Page 6

TREBALLEM PER CALLÚS-PM

documentat a cada hortolà, d’aquesta manera s’esvaeixen dubtes.

LLICÈNCIA OBRA MAJOR

L’equip de Govern va comentar que la quota s’actualitzaria en funció de les despeses, això vol dir que si aquest any 2014 no hi ha despeses extres, la quota es podria revisar i quedar més o menys com anys anteriors.

L’equip de govern 05-02-14 ha atorgat la llicència d’obra major a una empresa elèctrica per tal de realitzar una nova línia aèria subterrània per futura substació Iberpotash, emplaçada (la línia) al terme municipal de Callús (en un tram de la zona d’Antius), posteriorment 19-03-14, ha aprovat la pròrroga d’un any de termini d’inici d’aquesta llicència d’obres. FIRA DE COMERCIANTS DE PRIMAVERA El nostre grup desitja que la propera fira sigui tot un èxit, animem i esperem que tots els comerciants que hagin decidit col·laborar-hi tinguin una bona fira. REUNIÓ ANUAL DELS HORTOLANS “LES AUBES” El passat dia 15 d’abril es va fer la reunió anual a la Sala d’Actes de l’Ajuntament amb els hortolans que tenen les parcel·les als horts de “Les Aubes”. Els hortolans estaven molt enfadats perquè la quota del 2013, respecte al 2012, se’ls ha incrementat gairebé el doble del que pagaven fins ara. Van demanar a l’equip de govern el motiu d’aquest augment tan important, i se’ls va informar que bàsicament les raons eren l’augment del preu de la llum, hi ha hagut molt consum, i que hi havien hagut moltes despeses amb la bomba de reg a l’hora de solucionar els problemes que provocava, principalment, deixar sense opció de regar els hortolans. Per alguns la sorpresa va ser quan l’equip de govern va explicar que el Reglament de Règim d’Ús dels Horts Familiars “Les Aubes” especifica que les despeses de manteniment van a càrrec dels hortolans. Parlant amb alguns hortolans dels més antics, comentaven que durant aquests anys passats segur que també hi han hagut reparacions i manteniment de la bomba, etc, però no tenien clar que els hagués repercutit amb la quota. El tema hauria quedat més clar si s’hagués lliurat un estat de comptes, ben

Després de copsar els comentaris d’alguns hortolans, perquè aquests problemes no es repeteixin i no hi tornin a haver més ensurts econòmics, demanaríem, perquè tot això no repercuteixi en el preu de la quota de tots, que els hortolans facin un bon ús del reg, d’una forma racional. Si és així segur que no hi haurà problemes de cap mena i demanem a l’Ajuntament que vetlli per fer un bon manteniment de la bomba, que sembla ser que és la causa principal d’aquests problemes econòmics, i que ajudi a la junta d’hortolans en el control del sistema de reg que dóna tants mals de cap, per culpa de companys poc solidaris. El proper 27 de maig, ja farà dos anys que la nostra companya Dolors ens va deixar, la seguim tenint present, el seu record ens ajuda a seguir endavant en la tasca que junts vàrem engegar. Com deia la Dolors....Salut i feina per tothom!!!! La resta... rialles, lluita, compartir... ja ho farem entre tots/es.

SANTA RITA Recordem que el dia 22 de maig és la festa de santa Rita i, com cada any, Mossèn Jolis celebrarà la Misa en honor a Ella i la benedicció de les roses, que les trobarem, com sempre, a l’església. Procurem dir-ho a amics i amigues per fer la festa més lluïda.

REFRANY D’EN JOAN AMADES Ni dilluns sense lluna ni jugador amb fortuna.

6

Mesames maig 2014  
Mesames maig 2014  

Revista gratuïta de Callús, editada per disseny gràfic laura serra.

Advertisement