Page 1

Les tres dones (espectacle per a infants d’1 a 3 anys)

LA PORTA DE FUSTA


Hi havia una vegada... ...fa molt i molt de temps, en un lloc molt llunyà, un mar molt especial on just darrere d’unes pedres hi havia un forat. I és que van descobrir que el món era igual que una banyera, i com totes les banyeres del món, tenia un forat. Un forat que tenia un tap. Però un dia, aquest tap es va destapar i el forat es va anar fent gran, i gran, i gran. Per allà es van escapar tots els colors del món, tots els sons i tots els riures i els plors. I aquesta és la història de tres dones que van començar un llarg viatge: la Nitme, la Trisal i la Flarc.


Les tres dones Sinopsi Fa molt i molt de temps, van descobrir que el món era igual que una banyera. I en un mar, amagat darrere d’unes pedres, hi havia un tap que impedia que tot s’escapés. Normalment aquest tap està posat, però hi va haver una vegada que el món es va destapar... I per aquest forat es van escapar tots els sons, tots els colors i totes les emocions...Però hi va haver tres dones que es van aventurar en un llarg viatge per descobrir què havia passat. Aquesta és la història de la Nitme, la Flarc i la Trisal...

Posada en escena Espectacle dirigit a nens i nenes d’1 a 3 anys. La dinàmica és: entrada a l’espai per grups màxims de 20 nens i nenes, cada 45 minuts. L’obra està dividida en l’explicació d’un conte teatralitzat de 20 minuts de durada i una posterior experimentació sensorial del que hem viscut al conte. Tot l’espectacle s’ha creat amb assessorament pedagògic, escoltant les necessitats dels nens i nenes en aquesta edat.


Les tres dones

Fitxa tècnica Les Tres Dones és una obra que es pot representar en sala sense escenari o en teatre tradicional (prescindirem de la platea i utilitzarem només l’escenari). - Serà necessari poder diferenciar dos espais (ja siguin espais separats o en cas d’escenari teatral, mitjançant teló de mig escenari). - El primer dels espais, mínim de 7x5m. - Espai ampli on instal·lar l’escenografia d’experimentació (mínim de 10m2) - Equip de so - Il·luminació bàsica per diferenciar espais.

Fitxa artística Idea Original: La Porta de Fusta. Intèrprets: Paloma Moreno, Patrícia Salbi, Eva Llanguas. Assessorament pedagògic: Paloma Moreno, Lilah Arsuaga i Sara Temprado. Escenografia: Irene Duce. So: Ivan Fernandez.


Les tres dones


La Porta de Fusta és un projecte teatral en el qual tenim una visió del teatre basada en el joc, l’escolta de les necessitats i el respecte. Creiem en el teatre com el fruit d’una recerca cap a la pròpia expressió. És un projecte on des dels tallers de teatre s’afavoreix el desenvolupament, l’expressió i el joc, i s’ofereix un espai on estar present i desconnectat de la resta del món. I en el que utilitzem els espectacles per a traslladar la vida a l’escenari d’una forma divertida i poètica, rescatant instants comuns.

Paloma Moreno - Pedagoga i actriu Vaig estudiar Pedagogia a la UB i un postgrau en Llenguatge sensorial i Poètica del joc. M‘he format en interpretació, pedagogia lliure, educació creadora, teatre social, teatre evolutiu per edats i clown i tinc experiència treballant amb nens i nenes, joves i adults amb discapacitat psíquica.

Patrícia Salbi - Productora i actriu Vaig estudiar Periodisme a la UAB i un postgrau en Producció i Gestió d‘espectacles a la UB. M’he format en interpretació, gestió cultural i community manager, i tinc experiència en producció de projectes de difusió escènica, en creació d‘espectacles i en dinamització de continguts digitals.


wwww.laportadefusta.com info@laportadefusta.com 630.71.80.75

Dossier Les Tres Dones  

Dossier de l'espectacle Les Tres Dones de La Porta de Fusta

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you