Page 1

Eerste exemplaar : 6-4-2011 / LC Kookt : KINDEREN / GRATIS NUMMER

VOOR DE EERSTE LC KEER : KOOKT HIER IS HIJ DAN ‌. Hier is hij dan voor het eerst. LC Kookt ! Hier kunnen de kinderen maar ook volwassenen 10 weken lang koken.

Ik wens u in ieder geval veel plezier , Lars Crommelinck


LC KOOKT / Tzatziki

Tzatziki Vanwaar is Tzatziki ? Tzatziki komt uit Griekenland. Wat is Tzatziki ? Dit is een internationale dipsaus uit Griekenland !

2


3

Zo maak ik het klaar ….. • STAP 1 : Was de komkommer goed en schil hem daarna. Je mag er een gedeelte van de schil aan de komkommer laten. Snij de uiteinden af !

• STAP 2 : Doe de komkommer in een zeef. En druk er zachtjes op , zodat het vocht er zachtjes uitloopt. Doe de uitgelekte komkommer hierna in een kom.

• STAP 3 : Voeg er de yoghurt aan toe. Pel de knoflook en pers hem bij de komkommer en de yoghurt.

• STAP 4 : Snijd de dille HEEL fijn en doe hem bij de Komkommer , yoghurt en de knoflook. Werk af met olie en zout !

• STAP 5 : Dek de kom nu af. En laat de tzatziki enkele uren rusten in de koelkast. - STAP 6 : Je kunt hem dan zo eten. Maar dit kan ook op een toastje of brood.


Volgende week …… Volgende week maken we chocoladeworst ! Maar we hebben nog een oproep ! Zie dit onderaan deze pagina.

Tot volgende week , Lars Crommelinck

OPROEP ! Beste mensen , Wij zoeken nog steeds mensen die al onze recepten willen uitproberen ! Graag zouden we dan ook hebben dat ze een mooi verslag van hun recept maken. En scherpe foto´s kunnen maken. Dit moet niet bij elk recept zijn. Zou het éénmalig lukken zouden we al heel tevreden zijn. Alvast bedankt , Lars Crommelinck

LC kookt : TZATZIKI  
LC kookt : TZATZIKI  

Hier is hij dan vele kookfans hebben hier naar uit gekeken. De volgende 10 weken , zal er 10 weken aan een stuk gekookt worden op onze site...

Advertisement