Page 1

Helposti asennettavat puurakenteiset elementit


Helposti asennettavat elementit suuriin ja pieniin kohteisiin. LapWall Oy on erikoistunut puurakenteisten elementtien valmistukseen. Laajan tuotevalikoimamme ansiosta voimme palvella tehokkaasti erilaisten asiakkaidemme tarpeita.

Pitkälle tehdasolosuhteissa jalostetut elementit ensisijaisesti parantavat rakennusten laatua, mutta tuovat myös nopeutta rakentamiseen.

Meiltä löytyy kilpailukykyinen konsepti, jolla asiakkaidemme on mahdollista menestyä. Elementtien valmistusteknologiamme takaa tuotteiden korkean laadun ja pitkän elinkaaren. Me LapWall Oy:llä olemmekin varmoja siitä, että kun valitsette tuotteemme, saatte lyhennettyä työmaidenne läpimenoaikaa useita viikkoja ja pääsette nopeasti tekemään töitä säältä suojassa ja voitte luovuttaa rakennuksen sovittuna aikana.

LapWall kunnioittaa ympäristöä

Pidämme huolta raaka-aineista

Käytämme tehokasta ja nykyaikaista teknologiaa toimitusketjun kaikissa vaiheissa. Meille raakaaineiden tehokas käyttö varmistaa sen, että mahdollisimman pienellä hävikillä ympäristön kuormitus jää erittäin pieneksi.

Kaikki valmistuksessa käyttämämme raaka-aineet on varastoitu aina katokseen tai lämpimään tehdashalliimme. Näin asiakkaamme voivat aina luottaa laatulupaukseemme, joka mahdollistaa pitkän elinkaaren kaikille niille rakennuksille joissa on käytetty LapWall Oy:n valmistamia elementtejä.


Markkinoi ja myy sinä, me hoidamme valmistuksen! Mittatarkkojen elementtien valmistus lähtee liikkeelle huippulaadukkaista raaka-aineista, joiden valmistusketju on optimoitu ja laatu varmistettu ketjun kaikissa vaiheissa. Olemme myös verkostoituneet alan parhaiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Pohjois-Euroopan nykyaikaisin ja tehokkain tuotantolaitos Osavalmistuksessa käytämme markkinoiden nopeinta, tarkinta ja monipuolisinta 5-akselista työstökeskusta. Prosessimme ovat erittäin tehokkaita ja nopeita ja niiden vaihtelu on saatu minimaaliseksi, mikä varmistaa sen, että osat käyvät kerralla paikoilleen. Olemmekin panostaneet siihen, että työmme onnistuu aina ensimmäisellä kerralla oikein.

LapWall viidessä vaiheessa

1. 2. 3. 4. 5.

Asioinnin helppous Helppo hinnoitella ja tilata. Valmiiksi tuotteistetut ratkaisut

Elementtisuunnittelu Huippunykyaikainen 3D-suunnittelupalvelu

Valmistusteknologia Tehokas, nopea ja nykyaikainen valmistusprosessi sekä automatisoidut tuotantolinjat mittatarkat ja laadukkaat elementit.

Varastointi ja kuljetus Elementit siirretään valmistuslinjoilta suoraan varastoon ja kuljetus työmaille tapahtuu aina umpikapelliautoilla – 100% säältäsuojaus

Asennus Mittatarkat elementit ja huolellisesti valmistetut liitosdetaljit takaavat vaivattoman asennuksen. Tuotteemme on suunniteltu siten, että asennus onnistuu myös vaikeissa sääolosuhteissa


Tuotantolaitos Pyh채nt채 Periojantie 3 92930 Pyh채nt채

Puh. 040 532 5694 info@lapwall.fi www.lapwall.fi

LapWall -esite  

LapWall Oy:n esite

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you