m'encanta que em fatgen riure i fer ruire jo, no calle ni un minut i m'encanta passar tot el temps que puc amb les meues amigues, bona estudiant i intel·ligent m'encanta armar-la i viure de la vida cada moment.

Descripció Laura Ramon  
Descripció Laura Ramon  

descripcio per a etica

Advertisement