Page 1

NINOS Catàleg 2018/2019

Ninos de Drap fets a mà

personaliTzaTs


Índex: Ninos personalitzats- presentació

4

Personatges coneguts del cinema i TV

37

Personatges d'il·lustracions i contes infantils Més ninos

Ninos per empreses

Els Viti-Tori també es poden personalitzar

7

51

65

68


Ninos personalitzats L’@ LaRoba és una petita empresa artesana que es dedica al disseny i confecció de ninos de drap i titelles.

Els confecciona com es feien abans les coses, a mà, sense pressa i tenint cura de tots els detalls. L’@ LaRoba també vol contribuir a tenir un món net i cuidat i posa el seu petit granet de sorra fent servir robes de fibres naturals, com ara les teles de cotó i la llana dels feltres. Per el farcit del ninos fa servir fibra de polièster (buata, o floca) provinent del reciclat d’ampolles de plàstic. A més dels ninos de disseny propi, també realitza ninos per encàrrec, ninos personalitzats. Aquest ninos s’adapten a la demanda dels client. En aquets catàleg trobaràs exemples, no hi són tots, però sí suficients per que et puguis fer una idea de com treballa L’@ LaRoba. Els ninos personalitzats són únics i estan confeccionats expressament pel client que els ha encarregat.

4


Característiques tècniques: Producte artesanal realitzat a mà. Materials i mides segons model: Robes de cotó 100%, lli, popelín. Robes de folre polar Feltre: 40% llana Farcit de buata, hipoalergènica i antibacterià. Pels detalls faig servir botons, cintes, cordons, cintes de passamaneria, puntes, cordes... Etc. Depenen del model. Pintures acríliques especials per roba i pintura glitte, si s’escau. Mida: entre 25 i 40 cm., segons demanda

Manteniment: Preferiblement rentar a mà amb suavitat i aigua tèbia.

5


6


Personatges sorgits d’il·lustracions i contes infantils En aquest apartat podreu trobar comandes que han encarregat escoles, llars d’infants, il·lustradors i autors de contes infantils.

7


Aquest són L’Anna i en Gilbert, els protagonistes dels llibres juvenils de L.M. Montgomery. S’han fet pel·lícules sobre les seves aventures i fins i tot sèries de Tv.

8


A l’Anna no li manca cap detall. El vestit amb les enagßes, el davantal i el barret, fins i tot porta mitges i botes. En Gilbert no pot ser menys, porta el corbatí, l’armilla, la gorra.... Els personatges no estarien complerts sense les seves bosses, els libres i la pissarra per poder anar a classe.

9


Gallina, de la il·lustradora Eli Marín Gargallo, ara és un nino coixí

10


El Toriko, també de la il·lustradora Eli Marín Gargallo. Un altre nino-coixí.

11


L’Escola Joana d’Empúries em va encarregar fer la mascota de P-3, es tracta de Theo, de la pel·lícula Turbo.

12


La Llar d’Infants L’Escoleta de Badalona em van enviar les il·lustracions de les cinc mascotes d’aquest curs per que les convertís en ninos de drap. Aquesta és la primera: Una Marieta 13


AquĂ­ tenim als segons: els Mussols, amb les panxes de colors.

14


I per acabar, les dues Tortugues, tan maques amb els seus llacets a la cua.

15


Aquesta egua es diu COMETA i Ês de la Sonia Cansado. La Sonia se l’estima tant que va escriure un conte en que Cometa era la protagonista i va decidir que li fes la Cometa de drap, i....

16


.... Un temps després va voler que li fes tots els personatges del conte. La Cirereta, les dues pastanagues, en Brown que és l’altre cavall que té i...

... l’Olivia, una gosseta labrador a la que li mancava una orella.

17


Esther Oñate, autora de contes infantils, em va fer l’encàrrec de confeccionar els personatges dels seus llibres.

Aquest és El Niño del Pulgar.

18


El niùo amb el globus per poder volar‌.

19


I ella és l’amigueta de El Niño del Pulgar

20


Amb el vestidet vermell i el cabell arrinxolat.

21


AquĂ­ teniu a

Lola Floricultora,

22


Lola tant maca amb les seves grans ulleres.

23


Aquesta noia és la Mofletes.

24


Amb el seu cabell pèl-roig i la coroneta sembla una princesa.

25


La Hormiga, un dels personatges del conte Un festĂ­n en mi JardĂ­n

26


No pot ser mĂŠs presumida...

27


Maria, professora d'educació infantil em va preguntar si podria fer a Clara i em va enviar la il·lustració amb la que estaven treballant a l’escola.

Clara és una nina amb Síndrome de Down.

28


Un nou repte. Una nina preciosa.

29


A vegades et fan encàrrecs tan especials que el copsen el cor. A vegades és el com t’han fet l’encàrrec. A vegades és la història que porta al darrera. Aquest ha estat l’encàrrec més especial que he fet fins ara. Aquesta és la Sira, la petita exploradora, una petita estrella, sorgida d’un dibuix.

30


De fet no ĂŠs una Sira, sĂłn dues de iguals.

31


Projecte d’unes noves emprenedores. Una sèrie de llibres infantils amb dos protagonistes, en Tim i la Dúnia .

Vaig confeccionar el prototip dels personatges en roba.

32


La targeta d’invitació del bateig de la Núria duia un angelet noia.

Em van demanar si podria fer l’angeleta en feltre i a la vegada fer una versió angelet nen. Aquí teniu la nova parelleta. 33


Titelles de dit personalitzades. Em van demanar que fes les notes musicals, les vaig dissenyar i confeccionar i aquest és el resultat.. Figures musicals, encàrrec d’una mestre de música per ensenyar jugant.

34


35


36


Personatges coneguts de contes i pel·lícules i persones reals. Aquí trobareu un altre tipus de comandes. Des de personatges reals del cinema o televisió fins a persones reals i fins i tot mascotes.

37


Ella és l’ original

Aquesta és Marisol, una gosseta molt simpàtica. Encàrrec de la seva propietària. Volia una mini-Marisol i vaig intentar que fos el més semblant possible, fins hi tot té la petita cicatriu negre al morro.

38


39


Chewbacca, de

40


Fins i tot vaig personalitzar el packaging.

41


Frodo Baggins de

El Senyor dels Anells

42


Frodo és un hobbit, té les orelles punxegudes, els peus grans i peluts, i no li pot faltar l’Anell Màgic.

43


44


Campaneta, la fada, companya inseparable de Peter Pan.

45


Un aniversari, un record. Rèplica de la fotografia en feltre.

46


Em pregunten: Em pots fer una

nina petita de feltre que recordi a ella?

Li agrada molt l’hort, li posaràs unes pastanagues a la mà?

47


Un petit nino de feltre. Va ser un encĂ rrec per un nen petit molt fan de

48


Dr. Who, bé un d’ells, perquè els seguidors de la sèrie de ciència-ficció ja saben que n’hi ha un piló.

49


50


Més Ninos Aquestes comandes m’agraden perquè el client em dona alguna pista del que vol i em deixa improvisar. Confien en el meu treball. Aquí teniu el resultat.

51


Encàrrec d’un nino per regalar a uns amics que acabaven de ser pares. El nen és diu Mateo.... I el nino... també.

52


Em van deixar fer a la meva manera, nomĂŠs volien que posĂŠs els noms dels pares i del nen a la samarreta.

53


Un altre encà rrec. Aquest cop han nascut dos bessons, en Gonzalo i l’Alejandro.

54


I, igual que l’anterior, em van deixar fer a la meva manera, i tambÊ volien el nom a les samarretes. Semblen iguals, però no... Hi ha petites diferencies, a part del color de la roba, es clar.

55


Aquesta vegada el nino va vestit igual que l’Adrián el dia de la seva comunió. Un regal especial per un dia especial.

56


A l’Adrián li agrada llegir, i els seus llibres favorits són els de Geronimo Stilton. El nino porta una reproducció dels dos títols que més li agraden a l’Adrián, en miniatura.

57


Mónica volia regalar a la seva filla un nino que se semblÊs al seu pare, i quin millor regal que un Super-Papa? Aquest nino va vestit molt semblant a com vesteix normalment l'autèntic Daniel i com ell porta ulleres.

58


Pas a pas de com un papà es converteix en un Super-Papá

59


Encàrrec especial: 10 ninos, que no fossin més grans de 22-23 cm. per poder posar-los en els centres de taula d’un c0nvit de comunió. Em van passar el llistat dels personatges:

Follet

60

Peter Pan


Cavaller templer

Mag

Pirata

VĂ­king 61


Nen amb estel

El Petit PrĂ­ncep 62

TarzĂĄn

Pallasso malabarista


Aquestes fotos me les va fer arribar la client, son els centres de taula que va fer amb els ninos de drap que em va encarregar.

63


64


Comandes per empreses. Convertir el logo de la empresa en nino de roba, es un altre de les coses que faig.

65


L’empresa de publicitat Sr Burns, em va encarregar un piló de petits “Sr Burns”, el seu logo, per poder penjar de l’arbre de nadal. Un obsequi pels seus clients.

66


Prototip de nino de roba a partir d’una il·lustració. Encàrrec d’una empresa de publicitat.

67


Els Viti-Tori personalitzats Els Ninos de la Col·lecció Els Viti-Tori de L’@ LaRoba, també es poden personalitzar, aquí teniu algun exemples.

68


Els Viti-Tori son uns ninos de drap de disseny propi que he agrupat en sèries que ens transporten a diferents èpoques, així, doncs, tenim els Viti-Tori Medievals, els Víkings, els Prehistòrics, els Pirates, els del món del Circ, Temps de Nadal... etc.

Pots consultar el catàleg aquí: ELS VITI-TORI, Ninos de Drap .

69


A vegades, m’han demanat si podia personalitzar un dels meus personatges per dotar-los de característiques que recordin a persones.... Aquest es el cas de Vicky i David, una parella a la que li encanta jugar al pàdel.

70


.... També em van demanar si podia adaptar el color del vestit.

I fins hi tot, alguna d’aquestes peticions ha donat sortida a un nou personatge que ha passat a ampliar el catàleg de Els Viti-Tori, com ara la Capitana pirata, la Capitana pirata amb l’ull tapat i el mag.

71


Ninos de Drap personalitzats  

Si el que estàs buscant és un Nino de Drap únic i confeccionat especialment per a tu, ets al lloc correcte. Posat en contacte amb mi, explic...

Ninos de Drap personalitzats  

Si el que estàs buscant és un Nino de Drap únic i confeccionat especialment per a tu, ets al lloc correcte. Posat en contacte amb mi, explic...

Advertisement