Page 17

POESIA LA GRAN CAGADA En un poble de l’estat que sol obtenir el que vol, s’havien obsessionat a poder fer realitat la gespa al camp de futbol. I per tal de fer diners, al qui aportacions fes donaven algun regal: nom a una placa, clauers, “pins”, gorres i no sé què més; que el projecte bé s’ho val. Com que el pressupost era alt i mancaven més calés a algú se li va acudir fer una rifa, i poder així augmentar el capital.

EL Còmic

Però la idea més genial va ser la de fer passar una vaca per sobre el camp i allà on volgués defecar, com que un número hi hauria a sota, la rifa guanyaria el que el tingués, està clar.

El premi era substanciós, mil euros està molt bé, ara faltaria que, l’animal fes de cos. Però si la vaca aquell dia no té ganes de cagar, algú amb bona punteria, -tot aixecant-li la cuapotser li podria posar al cul, un supositori que l’obligués a evacuar. Si no dóna resulat la genial inspiració, el que se l’hagi inventat potser haurà de dir, amb raó: -Ho sento, l’he ben cagat! L’alcalde ha manifestat que el projecte està aprovat, i ja no té marxa enrera; i d’una o altra manera es farà realitat. La gespa al camp de futbol es posarà, si Déu vol. Que és el que han desitjat en aquest poble de l’estat. Isbato

Ja et vaig dir que no en vendríem cap.

No ho entenc, això que són autèntiques.

17

Mesames maig 2014  
Mesames maig 2014  

Revista gratuïta de Callús, editada per disseny gràfic laura serra.

Advertisement