Page 1

Тренинг Център АйДжей www.training-center.bg

Мениджмънт на туристическата и хотелска анимация Едномесечен дистанционен тренинг с практическа насоченост Чети – Прилагай – Получавай Резултати!!!

Анимацията днес е вече задължителен елемент на всеки хотел. Защо собствениците на добрите хотели наемат аниматори, чийто труд е сравнително високоплатен? Обяснението е много просто. Изследванията показват, че гостите оценяват хотела по три параметъра: 1. Вкусна и разнообразна храна; 2. Уютен и удобен хотел; 3. Наличие на развлечения.

Именно последният фактор е от решаващо значение – гостите са склонни да простят определени грешки в обслужването, ако са прекарали отпуската си весело и активно. Тренингът ,,Мениджмънт на туристическата и хотелска анимация“ дава въможност, както на желаещите да овладеят тази интересна професия, така и на самия хотел за сравнително кратко време да подготви свой екип от аниматори.


Програма на тренинга: 1. Основни понятия в туристическата анимация 1.1.

Анимацията в туризма.

1.2.

Предпоставки за развитие на туристическата анимация.

1.3.

Функции на туристическата анимация.

1.4.

Типология на анимацията.

1.5.

Видове анимации – елементи на анимационните програми.

1.6.

Анимация и спорт.

1.7.

Особености и значение на хотелската анимация.

2. Мениджмънт на хотелската анимация 2.1.

Понятието ,,Мениджмънт на анимацията“.

2.2.

Функции на Анимационния Мениджмънт.

3. Характеристики на управляемата подсистема в мениджмънта на хотелската анимация 3.1. Класификация на туристите и особености на работа с различните категории туристи. 3.2 Форми на работа с различните възрастови групи гости. 3.3 Класификация на гостите по отношението им към прекарването на почивката. 3.4 Националните и етнически особености на туристите и значението им при съставяне на анимационните програми. 3.5 Различието в анимационните програми за мъжете и жените.


4. Значението и подготовката на материалната база, оборудването и реквизита за обезпечаване плодотворна работа на анимационния екип на хотела и комплекса 5. Видове хотелски анимационни услуги и програми. 6. Характеристика на обслужващия персонал в анимационния екип на хотела. 6.1 Видове задачи решавани от аниматорите. 6.2 Квалификационни изисквания към аниматора. 6.3 Професиограма на аниматора. 6.4 Компетенциите на специалиста по туристическа и хотелска анимация.

7. Технология за създаване и реализация на анимационните програми 7.1 Етапи за разработка и провеждане на анимационната програма. 7.2 Реклама на анимационната програма. 8. Примерни хотелски анимационни програми 9. Примерна лятна анимациона програма за комплекс 10. Детската анимация в хотелите 10.1 Примерна програма на хотелския мини-клуб за 2 седмици:      

Тематичен ден ,,Костенурки“. Тематичен ден ,,Шао Лин“. Тематичен ден ,,Оформяме градината“ . Тематичен ден ,,Мозайка“ . Тематичен ден ,,Олимпиада“. Тематичен ден ,,Пикник“.

Приложения


  -

Работният ден на аниматора в Испания,Турция, Гърция, Египет. Закачливи конкурси и игри възрастни туристи: Конкурс за най-добра двойка на хотела. Конкурс ,,Мистър хотел“. Конкурс ,,Мис хотел“. Коктейл-игра. ,,Олимпийски игри“.

Тренингът ,,Мениджмънт на туристическата и хотелска анимация“ е една ефективна инвестиция, която за много кратко време се изплаща и започва да носи дивиденти! *Eднократна инвестиция (Обучението остава при Вас и винаги може да обучавате нов персонал!)

БОНУС!!! *Сертификат за преминалия курса!

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И ПОЛУЧETE ВЕДНАГА! ЦЕНА – 160лв. без ДДС Поръчай обучението от Тук!


Прочетете за ползите от дистанционните обучения! Чети – Прилагай – Получавай Резултати!!! Тренинг Център АйДжей е компания, специалистите на която не само разбират какво е необходимо за повишаване личната ефективност и резултативността от работата на всяка организация, а и знаят как това може да стане!

Тренинг Център АйДжей www.training-center.bg

Пишете ни на office@training-center.bg или позвънете на тел.: 0899 949 565 Април,2013

Преимущества на дистанционното обучение:    

Удобно. Вие изучавате материала,в удобно за Вас време. Комфортно. Не е необходимо да отивате никъде, обучавате се в дома си. Евтино. В сравнение с присъственото обучение. Качественно. Получените знания не се отличават от тези които ще получите на присъственото обучение.

Чети – Прилагай – Получавай Резултати!!! Прочетете повече за ползите от дистанционните обучения!

Отзиви:


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ОТЗИВИ НА ПРЕМИНАЛИ ТРЕНИНГА – 2013г.: Виктория К* Здравейте, Много Ви благодаря и се радвам, че съм преминала курса успешно! Намерих доста полезна информация и идеи от материалите предоставени за обучението! Доволна съм и от методиката и интензивността на курса. Определено съм силно заинтересована и от други ваши дистанционни обучения. Аз работя като аниматор за последните ** години в Гърция. Исках да мина обучението за да погледна теоретически върху нещата и да науча нещо ново и полезно. Определено си заслужаваше. Отново Ви благодаря и имате моята препоръка. Ще се свържа с вас за някои от другите ви програми. Желая Ви успех! ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Анелия Д* Благодаря за проведеното обучение.Научих неща,които със сигурност ще допринесат за поползотворната ми работа този сезон. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Training manager animation  

Мениджмънт на туристическата и хотелска анимация Едномесечен дистанционен тренинг с практическа насоченост Чети – Прилагай – Получавай Резул...

Training manager animation  

Мениджмънт на туристическата и хотелска анимация Едномесечен дистанционен тренинг с практическа насоченост Чети – Прилагай – Получавай Резул...

Advertisement