Page 1

La vida de l’Escola Núm. 14 Desembre’12 – 1a quinzena EDUCACIÓ I ENSENYAMENT – Germà Esteban Miguélez, director Ha passat més d’un terç del curs escolar. Ja hem fet la primera avaluació i ja sabem a on estem. Tenim els resultats que marquen l’esforç i la continuïtat del nostre treball al llarg dels tres mesos que han passat. Les notes no ho són tot, encara que senyalen força el sentit del treball i el grau de compromís i de dedicació. Si les coses han sortit bé, magnífic i a continuar treballant. Si no han anat com s’esperava, no s’ha perdut tot. Encara resten dues avaluacions que podem organitzar i controlar. L’ofici que tenen els alumnes és l’estudi; és el seu deure i la seva obligació i han de ser complidors. Els fets són els que mesuren el resultat del seu esforç. Les paraules sense els fets es queden buides i serveixen per a ben poc. La responsabilitat dels pares i professors és ajudar i col·laborar a donar motivacions i il·lusió perquè els alumnes prenguin consciència de la necessitat de treballar més i amb més eficiència, de ser constants i de no donar les coses per fetes o per sabudes.

En un altre ordre de coses, el dilluns 3 de desembre, Tv La Mañana dedicarà un espai al seu magazine per donar a conèixer PROIDE, dins del marc dl 20è aniversari de la fundació.. Serà en directe a les 5 de la tarda. - Equip de Pastoral –

SECCIÓ ESO – Raúl Aguilar i Carme Ortiz, coordinació El curs se’ns va menjant! D’aquí no res el pont de la Immaculada i tal com diu la dita “De Santa Llúcia a Nadal, un pas de pardal” . Dilluns, dimarts i dimecres els alumnes de 4t d’ESO faran els exàmens trimestrals. S’hi juguen molt. Per aquest motiu animem als pares a què els encoratgeu en l’estudi, que després ja tindran uns dies de descans i renovar les piles per tornar a classe atents. El dilluns 17 de desembre es repartiran les notes del 1r trimestre a tots els cursos de l’ESO.

Animem-nos tots mútuament, pares, professor i alumnes, perquè la segona avaluació millori amb escreix la que ara finalitzem. Bon final de trimestre.

SECCIÓ BATXILLERAT – Ramon Collado, coordinador

LES DECISIONS DE L’ADVENT Més informació

Aquest divendres a les 10 del vespre els alumnes de 2n de batxillerat realitzen la tradicional desfilada al teatre L’Amistat per recaptar diners pel viatge de final de curs, entre altres activitats que han organitzar per aquest fi. Des d’aquestes línies us convidem a participar-hi.

L’última setmana de novembre és una setmana d’inici, no de final. Aquest diumenge 2 de desembre comencem l’any litúrgic: és ADVENT!

Els alumnes de 1r de Batxillerat realitzaran els exàmens trimestrals de la 1a avaluació els dies 3, 4 i 5 de desembre.

Durant aquesta setmana i les properes del mes de desembre, els alumnes aniran descobrint diversos personatges del pessebre que els invitaran a ser solidaris, fraterns, despertar llum i ser i donar felicitat. Tot sota el lema que mostra el cartell. Estigueu ben atents al twitter perquè aquest mes de desembre traurà fum!

SECCIÓ CICLES FORMATIUS – Ismael Montoro, coordinador

Aquest temps ens propicia col·laborar en diverses campanyes, entre elles la de La Marató de Tv3 (10 a 14-11), per la qual ens hem marcat el repte de què cada classe ompli una ampolla d’aigua de 33cl amb monedes d’1, 2 i 5 cèntims; però també El Gran Recapte d’Aliments (2611 a 5-12) organitzat pel banc d’aliments. Ens agradaria contagiar-vos la il·lusió que tenim en aquest nou Advent i que realment ens servís a tots per a néixer de nou i no un altre cop, i retrobar-nos a la celebració de Nadal del divendres 21 de desembre.

Més de mig centenar de convenis de Formació en Centres de Treball Més de 50 alumnes d’ Electricitat, Electrònica, Telecomunicacions, Informàtica, Administratiu, Comerç Internacional i Electromecànica de Vehicles subscriuen convenis de pràctiques en els mesos d'Octubre i Novembre. Això suposa un increment del 15% respecte al mateix període de l'any anterior. Aquesta fórmula està sent molt utilitzada en la formació professional per conèixer els alumnes abans d'incorporar-los a les seves plantilles, a la vegada que l'alumne coneix l'empresa i aprèn, acompanyat i supervisat per un treballador de la mateixa, les diferents tasques marcades pel pla d'activitats corresponent.


La vida de l’Escola Núm. 14 Desembre’12 – 1a quinzena Els alumnes de PQPI visiten el taller Sandoval-Martínez i Arts Gràfiques Molino El passat 21 de novembre es va realitzar la visita a Sandoval-Martínez, on els alumnes van poder veure maquinària d’última generació com ara tall en làser, plegadores, cisalles, robot de soldadura,... Les demostracions van ser diverses i molt ben acompanyades pel seu gerent. A la impremta Arts Gràfiques Molino van poder veure el disseny i maquetació, la preimpressió, la impressió òfset/digital, en "plotter", tampografia, serigrafia i la serigrafia tèxtil- així com els seus acabats. El seu gerent ens va acompanyar en la visita.

ACTIVITATS DE CENTRE 

3, 4 i 5: exàmens trimestrals 1a avaluació a 4t d’ESO i 1r de batxillerat

29, 30 Novembre 3, 4, i 5 exàmens trimestral 1aval PQPI, CF, Curs d'Accés a CFGS

Divendres 7 de desembre: 2n dia festiu de lliure disposició del centre.

Del 25 de novembre al 5 de desembre recollida d’aliments. Campanya “El Gran Recapte d’Aliments”.

Del 10 al 14 de desembre campanya “La Marató de Tv3”. Recollida de monedes d’1, 2 i 5 cèntims.

Diumenge 16 de desembre: Recollida de la Llum de La Pau de Betlem a Girona.

Divendres 21, a 2/4 de 9 del vespre Celebració de Nadal.

Festes de Nadal del 22 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos.

DESEMBRE

LOTERIA DE NADAL S’ACABA EL PLAÇ PER COMPRAR-NE AMPA – Josep Ramon Pons, president Degut a què encara hi ha loteria per vendre, i amb la sensació que molts pares no han tingut la possibilitat de comprar-ne, us comuniquem que en podeu trobar a la secretaria de l'escola. El preu de la butlleta és de 5 euros . La resta de loteria no venuda, es retornarà el dia 10 de desembre de 2012 a l'administració. La coral i l’orquestra de l’escola van participar en el 8è Concert de Santa Cecília que organitza la Parròquia de Mollerussa.

GENER 1

2

1

2

3

4

5

6

3

4

5

6

7

8

9

7

8

9

10

11

12

13

10

11

12

13

14

15

16

14

15

16

17

18

19

20

17

18

19

20

21

22

23

21

22

23

24

25

26

27

24

25

26

27

28

29

30

28

29

30

31

31

La vida de l'Escola 14  

Full informatiu La vida de l'Escola de La Salle Molerussa

La vida de l'Escola 14  

Full informatiu La vida de l'Escola de La Salle Molerussa

Advertisement