Page 1

TASCA 5 GUIÓ Volem Destacar l’aparició de la classe mitjana. Volem destacar la situació/importància/tracte de la dona en eixa època Volem destacar la importància de la industrialització.

ESCENES PERSONATGES

POSADA EN ESCENA

MATRIMONI

TEATRE: DIALEG ENTRE UN HOME I UNA DONA

HOMES QUE PROTESTEN

MANIFESTACIÓ PER LA LLIBERTAT I L’AMNISTIA

HOMENS TREBALLADORS

HOMES TREBALLANT I APLEGUEN A CASA AMB DINERS I VEU LA TELE

VEU DE FONS

RES

PLAYBACK

VEU EN OFF (CANÇÓ QUE SONE A VICTORIA)


Escenografia i vestuari 1ª escena: Vestuari: matrimoni en vestimenta de l’època. Escenografia: una taula xicoteta i dues o tres cadires per a simular una casa. 2ª escena: Vestuari: obrers. Escenografia: Pancartes de manifestació. 3ª escena: Vestuari: obrers. Escenografia: Un canó que simule una industria.

Explicació escena aperturisme Després de treballar per a mostrar el que sabem sobre el tema que tenim (aperturisme) i investigar per a saber alguna cosa més, com ja vam ficar en una de les activitats el que creguem que més destaca en eixa època és la ``creació de la classe mitjana´´ , que pareixia que no existia, ja que la gent era, o bé, adinerada, o bé, tenia pocs recursos per a viure. I com vam dir en l’activitat, encara que açò va canviar prou, no anava lligat en la llibertat d’expressió, ja que no hi va haver canvis. Un altre canvi va ser el paper de la dona en la societat. En aquesta època la dona no era tan esclava del seu home. La dona comença a formar part del mon laboral i no sols s’ocupa de cuidar als xiquets i de la casa. Per a nosaltres, la millor manera de plasmar açò seria en una situació quotidiana a casa, vore el tracte entre un matrimoni. Aquesta escena seria teatre, un diàleg entre en matrimoni, de fons no hi hauria música. Per una altra part, una bona manera de plasmar les classes mitjanes, seria en una escena que isquen un grup de treballadors en la industria, i que a l’aplegar a casa, porten diners i poden vore la


televisió tots junts com a element nou de eixa època. No hi hauria diàleg. Se sentiria a soles una cançó. The brigde. Al final d’aquesta escena, començaria un tros molt xicotet de cançó on veuríem un grup de treballadors de tot tipus protestant per la llibertat i l’amnistia. S’escoltaria a un grup d’ homes protestant i de fons una música / cançó (esto es guerra) . Els homes farien playback.

Tasca 5  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you