Page 1

24 DISSABTE ACTIVITAT FAMILIAR A les 12 del migdia Ballarins per un dia! Taller a càrrec de Toni Jodar i la pedagoga Conxita Sesé per experimentar i comprendre l’evolució dels diferents estils de dansa. Els participants viuran la història de la dansa a través del seu propi cos. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

28 DIMECRES HORA DEL CONTE ESPECIAL CIUTAT DE VALORS: SOSTENIBILITAT. A les 6 de la tarda Contes sostenibles, a càrrec de Gina Clotet

29 DIJOUS ACTIVITAT FAMILIAR. A les 6 de la tarda 4cordes, et toca a tu, documental de Mapasonor Associació Presentació del documental i tertúlia sobre la participació dels alumnes de Germanes Bertomeu al concert amb l’OBC a l’Auditori de BCN el 17 de maig del 2013. Organitza: Escola Germanes Bertomeu

EXPOSICIONS V BECA CARNET JOVE CONNECTA’T AL CÒMIC Del 5 al 24

Ens podeu trobar a ...

L’exposició recull les vinyetes del guanyador i finalistes de la Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic 2013 promoguda pel programa social del Carnet Jove. Col·labora: Agència Catalana de Joventut—Àrea del Carnet Jove.

bibliotequesdemataro

@bibliosmataro

ENROLLART. Del 12 al 24 Mostra de les escultures realitzades amb material de reciclatge pels alumnes PQPI de l’Institut Thos i Codina. Organitzat amb: Institut Thos i Codina.

App Bibliosmaresme

Horari DIALOGUEM, RESPECTEM, CONVIVIM. Del 19 al 26 Campanya engegada per la Comissió de la Convivència de la Federació d’Associacions Veïnals de Mataró amb l’objectiu de millorar la convivència als barris. Organitzat amb: FAVM

HISTÒRIES DE VIDA. Del 5 al 17 Un recorregut per la vida de diferents mataronines i mataronins, vinguts d’arreu del món que ens expliquen perquè van venir a la nostra ciutat, com van viure el fet de deixar la seva terra i com conviuen a Mataró.

Dilluns, dimarts i dijous de 15.30 a 20.30 h Dimecres i divendres de 9.30 a 20.30 h Dissabtes de 10 a 14 h


7 DIMECRES HORA DEL CONTE. A les 6 de la tarda El violí d’en Patrick, de Quentin Blake, amb música de violí en directe, a càrrec de Josep Roca i Francesc Soler (músic).

14 DIMECRES HORA DEL CONTE ESPECIAL DIA NTERNACIONAL PEL DIÀLEG INTERCULTURAL. A les 6 de la tarda Contes del món (teatre d’ombres), a càrrec de Tururuth

ACTIVITAT LITERÀRIA. LA DONA EN LA LITERATURA: 12 dones, 12 protagonistes. A les 7 de la tarda L’herència d’Eszter, de Sándor Márai, moderada per Maite Lafontana

8 DIJOUS CLUB DE LECTURA INFANTIL. A les 6 de la tarda Gomet vermell. Activitat dirigida a infants de 7 a 10 anys. Tots els dijous.

PRESENTACIÓ DE LLIBRE. A les 7 de la tarda Los tulipanes son siempre un buen comienzo, de Maribel Montero Estiu de 1999. Un home orgullós que tem la vellesa i a la mort i que lluitarà sense escrúpols contra el seu fill per l’amor de la Lucía. Ella li farà comprendre, potser massa tard, que l’èxit professional amaga a vegades la soledat més amargant.

9 DIVENDRES TALLERS A LA BIBLIO. A les 6 de la tarda Tots som petits prínceps!, a càrrec de Jumping Clay A partir de 7 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

15 DIJOUS CINEFÒRUM. A 2/4 de 7 de la tarda Bebés , documental de Thomas Balmès El documental segueix molt de prop 4 bebès de 4 països molt diferents entre sí, des del seu naixement fins a les primeres passes. Després de veure com creixen, se’ns plantegen moltes preguntes, com per exemple: qui és el més feliç? Cal inscripció prèvia. Servei de canguratge per a les 20 primeres sol·licituds.

21 DIMECRES HORA DEL CONTE ESPECIAL DIA INTERNACIONAL PEL DIÀLEG INTERCULTURAL. A les 6 de la tarda Famílies d’arreu del món, a càrrec de Cèlia López (Quadernsdebitacola) Una turista despistada s’ha perdut buscant un aeroport i porta amb ella una maleta. Però no és una maleta qualsevol, és la maleta màgica, plena d’objectes que ha anat trobant durant la volta al món que acaba de fer.

23 DIVENDRES

12 DILLUNS

2n LABORATORI DE LECTURA. A les 6 de la tarda

PRESENTACIÓ LA CUINA DEL MARESME. Biblioteca

Presenta’m el teu veí, a càrrec de

Pompeu Fabra. A les 7 de la tarda

Gemma Artigas i Bego Chezz

Presentació de la guia de recursos de les Biblioteques Municipals del Maresme. Es servirà un tastet de plats. Aforament limitat. Inscripció prèvia a la Biblioteca Pompeu Fabra.

Els laboratoris de lectura són espais per experimentar les relacions entre paraules i imatges. En aquest segon laboratori veurem com la comunicació afavoreix la convivència.

Col·labora: restaurants participants a la guia i la DO Alella

13 DIMARTS ACTIVITAT LITERÀRIA. A les 7 de la tarda Véns a la tertúlia?, moderada per Cristina Valls

La meitat de l’ànima, de Carme Riera

CONTES PER A ADULTS: FESTES DEL BARRI DE L’HAVANA I RODALIES. A les 8 de la tarda Historias y cuentos del mundo , a càrrec de Fernando Franco Suárez (Cia. D’Aquí Pallà) Organitza: AAVV L’Havana i Rodalies

Maig bac  
Maig bac  
Advertisement