Page 1

Bucuresti Business Days 2013 10-11 decembrie bucuresti2013.businessdays.ro

Inspiratie, experienta si oportunitati pentru cei care vor sa realizeze valoare in Romania.


CUPRINS 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Despre evenimentele Business Days (inclusive profilul participantilor, date interesante si evolutia numarului de participanti) Conferintele Business Days Workshopurile Business Days Sesiunile de business networking la evenimentul Bucuresti Business Days Facilitati oferite start-up-urilor Mesele rotunde si dezbaterile pe teme de interes din cadrul Business Days Programul evenimentului Speakerii evenimentului Locatia evenimentului Tipurile de acces la eveniment (inclusiv tichete VIP, acces MULTIPASS, program de loializare, early bird, discount de volum) Vezi cum a fost apreciata editia anterioara (infografic prelucrat pe baza chestionarelor de feedback) Testimoniale de la editiile anterioare Inregistrari de la conferintele si mesele rotunde de la editia precedent: Bucuresti Business Days 2012 Echipa Business Days

Evenimentele Business Days Evenimentele sunt organizate cu scopul de a dinamiza mediul de afaceri si sunt centrate pe subiecte de interes legate de antreprenoriat si management, oferind antreprenorilor si managerilor din companiile romanesti:      

idei inspirationale, exemple motivationale, analize pertinente, estimari ale trendurilor viitoare din diverse domenii, business networking de calitate, posibilitatea de a invata de la cei mai buni specialisti, posibilitatea de a identifica noi oportunitati, de a gasi potentiali parteneri de afaceri si colaboratori.

Scopul organizatiei noastre este de a ajuta la crearea unei culturi antreprenoriale de succes in Romania. Pentru realizarea acestui demers depunem eforturi intense pe mai multe planuri, printre care cel mai vizibil la ora actuala este suita de evenimente Business Days.

2 Evenimentele Business Days sunt concepute in jurul ideii de a crea oportunitati de business networking si sunt astfel proiectate sa ofere pe durata celor 2 zile maximum de beneficii pentru cele 3 categorii de stakeholderi: participanti, parteneri si speakeri.


Evenimentele Business Days strang la fiecare editie peste 650 de participanti, la fiecare din editiile organizate din noiembrie 2011 incoace. La ultimele doua editii organizate in Bucuresti, au fost 657 de participanti la editia din anul 2011, iar la editia de anul trecut din 2012 au fost prezenti 1063 de participanti. Iata care este profilul participantilor pe baza prelucrarii datelor din bazele de date cu particopantii de la ultimele 8 editii Business Days si extrapolate cu informatiile demografice culese din chestionarele de feedback completate de catre participanti la finalul celor 8 editii analizate (*). Evenimentele sunt dedicate pentru manageri si antreprenori si au rolul de a oferii beneficii pe urmatoarele 3 mari paliere: 1. 2. 3.

Inspiratie Schimb de experienta Generare de oportunitati

Evenimentele sunt focusate pe a maximiza oportunitatile de business development prin foarte multe posibilitati de interactiune, discutii si intalniri intre cele 3 categorii de stakeholderi prezenti la eveniment: 1. 2. 3.

Participanti (peste 700) Speakeri (peste 90) Parteneri (peste 150)

Pe parcursul celor 2 zile de eveniment sunt 5 posibilitati de a genera oportunitati de business fructificand oportunitatile de business networking: -Sesiuni informale de interactiune -Sesiuni de microintalniri dedicate factorilor de decizie -Sesiuni de business networking de tipul open -Sesiuni de business networking de tipul matchmaking -Seri speciale de VIP networking

+ aplicatia de matchmaking “meet-me� cu o noua facilitate

3


Cateva carecteristici importante despre evenimentele Business Days: -

-

-

Intre 88% (Iasi) si 100% (Oradea) dintre participanti doresc sa revina la un eveniment ulterior Business Days 55% dintre participanti sunt de sex feminin Printre cele mai apreciate valori ale evenimentelor Business Days sunt: calitatea speakerilor (peste 90% dintre participanti au fost mutumiti si foarte multumiti), oportunitatile de business networking (peste 85% dintre participanti au fost multumiti si foarte multumiti), calitatea organizarii (peste 80% dintre participanti au fost multumiti si foarte multumiti), impactul si relevanta oportunitatilor de invatare si schimb de experienta (peste 75% dintre participanti au fost multumiti si foarte multumiti). Aplicatia de matchmaking a fost folosita de 25% dintre participanti pentru schimburi virtuale de carti de vizita si de catre 30% dintre participanti pentru setarea de intalniri cu alti participanti, speakeri sau parteneri La sesiunile de business networking participa in jur de 42% dintre participanti Dintre cei care au folosit intr-un fel sau altul facilitatile de business networking peste 34% dintre participanti considera ca vor genera business in urma fructificarii oportunitatilor relevate afaceri de peste 10.000 lei, 36% dintre ei ca vor genera afaceri intre 10.000-100.000 lei, 18% dintre ei ca vor genera afaceri intre 100.000-1.000.000 lei si 12% peste 1.000.000 lei, ceea ce situeaza oportunitatile generate de evenimentele Business Days printre cele mai profitabile platforme de business development din Romania. Intre 60 si 70% dintre particopanti sunt din judetul si regiunea in care se desfasoara evenimentul, restul de 30-40% sunt din restul tarii. Recordul de judete prezenta la un eveniment Business Days, este de 22. In jur de 15% dintre participanti vin constant la 2 editii Business Days pe an din 4 Numarul studentilor si elevilor nu depaseste mai mult de 10% la nici un evenimente Business Days, iar studentii care participa sunt atent selectionati de catre organizatiile studentesti si Universitatile cu care colaboram. Acest demers face parte din preocuparea noastra de a crea o punte de legatura dintre generatia actuala de leaderi si generatiile viitoare de manageri si antreprenori, find o punte continua de comunicare, interactiune si schimb de experienta intre generatii.

Graficul de mai sus nu a fost actualizat inca cu datele de la editia cu numarul 12 ce a avut loc la Cluj-Napoca in luna septembrie 2013 si unde au fost 1.091 de participanti.

“Vin cu cea mai mare placere la Business Days de mai multi ani si apreciez faptul ca s-a dezvoltat ca cel mai important eveniment de business din Romania.� Marius Ghenea Business Angel

4


Conferintele Business Days Scopul Conferintelor este de a le oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor personalitati ale mediului de afaceri din Romania despre: trendurile si tendintele afacerilor, idei de afaceri, exemple de afaceri si proiecte de succes, respectiv povesti motivationale si idei inspirationale din partea unor speakeri de calibru. Focusul conferintelor este pe ATITUDINE, pe dezvoltarea unei atitudini de succes si pe crearea unui moment de inspiratie in vederea crearii unei viziuni pozitive asupra mediului de afaceri din Romania. Conferintele Business Days trateaza in editiile din anul 2013 o serie intrega de valori pe care credem ca in noua paradigma economica fiecare om de afaceri, fie ca este antreprenor, fie ca este manager, ar trebui sa le aiba pentru a face fata cu succes provocarilor vremurilor pe care le traim:    

viziune si anduranta (conferinta 1) leadership si excelenta (conferinta 2) flexibilitate si adaptabilitate (conferinta 3) atitudine si performanta (conferinta 4)

Aceste 4 perechi de valori sunt si temele celor 4 conferinte din cadrul fiecarui eveniment Business Days in anul 2013. Credem ca astazi fara o viziune, fara puterea de a o pune in aplicare, fara capacitatea de a face fata provocarilor si fara o rezistenta iesita din comun in fata greutatilor, sansa ca visele noastre sa prinda contur sunt aproape nule. Leadershipul zilelor noastre este unul care trebuie sa tina cont in managementul echipelor sau a organizatiilor de calitatea perceputa si de excelenta in livrarea serviciilor sau a produselor catre client si in capacitatea de a dezvolta relatii durabile bazate pe profesionalism, empatie si dorinta reala de a ajuta la solutionarea problemelor si a nevoilor clientilor sau a partenerilor. Fara aceste ingrediente, astazi in era tehnologiilor moderne, in care comunicarea se face instant si clientul are acces la orice informatie de pe piata, in cateva secunde, inclusiv la recenzii despre produse sau servicii, nu vei putea supravietui. Flexibilitatea in relatiile cu partenerii de afaceri si cu clientii, capacitatea de a te adapta instant la schimbari, de a identifica noi posibilitati de dezvoltare acolo unde altii vad doar probleme si de a genera noi oportunitati intr-o lume dominata de nesiguranta, lipsa de predictibilitate, sunt ingredinte si abilitati, pe care daca le ai, pot face diferenta intre success si esec. Schimbarea devine o constanta in orice afacere. Diferentierea se va face prin flexibilitate si adaptabilitate. Structurile rigide sunt de domeniul trecutului si vor disparea in curand cu totul. Atitudinea pozitiva si spiritul de invingator sunt cele fara de care nu vei putea genera performanta, pentru ca a devenit mai sigur ca niciodata ca doar prin perseverenta si multa munca vei putea gasi experienta si competenta necesara pentru performanta. Perfectiunea intr-o lume dominata de schimbari rapide si constante primeste o noua definitie: progres si performante mai bune. La fiecare conferinta Business Days, sunt 10 invitati, 1 moderator si 1 facilitator La fiecare conferinta sunt prezentari scurte de cate 8-10 minute din partea unor antreprenori, manageri de succes, specialisti si consultanti renumiti din diverse domenii.

5


Workshopurile Business Days Scopul Workshop-urilor este de a dezvolta abilitati manageriale si antreprenoriale necesare perioadei dificile pe care o traverseaza economia mondiala, tinand cont de noua paradigma din lumea de business, oferind atat exemple si studii de caz, cat si ateliere de lucru interactive cu cei mai buni traineri si specialisti ai momentului din tara noastra. Focusul workshopurilor este pe INTERACTIVITATE si pe dezvoltarea ABILITATILOR de succes. Atelierele de lucru de la Business Days se diferentiaza de workshopurile de la alte evenimente de business prin faptul ca modul de transfer al know-how-ului se face prin interactivitate si prin schimb de experienta. Practic, fiecare participant poate gasi raspunsuri si solutii la propriile sale nevoi si probleme pentru ca le poate ridica in fata specialistilor din panel, cu sanse mari sa primeasca raspunsuri valoroase si utile. La evenimentele Business Days sunt 4 tipuri de workshopuri:    

Sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri in jurul unei teme Sesiuni de microprezentari (studii de caz, exemple de buna practica, analize) – urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri Sesiuni de simulare cu componenta practica majora (exercitii, jocuri, simulari, urmate de debriefing) Sesiuni de microtraininguri La evenimentele Business Days sunt 3 nivele de categorisire a continutului livrat sau dezbatut:  Nivel basic – prezentari care contin notiuni de baza si informatii utile pentru cei care sunt incepatori in acel domeniu  Nivel mediu – prezentari care sunt construite pornind de la un nivel mediu de cunostinte si pentru participanti cu oarecare experienta in domeniu  Nivel avansat – prezentari pentru specialisti, consultanti cu experienta de cativa ani in domeniul de discutie

La fiecare sesiune de workshopuri sunt maxim 5 invitati si 1 moderator.

6


Modul de desfasurare a celor 4 tipuri de workshopuri de la evenimentele Business Days

14:00

7

14:07

14:07

2

14:09

14:09 20 14:29 14:29

sesiune de prezentari

2

14:31

14:31 20 14:51 14:51

2

14:53

14:53 20 15:13 15:13

8

15:21

15:21 25 15:46 15:46

14:00

4

5

15:50

14:05

14:05 15 14:20 14:20 45 15:05

sesiune de 15:05 15 15:20 training 15:20 10 15:30 15:30 15 15:45 15:45

5

15:50

introducere in tema introducere speaker prezentare speaker introducere speaker prezentare speaker introducere speaker prezentare speaker concluzii moderator sesiuni de Q&A inchidere moderator

introducere in tema exercitiu sesiune de prezentari exercitiu concluzii sesiune de Q&A inchidere

1 2

14:00

7

14:07

14:07

2

14:09

14:09

2

14:11

sesiune de 14:11 2 14:13 schimb de 14:13 25 14:38 experienta 14:38 60 15:38

3

15:38

8

15:46

15:46

4

15:50

14:00

5

14:05

14:05

2

14:07

14:07

2

14:09

14:09 10 14:19

sesiune de 14:19 50 15:09 simulare 15:09 18 15:27 15:27 10 15:37 15:37 10 15:47 15:47

3

15:50

introducere in tema introducere speaker introducere speaker introducere speaker intrebari moderator sesiune de Q&A concluzii moderator inchidere moderator

1 2 3

introducere in tema introducere speaker 1 introducere speaker 2 prezentare reguli exercitiu, simulare, joc debriefing concluzii sesiune de Q&A inchidere

Temele generale ale workshopurilor evenimentelor Business Days MK marketing branding

VZ vanzari

MP management de proiecte

MG planificare

managementul achizitiilor

gestionarea bugetelor

pozitionare

managementul riscurilor

luarea deciziilor

stabilirea preturilor

gestionarea problemelor

analiza rezultatelor

diferentiere

managementul schimbarilor

indicatori de performanta

IN inovatie in afaceri creativitate

CO comunicare

negociere

LE leadership managementul echipelor

RC relatii cu clientii

HR recrutare si selectie

FI finantarea afacerii

motivare si recompensare

gestionarea resurselor financiare

evaluare si dezvoltare

educatie financiara

restructurare

ghid de investitii

plan de cariera

managementul costurilor

AV relatiile de munca

AN antreprenoriat

public speaking

fidelizarea clientilor

relatiile contractuale

cum sa pornesti afacere

gestionarea conflictelor

managementul reclamatiilor

fiscalitate

cum sa dezvolti afacerea

copywriting

business networking

legile afacerilor

relatia cu investitorii

activitati de suport

EC online social media

IE inteligenta emotionala

OP optimizarea proceselor managementul calitatii

OR organizare eficienta

mobile

eficacitate

e-commerce

managementul timpului

securitatea datelor

Temele workshopurilor sunt adaptate specificului regiunii in care se desfasoara evenimentul, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor mediului de afaceri respectiv. Temele sunt alese in urma unor sesiuni de discutii si interviuri cu manageri, antreprenori, consultanti, specialisti si experti din regiunea in care urmeaza sa se desfasoare evenimentul.

7


Mesele rotunde si sesiunile de dezbateri de la evenimentele Business Days Introduse pentru prima data in programul evenimentelor Business Days la editia cu numarul 6 de la Timisoara, datorita succesului deosebit si mai ales datorita impactului puternic asupre mediului de afaceri, am decis permanentizarea acestor sesiuni de dezbateri in jurul unor subiecte de interes pentru mediul de afaceri in care se desfasoara evenimentul. La editia de la Bucuresti focusul se va pune pe 4 teme majore: 1. STRATEGIE – Viziunea viitorului din perspectiva unui oras cu influente regionale (MR4) 2. EDUCATIE – Viitorul educatiei si rolul pe care ar trebui sa-l joace mediul de business in dezvoltarea invatamantului (MR3) 3. ANTREPRENORIAT – Folosirea mediului online, mobile si a tehnologiei pentru succesul afacerii tale (MR3) 4. HR – Managementul generatiilor (MR1) Mesele rotunde au in medie 10-12 invitati speciali si 1-2 moderatori care dezbat in jurul temei. Fiecare sesiune are doua parti: 1. In prima parte are loc o sesiune de intrebari puse din partea moderatorului si invitatii sunt rugati sa raspunda fiecare intr-un interval de timp de maxim 1 minut 2. In a doua parte urmeaza o sesiune de intrebari puse din sala (din partea participantilor) moderata de facilitator Vorbitorii de la mesele rotunde sunt alesi cu atentie de catre organizatori, pentru a acoperi cat mai multe domenii si o diversitate reprezentativa a mediului de afaceri. Printre invitati sunt atat reprezentanti ai mediului de afaceri local. cat si reprezentanti de seama din mediul de afaceri la nivel national.

8


Sesiuni Key-Note Sunt sesiuni speciale la care sunt invitati Key-Note speakeri si care sunt centrate pe teme de maxima importanta pentru succesul afacerilor:  EXCELENTA in relatii cu clientii,  ANTREPRENORIAT. Reguli de aur pentru succesul in afaceri,  INOVATIA si creativitatea ca si factori diferentiatori,  LEADERSHIPUL si managementul eficient al echipelor Aceste sesiuni au in general 3-4 invitati care sunt antreprenori sau top manageri de succes din mari companii care vor raspunde atat la intrebarile din partea moderatorilor (un jurnalist de profesie si un facilitator profesionist) cat si la intrebarile venite din public. Scopul acestor sesiuni este de a intelege prespectivele diferite si modurile proprii de abordare din partea unor leaderi in companii de succes in fata provocarilor la 4 dintre cei mai importanti piloni ai succesului pentru orice afacere. Sesiunile sunt interactive si ofera in partea a doua a programului posibilitatea publicului din sala pentru a lansa proprile intrebari. Intrebarile se vor pune individual, catre unul dintre invitati, in scris si vor fi filtrate de moderatori pentru a pastra discutiile in jurul temei sesiunii si pentru a gestiona mai eficient timpul alocat sesiunii. Agenda sesiunii este:  Introducere in tema si prezentarea modului de desfasurare al sesiunii de catre facilitator – 5 minute  Prezentarea si introducerea invitatilor de catre facilitator – 4 minute  Prezentarea moderatorului – 1 minut  Intrebari individuale pentru fiecare invitat din partea moderatorului si a facilitatorului legat de tema de discutie – 60 minute  Intrebari preluate din sala si puse in mod individual invitatilor – 30 minute  Concluzii de final din partea moderatorului si a facilitatorului – 10 minute Dupa eveniment, moderatorul si facilitatorul vor face un articol despre concluziile celor discutate si vor puncta cele mai importante idei ce au fost vehiculate in cadrul sesiunii. Acest articol va fi publicat pe blogul Business Days si in unul dintre cele mai importante reviste de business din Romania. Acest tip de sesiuni sunt introduse pentru prima data in programul si agenda evenimentelor Business Days, la editia numarul 13 din Bucuresti.

9


Sesiunile profesionale de Business Networking Scopul Sesiunilor de networking este de a dezvolta spiritul si cultura de business networking in randul oamenilor de afaceri, fiind organizate fie intr-un cadru placutinformal, fie intr-un cadru formal si oferind numeroase oportunitati de interactiune intre cei prezenti. Focusul sesiunilor de business networking este pe dezvoltarea spiritului ASOCIATIV ca o componenta esentiala in mixul de abilitati necesare pentru a face fata cu succes la noua paradigma economica si la provocarile economice actuale. Sesiuni profesionale de Business Networking in cadrul evenimentului Bucuresti Business Days 1. BUSINESS NETWORKING DE TIP MICROINTALNIRI (necesita preinscriere pe o lista de intentie, exista termen de inscriere) - In fiecare zi de la ora 19:30 pana la ora 21:00 (50 de participanti atent selectionati de catre partenerii nostri activi)

2. BUSINESS NETWORKING DE TIP OPEN (poate participa orice persoana care si-a achizitionat un tichet de acces, in limita locurilor disponibile, exista termen de inscriere pentru garantarea locurilor) - In fiecare zi de la ora 19:30 pana la ora 21:00 (100 de participanti maxim)

3. CINA SPECIALA VIP NETWORKING (doar pe baza de invitatie, este o sesiune de intalniri dedicate elitei mediului de afaceri) - In fiecare seara de la ora 21:00 pana la ora 24:00 (maxim 50 de participanti, intr-o locatie special aleasa)

10


Business Networking de tip MATCHMAKING Introduse pentru prima oara in programul evenimentelor Business Days, acest tip de business networking este creat cu scopul de a le oferi speakerilor, partenerilor si participantilor maximizarea beneficiilor participarii la un astfel de eveniment prin posibilitatea de a stabili intalniri cu oricine din lista de participanti, pe baza unor criterii de matchmaking, intr-un loc special amenajat pentru astfel de intalniri, utilizand un software dedicat si cu suportul unor colegi special antrenati in a oferi consultanta si asistenta pe toata durata evenimentului. Criteriile dupa care se poate face cautarea in baza de date a aplicatiei de matchmaking sunt:    

Domeniul de activitate * Compania * Functia * Numele

Softul pus la dispozitie permite sortarea sau cautarea in baza de date, stabilirea de intalniri, schimbarea datelor de contact. Stabilirea detaliilor pentru o intalnire la locul evenimentului se face in 2 etape:  Persoana care initiaza intalnirea trimite o propunere de intalnire, analizand agenda pusa la dispozitie de aplicatie  Persoana care primeste invitatia verifica disponibilitatea sa in calendar si accepta, refuza sau propune o noua intalnire. Accesul la software este gratuit pentru toate categoriile de stakeholderi ai proiectului Business Days: parteneri, speakeri si participanti. Pentru a facilita aceste intalniri am creat in cadrul fiecarui eveniment Business Days o zona speciala de networking, amenajata cu 10 mese si cu un desk de receptie, cu un om dedicat din echipa organizatorica. Folosirea acestui spatiu pentru intalniri se face pe baza de rezervare. Serviciul de rezervare a meselor de intalnire este un serviciu optional. In spatiul special amenajat pentru business networking se pot rezerva mese, pentru 30 de minute, 1 ora, 4 ore, 8 ore (1 zi) si 16 ore (2 zile). Pentru cei care rezerva mesele se ofera gratuit si o serie de servicii de asistenta pe durata seriilor de intalniri (servicii de secretariat, acces la internet, imprimanta, scanner, copiator, tehnica de calcul, coli de scris si i nstrumente de scris). In plus consumul de apa, cafea si ceai este inclus in pachetele de rezervare. Pentru cei foarte ocupati sau care doresc sa beneficieze de facilitati suplimentare de networking se ofera servicii premium optionale: 1.

2.

3. 4.

Stabilirea intalnirilor in numele clientului, pe baza unui formular de matchmaking si pe baza unei agende agreate cu clientul din lista de participanti la eveniment; Extinderea bazei de date si cu firme din orasul in care se desfasoara evenimentul, dar care nu sunt la locul evenimentului. Serviciul se poate extinde si la nivel regional sau national (pentru detalii contactati-ne) Servicii de rezervare locatii pentru intalnire in afara spatiului de desfasurare al evenimentului 11 Servicii de transfer de la locul evenimentului catre locatia rezervata pentru intalnire sau sediul firmei contactate pentru intalnire si retur


Generare automata de oportunitati de business pentru participanti Dezvoltam o facilitate suplimentare la aplicatia de matchmaking prin care vom oferii posibilitatea celor interesati de a primi o lista de persoane care au fost identificate ca si potentiale oportunitati de business din lista participantilor inscrisi . Pentru a beneficia de aceasta facilitate in procesul de inscriere, participantul va bifa optiunea „generare oportunitati de business din lista de participanti”. Daca aceasta optiune a fost bifata la finalul procesului de inscriere, dupa ce ati completat fisa de inscriere veti primi un email cu un link unde veti putea completa: 1. Domeniile de activitate care va intereseaza (dintr-un drop-down list) – minim 1 – maxim 3 2. Alegeti nivelul functiilor pentru participantii cu care v-ati intalni (dintr-un drop-down list) – minim 1 – maxim 3 (conteaza ordinea) 3. Alegeti dintr-o lista de posibilitati ce oportunitati cautati la un potential partener (dintr-un drop-down list) – minim 1 – maxim 3 (conteaza ordinea) 4. Alegeti dintr-o lista de posibilitati ce oportunitati puteti oferii pentru un potential partener interesat de colaborare – minim 1 – maxim 3

Ceea ce cauta sau poate oferii un participant ca si oportunitate va fi pus in una din urmatoarele categorii: 1. 2. 3. 4. 5.

relatii de afaceri, consultanta, relatii de munca, interviu, business feedback

Odata completate aceste campuri, programul va cauta potriviri de interese din baza de date si va face o lista de maxim 10 participanti care se potrivesc cu criteriile solicitate. Aceasta lista va putea fi consultata in aplicatia de matchmaking „meet-me” si va fi inclusa si printr-un link in invitatia pe care o va genera in mod automat sistemul la finalizarea procesului de inscriere. Lista va putea sa fie regenerata, in ziua evenimentului pentru a include in baza de cautari si persoanele care s-au inscris la eveniment ulterior si sa poti beneficia astfel de oportunitati actualizate cu toata baza de date a participantilor. Cu persoanele din aceste liste se pot genera 2 tipuri de actiuni prin aplicatia de matchmaking „meet-me”: 1. solicitare de schimb de date de contact (aceasta facilitate functioneaza cu cateva zile inainte de eveniment si este activa pana la editia anului viitor) 2. programarea unei intalniri in zona de business networking sau oriunde in zona de socializare utilizand facilitatea de planificare a intalnirilor (aceasta facilitat e functioneaza doar pe durata evenimentului) 12


Facilitati oferite START-UP-urilor Incepand cu ediţia 2013 de la Cluj Napoca, preocuparea noastră de a susţine dezvoltarea start-upurilor în România prinde noi valenţe. Am creat astfel noi oportunităţi prin care să îi ajutăm pe antreprenorii aflaţi la început de drum. Acţiunile gândite în acest sens sunt concentrate pe trei direcţii:   

testarea ideii de afaceri, produsului sau serviciului, beneficiind de prezenţa şi feedback-ul audienţei, întâlniri de 20 minute cu investitori şi mentori prezenti la eveniment, precum şi promovarea afacerii prin prezentări de 3 minute în faţa antreprenorilor şi a managerilor prezenţi. Testare de produs sau serviciu (A) Este un serviciu oferit pentru start-upuri la inceput de drum care au lansat sau sunt in curs de lansare a unui produs sau serviciu pe piata si sunt interesate sa primeasca feedback imediat de la cei peste 500 de particioanti pe care ii asteptam la eveniment. Astfel vor putea afla ce sa imbunatateasca sau sa aduca nou in urmatoarea etapa de dezvoltarea a produsului/serviciului lor. Se pot inscrie maxim 10 start-up-uri. Actiunea are loc in zona de business networking si in zona expozitionala pe durata a doua zile, intr-un spatiu dedicat comunitatii de start-up-uri.

Serviciul consta in oferirea unui stand (masa, scaune, acces la curent electric, acces la internet prin wi-fi), postarea unui roll-up in zona B din sala de conferinta si inserturi in mapele participantilor pentru a incuraja vizitarea standului si generarea feedback-ului. Suplimentar se ofera start-up-ului si promovarea online, prin postarea logo-ului (daca are), pe pagina de parteneri in categoria, startup-uri promovate. Matchmaking cu investitorii (B) Pentru start-upurile care sunt intr-o faza de dezvoltare ce necesita atentia si implicarea unui mentor sau business angel, oferim posibilitatea ca pe durata evenimentului timp de 20 minute sa se intalneasca cu investitorii si mentorii prezenti la eveniment. Actiunea va avea loc intr-un spatiu dedicat din zona de business networkimg pe tot parcursul zilei in baza unei planificari cu persoana responsabila din partea organizatorilor. Inscrierea pentru intalniri se va face prin completarea unui formular de matchmaking special conceput. Serviciul consta in facilitarea intalnirilor cu cel putin 2 mentori si investitori, dar se pot seta si mai multe intalniri, depinde de numarul de solicitari si de timpul pe care il poate aloca pentru aceste activitati investitorul sau acei manageri, antreprenori si specialisti care au fost de acord sa ofere feedback din perspectiva de mentor. Pitch de 3 minute in cadrul sesiunilor de business networking de tip open (C) In fiecare sesiune vor putea pitch-ui maxim 5 start-upuri pe zi. Sesiunea se va desfasura in fiecare zi de la 19-21 si sunt estimati in jur de 100 de participanti. Scopul acestor pitch-uri este in primul rand de a populariza ideea lor, de a culege feedback, de a masura gradul de interes din partea celor prezenti fata de serviciul/produsul lor si nu in ultimul rand de a gasi parteneri si sustinatori ai proiectului lor. Inscrierile se fac pe baza unei solicitari catre organizatori. Lista celor care isi vor prezenta ideile in fata audientei de la sesiunile de business networking de tipul open se face in urma unei selectii. Serviciul consta in promovarea afacerii antreprenorului si in facilitarea accesului direct catre o comunitate de oameni de afaceri deschise spre cooperare si colaborare, cei care participa la sesiunile de business networking de tipul open.

13


Pachete disponibile*: A – 150 euro (b) B - 40 euro (a) C - 50 euro (a) A+B - 175 euro (b) A+B+C - 200 euro (b) B+C – 75 euro (a) A+C – 150 euro (b) (a) – in pachetele marcate cu aceasta litera este inclus un tichet de acces gratuit de tipul PREMIUM2 (b) – in pachetele marcate cu aceasta litera sunt incluse 2 tichete de acces gratuit de tipul PREMIUM2 Detalii si inscrieri Cei interesati de aceste posibilitati, sunt rugati sa o contacteze pe: Codruta Nicolescu Director Executiv ADeSCO Coordonator relatii cu clientii, Coordonator parteneri media si organizatii suport

codruta.nicolescu@businessdays.ro +40-741-163700 *Chiar si cei care sunt interesati, dar nu dispun de resurse financiare pentru a aplica pentru unul sau altul din pachetele de mai sus, sunt rugati sa o contacteze pe colega noastra, pentru a vedea in ce masura putem gasi alte modalitati sa-i ajutam si sustinem in eforturile lor de a porni cu succes la drum.

14


s

Speakeri consacrati

15


Structura programului evenimentului Bucuresti Business Days 2013 8:00-9:00

inregistrarea participantilor

9:00-10:50

CONFERINTA 1 - Viziune si Enduranta

10:50-11:10

pauza de cafea

11:10-13:00

CONFERINTA 2 - Leadership si Excelenta

13:00-14:00 14:00

N

V

WS1

15:50

pauza de masa

F A III 4

B II 4

WS2

A II 3

WS5

ziua 1

WS6

18:00

A II 4

A II 5

WS7

A II 3

WS10

10

B II 4

WS9

B III 5

Masa rotunda dezbatere 2

KN2

seara de socializare si degustare de vinuri

18:30-19:00

prezentare de moda

20:50

business networking

business networking

de tipul micro-intalniri

de tipul open

sesiuni

100 des

3

10

seara speciala Raiffeisen Leasing

sesiuni

inv

Mihai Stanescu

50

inv

25

21:00-23:00 50

inv

seara speciala de VIP Networking (showroom Toyota)

8:00-9:00

inregistrarea participantilor

9:00-10:50

CONFERINTA 3 - Flexibilitate si Adaptabilitate

10:50-11:10

pauza de cafea

11:10-13:00

CONFERINTA 4 - Atitudine si Performanta

13:00-14:00 14:00

N

V

WS11

15:50

pauza de masa

F B II 4

WS12

A II 3 A II 3

WS15

16:10

WS13

B II 4

WS14

A II 6

WS16

18:00

D III 2

WS17

A II 5 A II 3

WS20

B III 3

apl

antrenarea atentiei des

Magicianul Augustin

business networking de tipul matchmaking (meet-me) inv

apl

Masa rotunda dezbatere 3 business networking EXPO+ start-up de tipul matchmaking (meet-me)

KN3

WS18

inv

workshop

10

pauza de cafea

15:50-16:10

apl

business networking EXPO+ start-up de tipul matchmaking (meet-me)

KN1

WS8

inv

Masa rotunda dezbatere 1

18:00-18:30

19:00

ziua 2

WS4

B III 5

pauza de cafea

15:50-16:10 16:10

WS3

B I 4

business networking de tipul matchmaking (meet-me)

WS19

A II 3

Masa rotunda dezbatere 4

KN4

18:00-18:30

seara de cocktail si socializare

18:30-19:00

extragere castigatori tombola si premiere castigatori concursuri

10

inv

apl

16

19:00

business networking

business networking

seara speciala

workshop

20:50

de tipul micro-intalniri

de tipul open

comunitate IT

photoshooting

50

inv

21:00-23:00 50

inv

25

sesiuni

100 des

3

sesiuni

inv

seara speciala de VIP Networking (Nobori)

des

Daniel Faluvegi


speaker

speaker

Mario

Ovidiu Toader

Gabriella Pacso

Sebastian Vaduva

Vlad Fiscutean

18:00

Marius Stefan

Adrian Cioroianu Marius Stefan

Florin

Campeanu

speaker

Mru

Patel

speaker

speaker

Szekely

Andy

speaker

speaker

Lapusan

Alexandru

speaker

Petrus Stuparu

Dragos Barbalata Dan Mocanu

Dalina Dumitrescu Marius Ghenea

Valentin Tuca Rodica Obancea

Dacian Palladi

Andy Szekely Razvan Daba

Mihail Musat

Calin Iepure Calin Iepure

Adrian Cioroianu Adrian Lupau

Stefan Dumitru

speaker

Lorand Soares-Szasz Bogdan Comanescu

Eusebiu Burcas Adrian Cioroianu

Bogdan Balaci

Voicu Oprean

WS4

speaker

Victor Ponta

WS13

speaker

Biris

Gabriel

speaker

Nacu

Cristian

Simona Bonghez Gabriel Radu

Dan Besleaga Marius Radu

Cristian Dinu Simona Bonghez

Metode moderne de MANAGEMENT DE PROIECT s i fol os i rea l or efi ci enta i n a fa ceri

speaker

Banu

Florentin

Tiberiu Filip Voicu Oprean

Monica Minoiu Nicu Aleman

Dan Mocanu Rodica Obancea

Dan Berinde Adela Jansen

Sorina Bradea Madi Radulescu

Victor Popescu Calin Stefanescu

Cristian Logofatu Andreas Cser

Razvan Capatina Alex Roja

speaker

Alin Gherman

Ovidiu Folcut

speaker

Mircea

Ionut

WS14

speaker

Budisteanu

WS19

Liviu Lorand Pasat Soares-Szasz Florin Eusebiu Campeanu Burcas

Florin Campeanu Valentina Crisan

Mugur Frunzetti Valentin Radu

Cristian Nicolaie Florin Campeanu

Folosirea mediului ONLINE pentru succesul afacerii tale

Eusebiu Burcas

Ma na gementul res urs el or s i a FLUXURILOR FINANCIARE a l e a fa ceri i

speaker

Albulescu

WS15

Felix Daniliuc

Ilinca Paun Adrian Florea

Calin Iepure

Mihaela Tatu

Calin Iepure

Calin Fusu Valentina Crisan

Mircea Munteanu Andrei Rosca

Mugur Frunzetti Voicu Oprean

Masa rotunda - dezbatere

Alexandru Lapusan Valentin Nagacevski

Bogdan Balaci

Andreea Rosca Laszlo Pacso

Calin Iepure

Gabriella Pacso Felix Patrascanu

Calin Iepure

Mihai Marcu

George Costache

Masa rotunda - dezbatere

moderator moderator

Tatu

Mihaela

moderator moderator

Mihaela Tatu

Ruxandra Bandila Dragos Anastasiu

Felix Daniliuc

Liliana Urziceanu Sorina Bradea

Adela Jansen Simona Baciu

Luminita Popa Brandusa Fecirou

Adrian Cermat

Mihaela Perianu Codruta Nicolescu

Irina Anghel Laszlo Pacso

Mihaela Tatu Codrut Nicolau

Paul Ardelean Cosmin Alexandru

Dorotheea Petre Mihaela Tatu

Simona Baciu Hedi Hoka

Sebastian Vaduva Marius Ghenea

Ovidiu Folcut Bogdan Georgescu

Sergiu Negut

Silviu Hotaran

Radu Tudorache

Irina Anghel Laszlo Pacso

EDUCATIE - Viitorul educatiei si rolul pe care ar trebui sa-l joace mediul de business in revigorarea si dezvoltarea invatamantului din tara noastra

Ilinca Paun Corina Licea

HR - Managementul generatiilor in contextul economic actual

Alexandru Lapusan Diana Cernaianu

gazda

Pacso

Laszlo

gazda

Laszlo Pacso

Sorin Oprescu Misu Negritoiu

STRATEGIE - Viziunea viitorului din perspectiva unui oras cu influente nationale. Cum se poate implica mediul de business in implementarea strategiilor de dezvoltare pe termen lung

Cristian Nicolaie Dorin Pena

ANTREPRENORIAT - Folosirea mediului online, mobile si a tehnologiei pentru succesul afacerii

Masa rotunda - dezbatere

moderator moderator

Masa rotunda - dezbatere

Ana-Maria Gavrila Hedi Hoka

Laszlo Pacso

gazda

Mihaela Tatu

moderator moderator

WS20

Andy Szekely

Laszlo Pacso

gazda

MOTIVEAZA-I pe cei di n jurul ta u s a a cti oneze! Cum s a fol os es ti na ra ti unea pentru a i nci ta l a a cti une s i pentru a i mpl ementa i dei noi ?

Dragos Bucurenci Hedi Hoka

BRANDING PERSONAL s i pl a nul de dezvol ta re profes i ona l a pe termen l ung

Adrian Florea

De la VALORI la cultura organizationala

Madi Radulescu Silviu Hotaran

WS10

Cornel Marian Alex Roja

WS9

Ioana Necula Andrei Pitis

WS5 Metode eficiente de crestere a ANGAJAMENTULUI ECHIPEI tale

Calin Stefanescu

ATRAGEREA RESURSELOR potrivite pentru finantarea dezvoltarii afacerii

Victor Popescu Dragos Vilceanu

Testarea si validarea unei IDEI DE AFACERI

speaker

CONFERINTA 4 - Atitudine si performanta in perioada de criza prelungita

speaker

Ma na gementul LANTULUI VALORII

Cristian Nacu Sabin Gilceava

Sergiu Negut

speaker

Cum sa VINZI cu succes catre clienti business?

Florentin Banu

Ilinca Paun

speaker

Cum s a i nfl uentezi cu i ntegri ta te pri n ARTA VORBITULUI IN PUBLIC?

Sabin Galceava

Andrei Rosca Nicu Zegheanu

WS18

Petrus Stuparu Calin Biris

Dan Berteanu Silviu Hotaran

WS17

Dragos Stanca Calin Biris

speaker

Valentina Crisan

CONFERINTA 3 - Flexibilitate si adaptabilitate in vremuri schimbatoare

Nicu Zegheanu Dacian Palladi

WS16

Alexandru Negrean Alin Isac

NEGOCIEREA in conditii dificile

speaker

speaker

Lorand Soares-Szasz

Mihai Russu Rodica Obancea

WS12

Eusebiu Burcas

Codrut Nicolau

Dragos Popescu Mihai Marcu

WS11

Sergiu Negut Gabriel Sandu

Vlad Grigoriu Vlad Fiscutean

Stra tegi i de promova re s i comuni ca re pe ca nel e SOCIAL MEDIA

speaker

PAUZA

Mihai Stanescu Alin Isac

MANAGEMENTUL PERFORMANTEI si automatizarea proceselor

Simona Podgoreanu Augusta Romanta

BRANDING s i pozi ti ona re pe pi a ta

speaker

16:30

speaker

Bogdan Comanescu

WS8

Bruhlmann

16:00

speaker

Dan Berteanu

WS7

Ghenea

PAUZA

speaker

Mihai Stanescu

LUAREA DECIZIILOR i ntr-un context s chi mba tor s i i n condi ti i de i ncerti tudi ne

Cristina Imre

13:30

14:30

speaker

Adrian Cioroianu

WS6

Mihaela Stroe Octavian Pantis

Marius

PAUZA

Florian Libocor

speaker

Cum sa COMUNICI in mod eficient in situatii de criza?

speaker

Silviu Hotaran

speaker

CONFERINTA 2 - Leadership si Excelenta, doi piloni de succes ai progresului in contextul economic actual

speaker

WS3

speaker

speaker

Octavian Pantis

speaker

CONFERINTA 1 - Viziunea si anduranta in vremuri turbulente

Gabriella Pacso

INSTRUMENTE utile pentru managementul si conducerea afacerii tale

Felix Daniliuc

Amalia Sterescu

speaker

Adrian Florea

WS2

speaker

speaker

Mircea Munteanu

Tehnici esentiale de BUSINESS NETWORKING in mediul online si in mediul real

speaker

speaker

Ruxandra Bandila

Cristian Secosan

WS1

Dragos Anastasiu

speaker

speaker

Mihaela Stroe

Thomas Emmerling

Sorin Oprescu

11:30

PAUZA

09:00 11:00

PAUZA

18:00

16:30

PAUZA

16:00

14:30

PAUZA

11:30 13:30

PAUZA

09:00 11:00

17

Dragos Anastasiu Amalia Sterescu

Sesiune Key-Note

Misu Negritoiu Mihai Marcu

Ionut Bonoiu Razvan Tudor

Cristian Secosan

Sesiune Key-Note

Mihai Miron Mru Patel

Ionut Bonoiu Razvan Tudor

Bogdan Balaci Dorin Pena

Sesiune Key-Note

Mircea Tudor Jean Valvis

Ionut Bonoiu Razvan Tudor

Florentin Banu Florin Talpes

Mario Bruhlmann Cornel Marian

Dan Ostahie

Ionut Bonoiu Razvan Tudor

ANTREPRENORIAT. Reguli de aur pentru succes in afaceri in Romania

Marius Ghenea Camelia Sucu

INOVATIA si creativitatea ca si factori diferentiatori

Steven van Groningen Wargha Enayati

LEADERSHIP si management eficient al echipelor

Felix Daniliuc Felix Patrascanu

EXCELENTA in relatii cu clientii

Sesiune Key-Note


Temele propuse pentru workshopurile de la editia Bucuresti Business Days* 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Cum sa comunici in mod eficient in situatii de criza? (workshop 1) Cum sa vinzi cu succes catre clientii business? (workshop 17) Excelenta in relatii cu clientii (KN) (Keynote 1) Branding si pozitionare pe piata ((Workshop 6) Strategii de promovare si comunicare prin social media (Workshop 11) Folosirea mediului online pentru succesul afacerii tale (workshop 9) Luarea deciziilor intr-un context schimbator si in conditii de incertitudine (workshop 7) Leadershipul si managementul eficient al echipelor (KN) (Keynote 2) Managementul performantei si automatizarea proceselor (workshop 8) Inovatia si creativitatea ca si factori de diferentiere (KN) (Keynote 3) Managementul resurselor si a fluxurilor financiare ale afacerii (workshop 14) Metode moderne de management de proiect si folosirea lor eficienta in afaceri (workshop 13) Metode eficiente de crestere a angajamentului echipei (workshop 5) Business Networking in mediul online si offline (workshop 2) Negocieri in conditii dificile (workshop 12) Instrumente utile pentru managementul si controlul afacerii tale (workshop 3) Testarea si validarea unei idei de afaceri (workshop 4) Antreprenoriat. Reguli de aur pentru succes in afaceri (KN) (Keynote 4) Managementul lantului valorii (workshop 18) Brandingul personal si planul de dezvoltare profesionala (workshop 15) Motiveaza-i pe cei din jurul tau sa actioneze! (workshop 20) Atragerea resurselor financiare pentru dezvoltarea afacerii (workshop 9) De la valori la cultura organizationala (workshop 10) Cum sa influentezi cu integritate prin arta vorbitului in public? (workshop 16)

Ghid de alegere eficienta a workshopurilor la care sa participi LEGENDA

- tipul de workshop

Cod de culori pentru categorii si ce teme contin:

- nivelul prezentarilor

ma rketi ng, i nova ti e, comuni ca re, onl i ne, s oci a l medi a

- numarul de lectori/speakeri

hr, ma na gementul proi ectel or, opti mi za rea proces el or, ca l i ta te, a s pecte l egi s l a ti te s i juri di ce

A

A - sesiune de prezentari,

B

B - sesiune de schimb de experienta,

C

C - sesiune de training,

D

D - sesiune de simulare

I

I

II

II - nivel normal

va nza ri ,negoci eri , l ea ders hi p, ma na gementul echi pel or, rel a ti i cu cl i enti i , bus i nes s networki ng, i ntel i genta emoti ona l a pl a ni fi ca re, ges ti ona rea res urs el or, l ua rea deci zi i l or, i ndi ca tori de performa nta , fi na nta rea a fa ceri i , ma na gementul cos turi l or, a ntreprenori a t, rel a ti a cu

- nivel basic

III III - nivel avansat

“A fost o reala placere sa particip ca speaker la eveniment. Mi s-a parut foarte bine organizat si am auzit si trait speachuri de exceptie de la speakeri de exceptie.� Dragos Anastasiu presedinte Eurolines

18


Recomandari in alegerea manifestarilor care se desfasoara in paralel in cazul tichetelor de acces de tip PREMIUM: 

 

 

  

In functie de nevoile specifice ale fiecarui participant se poate alege categoria de workshop din care face parte fiecare atelier de lucru (coloana categ) – descrierea categoriilor se regaseste la pagina 6 in tabelul „Temele generale ale workshopurilor evenimentelor Business Days” Pentru usurinta identificarii categoriilor de teme, se foloseste un cod de culoare (vezi mai sus) De asemenea poti alege workshopurile in functie de tipul lor A, B, C, D si sa te inscrii la un atelier de lucru foarte interactiv, preponderent bazat pe schimb de experienta, sa te inscrii la o sesiune de training sau la o sesiune de prezentari si studii de caz. Poti prefera sa alegi chiar o sesiune de simulare cu o componenta experientiala foarte mare. Depinde de ceea ce urmaresti si de modul preferat de interactiune cu lectorii si ceilalti participanti. In functie de experienta ta in domeniu, poti alege workshopurile in functie de nivelul la care se realizeaza transferul informatiei: basic, normal si avansat. De asemenea in tabelul de mai sus se poate vedea numarul maxim de locuri care sunt la fiecare din aceste manifestari, cele cu locuri putine sunt cele care se epuizeaza si cel mai repede, motiv pentru care nu-ti recomandam sa astepti ultimul moment pentru decizia de a participa Alegerea workshopurilor este posibila doar pentru tipurile de acces PREMIUM1 si PREMIUM2 si se face pe baza unui link transmis imediat dupa confirmarea platii si validarea tichetului de acces Nu uita: in fiecare zi se desfasoara in paralel 4/5 workshopuri, o sesiune key-note si o masa rotunda, iti recomandam sa alegeti cu intelepciune in functie de nevoile si interesele tale Chiar daca nu ajungi la toate workshopurile la care doresti, inregistrarea lor va fi disponibila pe DVD-uri si poate fi comandata la aproximativ 1 luna dupa eveniment, de pe shop-ul web Business Days: http://www.businessdays.ro/shop/

“Business Days este pentru mine un exemplu de proiect semnatura - genul de proiect de business cu care isi poate asocia imaginea orice profesionist de top. De fapt acest lucru este evident nu doar prin prisma temelor abordate cat mai ales prin prezența profesionistilor si antreprenorilor de referinta care participa la fiecare editie.”

Andy Szekely Bootcamp University

“Mi se pare o miscare necesara, care prin expunerea unor modele curajoase, prin expunerea unor idei curoajoase, prin expunerea unor succese, dar si a unor greseli importante, oamenii de afaceri din toata tara au sansa sa vada, sa se inspire si sa se energizeze…si dupa un timp sa gandeasca in alta paradigma mentala”

Adrian Florea

Trend Consult Group

19


Locatia evenimentului Bucuresti Business Days Universitatea Romano-Americana este localizata in partea de nord a Bucurestiului.          

la cateva minute de Romexpo la cateva minute de World Trade Center la cateva minute de Hotel Pullman la 10 minute de Aeroportul Baneasa la 20 minute de Aeroportul Otopeni la 10 minute de Piata Victoriei cea mai apropiata gura de metrou, pe linia M2 este Piata Aviatorilor cea mai apropiata gura de metrou, pe linia M4 este statia 1 Mai linie de tramvai cu statie in proximitate 105 linie de autobus cu statie in proximitate 42

http://www.rau.ro/

“Business Days este, cu siguranta, cel mai mare eveniment de afaceri din Romania! Aici se intalnesc sute de specialisti si leaderi din diferite domenii de afaceri, cu mii de oameni minunati, interesati sa afle cele mai noi trenduri, servicii si produse. Aici este locul unde iti poti face cele mai multe legaturi de afaceri si te poti adresa nemijlocit clientilor.”

Bogdan Comanescu Accelera

20


Salile in care se va desfasura evenimentul Bucuresti Business Days sunt:

 

 

    

Intre orele 9:00 si 13:30 in fiecare zi: Aula (conferinte) Intre orele 14:30 si 18:30 in fiecare zi: o Sala 521 (workshopuri) o Sala 522 (workshopuri) o Sala 523 (workshopuri) o Sala 524 (workshopuri) o Sala Senatului (mesele rotunde de tip dezbatere) o Aula (manifestari speciale, workshopuri) Intre orele 18:30 si 19:00 in fiecare zi: Hol parter – zona expozitionala Intre orele 19:00 si 21:00 in fiecare zi: o Sala 223 (workshop de antrenarea atentiei, seara de coaching) o Sala Senatului (intalnire comunitati, seara speciala pentru clientii Raiffeisen Leasing) o Sala MBA (business networking de tip MICROINTALNIRI) o Hol Aula (business networkimg de tip OPEN) Zona de Expozitie – Hol parter Coffee Break-uri – Hol parter in zona de expozitie Zona de servire masa STANDARD – Hol Aula Zona VIP Lounge – Sala Protocol Zona de servive masa VIP – Sala Protocol “Business Days a devenit pentru mine un barometru al mediului de afaceri. Cu cat intereseul antreprenorilor spre networking este mai mare cu atat afacerile tind sa se dezvolte intr-o maniera sanatoasa. Contextul creat de organizatori este excelent pentru a lega relatii de prietenie in business si nu numai. Asa se face ca dupa fiecare editie plec cu noi prieteni. ”

Augustin Mihaila Magicianul Augustin

21


Tipurile de acces la evenimentul Bucuresti Business Days: COD

Acces 1 zi -BASIC-

Acces 2 zi l e -BASIC-

Acces 1 zi -PLUS-

Acces 2 zi l e -PLUS-

Acces 1 zi -PREMIUM-

Acces 2 zi l e -PREMIUM-

BASIC 1

BASIC 2

PLUS1

PLUS2

PREMIUM 1

PREMIUM 2

50,00 € INSCRIE-TE a cces l a conferi ntel e di ntr-o zi

75,00 € INSCRIE-TE

x

a cces l a conferi ntel e di n a mbel e zi l e a l e eveni mentul ui

60,00 € INSCRIE-TE

90,00 € INSCRIE-TE

x x

a cces l a s es i uni l e key-note di n una di n zi l e

80,00 € INSCRIE-TE x

x x

a cces l a s es i uni l e key-note di n a mbel e zi l e

x x

x

a cces l a 2 works hopuri di ntr-o zi

x x

a cces l a 4 works hopuri di n a mbel e zi l e (2 works hopuri pe zi ) a cces l a 2 mes e rotunde/dezba teri di ntr-o zi a cces l a 4 mes e rotunde/dezba teri di n a mbel e zi l e (2 pe zi ) a s cces l a coffee brea k (pa uza di ntre conferi nte) apa, cafea, ceai, patiserie sarata a cces l a coffee brea k (pa uza di ntre works hopuri , key-note s i mes e rotunde) apa, cafea, ceai, patiserie dulce

120,00 € INSCRIE-TE

x x

x x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

a cces l a degus ta rea de vi n (i n pri ma s ea ra ) s i prezenta rea de moda

x

x

x

x

x

x

ma pa pa rti ci pa ntul ui a cces l a TOMBOLA de l a fi na l ul eveni mentul ui pe ba za compl eta ri i ches ti ona rel or de feedba ck

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

a cces l a CONCURSURILE cu premi i orga ni za te pentru pa rti ci pa nti

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

INSCRIE-TE

INSCRIE-TE

INSCRIE-TE

INSCRIE-TE

INSCRIE-TE

INSCRIE-TE

ACCES OPTIONAL LA FACILITATILE DE BUSINESS NETWORKING FORMAL opti unea de generare automata lista de oportunitati pe ba za unor cri teri i de s el ecti e (necesita definirea criterilor de selectie) acces la aplicatia de matchmaking (sortare, filtrare si cautare in baza de date dupa domeniu de activitate, functie in companie, numele companiei si numele participantului ) a cces l a facilitatea de schimb de date de contact cu oricare participant inscris la eveniment (pe ba za de a ccept di n pa rtea cel ui ca rui a i s e s ol i ci ta da tel e de conta ct) - utilizabil in perioada (1 saptamana inainte de eveniment si 1 an dupa eveniment) a cces l a facilitatea de setare intalniri in zonele speciale de business networking amenajate la locul evenimentului (pe ba za de a ccept di n pa rtea cel ui ca rui a I s e s ol i ci ta i nta l ni rea ) - utilizabil pe durata desfasurarii evenimentului Ins cri ere pe l i s ta de i ntenti e pentru sesiunile formale de Business Networking de tip MICROINTALNIRI dedicate factorilor de decizie din companii (cu posbilitatea de participare la 1 sesiune) a cces l a sesiunile formale de Business Networking de tip OPEN si la microtrainingurile legate de dezvoltarea abilitatilor de business networking (cu posibilitatea de a participa la ambele sesiuni)

Optiuni suplimentare de business networking:

variante

pret disponibil pentru toate pachetele

rezerva re ma s a pentru i nta l ni ri i n zona de networki ng

4,00 € 7,00 € 25,00 € 40,00 € 60,00 € 25,00 € 25,00 € 40,00 €

30 mi n 1 ora 4 ore 1 zi / 8 ore 2 zi l e / 16 ore s ervi ci i de a s i s tenta i n s eta rea i nta l ni ri l or exti ndere a ri a de ca uta re conta cte pentru s ta bi l i re i nta l ni ri s ervi ci i de a s i s tenta VIP i n s eta rea i nta l ni ri l or Upgrade tichet de acces de tip VIP

nedisponibil

nedisponibil

nedisponibil

nedisponibil

nedisponibil

130,00 €

i ncl ude s upl i menta r masa de pranz VIP (cu s pea keri i s i pa rteneri i ) i n a mbel e zi l e

x

acces gratuit la VIP Lounge s i l a progra mul ca re s e des fa s oa ra i n a cea s ta l oca ti e i ncl ude s upl i menta r s i accesul la o cina speaciala de VIP networking (doa r 10 l ocuri ) i n una di n s eri

x

Optiunea de servire masa de pranz la locul evenimentului (de tip bufet suedez)

x

15,00 €

25,00 €

15,00 €

25,00 €

15,00 €

25,00 €

22

Tichetele de acces NU includ masa de pranz. Aceasta este un serviciu optional si se poate alege in procesul de inscriere. Pentru cei care doresc sa serveasca masa la locul evenimentului se ofera aceasta posibilitate pentru o suma de:  

15 euro pentru o zi 25 euro pentru ambele zile


Tichetele de acces sunt de tipul MULTIPASS, care permit pe durata de valabilitate a tichetului, accesul mai multor persoane pe baza aceluiasi badge. Accesul nu se poate face in acelasi timp. De exemplu, posesorul unui tichet de acces de tipul “acces full 1 zi” dimineata poate oferi badge-ul de acces colegului de la marketing, la workshopuri ofera badge-ul colegului de la vanzari, iar seara, la sesiunile de business networking, participa el. La evenimentele Business Days exista si optiunea de upgrade la acces de tip VIP. Upgrade-ul se poate face doar pentru tichetele de acces de tip PREMIUM2. Exista la fiecare eveniment doar 10 locuri de tip VIP. Upgrade-ul ofera in plus fata de facilitatile tipului de acces PREMIUM2:  Acces in fiecare zi la masa de pranz VIP alaturi de speakeri, parteneri si alti invitati de seama din mediul de afaceri local  Acces la una din cinele speciale de VIP Networking unde sunt invitati key-note speakeri, top manageri din partea partenerilor si o suita de invitati din elita mediului de afaceri local  Acces la VIP Lounge pe toata durata evenimentului si la prezentarile sau programul desfasurat in aceasta locatie, doar pentru invitatii VIP  Cadouri si facilitati din partea partenerilor

Discounturi de volum In cazul in care doriti sa veniti mai multe persoane din cadrul companiei si doriti sa achizitionati mai multe bilete de acces, puteti beneficia de urmatoarea grila de discounturi fata de preturile de pe site:   

pentru 2 pana la 5 participanti – 5% pentru 6 pana la 10 participanti -10% peste 11 participanti –15%

Aceste discounturi sunt calculate in mod automat de catre sistem, daca sunt introduse pe acelasi cont de acces de tip companie mai multe persoane, in functie de numarul de persoane. Discounturile la evenimentele Business Days se aplica cumulativ, dupa urmatoarea regula:   

primul discount care se aplica este discountul de tip EARLY-BIRD (15%) al doilea discount care se aplica este discountul de tip volum (5/10/15%) al treilea discount care se aplica este discountul oferit de CUPONUL DE REDUCERE (5/10/15/20/25%)

In cazul in care doriti sa veniti la eveniment mai mult de 25 de persoane din cadrul unei companii, va rugam sa ne contactati, pentru ca avem pachete speciale de loializare pentu clienti si salariati, care va ofera posibilitatea de a accesa alt nivel de discounturi si in plus beneficiati si de alte facilitati de promovare la locul evenimentului. “Business Days este deja o comunitate de persoane orientate catre dezvoltare si succes profesional, iar acest eveniment a demonstrat puterea comunitatii dincolo de orice dubiu. Consider ca Business Days poate pune Romania antreprenoriala pe harta Europei. Si imi declar din nou toata disponibilitatea pentru construirea pe mai departe a drumului catre succes!”

Mihai Stanescu RoCoach

23


Oferta de loializare pentru cei care au mai fost la alte editii Business Days Pentru cei care au participat la editia de anul trecut oferim 2 pachete de acces speciale:  PACHET 1 – in cazul in care participa singur oferim un discount de 25% pe baza codului LOIAL25. Acest cod de acces este valabil pentru orice tip de acces. In procesul de inscriere se va verifica baza de date a participantilor de anul trecut, inainte de a valida inscrierea.  PACHET 2 – in cazul in care participantul de anul trecut vine cu inca o persoana, poate beneficia de un discount de 50% pe baza codului LOIAL50. Inscrierea celor doua persoane trebuie facuta pe acelasi formular de inscriere. Prima persoana care se inscriere este persoana care a fost anul trecut, iar dupa ce introduce datele sale va apasa butonul adauga participant si va completa si datele persoanei care o insoteste. In cazurile speciale in care cei doi sunt din companii diferite si se doreste factura separata pe cele doua companii este nevoie de comunicarea acestui fapt colegilor din echipa de suport pentru a valida inscrierea in aceasta forma.

Persoana care a fost la editia de anul trecut este cea care va derula corespondenta cu echipa de suport, pentru a usura procesul de validare. Beneficiaza de discountul de 50% ambele persoane. Practic participa 2 persoane la pret de unul. Ofertele sunt valabile si pentru participantii la alte editii, cu conditia ca persoana care a mai fost la Business Days sa comunice evenimentul la care a participat anterior. Intra in calcul editiile incepand din anul 2011, mai putin cele din 2010.

Early Bird In primele doua saptamani din cele 4 saptamani de campanie este in vigoare oferta de tip EARLYBIRD prin care practic oricine poate participa la eveniment cu o reducere din start de 15% la orice tip de acces. Perioada de Early-Bird pentru evenimentul Bucuresti Business Days 2013 va fi valabila pana la ora 23:59 in data de 24 noiembrie 2013. Aceasta reducere se aplica doar la valoarea tichetelor de acces si nu la restul optiunilor suplimentare.

“Pentru mine Business Days este o familie, a celor care vor sa miste ceva in bine in Romania si ma bucur ca familia asta creste zi de zi, cu fiecare editie. Am creat legaturi si dezvoltam proiecte cu oameni minunati, ne revedem cu placere la fiecare trei luni si suntem tot mai pasionati de a face lucruri mai spectaculoase si mai importante pentru comunitatile noastre.”

Eusebiu Burcas

Burcash-program de educatie financiara

“Imi face placere sa impartasesc din experienta mea in cadrul acestor evenimente, deoarece simt de fiecare data energia si entuziasmul acestor tineri, despre care cred ca reprezinta alternativa unui altfel de viitor in Romania, avand forta sa schimbe in bine dinamica economiei.”

Mihai Marcu Medlife

24


Tipurile de acces online la evenimentul Bucuresti Business Days *: CONF1

Ce se poate vizualiza in fiecare tip de acces?

10,00 € INSCRIE-TE

live.businessdays.ro a cces l a conferi ntel e di n pri ma zi (9:00-13:30)

CONF2 10,00 € INSCRIE-TE

x

BASIC1 20,00 € INSCRIE-TE

20,00 € INSCRIE-TE

x x

a cces l a conferi ntel e di n a doua zi (9:00-13:00)

BASIC2

PREMIUM 1

PREMIUM 2

25,00 €

25,00 €

INSCRIE-TE

INSCRIE-TE

x x

x

a cces l a s es i uni l e Key-Note di n a doua zi (14:30-18:30) INSCRIE-TE

INSCRIE-TE

x

x x

a cces l a s es i uni l e Key-Note di n pri ma zi (14:30-18:30)

INSCRIE-TE

INSCRIE-TE

x x

a cces l a mes el e rotunde di n a doua zi (14:30-18:30)

50,00 €

x

x

a cces l a mes el e rotunde di n pri ma zi (14:30-18:30)

FULL

INSCRIE-TE

INSCRIE-TE

x x

x

INSCRIE-TE

INSCRIE-TE

Accesul online se face pe site-ul: live.businessdays.ro, pe baza unui user si a unei parole primite dupa confirmarea platii.

“Diversitatea, energia si entuziasmul, efectul “bulgarelui de zapada”, oportunitatile identificate, gradul ridicat de interactiune, parteneriatele stabilite, sunt doar cateva dintre calitatile remarcabile ale acestui demers, la a carui dezvoltare doresc si eu sa-mi aduc contributia.”

Silviu Hotaran GKTI Semper Human

“Fiind speaker la o serie de evenimente de business din Romania si Europa, am ramas foarte placut surprinsa de capacitatea echipei Business Days de a asigura logistica pentru o masa atat de mare de oameni, de a asigura varietatea topicurilor si mai ales de a oferi acces audientei la una din cele mai tari surse de knowledge din Romania actuala: o pleiada de speakeri de top. ”

Amalia Sterescu Consultant Independent Outsourcing

25


ECHIPA BUSINESS DAYS Numele Functia in ADESCO Roluri in proiect Email Telefon mobil Numele Functia in ADESCO Roluri in proiect Email Telefon mobil Numele Functia in ADESCO Roluri in proiect Email Telefon mobil Numele Functia in ADESCO Roluri in proiect Email Telefon mobil Numele Functia in ADESCO Roluri in proiect Email Telefon mobil Numele Functia in ADESCO Roluri in proiect Email Telefon mobil Numele Functia in ADESCO Roluri in proiect Email

Laszlo PACSO Presedinte Coordonator programe, Coordonator relatii cu partenerii, speakerii laszlo.pacso@businessdays.ro +40-745-080802 Codruta NICOLESCU Director Executiv Coordonator relatii cu clientii, Coordonator parteneri media si organizatii suport, codruta.nicolescu@businessdays.ro +40-741-163700 Krisztina TALMACS Coordonator administrativ-logistic-financiar Coordonator administrativ-logistic krisztina.talmacs@businessdays.ro +40-751-060398 Liviu ACHIM Coordonator vanzari Coordonator echipa de vanzari si atragere de parteneri liviu.achim@businessdays.ro +40-721-222666 Lia BOLTE Coordonator la locul evenimentului lia.bolte@businessdays.ro +40-744- 317480 Mihaela CICONI Coordonator zona de receptie si echipa de voluntari mihaela.ciconi@businessdays.ro +40-746-853053 Diana LENARD Responsabil atragere parteneri, clienti corporate, institutii guvernamentale diana.lenard@businessdays.ro

Telefon mobil Numele Functia in ADESCO Roluri in proiect Email Telefon mobil Numele Functia in ADESCO Roluri in proiect Email Telefon mobil Numele Functia in ADESCO Roluri in proiect Email

Maria NICA Responsabil comunicare online, operatiuni back-office si relatii cu clientii Coordonare zone de business networking si gestionare aplicatie matchmaking maria.nica@businessdays.ro +40-751-060310 Calin IEPURE Coordonator Speaker Support Group Coordonator moderatori, moderator conferinte, coordinator echipe de evaluare calin.iepure@businessdays.ro +40-729-154970 Dana TUDOR Coordonator PR si Comunicare Responsabil parteneri de comunicare, responsabil comunicare si pr dana.tudor@businessdays.ro

26


Telefon mobil

+40-726-555564

27


28


29


30


Iata care este parerea speakerilor despre suita de evenimente Business Days:

-

In prima parte puteti vedea si auzi testimoniale din partea urmatorilor speakeri la evenimentele Business Days: Felix Daniliuc, Amalia Sterescu, Andy Szekely, Sergiu Negut, Bogdan Grosu, Mihaela Forgaciu, Simona Bonghez, Adrian Florea, Orlando Szasz, Dacian Palladi

-

In a doua parte puteti vedea si auzi testimoniale din partea urmatorilor speakeri la evenimentele Business Days: Marius Ghenea, Diana Vitan, Cristian Nacu, Mihaela Stroe, Eusebiu Burcas, Calin Iepure

O lista completa de testimoniale puteti obtine fie pe pagina noastra video de pe youtube sau direct pe blogul nostru www.businessdays.ro/testimoniale.

31


Pentru a vizualiza inregistrarile de la conferintele Bucuresti Business Days de anul trecut, apasa pe linkurile de mai jos:    

Conferinta 1: http://www.youtube.com/playlist?list=PLYcyl816IBaBXnvYcjvVAuGCzLHd0X-SConferinta 2: http://www.youtube.com/playlist?list=PLYcyl816IBaDIBHXjrllCLt8kTAtL-g-r Conferinta 3: http://www.youtube.com/playlist?list=PLYcyl816IBaDyZDfZvUs7UBYgm1dDdewd Conferinta 4: http://www.youtube.com/playlist?list=PLYcyl816IBaD5uNPNb5MN1pNEmkpbN2Yt

De asemenea cei interesati pot viziona inregistrarile de la cele 3 mese rotunde, dezbateri in jurul unor teme interesante, care au avut loc la editia Bucuresti Business Days din anul 2012: http://www.youtube.com/playlist?list=PLYcyl816IBaBCR4qOU0u6NvVAxVTl6YMY 32

Prezentare eveniment bucuresti business days 2013 v1 0 (versiune de intentie)  

Versiunea de intentie pentru editia cu numarul 13 Business Days. Editie ce va avea loc la Universitatea Romano-Americana in premiera si cons...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you