Page 4

El nou audiòfon de Widex proporciona el millor so fins i tot des del mòbil seva filla per veure una estona els seus néts. A la nit, normalment mira la televisió i escolta música. Es reserva els caps de setmana per anar a sopar per l’Eixample amb una parella d’amics. Porta uns audiòfons WIDEX BEYOND, que li garanteixen la màxima audició en tots els ambients on és. Això és possible perquè el nou audiòfon WIDEX BEYOND permet una personalització total de l’audició a través de la seva app. A més, el so natural que ha caracteritzat des de sempre el fabricant danès Widex garanteix més nitidesa que qualsevol altre audiòfon, fins i tot en streaming (el so des del mòbil).

La connectivitat en audiòfons mai no s’ha sentit millor Widex torna a protagonitzar un nou salt tecnològic amb el llançament de WIDEX BEYOND, l’audiòfon que garanteix el millor so fins i tot en streaming des del mòbil. La Maria és una dona activa. S’aixeca al matí córrer una mica per la Diagonal, després se’n va cap a l’oficina i assisteix a unes quantes reunions. Dina a un restaurant de la zona alta i a la tarda passa per casa de la

4 · www.latorredebarcelona.com / www.facebook.com/latorredebarcelona

WIDEX BEYOND, a més, proporciona un so d’avantguarda i és el primer audiòfon del mercat amb tres opcions de connectivitat sense fil simultànies. Això vol dir que La Maria pot estar mirant la TV amb una ajuda auditiva i la trucada de l’smartphone li pot arribar a l’audiòfon sense que ella hagi de fer manualment res.

Streaming directe des de l’iPhone A més, compta amb streaming

directe des dels dispositius d’Apple (iPhone, iPad…) a l’audiòfon i és l’audiòfon, d’entre els audiòfons pensats per a smartphone que consumeix menys.

Audició personalitzada L’app BEYOND, disponible per a iOS i per a Android, facilita que el mòbil actuï com un comandament a distància intel·ligent. D’aquesta manera, a través del mòbil es pot controlar els audiòfons i decidir com es vol sentir en cada situació. Els audiòfons detecten en tot moment on està l’usuari i seleccionen el programa més idoni per a aquesta situació. Així, l’audiòfon WIDEX BEYOND de la Maria detecta si ella està corrents per la Diagonal, al restaurant de l’Eixample o a casa dels seus néts i s’adapta automàticament a cadascun d’aquests ambients oferint el patró de so que ella ha triat per a cada lloc. D’aquesta manera, si l’usuari així ho desitja pot fer desaparèixer els estàndards i triar com vol sentir a cada situació.

www.widex.es www.auralcentrosauditivos.es

La Torre de Barcelona (Eixample)  

Revista Independent de l'Eixample de Barcelona