Page 1

ESPECTACLES Us presentem el catàleg amb els espectacles i animacions infantils, on hi trobareu propostes per a llars d’infants, escoles, fires, celebracions particulars, etc. Però... La Porta de Fusta treballem a la carta. Estudiem les teves necessitats i propostes, i creem un espectacle o animació a mida per la situació. Així que si no trobes el que busques o alguna cosa t’agrada i no saps si podria adaptars-se, no dubtis en consultar-nos! Ja sigui per fires o festivals a l’aire lliure, festes privades, esdeveniments d’empreses, per escoles, aniversaris, celebracions...


LES TRES DONES Fa molt i molt de temps, molt lluny d’aquí, hi havia tres dones molt especials que col·leccionaven paraules, somriures i colors. Us convidem a que a través dels vostres sentits descobriu aquests espais que elles habiten i els secrets que s’hi amaguen. Es tracta d’una proposta sensorial repartida en diferents espais per on, en petits grups, podreu descobrir la seva història. Proposta per a: llars d’infants i altres centres d’activitats per a nens i nenes de 1 a 3 anys. Durada: Adaptable segons grup (per grup de 40 infants, temps aproximat de 2 hores).


LES TRES DONES ...fa molt i molt de temps, van descobrir que el m贸n era igual que una banyera...


ELS FOLLETS DE COLORS La Ro, la Bla i la Taro són tres follets de colors que viuen en un arbre que hi ha al cim de la muntanya més alta del món. Són molt curioses i inquietes, i porten tota la vida viatjant, ajudant a tots els personatges màgics del món i fent amics (com la Clòisa o el Bòscum, els follets del mar i del bosc). Aquests personages, que viuen des que la Terra és terra, vénen a explicar-nos les seves mil aventures, des de contes nadalencs fins a la història del cinema! Proposta per a: infantil i primer cicle de primària. Durada: Segons l’aventura.


ELS FOLLETS DE COLORS


LA MALETA DELS CONTES Tres dones misterioses. Una maleta màgica d’on surten tots els contes del món. Una vareta que converteix els contes en objectes i paraules. Un paraigües per portar-les allà on bufi el vent. I cavalls invisibles, campanars, un Arc de Sant Martí i una sirena. I papallones, a l’estómac i al nostre voltant. Riures, mirades, silenci i... Hi havia una vegada, fa molt i molt de temps... Activitat de conta-contes. Proposta per a: Tots els públics. Durada: Segons proposta.


hi havia una vegada...

LA MALETADELS CONTES


LES REMEIERES Les remeieres eren unes dones medievals, amb fama de bruixes, que tenien herbes i remeis per tots els problemes. La Sança i la Dolça són les dues remeieres del poble i estan al Mercat venent tots els seus remeis a la gentada, quan de sobte apareix la Guisla, una dona de la cort reial, buscant ajuda desesperada. Un espectacle sorprenent, on els personatges hauran de perdre el seu tamany natural per poder salvar el regne. Espectacle mixt de passa-carrers, animació i titelles. Proposta per a: Tots els públics. Durada: 1 hora i 30 minuts (entre passa-carrers i espectacle).


LES REMEIERES


No dubtis en fer-nos qualsevol proposta, escoltarem la teva necessitat i et farem el teu espectacle a mida!

Cataleg d'espectacles infantils  

La Porta de Fusta (info@laportadefusta.com)

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you