Page 1

UD 2. Internet Google Drive Blogger

Unitat 2

NOM: SIHAM I LATIFA CURS: 4tB DATA:17/1072013 Siham i latifa

1


UD 2. Internet Google Drive Blogger

Activitat 1 Protocols POP3, IMAP i POP: POP3:

és un protocol que s'utilitza per recollir el correu electrònic. Es tracta d'un protocol força senzill que permet poques interaccions amb el servidor de correu, normalment el correu és recuperat i esborrat del servidor. IMAP: és un protocol informàtic, basat en TCP/IP, que permet als usuaris llegir els seus correus electrònics en el servidor i tan sols descarregar missatges i fitxers adjunts en la màquina local quan sigui necessari. Pop: El protocol POP és utilitzat per programes de correu electrònic locals per rebre emails des d'un servidor remot a través d'una connexió TCP / IP

Activitat 6 Característiques dels NAVEGADORS:

Què és un navegador? A més d'obrir pàgines web, es poden obrir altres documents? Quins? Els navegadors són programaris que permeten fonamentalment que ens connectem a internet. A banda d'això permeten que puguem visualitzar fora de línia (off line) pàgines web desades anteriorment així com documents, imatges i carpetes del nostre ordinador

Llegeix el següent article i realitza una PETITA descripció des cadascun dels navegadors. Només cal que indiqueu les seves caracterísitques diferenciadores.

Siham i latifa

2


UD 2. Internet Google Drive Blogger

Internet Explorer 10: Es el navegador de Microsoft y el que viene instalado por defecto cuando te compras un ordenador nuevo. Usa buscador Bing en vez de Google, La última versión de Internet Explorer ha mejorado mucho su rendimiento, ya que en versiones anteriores era demasiado lento. En cuanto al consumo de recursos, es el que menos consume

Google Chrome: El navegador de Google seguramente sea el más sencillo de usar, con una interfaz minimalista y muy intuïtiva. Es uno de los exploradores más robustos, aunque en cuanto a velocidad de carga se ha visto superados por otros. Chrome es el navegador que más recursos consume.

Mozilla Firefox: Este navegador es uno de los que más ha evolucionado en los últimos años, Una de sus grandes ventajas es la gran cantidad de extensiones y plugins de las que dispone. Mozilla Firefox cumple con todos los estándares web para cualquier sistema operativo.

Siham i latifa

3


UD 2. Internet Google Drive Blogger

Opera Browser: El el navegador menos utilizado de los cuatro. Sus principales desventajas es que es un navegador muy poco intuitivo, Opera Browser es el navegador más rápido, aunque el menos eficaz. En cuanto al consumo de recursos Opera es el que mejor parado sale de esta comparativa. Opera Browser cumple con todos los estándares web necesarios.

Segons la teva opinió, quin és el millor? Per què? Opera per què Es personalizable, tiene temas, extensiones y su modo Turbo es eficiente para cuando no se tiene disponible la conexión más estable o confiable.

Activitat 6.1. Organitza't els marcadors de Google

Siham i latifa

4


UD 2. Internet Google Drive Blogger

Siham i latifa

5


UD 2. Internet Google Drive Blogger

Activitat 6. Cercadors i cerques avançades Trobar pàgines en les que apareguin les paraules processador i textos. La llengua ha de ser el català i l’ultima modificació ha de ser de menys d’un mes.

Trobar documents en .pdf en els que aparegui la frase exacta “l’arbre més gran del món”.

Siham i latifa

6


UD 2. Internet Google Drive Blogger

Trobar documents PowerPoint en els que aparegui la paraula ROMA al tĂ­tol. Resultats nomĂŠs en llengua catalana.

Siham i latifa

7


UD 2. Internet Google Drive Blogger

Trobar pàgines (en qualsevol format), en les que aparegui la frase exacta “energia nuclear”, en llengua catalana, que estigui modificat en el darrer any i que tingui com a drets d’utilització: que es poden fer servir, compartir o modificar.

Siham i latifa

8


UD 2. Internet Google Drive Blogger

Siham i latifa

9

Tema2  
Tema2  
Advertisement