Page 1

Catàleg 2018-2019

Ninos de Drap fets a mà

TEMPS DE NADAL


Índex: Los Viti-Tori 4 característiques tècniques 5 ELS NADALENCS 6 AVETS DE NADAL 24 GUARNIMENTS DE NADAL 28


Els Viti-Tori Els Viti-Tori son uns ninos de drap, tous, petits i simpàtics que fan treure un somriure a tot aquell que els mira. Estan confeccionats amb robes i feltres de bona qualitat: Cotons, batistes, lli… Algunes són 100% de fibres naturals, altres porten en la seva composició una mescla d’altres teixits com en el cas de l’organdí, la gasa, el tul, el feltre… En ocasions faig servir robes reciclades, encara que la majoria són de nova adquisició. Aquest es el motiu que fa que, encara que el patró sigui el mateix, entre un i altre ninot del mateix model puguin sorgir petites diferències, a més de les que es puguin trobar en els ninos confeccionats a mà artesanalment.

He creat unes sèries de Ninos Viti-Tori que ens transporten a diferents èpoques i moments de la història, així, doncs, de moment, tenim els Viti-Tori Medievals, els Víkings, els Prehistòrics, els Pirates i els del món del Circ., Temps de Nadal... I espero poder anar ampliant poc a poc les famílies amb nous personatges Per fer companyia a aquest personatges també he creat els Viti-Tori Animalons. Gossos, gats, cavalls i dracs, entre d’altres, faran les delícies dels petits de la casa.

El perquè del nom Viti-Tori. En el meu afany de trobar nom a les diferents col·leccions de ninos que confecciono, per aquests personatges en concret i desprès de donar moltes voltes, va sorgir el nom dels Viti-Tori. Volia que fos un nom que em definís una mica. Vaig recordar que quan la meva neboda era petita em deia tia Viti perquè no sabia dir Vicky, que es el meu nom. Vicky prové de Victòria, així que la cosa va ser fàcil, vaig canviar el Vic per Viti… i la resta va sorgir sol.

4


Característiques tècniques: Producte artesanal realitzat a mà.

Materials: Teles de cotó 100%, lli, popelín. Tuls, gases i organdí. Tela amb pel sintètic. Feltre 40% llana. Per decorar: botons, cintes, cordons metàl·lics, cintes de passamaneria, cordes. Pels detalls: picarols i pedres d'estràs. Pintures acríliques especials per roba i pintura glitte Farcit de buata sintètica, hipoalergènica i antibacterià. Manteniment: Preferiblement rentar a mà, encara que també es pot rentar a màquina amb programa suau i amb aigua freda. Especificacions: Mides : 33 x 18 cm. aproximadament (aquestes mides varien segons el model) Edat recomanada: Totes les edats, exceptuant algú del ninos que porten objectes petits i no es recomana per nens menors de tres anys.

5


Viti-Tori

6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


Avets de Nadal confeccionats artesanalment amb robes. Faig servir teles i detalls decoratius diferents o difícilment es pot trobar dos avets que siguin iguals. Per que semblin més naturals, els Avets de Nadal, estan “plantats” en el típic test de fang i el tron es una branqueta d’arbre natural. És de mida petita, s’adapta a qualsevol racó de la nostra llar i en les dates nadalenques decoren la casa i donen un aspecte divertit a la casa. Dues mides per poder triar, testos de  7 cm. y  9 cm.

Característiques tècniques: Producto artesanal fet a mà Materials: Robes de cotó 100%, Feltre 40% llana. Per decorar : detalls de fusta, cintes i botons. Farciments de buata sintètica, hipoalergènica i antibacteriana. Test de fang. Especificacions: Mides: segons model.

25


26


27


Guarniments

de

Nadal

28


Guarniments de Nadal confeccionats en feltre. Detalls únics i originals per decorar l’arbre o qualsevol racó de la casa en l’època nadalenca. Porten una cinta per poder penjar-los. Característiques tècniques: Producte artesanal realitzat a mà. Materials: Feltre 40% llana. Per decorar: cintes d’organdí i de cotó, lluentons . Farcit de guata sintètica, hipoalergènica i antibacterià. Pintura de acrílica per roba. Especificacions: Mides : segons model

Grevol Mida: 8 x 6 cm

29


Avet estrella or

Avet estrella plata

Mida: 11 x7 cm

30


Guarniments variats : Rodolf, el Ren i Sant Nicholas, La Galeta de Gingebre i Ninot de Neu, quatre personatges que resulten del mĂŠs simpĂ tic i que faran que el nostre arbre de Nadal brilli amb una nota de color.

Mides: Sant Nicholas: Ren: Ninot de Neu: Galeta Gingebre:

9 x 7 cm 8 x10 cm 8 x 8 cm 8 x 8 cm

31


Garlanda 6 llums de Nadal Mides: Llargada total: 120 cm Mida bombeta: 9 x4 cm DistĂ ncia entre bombetes: 15 cm

Bombeta de Nadal Mida: 9 x 4 cm

32


Boles de Nadal Boles allargades Mida: 8 X 6 cm

Boles rodones Mida: 8 X 8 cm

33


NADAL: Los Viti-Tori NAVIDAD: Los Viti-Tori, CATÀLEG 2018-2019 de L'@ LaRoba Ninos de Drap  

Ninos de Drap fets a mà. Originals i únics. Col·lecció de diferents personatges nadalencs, convertits en ninos de drap que faran que els pet...

NADAL: Los Viti-Tori NAVIDAD: Los Viti-Tori, CATÀLEG 2018-2019 de L'@ LaRoba Ninos de Drap  

Ninos de Drap fets a mà. Originals i únics. Col·lecció de diferents personatges nadalencs, convertits en ninos de drap que faran que els pet...

Advertisement