Page 1

Nº 4-2019/2020

Desembre’19-Diciembre’19-December’19 हम सब आमपा हैं

我們都是學生家長協會

Wir sind alle die AMPA

WE ARE ALL AMPA TOTS SOM AMPA

TOTS SOM AMPA

ampalasallecomtal@lasalle.cat

717 717 401 @AmpaComtal

http://lasallecomtal-ampa.blogspot.com ampalasallecomtal

Butlletí mensual, creat per informar-vos dels esdeveniments més importants de l’escola, així com notícies i activitats. Boletín mensual, creado para informaros de los acontecimientos más importantes del col·legio así como noticias y actividades. Monthly newsletter, created to inform you of the most important events of the school as well as news and activities.

Com cada any, es convoca el Concurs de Pessebres Artesans. Els pessebres, que els alumnes de l’escola faran a casa, amb l’ajuda de familiars i amics, podran lliurar-se els dies 9 i 10 de desembre, fins a les 17 hores. El lliurament de premis, patrocinats per l’AMPA, tindrà lloc el 18 de desembre Como cada año se convoca el Concurso de Pesebres Artesanos. Los pesebres que los alumnos del colegio harán en casa, con la ayuda de familiares y amigos, podrán entregarse los dias 9 y 10 de diciembre, hasta las 17 horas. La entrega de premios, patrocinada por la AMPA, tendrá lugar el 18 de diciembre As every year the Artisan Crib Competition is held . The cribs that the school students will make at home, with the help of family and friends, can be delivered on December 9 and 10, until 5 pm. The awards ceremony sponsored by AMPA will take place on December 18. Pot participar-hi tot l’alumnat de La Salle Comtal, de forma individual o en grup. Mides/Measurements: “no poden ser més grans de 31 cm alt, 32 cm llarg i 37 cm ample”. La tècnica és lliure: paper, fang, plastilina, materials reciclats, cartrons, ampolles de plàstic, taps, etc. Es valoraran més els pessebres que s’hagin fet manualment.

Els pessebres s’han de lliurar a Consergeria, i OBLIGATÒRIAMENT han d’anar acompanyats d’un sobre tancat que contindrà la BUTLLETA de PARTICIPACIÓ amb el nom i cognom de l’autor (o autors) i la seva classe, i les signatures d’autorització corresponents. Qualsevol dubte no contemplat en aquestes bases serà resolt pel jurat. El veredicte del jurat és inapel·lable.

PREMIS PER PESSEBRE (només socis/es de l’AMPA) Primer premi: targeta regal Abacus amb 60 euros Segon premi: targeta regal Abacus amb 40 euros Tercer premi: targeta regal Abacus amb 25 euros Quart premi: targeta regal Abacus amb 25 euros

Hi haurà un detall per a tots els participants Pag. 1


Amb ell podreu gaudir de DESCOMPTES a botigues, tallers, restauració... i d’altres AVANTATGES de les que us anirem informant puntualment. El carnet és per família i es fa per any natural. Si necessiteu un carnet addicional heu de demanar-ho al correu de l’AMPA: ampalasallecomtal@lasalle.cat Si aneu a l'etiqueta "Carnet AMPA" trobareu els col·laboradors amb el descompte que ofereixen. Sempre estarà actualitzada a la web. Si sabeu d'alguna botiga que vulgui participar, només ens ho heu de dir per e-mail al nostre correu i nosaltres ens posarem en contacte amb ells. Esperem que el pugueu aprofitar perquè està fet per premiar la fidelitat dels socis i sòcies de l´Ampa.

DIA DE RECOLLIDA DEL NOUS CARNETS/PICK UP ON: divendres 13 de desembre de 18:00 hores a l’escola Per veure les botigues que apliquen descomptes, clicar en aquest enllaç: http://lasallecomtal-ampa.blogspot.com/search/label/CARNET%20AMPA Con él podrás beneficiarte de DESCUENTOS en tiendas, talleres, restauración….. Y otras VENTAJAS de las que os iremos informando puntualmente. El carnet es por familia y año natural. Si se necesitase un carnet adicional lo tenéis que solicitar por correo a: : ampalasallecomtal@lasalle.cat Si sabéis de alguna tienda que quiera participar, solo nos lo tenéis que decir por correo electrónico y nosotros nos pondremos en contacto con ellos. Esperemos que lo podáis aprovechar ya que se ha hecho con la idea de premiar la fidelidad de los socios y socias de la Ampa.

DÍA SIN PELOTA

You could benefit from DISCOUNTS in shops, workshops, restaurants ... And other ADVANTAGES of which we will inform you promptly. The card is by family and year. If you need an additional card you have to request it by mail to Ampa: ampalasallecomtal@lasalle.cat If you know any store that wants to participate, you only have to tell us by email and we will contact with them. Hopefully you can take advantage of it since it has been done with the idea of ​rewarding the loyalty of PARTNERS of the Ampa.

DAY WITHOUT BALL

El dia sense pilota a l’escola és el

DIMECRES/MIÉRCOLES/WEDNESDAY per totes les etapes i durant tot el dia. Tot i que al principi va ser una mesura no gaire ben acollida per alguns, està sent un èxit. S’ho passen d’allò més bé jugant al frisbee, jocs de taula…

Pag. 2


4T

La setmana

del

9 de desembre comença la “Setmana Pel 4t Món” a l’escola. Com cada any hi haurà

recollida d’aliments i divendres dia 13 a les 17:00 hores tindrem: tallers, jocs, gimcanes solidàries a 1 euro, i a l’acabar la xocolatada a les 18h! Durant la setmana del 4t Món de l’any passat es van recollir gairebé 600 quilos d’aliments. Ens superarem aquest any? Animeu-vos! Fem que aquesta campanya de Nadal sigui especial. Vindreu a menjar xocolata amb melindros? Us esperem! I si voleu també podeu ser voluntaris i gaudir-ho des de dins.

we need volunteers

Please help us!!!

Fight against rare diseases Aquest any la marató de TV3 serà el 15 de desembre i la temàtica seran les MALALTIES MINORITÀRIES. Aquestes són malalties poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones cada 10.000 habitants i que inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives o discapacitants. Com la nostra escola és una escola solidària, es faran activitats aquella mateixa setmana de les que ens informaran puntualment. El que es recapti es destinarà a la lluita contra aquestes malalties.

Pag. 3


我們都是學生家長協會

हम सब आमपा हैं

Wir sind alle die AMPA WE ARE ALL AMPA

TOTS SOM AMPA

TOTS SOM AMPA

Entrega tu carta al Paje Real. 17/12 a las 17:15h.

Sabeu qui visitarà l’escola el dimarts 17 de desembre a les 17:15 hores? Serà el PATGE REIAL. Ell recollirà les vostres cartes per tenir-ho tot preparat per la nit del dia 5. Als petits de l’escola us esperen al teatre.

El dimecres 18 de desembre a les 17:30 hores, tindrà lloc la Celebració del Foc de Nadal. És una pregària de Nadal adreçada a tota la Comunitat Educativa de La Salle Comtal, on es repartirà la Llum de la Pau de Betlem. Primer es donaran els premis del 13è Concurs de Pessebres Artesans, després es farà la pregària i finalment seguint l’estel de llum al pati gran, cantarem nadales i es farà un petit refrigeri. El miércoles 18 de diciembre a las 17:30 horas, tendrá lugar la Celebración del Fuego de Navidad. Es una plegaria de Navidad dirigida a toda la Comunidad Educativa de La Salle Comtal, donde se repartirá la Luz de la Paz de Belén. Primero se darán los premios del 13º Concurso de Pesebres Artesanos, después se hará la plegaria y finalmente siguiendo la estrella de luz en el patio grande, cantaremos villancicos y se hará un pequeño refrigerio. On Wednesday 18 December at 17:30, the Celebration of the Christmas Fire will take place. It is a Christmas prayer addressed to the entire Educational Community of La Salle Comtal, where the Light of Peace of Bethlehem will be shared. First the prizes of the 13th Artisan Nativity Crib Competition will be given, then the prayer will be made and finally following the star of light in the large yard, we will sing Christmas carols and there will be a small snack. Pag. 4


हम सब आमपा हैं

我們都是學生家長協會

Wir sind alle die AMPA WE ARE ALL AMPA

TOTS SOM AMPA

TOTS SOM AMPA

Dilluns 9 de desembre 3r i 4t CNBarceloneta Dimarts 10 de desembre P4 i P5 B CNBarceloneta Dijous 12 de desembre P3 i P5 A CNBarceloneta Dijous 12 de desembre 5è Estació del Nord Divendres 13 de desembre 6è Estació del Nord Divendres 10 de gener 1r i 2n CNBarceloneta

Sortides i activitats desembre’19 - Excursiones y actividades diciembre’19 - School excursions & activities December’19 Dimarts 3:

Dimecres 4:

Dijous 5: Divendres 6: Dilluns 9: Dimecres 11: Dijous 12: Divendres 13: Diumenge 15: Dilluns 16: Dimarts 17:

Dimecres 18:

Dijous 19: Divendres 20:

2n EP Presentació projecte 5è EP Visita zoo 1r ESO Teatre “Mr. Bullying” (matí) EP 8:50 pregària 3r EP 16:15 Presentació projecte 5è i 6è Fira de Santa Llúcia (matí) 1r EP Visita Guàrdia Urbana FESTIU DIA DE LA CONSTITUCIÓ Setmana Comtal pel 4t Món EP 8:50 pregària 5è EP Presentació projecte ACTIVITATS 4T MÓN I XOCOLATADA Arribada de la llum de la pau de Betlem Lliurament de notes de l’ESO 1r EP Presentació projecte 2n ESO B Vela (matí) 17:15 PATGE REIAL EP 8:50 pregària Educació Infantil Festival de Nadal 2n ESO B Vela (matí) 17:30 CELEBRACIÓ DEL FOC DE NADAL 2n ESO B Vela (matí) Educació infantil Fira de Santa Llúcia Lliurament de notes d’Educació Primària FINAL DEL PRIMER TRIMESTRE

Pag. 5


我們都是學生家長協會

हम सब आमपा हैं

Wir sind alle die AMPA WE ARE ALL AMPA

TOTS SOM AMPA

TOTS SOM AMPA

Menú desembre’19 – Menú diciembre’19 – Menu December’19 Els menús especials es poden sol.licitar al cole.

Los menús especiales se pueden solicitar al colegio.

For special menus you can ask to the school

Aquest menú pot variar per causes alienes a l’escola/AMPA. Es poden descarregar aquest menú a la web de La Salle Comtal

Este menú puede variar por causas ajenas al colegio/AMPA. Se lo pueden descargar de la web de La Salle Comtal

https://comtal.lasalle.cat/serveis/

https://comtal.lasalle.cat/serveis/

This menu may vary due to reasons beyond the school/AMPA. It can be downloaded from the La Salle Comtal website

https://comtal.lasalle.cat/serveis/

Del dilluns 23 de desembre al dimarts 7 de gener l’escola romandrà tancada per VACANCES DE NADAL/HOLIDAY CHRISTMAS. Aprofitem aquests dies per descansar, estar en família i començar el proper any 2020 amb molta força.

FINS DIMECRES 8 DE GENER / HASTA EL MIÉRCOLES 8 DE ENERO / TILL WEDNESDAY 8th JANUARY TOTS SOM AMPA-TODOS SOMOS AMPA-ALL TOGHETER ARE THE AMPA Pag. 6

Profile for ampalasallecomtal

AMPINFO DESEMBRE 2019  

AMPINFO DESEMBRE 2019  

Profile for lasalle4
Advertisement