Page 1

BoGlede NR. 2 Sommer 2019

VANNFRONTEN - NOTODDEN


SPIRET

Byggestart og nytt byggetrinn

Sjøhuset Havmøy ligger mot sundet og har 6 leiligheter.

Endelig starter byggingen av det mest unike boligprosjektet i Grenland. - Smietangen i Langesund har en spektakulær beliggenhet med en enestående nærhet til sjøen, mener ansvarlig eiendomsmegler Hanne Eriksen Davik ved PBBL. – Nå er det byggestart for de 32 boligene i første byggetrinn, samtidig lanserer vi 2 nye bygg med 12 flotte leiligheter!

S

mietangen ble lansert i november i fjor. Stor interesse gjorde at det raskt ble solgt så mange leiligheter at utbygger kunne

gi grønt lys for byggestart. - Vi har brukt vinteren og våren godt for å få logistikken på plass. Smietangen er et omfattende prosjekt med 18 bygg i Interiør fra sjøhuset Havmøy.

ulike størrelser med til sammen rundt 120 boliger. Det er mange ting som måtte avklares før vi kunne starte med selve byggingen, påpeker Hanne. - Nå er entreprenør Betonmast i full gang med forberedelsene til byggestart, noe vi feiret ved å invitere til en grillfest tirsdag 25. juni. Den stolte pølsemakeren Hans Ole Bergby var grillsjef og sørget for gode smaker. STOR INTERESSE Interessen for Smietangen er stor. Over halvparten av boligene i det første byggetrinnet er allerede solgt. - Dette byggetrinnet består av signalbygget SPIRET med 22 leiligheter fordelt på 10 etasjer, samt sjøhusene Kraakerø og Terneskjær. Terneskjær ligger nærmest sjøen og har 6 boliger fordelt på 4 etasjer.

2 BoGlede nr 2 - 2019


Sjøhuset Eikhaug ligger over parkeringsanlegget på Smietangen og består av 6 leiligheter.

Den Stolte Pølsemakeren Hans Ole Bergby var grillsjef på Smietangen.

Nå starter byggingen: Ansvarlig megler Hanne Eriksen Davik og direktør Anders Hoel ved PBBL.

Kraakerø har 2 etasjer og 4 leiligheter. Det er disse tre byggene vi nå setter spaden i jorden for. NYE SJØHUS - Sjøhusene er populære, derfor har vi valgt å lansere et nytt byggetrinn med to nye sjøhus. Smietangen II består av

sjøhusene Havmøy og Eikhaug med totalt 12 flotte leiligheter i størrelse fra rundt 72 til 96 kvadratmeter BRA. 4 av disse leilighetene er unntatt boligplikt. Havmøy ligger nærmest sundet, mens Eikhaug ligger over parkeringsanlegget. Salget av disse boligene er nå i gang.

Hanne Eriksen Davik Eiendomsmegler MNEF hed@pbbl.no 90 54 56 09

For mer informasjon se smietangen.no BoGlede nr 2 - 2019 3


Nytt prosjekt

Vannfronten Tidenes boligprosjekt på Notodden

PBBL i samarbeid med BNG Utvikling AS og Notodden kommune har fått de siste brikkene på plass i det som kommer til å bli byens største boligprosjekt gjennom tidene. – Vannfronten omfatter fem bygg med 85 leiligheter og næringsarealer. Her snakker vi om et prosjekt til 500 millioner kroner, sier Anders Hoel, direktør ved PBBL.

P

Nærmeste nabo blir Bok & Blueshuset.

4 BoGlede nr 2 - 2019

rosjektet har en spektakulær beliggen­ het med Bok & Blueshuset og Heddalsvannet som nærmeste nabo. - Utsikt, sol og kort vei til alt. Dette er åpenbart en av Notodden flotteste tomter, fortsetter Anders. - Arbeidet med å utvikle den gamle Jernverkstomta her i byen har pågått i mange år, derfor er det utrolig gøy at vi har klart å få på plass et realiserbart konsept med en optimal kombinasjon av

bolig og næring, påpeker prosjektleder Kjell Åge Verpe ved BNG Utvikling AS. - Det er bestemt at vi setter i gang med å bygge de første næringsarealene til høsten. Jeg kan avsløre at disse planene omfatter blant annet en ny Kiwi-butikk. LANSERING TIL H ­ ØSTEN - Beboerne får med andre ord kort vei til nærbutikken, smiler Anders. - Nå skal arkitektene i gang med detaljene i det


Alt klart for en ny bydel på Notodden: Teknisk sjef Ragnar Frøland ved Notodden kommune, prosjektleder Kjell Aage Verpe ved BNG Utvikling AS, ordfører Gry Fuglestveit, direktør Anders Hoel ved PBBL og administrerende direktør John Terje Veseth ved NUAS - Notodden Utvikling.

som blir første byggetrinn. Her kommer det rundt 18 ­leiligheter i ulike størrelser. I første etasje blir det parkerings­kjeller og nærings­ lokaler. I andre etasje blir det parkanlegg og leiligheter. På tegnebordet har vi totalt fem bygg og 85 leiligheter. Byggene får fire eller fem etasjer. Vår plan er å lansere det første byggetrinnet alle­ rede på senhøsten. Ryktene om at PBBL er involvert i prosjektet har spredd seg i lokalmiljøet. De siste ukene har vi fått mange henvendel­ ser fra folk som kan tenke seg en moderne leilighet ved vannet. For PBBL represen­ terer Vann­speilet en tung og riktig satsing, selv om dette prosjektet ligger utenfor vårt kjerneområde. Vannfronten

er tidenes største boligpro­ sjekt på Notodden. Det er prestisje i å få være med på laget som skal få dette prosjektet trygt i havn. Per dag er PBBL representert i 10 kommuner i Telemark. Nå styrker vi vår stilling ytter­ligere i øvre del av fylket. NY BYDEL - Vi hilser denne satsingen velkommen. Vannfronten blir både en ny og attraktiv bydel og en flott utvidelse av Notodden sentrum. Disse investeringene blir et løft for hele byen, konstaterer ordfører Gry Fuglestveit for­ nøyd. - Jernverkstomta har en spesiell plass i byens historie. Nå gleder vi oss til å se hva ­arkitektene kan få til med dette unike utgangs­punktet.

Fra boligene blir det flott utsikt til Heddalsvannet.

BoGlede nr 2 - 2019 5


Grønn idyll på Nenset I august lanserer PBBL sammen med Pancom og Bratsberg Bolig et nytt prosjekt på Nenset i Skien. – Nenset Park vil bestå av flere boligtyper og nesten femti boliger. Det første byggetrinnet lanseres i slutten av august med forkjøpsrett for PBBL sine medlemmer, forteller prosjektmegler Kari Anne Kleiv ved Sørmegleren Telemark.

N

enset Park får en sentral beliggenhet med kort vei til matbutikk, offentlig transport og alle tilbudene som finnes på Kjørbekkområdet. - I det første byggetrinnet finner du seksten nye hjem i form av tomannsboliger over ett plan og to plan i solfylte og grønne omgivelser, fortsetter Kari Anne. - Ti av boligene har alt samlet på en flate.

6 BoGlede nr 2 - 2019

Dette er tomannsboliger på 80,6 og 86,3 kvadratmeter BRA. Alle disse boligene inneholder en gang, to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse i grønne omgivelser. Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod. MELD INTERESSE Resten av første byggetrinn

består av store tomannsboliger over to plan, som hver er på 136,3 kvadratmeter BRA. - I første etasje finner du gang, moderne bad med varmekabler, bod/teknisk rom, soverom og en åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning med peis. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse. I andre etasje blir det bad, loftstue (som kan gjøres om til soverom) og 2 soverom.

Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod. Alle boligene i dette prosjektet får god teknisk standard, smarte plan-løsninger, trivelige ute-områder og store terrasser. Planen er å lansere prosjektet i slutten av august med forkjøpsrett for PBBLs medlemmer, men du kan allerede nå melde din interesse på prosjektets hjemmeside!


Her kommer Nenset Park: William Skreosen, daglig leder ved Graf Entreprenør, Anders Hoel, direktør ved PBBL og Frederic Kristoffersen, daglig leder ved Pancom.

Kari Anne Kleiv Eiendomsmegler MNEF kak@sormegleren.no 930 07 123

Meld din interesse på: nensetpark.no BoGlede nr 2 - 2019 7


Elveparken Brygge - Bygg 7 & 8

SUKSESSEN FORTSETTER

PÅ LAHELLE!

JM har hatt kjempesuksess med prosjektet Elveparken Brygge på Vessia. - Ja, nok et byggetrinn er utsolgt, derfor lanserer vi to nye bygg med til sammen 19 leiligheter i slutten av august, forteller prosjektmegler Kari Anne Kleiv ved Sørmegleren Telemark.

A

lle leilighetene i det forrige byggetrinnet, bygg 9, er solgt. Her har også byggingen kommet så langt at innflyttingen kan starte i oktober. – Elveparken Brygge er et populært sted å bo, konstaterer Kari Anne fornøyd. – Etterspørselen i markedet gjør at vi kommer til å lansere enda et byggetrinn i slutten av august. Bygg 7 og 8 vil ligge tilbaketrukket fra brygge­ kanten og vil inneholde 19

8 BoGlede nr 2 - 2019

lettstelte og moderne leilighe­ ter. De fleste av leilighetene vil kunne se elva. Leilighetene varierer i størrelse fra 50 kvm til 103 kvm. FELLES SAMLINGSPUNKT Her vil du bo sentralt, men allikevel i rolige omgivelser. - Prosjektet har nærhet til matbutikk. En spasertur eller en kort svipp med bil, så er du i Porsgrunn sentrum. Bruk tiden din på det som gir


Bygg 7 Bygg 8

frihet og glede, her slipper du nemlig plenklipping og snømåking. Alt er lagt til rette for en lettvint og komfortabel tilværelse. Leilighetene har smarte og gjennomtenkte løsninger, som gjør at man får effektive arealer, og en praktisk bolig. Uteområdet blir lekkert anlagt med plen, gangveier, lekeplass og bryggeanlegg. Her kan man nyte en rusletur på bryggekanten og slå av en prat med naboen i det hyggelige amfiet som er et felles samlingspunkt for alle beboerne på Elveparken Brygge.

BÅTPLASS Parkering vil bli i garasje­ anlegg under bygget, og det vil bli en parkeringsplass til hver leilighet. - Her kan du parkere bilen og ta heisen opp i leilighetsetasjen. Om du er tiltrukket av båtlivet, kan du enten nøye deg med å se båter gli forbi på elven, eller du kan kjøpe din egen bryggeplass i prosjektets fine bryggeanlegg, fortsetter Kari Anne. - Ved lanseringen vil medlemmer av PBBL ha forkjøpsrett til boligene i Elveparken Brygge Bygg 7 & 8, men allerede nå kan du melde din interesse for prosjektet!

Kari Anne Kleiv Prosjektmegler 930 07 123 kak@sormegleren.no Les mer på .jm.no/boliger/finn-din-bolig/telemark/porsgrunn/vestsiden/elveparken-brygge---bygg-7-og-8/

BoGlede nr 2 - 2019 9


26 nye leiligheter Det første byggetrinnet av det etterlengtede boligprosjektet på Lietorvet ble lansert i slutten av april. – Over halvparten av leilighetene er allerede solgt, derfor har vi gitt grønt lys for byggestart. I august lanserer vi dessuten det neste byggetrinnet med 26 flotte leiligheter! sier Anders Hoel, direktør ved PBBL.

D

et nye boligprosjektet ved Lietorvet kjøpesenter har truffet godt i markedet. - Dette er et prosjekt med mange kvaliteter, fortsetter Anders. - Sentral beliggenhet, utsikt, flotte solforhold og moderne leiligheter med høy standard har overbevist kjøperne. Det er 21 boliger i det første byggetrinnet, som vi nå setter i gang med å bygge. Her blir det parkeringsanlegg i

første etasje med heis opp til leilighetene. Bygget får 6 etasjer. Fra 2. til 5. etasje blir det 5 leiligheter, med unntak av toppetasjen. Her blir det kun 1 leilighet. I det neste byggetrinnet øker vi høyden på bygget med 1 etasje. I toppetasjen blir det 2 leiligheter, som får både balkong og takterrasse. Totalt blir det 26 boliger i det andre byggetrinnet. Det er god variasjon i størrelsene, slik

at vi treffer bredt i markedet. Mange av leilighetene får to balkonger. ET LØFT FOR SKIEN De omfattende oppgraderings­ prosjektene ved kjøpesenteret de to siste årene har gitt boligprosjektet god drahjelp. - Lietorvet fremstår i dag som en svært attraktiv nabo for vårt prosjekt. Blant annet har Meny, Posten, Vinmonopolet og Catilina Café fått nye og

mer moderne lokaler. Som en konsekvens av dette har kjøpesenteret opplevd en velfortjent vekst i antall kunder. FIHA Holding, Bratsberg Gruppen, Betonmast og PBBL står bak det store prosjektet, som det har tatt mange år å få ut i markedet. Nå gleder oss til å se boligene på Lietorvet vokse frem. Både for nærområdet og Skien sentrum representerer dette prosjektet et skikkelig løft! avslutter Anders.


Det nye bygget er en etasje høyere enn nabobygget i første byggetrinn.

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene på Lietorvet, sier Anders Hoel, direktør PBBL.

MELD DIN INTERESSE PÅ: LIETORVET-BOLIG.NO Carina Slåtta Eiendomsmegler MNEF 920 86 736 carina.slatta@privatmegleren.no

Thomas André Hansen Prosjektmegler 982 04 224 tah@privatmegleren.no


Ekeli Terrasse

Sol, luft og utsikt!

Et nytt prosjekt i lia bak Borgestad kirke er snart klart for lansering. - Ja, her kommer Ekeli Terrasse. Seks bygg med rundt 30 leiligheter. Boligene får gode solforhold og utsikt helt ut mot Frierfjorden, sier prosjektmegler Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler.

V

i har arbeidet med dette prosjektet i noen år nå for å finne det riktige konseptet,

12 BoGlede nr 2 - 2019

forteller daglig leder Arve Haugseter i FIHA Holding. - Nå er planene klare og vi lanserer det

første byggetrinnet rett over sommeren. Totalt omfatter Ekeli Terrasse seks bygg med til sammen 30 boliger.

Det blir heis i alle byggene. I størrelse vil leilighetene ligge på mellom 75 og 175 kvadratmeter BRA. Det


er unikt at vi kan tilby leiligheter som er så store som 175 kvadratmeter BRA. Vi kommer til å dele opp prosjektet i flere byggetrinn. UTSIKT

Byggetomta har blitt ryddet for skog. - Det først nå du har mulighet til å se den flotte beliggenheten til prosjektet, fortsetter Bjørn. - Her er det godt med sol, luft og utsikt. Arkitekturen er preget av rene linjer og store vindusflater. Byggene vil romme moderne og effektive leiligheter med god standard og romslige balkonger.

SUKSESSER

Entreprenør XT Bygg & Drift er nå i gang med å bygge Venstøpbakken i Skien og Grasmyrhagen på Stathelle. Begge prosjektet er borettslag tilknyttet PBBL og samtlige boliger er solgt. - Vi gleder oss over suksessen med disse prosjektene, smiler Arve.

- Medlemmer av PBBL vil også ha forkjøpsrett til boligene i Ekeli Terrasse når dette prosjektet blir lansert over sommeren. Nå blir det spennende å se hvordan markedet tar imot Ekeli Terrasse! Bjørn Johnson Prosjektmegler bjorn@bestmegler.no 90 95 95 25

Meld din interesse på ekeliterrasse.no BoGlede nr 2 - 2019 13


Nå blir det byggestart! PBBL og Pancom står bak Snekkeråsen Terrasse: Ni eneboliger i rekke på en solfylt og unik tomt på Eidanger. – Dette er det første boligprosjektet til PBBL som kun består av eneboliger. Dessuten er det mange år siden det sist ble lansert et nytt prosjekt i dette området, smiler direktør Anders Hoel i PBBL. – Fire av eneboligene er allerede solgt, så til høsten starter byggingen!

S

nekkeråsvegen 14 har alltid vært en liten perle med en unik beliggenhet. - Eiendommen ligger på en topp med nydelig utsikt og flotte solforhold, påpeker Anders. - Nærmeste nabo er et grønt friområde. På tomta erstatter vi en gammel enebolig med ni nye hjem. Fra før av er dette et veldig populært boområde med kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg og turområder. Boligene er organisert som et borettslag tilknyttet PBBL,

14 BoGlede nr 2 - 2019

noe som sikrer en trygg og litt enklere hverdag i fellesskap med gode naboer. Fra før av er dette et veldig populært nabolag med kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg og turområder. FIRE SOVEROM Snekkeråsen Terrasse består av totalt ni eneboliger i rekke fordelt på to boligtyper på rundt 113 og 120 kvadratmeter BRA. - I begge boligtypene får du i første etasje en romslig gang, tre soverom,

ett bad og et vaskerom/ bod, sier prosjektmegler Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler. - I andre etasje blir det ett bad, ett soverom og en åpen stueog kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til en veranda på mellom 30 og 50 kvadratmeter, avhengig av boligtype. Med hver bolig følger carport og sportsbod. Prosjektet har blitt godt mottatt i markedet. Fire av eneboligene er solgt. Dette betyr at vi setter i gang med å bygge over sommeren!


Innskudd fra kr 2.100.000,- til 2.250.000,Fellesgjeld fra kr 2.100.000,- til 2.250.000,Totalpris fra kr 4.200.000,- til 4.500.000,Felleskostnad per måned fra kr 7.160,- til 7.610,-

Bjørn Johnson Prosjektmegler bjorn@bestmegler.no 90 95 95 25

AMUNDSEN BYGG AS

Meld din interesse på: snekkerasenterrasse.no BoGlede nr 2 - 2019 15


T

e y n b ! i e k a b l i


Signe Tynning

Familien Tynning hjemme på gården: Signe, Gro, Solveig, Torstein og Tone.

I 23 år var hun en av de mest profilerte medarbeiderne i TV2. Nå er Signe Tynning tilbake i Porsgrunn med mange jern i ilden. BoGlede møtte Signe i DnB-bygget i Storgata, hvor hun jobber for Kirkens Bymisjon med å etablere en kafé og second hand klesbutikk.

S

igne er Porsgrunnsjente. Nummer to i en søsken­ flokk på tre jenter. Med en far som var heltidspolitiker ble ikke barneårene helt A4. - Pappa, Torstein, var formann i Unge Høyre da jeg ble født i 1963. To år senere ble han valgt inn på Stortinget, forteller Signe. - En konsekvens ble at familien vekslet mellom å bo i en av Stortingets leiligheter i Oslo og på Tynninggården på Valler­ myrene. Mamma, Solveig, som var lærer, fikk kun to års permisjon av gangen. Så jeg alternerte mellom Smedstad skole i Oslo og Tveten her hjemme. Det var stor forskjell på de to miljøene vi vanket i, men jeg trivdes begge stedene. I ettertid ser jeg at nettopp dette med å kunne kommu­ nisere med de aller fleste gav meg god ballast i jobben som journalist.

STERKE PERSONLIGHETER Hjemme var det mamma Sol­ veig sitt store engasjement som preget hverdagene. - Ja, mam­ ma holdt i trådene, men pappa var allikevel en moderne mann, som skiftet bleier og ordnet med oss ungene. Jobben til pappa var litt annerledes og heller ikke uten visse goder. Jeg husker at Stortinget var helt åpent på den tiden, så jeg inviterte ofte med meg vennin­ ner inn på Stortingskafeen for å spise lunsj – selv om pappa ikke var der, ler Signe. I blokka til Stortingsleiligheten var det mange kjente fjes. Rett over gangen bodde SV-­dronninga Hanna Kvanmo. I etasjen under hadde Kjell Magne Bondevik og familien en leilig­ het. - Søsteren min Tone og jeg satt ofte barnevakt for ham. Visst var dette kjente ansikter, men vi tenkte ikke så mye over

det. Hjemme på gården var det alltid diskusjoner og høy temperatur ved middagsbor­ det. Foreldrene mine var sterke personligheter. Mamma var et multimenneskene, som under­ viste i idrett, spilte piano, tok hovedfag i kunsthistorie og var levende opptatt av samfunns­ debatten. Hun var konservativ, men hadde også liberale sider. Hun var heller ikke redd for å

stå barrikadene for saker hun trodde på. Pappa elsket en god debatt, så det var ikke alltid jeg syntes det var like morsomt å ha venninner med på middags­ besøk. EIDANGER TURN - Mamma passet godt på oss jentene. Vi fikk lapper med oversikt over hva vi skulle gjøre og hadde masse oppgaver.

Signe med noen av jentene i Eidanger Turn.

BoGlede nr 2 - 2019 17


Et godt team: Sønnen Christian og Signe.

Signe i 1997, da hun hadde et eget helseprogram på TV2.

Begge var opptatt av at vi jentene skulle bli selvstendige. De la heller ingen føringer på hva vi skulle utdanne oss til. Jeg valgte idrettslinja ved Porsgrunn videregående skole og fikk mamma som klasse­ forstander, noe som fungerte bra. Jeg har alltid vært glad i barn, så etter skolen jobbet jeg ved Rønningen barne­ hage. På samme tid begynte engasjementet mitt å øke i Eidanger Turn. Det var mange som bidro og vi fikk til utrolig mye. Eidanger Turn hadde 500 medlemmer og mange av jentene var på et høyt

nivå. Anne Farstad ble blant annet norsk mester to ganger. Jeg var treneren til Anne og sammen reiste vi landet rundt. Midt opp i dette, i 1985, ble dessuten sønnen min, Christi­ an, født. I mer enn 10 år var turn en stor del av livet mitt. Det ble en lidenskap og jeg har utrolig mange flotte minner å se tilbake på fra denne tiden.

BAK MIKROFONEN Mellom slagene studerte Signe markedsføring og økonomi ved BI. Det førte igjen til en jobb som selger ved markeds­

DEN GJEVESTE Signe har hatt hovedansvaret for sønnen Christian siden han var tre år. - Vi er veldig nære, samtidig som vi er et godt team. Han er jo den

Med kollegaene Wenche Andersen og Finn Schjøll.

18 BoGlede nr 2 - 2019

gjeveste jeg har. Jeg er utrolig stolt over hva han har fått til og at han er så åpen og omsorgsfull. Christian gikk tidlig inn i politikken. Pappa satt på Stortinget for Høyre i 20 år, så det var veldig spesielt da Christian representerte Telemark og Arbeiderpartiet i perioden 2013 til 2017. Nå er han daglig leder i Folkehøg­ skolerådet i Norge og lykkelig gift med Magnus.

Med Vår Staude.

avdelingen til Radio Grenland. Det tok ikke lange tiden før Signe var bak mikrofonen. - Jeg innrømmer at jeg raskt tenkte tanken at det å være programleder på radio kunne være noe for meg. Snakketøyet har det aldri vært noe galt med, ler Signe. - Dette var på begynnelsen av 1990-tallet og storhetstiden til nærradioene i Norge. Vi hadde en redaksjon med 10 personer, egne nyhets­ sendinger og flest lyttere i vårt område. For meg personlig var dette en spennende og tøff tid. Tøff fordi jeg var blitt ale­ nemor og hadde en anstrengt økonomi. På radioen måtte


Signe i MasterChef Norge 2016.

jeg som programleder gjøre alt selv – fylle opp sendingene med innslag, velge musikk og være min egen teknikker. TV2 Radio Grenland ble etter hvert en del av Radio 1-systemet, som besto av flere radiostasjo­ ner rundt om i Norge. Dette åpnet nye dører for Signe. For Radio 1 dekket hun OL på Lillehammer. - Å være utsendt reporter på Lillehammer var utrolig gøy, men samtidig var det nedgangstider i radiobran­ sjen. Ved en tilfeldighet så jeg at TV2, som var i startfasen, søkte etter sportsanker. Jeg leverte en søknad og ble invitert til prøvesending i Bergen. Her møtte jeg mange kjente sportsjournalister, så jeg var åpenbart ikke den eneste kandidaten. Jeg fikk allikevel jobben. Leiligheten på Stridsklev ble solgt og jeg tok med meg Christian over fjellet til Bergen. Dermed startet TV2-livet mitt.

PRESTISJEJOBB Oppstartstiden i TV2 var spe­ siell. - Det hersket en skikkelig lagånd og vi var som en stor familie. De fleste kollegaene mine var også innflyttere til Bergen. Vi tok sjanser og gikk nye veier. TV2 ble en suksess, men jeg trivdes ikke helt som sportsanker. Jeg var den eneste jenta og det ble veldig mye fotball. På eget ønske ble jeg flyttet til nyhetsavdelingen, hvor jeg stortrivdes. Etter hvert fikk jeg mulighet til å jobbe ved Oslo-avdeling. Her lagde jeg blant annet et eget helseprogram. I mai 2000 fikk jeg en telefon jeg aldri kommer til å glemme. Tilbudet om å bli programleder i God morgen Norge kom som et sjokk. Jeg hadde nok tenkt tanken om at dette hadde vært midt i blin­ ken for meg, men jeg trodde ikke at det ville bli noe mer enn en drøm. God morgen Norge var et av TV2s mest populære programmer og for oss som jobbet der var det en

Signe med Christian og svigersønn Magnus Fon Klyve.

Valgkamp: Signe med Erna og Jonas.

livsstil. Tre timer på direkten med masse gjester. Det var en herlig tid! FORFATTER Etter 15 år og over 2000 direktesendinger var det slutt for Signe i God morgen Norge. - Slutten var planlagt. Allerede ett år før den siste sendingen visste jeg at det var over. Beslutningen var riktig, men avslutningen ble tøffere enn ventet. Programlederjob­ ben var en livsstil, så det ble et voldsomt tomrom i livet mitt som jeg ikke var helt forberedt på. Samtidig var jeg usikker på hva jeg skulle gjøre videre. Den første tiden jobbet jeg mye med bokpro­ sjektet mitt, hvor jeg fortalte den utrolige historien til frisørdronningen Inger Ellen Nicolaisen. Boken, «Det skulle ikke vært mulig», ble lansert høsten 2016 og solgte bra. Det å være for­ fatter var allikevel ikke min greie. Nei, det å være forfatter var altfor ensomt og usosialt. KJENDIS God morgen Norge gjorde Signe til en kjendis. - Jeg har alltid hatt et avslappet forhold til kjendislivet. Det å stille opp for media og by på seg selv var nødvendig, selv om jeg person­ lig syntes dette verken mor­

somt eller spesielt viktig. Nå i ettertid er jeg glad for at denne tiden er over. Jeg har takket nei til flere realityprogrammer, men lot meg lokke til å bli med på MasterChef Norge fordi jeg liker konseptet. KIRKENS BYMISJON For litt over to år siden flyttet Signe hjem til Porsgrunn sammen med samboeren Karl Otto Auk. Paret har holdt sammen i 16 år. - Jeg er veldig glad i Porsgrunn, derfor gleder jeg meg over å være involvert i flere loka­ le prosjekter, understreker Signe. Hun har en stilling i Kirkens Bymisjon og arbeider nå med å etablere en kafé og en second hand-klesbutikk i det gamle lokalet til DnB i Storgata i Porsgrunn. Kaféen skal ha en sosial profil og være et sted for alle. Nylig ble hun valgt inn i styret i Pors­ grunn Utvikling, som jobber med å utvikle eiendommer til bo- og næringsformål. Dessuten er hun engasjert som produsenten for den storstilte åpningen av Porsgrunns nye kirke i august. I tillegg er hun ambassadør for Rednings­ selskapet. - He, he, nå er det mye på gang, men jeg koser meg. Et høyt tempo og mange baller i luften samtidig, ja, det er veldig meg!

BoGlede nr 2 - 2019 19


Nytt prosjekt på Vestsida

SISTE BYGGETRINN ER LANSERT! Med totalt 39 boliger og 3 ulike boligtyper treffer Pors Hageby bredt. - På det idylliske området ved Pors Stadion har vi noe for alle, fra førstegangskjøpere til godt voksne, sier prosjektmegler Carina Slåtta ved Privatmegleren.

P

ors Hageby er utviklet av PBBL og Graf Entreprenør i samarbeid. Prosjektet består av moderne boliger med god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og romslige terrasser og balkonger. – Det første byggetrinnet med tolv boliger står innflyttingsklart nå i juli. Her er alle boligene solgt. Nå er forberedelsene til byggestart for de to neste byggetrinnene godt i gang. I disse er allerede ni boliger solgt, men vi har fortsatt ledige leiligheter av alle boligtypene i prosjektet: Firemannsboliger på 75 kvadratmeter BRA, boliger i rekke på 79 kvadrat­ meter BRA med alt på en flate og rekkehusleiligheter over to plan på 114,8 kvadratmeter BRA.

ALT PÅ EN FLATE - God respons i markedet gjorde at vi også valgte å lansere det siste

byggetrinnet, fortsetter prosjektmegler Thomas André Hansen ved Privatmegleren. - Dette omfatter fem boliger som alle er på 80,6 kvadratmeter BRA og har alt på en flate. De inneholder gang, 2 soverom, moderne bad, innvendig bod/teknisk rom og en åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning. Med disse boligene

Carina Slåtta Eiendomsmegler MNEF 920 86 736 carina.slatta@privatmegleren.no

porshageby.no

følger også en romslig terrasse på mark og en utvendig sportsbod. Pors Hageby har blitt en suksess. Gunstige priser og borettslagsmodellen med innskudd, fellesgjeld og 20 års avdragsfrihet har gjort at prosjektet har truffet kjøpere i alle aldre. Kanskje du også finner ditt nye hjem her?

Thomas André Hansen Prosjektmegler 98 20 42 24 tah@privatmegleren.no


Stridsklev Borettslag

Tarjei Nygaard med det yngste barnebarnet.

Gjenbruksdag Den første lørdagen i juni samlet små og store seg til gjenbruksdag i borettslaget sitt. - Dette er en kjempegod anledning til å få ryddet litt opp i hjem og boder, smiler leder Tarjei Nygaard.

D

et var styret i Stridsklev ­borettslag som sto bak arrangementet. - Beboerne satte opp egne boder ved den store lekeplassen vår, fortsetter Tarjei. - Fra bodene ble det salg av alt fra gamle leker, bøker og klær til egne håndarbeider og kaker. I tillegg hadde vi en ansiktsmaler på besøk, noe som var utrolig populært hos de minste. Gjenbruksdagen vår er et skikkelig sosialt arrangement, hvor beboerne kan møtes og ha det hyggelig sammen. Det kan hende slike arrangementer også kan være noe for andre borettslag!

BoGlede nr 2 - 2019 21


Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag

STØTTER BEDRE BOMILJØ PBBL ønsker å støtte gode bomiljøtiltak rundt om i boligselskapene. - Hvert år skal vi dele ut 100.000 kroner til prosjekter eller tiltak som er gjennom­ført eller planlegges i boligselskapene våre og som har fokus på å skape et bedre ­bomiljø, f­ orteller markedssjef Lars Christensen.

N

å inviterer vi alle boligselskapene som PBBL forretningsfører, både borettslag og sameier, til å søke om midler fra PBBL Bedre Bomiljø. Vi skal gi tilskudd til gjennomføring av ulike tiltak eller gi støtte til prosjekter som fullføres i løpet av 2019, fortsetter Lars. - Vi ser at mange boligselskaper er flinke til å prioritere tiltak som øker trivsel og boglede. PBBL Bedre Bomiljø er et lite bidrag til dette arbeidet. Hvert år skal vi dele ut 100.000,- kroner. Søknadsfristen for 2019 er 15. september. Vi håper på mange spennende søknader fra styrene rundt om i boligselskapene!

BEDRE BOMILJØ Søk PBBL Bedre Bomiljø om tilskudd til tiltak som gir økt boglede! Send søknaden innen 15. september til: lc@pbbl.no

22 BoGlede nr 2 - 2019

Markedssjef i PBBL Lars Christensen.


Gode smaksopplevelser!

Sommerfesten er i boks! I denne spalten har sjefskokk Anders Johan Pedersen tryllet frem et knippe lekre småretter som hører sommeren til. Anders er opptatt av de gode smakene og sesongens råvarer. Fra sin base i Folkets Hus i Porsgrunn tilbyr han cateringtjenester og matkurs. Mer informasjon og masse inspirasjon finner du på: www.spilleringenkasserolle.no!

Gougère

- ostebakkels

Handleliste (8 personer tapas): Mel & h-melk Egg & smør God ost – type Gruyère Muskat & salt & pepper FREMGANGSMÅTE: Ha 1/2 kopp vann, 4 ss smør og 1 kopp h-melk i en kjele. La dette koke i et par minutter. Ha i 1/2 kopp mel. Vend med en tresleiv til du får en deigklump. Ha deigen i en mikser med visp. Visp deigen i 30 sekunder på full styrke. Spe så på med 1 egg av gangen mens du visper. Slå av mikser. Rør inn 1 kopp revet ost, 1/4 ts muskat og litt salt og pepper. Ha blandingen i en sprøytepose. Lag små boller på et brett med bakepapir. Stekes i 20 minutter på 180 grader. La ostebakkelsene hvile i stekeovnen med døren oppe i 20 minutter etter at de er ferdigstekt.

BoGlede nr 2 - 2019 23


Gode smaksopplevelser!

Soft tacos

med svinenakke, reddik, sylteagurk & limemajones

Handleliste (8 personer tapas): 1 kg svinenakke Appelsiner & egg Fersk oregano & kummin Maismel & salt Sort pepper & hvitløk Lime & rød tørket chili Reddiker & sylteagurk Solsikkeolje & Dijonsennep

FREMGANGSMÅTE: Svinenakke: Bland sammen 3 ss salt, 1 ts pepper, 1 neve fersk oregano, skall fra 1 appelsin, 1 ts kummin, 1 knust rød tørket chili og 2 fedd hvitløk. Kjør dette i en blender. Rub kjøttet med krydderblandingen. Sett kjøttet i kjøleskapet natten over. Ha kjøttet i en ildfast form. Brun kjøttet i stekeovnen på 200 grader i 10 minutter. Ta formen ut og ha i saften fra 3 appelsiner, 3 fedd hvitløk og 1 liter vann. Dekk med aluminiumsfolie. Bak kjøttet i 3 timer på 150 grader. Avkjøl og riv kjøttet i biter. Soft tacos: Ha 200 gram maismel, 2 dl vann og 1 ts salt i en blender. Kjør til dette blir en deig. Denne gir 25 soft tacos. Deigen kjevles til flate, små lomper, som stekes på en takke. Alternativt kan du kjøpe soft tacos i butikken. Kutt 3 reddiker og 5 sylteagurker i strimler. Limemajones: I en bolle visper du sammen 1 egg, saften fra 1 lime og 1 ts Dijonsennep. Spe forsiktig 2 dl solsikkeolje mens du visper. Smak til med salt og pepper. Soft tacos ­anrettes som på bildene!

24 BoGlede nr 2 - 2019


Gode smaksopplevelser!

Nypotet fra Reddal

med løyrom, gressløkblomst & Røros rømme

Handleliste (8 personer tapas): 750 gram nypotet fra Reddal Løyrom & gressløklomst Røros rømme

FREMGANGSMÅTE: Kok potetene møre i lettsaltet vann (ca 15-20 minutter). Avkjøl. Del potetene i to. Anrettes med Røros rømme, løyrom og gressløkblomst.

Gazpacho Handleliste (8 personer tapas): 1 kilo gode, ferske tomater Hvitløk & god olivenolje Sherryeddik & agurk Fersk basilikum Salt & pepper

FREMGANGSMÅTE: Ha 1 kilo tomater, 1 fedd hvitløk, 1/2 dl god oliven­ olje, 1/4 agurk og 1 ss sherryeddik i en blender. Kjør dette fint og smak til med salt og pepper. Serveres med isbit og finhakket fersk basilikum.

BoGlede nr 2 - 2019 25


Sommerens grillviner Denne gang har jeg satt sammen et knippe røde favoritter som fungerer spesielt godt til sesongens mange grillretter. Ha en flott sommer! Hacienda Vitulia 2014 Nr B10464601 Kr 325,Bekmørk rubinrød farge på denne fra det klassiske spanske området Ribera del Duero. Ung og kompleks duft av sigar, fat, mørk sjokolade, kjøtt, solbær, mørke kirsebær, bjørnebær, vanilje, lær og varme kryddertoner. Fruktig og fast åpning. Fyldig og svært konsentrert stil. Solid og kraftfull. Crianza i elitedivisjonen med 2 år på fat. Kun 1500 flasker - min var nummer 661. Lang og seriøs ettersmak med de samme elementene som i duften. Genial til grillet lam og biff – eller vilt.

26 BoGlede nr 2 - 2019

Barahonda Carro Organc Monastrell 2017 Nr B2851506 Kr 450,50 Røff og kul 3-liter fra det spanske bondelandet. Bekmørk rubinrød farge. Rik og krydret duft av bjørnebær, solbær, blåbær, mineraler, mørk sjokolade, røyk, kaffe, tobakk og jordlige toner. Ung og saftig åpning med fine tanniner og noe syre i fase to. Mye krydder og skogsbærfest på gang. Medium fylde pluss. God konsentrasjon til å være en boks. Rustikk og fersk stil. Lang ettersmak med de samme elementene som i duften. Topp grillvin, som også liker biff, pasta og tex-mex.

Domaine Roger Perrin Côtes du Rhône 2017 Nr 10333301 Kr 170,Svært prisgunstig franskmann. Bekmørk fiolett farge. Rik og skummel duft av Provence-krydder, modne bjørnebær, kjøtt, kakao, mineraler, tjære, lakris, underskog, mørk sjokolade, kanel, pepper og andre krydderier. Ung og saftig åpning. Medium fylde pluss og imponerende konsentrasjon for dette prisleiet. Typeriktig Cotes du Rhone. Velkrydret og sjarmerende med fine tanniner i fase to. Lang ettersmak med samme elementer som i duften. Super til grillet kjøtt, biff og vilt.

Casa de la Ermita Monastrell - Tempranillo - Cabernet Sauvignon Crianza 2015 Nr B10271201 Kr 189,90 Mer solid kost fra det spanske bondelandet. Bekmørk rubinrød farge. Rik og fristende duft av modne bjørnebær, fat, vanilje, tobakk, solbær, tørkede bær, mørke plommer, mørk sjokolade, jordlige elementer og spennende kryddertoner. Ung og saftig åpning. God konsentrasjon med syre og litt tanniner i fase to. Fyldig og røff stil. Kjøttfull og juicy. Lang og velkrydret avslutning. Herlig kos til grillet kjøtt, lam og biff.

Bodegas Pascual­ Heredad de Peñalosa Tinto Roble 2017 Nr B10473601 Kr 160,Noe så sjelden som en rimelig vin fra spanske Ribera del Duero. Tett og mørk farge. Rik duft av modne plommer, mørke kirsebær, fat, vanilje, tobakk og fine kryddertoner. Ung og fruktig åpning. Medium fylde pluss med litt syre og tanniner i fase to. God konsentrasjon og lang ettersmak med de samme elementene som du finner i duften. Ung og litt stram - en vin som elsker kjøtt! Prøv den til grillet kjøtt, lam og biff.


Medlemsfordeler

TID FOR Å MALE UTVENDIG - HJEMME ELLER PÅ HYTTA! Tjæralin Beis, 10 liter Vår pris kr

1298,-

Tjæralin Dekkende, 10 liter Vår pris kr

1298,-

Nordsjö Veggmaling 10 liter Alle farger – glans 5! Vår pris kr

299,-

Nordsjö Eksteriør 10 liter 12 års levetid Vår pris kr

998,-

Tjæralin Treolje, 10 liter Vår pris kr

679,-

JONNYS INTERIØR

Hos oss får du alltid rabatt og bonus!

Øyekastveien 32 • 3924 Porsgrunn Tlf: 35 93 35 00 • www.nordsjoidedesign.no E-post: jonnihaugen@gmail.com Åpningstider: Man – fre 07.30 – 17. Lør 9 – 14

BoGlede nr 2 - 2019 27


KRYSSORD

Finn svaret på kryssordet og vær med i trekningen av en flott premie!

BoGlede Medlemsblad for Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag Nr. 2 Sommer 2019 Utgitt av: Porsgrunn Bamble Borgestad BBL Ansvarlig redaktør: Direktør Anders Hoel Redaksjon: Lars Christensen Cathrine Christensen Marte Kristine Pettersen Forsidefoto: PBBL Adresse: PBBL Postboks 44 3901 Porsgrunn Tlf: 35 57 31 00 E-post: pbbl@pbbl.no www.pbbl.no Redaksjonell og teknisk produksjon: Thure Trykk AS Trommedalsvegen 227, 3735 SKIEN Tlf: 35 90 55 90 www.thure-trykk.no Trykk: Thure Trykk AS Løsning BoGlede 1-19: Det er moro med dans og spel

Vinner: Unni E. Sneltvedt Vi gratulerer!

Svar sendes på e-post til: pbbl@pbbl.no eller på postkort til: PBBL, Postboks 44, 3901 Porsgrunn. Merk e-post eller postkort med «Kryssord BoGlede». Husk å oppgi eget navn og telefonnummer!

28 BoGlede nr 2 - 2019

Flott premie! Feinschmecker Stekepanne Gourmet Verdi: 1000,-


Medlemsfordeler

Nå også mer for pengene Nå får du også billige og gode mobilabonnement hos oss – med full Telenor-dekning, fri fart, fri tale, SMS og MMS. Bruk i EU og data rollover er inkludert. Les mer på fjordkraftmobil.no Benytt deg også av medlemskapet hos PPBL og få en billig strømavtale.

Hastighet følger Telenor sitt nett og varierer etter dekning og andre forhold (forventet opptil 100 Mbit/sek, teoretisk 300 Mbit/sek). Fri bruk inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Egne priser for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS og samtaler fra Norge til utlandet.

BoGlede nr 2 - 2019 29


Medlemsfordeler

MARKISER | SCREEN | INTERIØRGARDINER | GARASJEPORTER

DERFOR INVESTERER «ALLE» I SOL- OG INNSYNSSKJERMING... Den lave solbuen i Norge gir stort varmeinnslipp gjennom vinduene, men solskjerming vil gi betydelig svalere innetemperatur. Med solskjerming får du i tillegg dette: • Redusert innsyn • Redusert gjenskinn på TV´n • Mer dekorativ bolig • Økt verdi på boligen

-30%

SOLKJERMING OG GARASJEPORTER!

– For PBBL-medlemmer

Rabattene gjelder ikke montering, samt pergola og spesial­ produkter. Medlemskort må fremvises før ordreregistrering.

KONTAKT OSS FOR GRATIS BEFARING!

VÅRE SALGSKONSULENTER ER ALLTID KLARE TIL Å HJELPE DEG!

RING: 911 50 200 www.fasadeprodukter.no

FULL FRIHET FOR BORETTSLAG OG SAMEIER Hvorfor skal noen få bestemme hvilken bredbånds- og tv-pakke hver beboer skal ha, bare fordi man bor i borettslag eller sameie? Med Altibox kan dere få full frihet. Vi ser ingen grunn til at alle må ha samme løsning. Inngår dere avtale med Viken Fiber blir et av markedets mest fleksible internett- og tv-utvalg tilgjengelig for hver enkelt beboer. Det er bare å velge og vrake. Og: med Altibox’ nye og banebrytende tv-løsning får hver og én mulighet til å velge sitt eget innhold. Ønsker dere et uforpliktende tilbud? Ta gjerne kontakt med storkundeansvarlig Kristian Raflund på telefon 411 95 055 eller e-post kristian.raflund@vifiber.no

30 BoGlede nr 2 - 2019


Medlemsfordeler

VI TAR HÅNDVERKSJOBBENE! Prosjektleder Vidar B. Hansen

Utbedringer eller reparasjoner – mindre eller større? Vi leverer byggservice-, entreprenør-, og skadeutbedrings­ tjenester for bygg og eiendom til borettslag, sameier, privatpersoner og virksomheter! Vi har maskinkjører, ­rørlegger, snekkere, vaktmester, malere, ­brannvernleder, byggmester og ingeniør

Vi har sertifisert montør fra Norsk Varme!

• Piperehabilitering • Ovnsmontering • Peisombygging • Bygging av nye peiser BO-SERVICE AS • Borgestadbakken 2 • 3712 Skien • Tlf: 478 03 080 - 915 18 008 • Faks: 35 91 10 10 • E-post: post@bo-service.no • www.bo-service.no

BoGlede nr 2 - 2019 31


Returadresse: Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag Postboks 44 - 3901 Porsgrunn

Boligannonsering i verdensklasse Boligannonsering i verdensklasse

Vår jobb er noens drøm!

– Vi tar et kjempesprang inn i den digitale SKREDDERSYDD BUDSKAP verden, sier Jørgen Thorkildsen, daglig leder for – Målretting og tilpasning er kjernen i SYNLIG, Sørmeglerens kontorer i Skien og Porsgrunn. poengterer Noor. – Annonsen styres der den gir – Nå kan vi annonsere enda mer målrettet til best virkning, og blir skreddersydd til potensielle kjøpere. Dette gir store fordeler for mottakeren. Faktorer som alder, tidligere søk kjøper og for alle som selger bolig gjennom og preferanser bestemmer bruken av bilde og landsdelens største eiendomsmeglerkjede! tekst. Boliginteresserte får relevante og mer Diana Noor, Sørmeglerens faglige leder i interessante annonser i kanalene de oppholder Skien, forklarer at hemmeligheten bak SYNLIG seg i. –er Viavanserte tar et kjempesprang i den digitale SKREDDERSYDD BUDSKAP algoritmer. –innSYNLIG sanker – SYNLIG er enkel i bruk, sier Thorkildsen. – Jørgen Thorkildsen og Diana Noor verden, sier Jørgen for –Annonseringen Målretting og tilpasning er kjernen SYNLIG, brukerdata og Thorkildsen, kombinerer daglig demledermed går av seg selv, istyrt av anbefaler salgsverktøyet SYNLIG til Sørmeglerens Skien og Porsgrunn. poengterer Noor. – Annonsen styres der gir funksjonene tilkontorer blant i annet Facebook og avanserte algoritmer, og som selger kan den du når alle boligselgere i regionen. – Nå kanAlt vi er annonsere endai tråd mer med målrettet til best virkning, og på blirantall skreddersydd til Google. selvfølgelig GDPR, som helst følge med visninger, klikk potensielle kjøpere. Dette store fordeler for mottakeren. Faktorer alder, tidligere EUs nye, strenge regler for gir personvern. og kanaler med mer.som Annonseringen gir søk en kjøper og for alle som selger bolig gjennom og preferanser opplevelse bestemmerbåde bruken bilde og brukervennlig foravselger landsdelens KANALER største eiendomsmeglerkjede! tekst. Boliginteresserte får relevante og mer EFFEKTIVE boliginteresserte. Diana Noor, Sørmeglerens lederavi interessante annonser i kanalene de oppholder – Sørmegleren står for en faglige tredjedel Skien, forklarer at hemmeligheten bakTelemark SYNLIG seg i. nå medlemmer som skal selge, en boligomsetningen på Sørlandet, og Vi gir er avanserte algoritmer. – SYNLIG – SYNLIG i bruk, sier Thorkildsen. sammen med dem, har derfor en unik sanker innsikt hyggelig priser enkel på vår markedspakke som– brukerdata og SYNLIG kombinerer med Annonseringen går av seg selv, styrt av som kan tilføre svært dem mye nyttig inkluderer SYNLIG. funksjonene til blant Thorkildsen. annet Facebook avanserte algoritmer, og som selger kan du når informasjon, tilføyer – For og å Google. Alt erløsningen selvfølgeliggjennomførte i tråd med GDPR, som helst følge med på antall visninger, klikk kvalitetssikre vi et Sørmegleren Telemark sin prosjektavdeling har spesialisert seg på FAKTA: rådgiving, utvikling ogtil reelt salg av nye EUs nye, strenge regler og kanaler med mer. Annonseringen gir en pilotprosjekt i fjor. Detforerpersonvern. ingen tvil om at – SYNLIG kanaliserer boligannonser brukervennlig opplevelse både for selger og SYNLIG innfrir og gir fornøyde kunder! interesserte mottakere boligprosjekter! Vi kjenner Grenland bedre enn noen og gjennom årene har vi solgt mange flotte EFFEKTIVE KANALER boliginteresserte. Annonsene publiseres blant annet på – SYNLIG bruker alle relevante digitale kanaler prosjekter. Høy kompetanse innen prosjektsalg betyr økttredjedel trygghet for deggirsom kjøper. Å finne et nytt – Sørmegleren står en avI Facebook, Instagram ogfor Googles plattformer. – SYNLIG boligselgeren full rapport og boligomsetningen på Sørlandet, og Telemark Vi gir nå medlemmer som skal selge, en tillegg benyttes lokalpresse og innsikt i annonseringen underveis for hvordan hjem er både spennende og utfordrende. De valgene duSchibsteds tar får mange konsekvenser sammen med dem, har derforopp, en er unik innsikt pris på vår markedspakke som aviser. Hvor annonsen dukker avhengig –hyggelig SYNLIG skreddersyr og endrer budskap og somhvordan kan tilføre SYNLIG svært nyttig inkluderer SYNLIG. livet ditt blir i årene fremover. Vipotensielle hjelper degmye med dei annonsen riktige valgene. av den kjøperen ferdes påå ta bilde etter hvem mottakeren er informasjon, tilføyer For å nettet. SYNLIG målerThorkildsen. effektiviteten– døgnet – SYNLIG gir langt bedre effekt av hver kvalitetssikre løsningen vi eti FAKTA: rundt, og dirigerer helegjennomførte tiden budskapet annonsekrone i fjor. DetDiana er ingenog tvil Kari om atAnne. – SYNLIG kanaliserer boligannonser til reelt kanaler som gir best respons. Hilsenpilotprosjekt Tina, Jørgen, SYNLIG innfrir og gir fornøyde kunder! interesserte mottakere Annonsene publiseres blant annet på – SYNLIG bruker alle relevante digitale kanaler Facebook, Instagram og Googles plattformer. I – SYNLIG gir boligselgeren full rapport og tillegg benyttes lokalpresse og Schibsteds innsikt i annonseringen underveis aviser. Hvor annonsen dukker opp, er avhengig – SYNLIG skreddersyr og endrer budskap og av hvordan den potensielle kjøperen ferdes på bilde i annonsen etter hvem mottakeren er nettet. SYNLIG måler effektiviteten døgnet – SYNLIG gir langt bedre effekt av hver rundt, og dirigerer hele tiden budskapet i annonsekrone kanaler som gir best respons. Jørgen Thorkildsen og Diana Noor anbefaler salgsverktøyet SYNLIG til alle boligselgere i regionen.

Sørmeglerens markedsføringsløsning SYNLIG sender boligannonsen direkte til de boliginteresserte. Sørmeglerens markedsføringsløsning SYNLIG sender boligannonsen direkte til de boliginteresserte.

Vi er medlemmenes egen megler!

Profile for Lars Christensen

BoGlede 2 2019  

PBBL - Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag sitt medlemsmagasin. Her finner du blant annet nye boligprosjekter, portrett, kryssord, mat-...

BoGlede 2 2019  

PBBL - Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag sitt medlemsmagasin. Her finner du blant annet nye boligprosjekter, portrett, kryssord, mat-...

Profile for latour
Advertisement